S2Katana Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Κι όμως ειδικές δυνάμεις του 74 που ξέρω προσωπικά κάναν το λιγότερο 2 μήνες στην drama k ρεντίνα. Πέμπτη παρουσιάζομαι Σουφλί, για πες τι λέει εκεί man? Παο για γιδοβοσκός? Να ξέρω να πάρο γκλίτσα μαζί μου! Sent from my iPhone using Insomnia.app Ξέρεις τι πράγματα θα έχεις μαζί σου? Αν όχι, στείλε πμ να βοηθήσω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Thanx guys, και ναι είμαι okay μετάθεση περνώ στο Σουφλί αλλα δεν με κόβω να κάθομαι και πολύ εκεί. Μάλλον για KAAY περάμου η νέας φώκαιας με κόβω σε φάση Κάσπερ...
Finn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Thanx guys, και ναι είμαι okay μετάθεση περνώ στο Σουφλί αλλα δεν με κόβω να κάθομαι και πολύ εκεί. Μάλλον για KAAY περάμου η νέας φώκαιας με κόβω σε φάση Κάσπερ... Ν.Φώκαια πολύ καλύτερα απο Πέρανο νομίζω.Εγώ έκανα 2 μήνες αποσπασμένος στο ΚΑΑΥ της Ν.Φώκαιας.Πολύ δυνατά
Alexandros_91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 τωρα που η θητεια εγινε και 14 μηνες.....κλαφτα χαραλαμπε.....τελικα ο στρατος ειναι χασιμο χρονου....
Xvipes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 1ον την αύξηση θητειας(NOT)περίμενες εσύ για να το καταλάβεις ότι είναι χάσιμο χρόνου?και 2ον ότι ακούτε για αύξηση είναι αρβύλες μέγιστες.δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής.Ακόμα ισχύει το 9μηνο.
Alexandros_91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 1ον την αύξηση θητειας(NOT)περίμενες εσύ για να το καταλάβεις ότι είναι χάσιμο χρόνου?και2ον ότι ακούτε για αύξηση είναι αρβύλες μέγιστες.δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής.Ακόμα ισχύει το 9μηνο. οχι δεν περιμενα την αυξηση της θητειας...απλα μια διαπιστωση κανω η οποια ενισχυεται με την επιμηκινση του χρονου παραμονης στο στρατο...το πιο πιθανο ειναι να γινει 14 μηνες.... http://4.bp.blogspot.com/_xRDGiy97sVU/S5z32WgUSII/AAAAAAAAH3I/IlhN0pA9ksQ/s1600-h/1%CE%B5%CF%84.jpg
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 και θα γίνει ο bennie ο πρώτος υπουργός που επί τις μέρες του αυξήθηκε η θητεία... Δεν νομίζω ότι θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος για κάτι τέτοιο, εδώ όταν κόβονται τα επιδόματα για όλους τους υπόλοιπους Δ.Υ. ο τύπος υπόσχεται αναπλήρωση εισόδήματος στους δικούς του και ειδικό μισθολόγιο, για τέτοια πολιτική πυγμη μιλάμε... Αυτά τα δημοσιεύματα είναι φήμες που τις δημιουργούν οι δεινόσαυροι/στρατηγοί του ΥΠΕΘΑ για να πιέσουν καταστάσεις, στην πραγματικότητα δεν ξέρουν πόσους στρατιώτες χρειάζονται, σπεκουλαρουν. Για παράδειγμα στη μονάδα που ήμουν περίππου το 1/3 έβγαζε όλες τις υπηρεσίες, το άλλο 1/3 ήταν συνέχεια σε άδειες, αποσπάσεις σε κααυ και τέτοια, και το άλλο 1/3 ήταν αοπλοι...
Alexandros_91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 και θα γίνει ο bennie ο πρώτος υπουργός που επί τις μέρες του αυξήθηκε η θητεία... Δεν νομίζω ότι θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος για κάτι τέτοιο, εδώ όταν κόβονται τα επιδόματα για όλους τους υπόλοιπους Δ.Υ. ο τύπος υπόσχεται αναπλήρωση εισόδήματος στους δικούς του και ειδικό μισθολόγιο, για τέτοια πολιτική πυγμη μιλάμε... Αυτά τα δημοσιεύματα είναι φήμες που τις δημιουργούν οι δεινόσαυροι/στρατηγοί του ΥΠΕΘΑ για να πιέσουν καταστάσεις, στην πραγματικότητα δεν ξέρουν πόσους στρατιώτες χρειάζονται, σπεκουλαρουν. Για παράδειγμα στη μονάδα που ήμουν περίππου το 1/3 έβγαζε όλες τις υπηρεσίες, το άλλο 1/3 ήταν συνέχεια σε άδειες, αποσπάσεις σε κααυ και τέτοια, και το άλλο 1/3 ήταν αοπλοι... και ποιος ειπε οτι κανει κουμαντο ο βενιζελος?? οτι αποφασισει η τροικα....παντως για να μην παρει ατομα για το πενταετες η ελλαδα ανετα το κανει 14 μηνες...
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 πως δεν πήρε εποπ; τον Απρίλιο πήραν στην αεροπορία και τον μαιο στον ΣΞ. Aσε να περάσει λίγος καιρός πριν βγάλεις συμπεράσματα...
aris1986 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σας τα λεγα απο τον Φεβρουαριο παιδια...Τωρα μπαινω Αυγουστο και θα την αρπαξω καλα...εγω και πολλοι σε αντιθεση με αυτους που κανανε 9μηνο...
freedubus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τι; Τι έγινε; Απαγόρευσαν τις πόρνες στα στρατόπεδα μετά το σκάνδαλο με τη Τζούλια και το γιό του Ζαγορίτη;
Panahs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγώ που ρώτησα στη στρατολογία, μου είπαν πως δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνει αύξηση της θητείας. Και μου φαίνεται λογικό: από φίλους ακούω ότι κόβουν ακόμα και από το φαΐ των φαντάρων, πώς θα αντέξουν την αύξηση της θητείας?
Sadamiraq Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ρε μην τρελενεστε,ολα φημες ειναι,λιγη λογικη θελει για να καταλαβεις οτι δεν παιζει κατι τετοιο,το κανουν για να φοβηθουμε και να μπουμε φανταροι απο τωρα γιατι υπαρχει ελλειψη αλλα οχι και να το επεκτεινουν,14 μηνες κιολας!!! Ελεος!!Προσωπικα δεν εχω παει ακομα και σκοπευω να το κανω σε κακη χρονικη περιοδο για μενα,αναδουλειες και ετσι,γτ πραγματι ειναι χασιμο χρονο ο στρατος,και ακομα χειροτερα να τον χασεις ενω χανεις και αλλα πραματα μαζι με αυτον
umaga Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 χασιμο χρονου ναι και επισεις δεν μπορεις να το αποφυγεις παντος καλητερα να πας 19 χρονον παρα 30 γιαυτο οσοι δεν εχετε κατι συμαντικο να κανετε μπειτε να ξεμπερδευετε
ZAKKWYLDE Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 χασιμο χρονου ναικαι επισεις δεν μπορεις να το αποφυγεις παντος καλητερα να πας 19 χρονον παρα 30 γιαυτο οσοι δεν εχετε κατι συμαντικο να κανετε μπειτε να ξεμπερδευετε Μια χαρά τον αποφεύγεις. Η θητεία στην Ελλάδα είναι κατα βάση πλέον εθελοντική. Αν στην επόμενη ΕΣΣΟ είχαμε 50% ανυποταξία σου λέω εγώ πως καταρρέι αμέσως το σύστημα. Αλλά συνεχίστε να υπηρετείτε το δικαίωμα της Τζούλιας να κάνει όργια στο Μουσείο, το δικαίωμα του κάθε φραγκάτου να φέρνει πόρνες στο Αβέρωφ, το δικαίωμα του κάθε αφεντικού να μας κάνει τη χάρη προσλαμβάνει για 550 ευρώ και να λέμε και ευχαριστώ, το δικαίωμα να μας δίνουν συντάξεις πείνας..η στην περίπτωση μας ΚΑΘΟΛΟΥ συντάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις