Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθως τα μωρομαντηλα ηταν ακριβα, ειχα απλο ορλο χαρτι στην πλαινη τσεπη, και οπου πηγαινα ξεβιδωνα λιγο το ρακορ απο το καζανακι, ν' αρχισει να σταζει, για να βρεξω το χαρτι. Ωραιες εποχες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πας ρε πατόψαρο. Δε θα πας; Αλλά θα μου πεις από 'ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;

Δε σε χάλασε, άλλωστε εσείς την έχετε έτοιμη την παραλλαγή από πρίν

2994leek.jpg

διαβιβασεις:P

Πρόσφατα? καλά ηταν ? γτ για εκει με βλεπω Αυγουστο (Καλαμάτα).

(επισης, για οσους ενδιαφερονται, υπηρξε διαψευση απο τον Βενίζελο των σεναριων περί αυξησης της θητείας)

Πρόσφατα? καλά ηταν ? γτ για εκει με βλεπω Αυγουστο (Καλαμάτα).

(επισης, για οσους ενδιαφερονται, υπηρξε διαψευση απο τον Βενίζελο των σεναριων περί αυξησης της θητείας)

Πολλή ζέστη, προβλεπόμενο στρατόπεδο και τεράστιες ανηφόρες.

Γενικά είναι σε ψιλοκαλή κατάσταση οι εγκαταστάσεις, έχει όμως πολλά σκοπέτα και οι υπηρεσίες στα μαγειρία είναι τουλάχιστον κουραστικές. Πάντως θα κάνεις αρκετά μπάνια στις παραλίες της Καλαματας και έχει ωραίο κόσμο. ;)

Πάρε αντικουνουπικά και πάτους σιλικόνης γιατί έχει πολύυυυ περπάτημα με τα άρβυλα.

Πολλή ζέστη, προβλεπόμενο στρατόπεδο και τεράστιες ανηφόρες.

Γενικά είναι σε ψιλοκαλή κατάσταση οι εγκαταστάσεις, έχει όμως πολλά σκοπέτα και οι υπηρεσίες στα μαγειρία είναι τουλάχιστον κουραστικές. Πάντως θα κάνεις αρκετά μπάνια στις παραλίες της Καλαματας και έχει ωραίο κόσμο. ;)

Πάρε αντικουνουπικά και πάτους σιλικόνης γιατί έχει πολύυυυ περπάτημα με τα άρβυλα.

ευχαριστω φιλε για τις πληροφορίες. Να΄σαι καλά. Εντάξει, πιστευω θα την παλέψω.. μακάρι να κάνω καμιά βουτιά.

lol μετάθεση Σουφλί....τι να λέμε τώρα...η βλακεία που υπάρχει μέσα είναι ξεκαρδιστική...και η εκπαίδευση είναι για γέλια, a ρε που καταλήξαμε τα λέω και σε κάνα μεγαλύτερο που έκανε 2-3 μήνες σκοινάκια και γελάει...στρατός σου λέει μετά...χάσιμο χρόνου ftw!!!

τα λέω και σε κάνα μεγαλύτερο που έκανε 2-3 μήνες σκοινάκια και γελάει...στρατός σου λέει μετά...χάσιμο χρόνου ftw!!!

ποτε πηγαιναν 2-3 μηνες σκηνακια; το 40;

lol μετάθεση Σουφλί....τι να λέμε τώρα...η βλακεία που υπάρχει μέσα είναι ξεκαρδιστική...και η εκπαίδευση είναι για γέλια, a ρε που καταλήξαμε τα λέω και σε κάνα μεγαλύτερο που έκανε 2-3 μήνες σκοινάκια και γελάει...στρατός σου λέει μετά...χάσιμο χρόνου ftw!!!

Σε ποιο λοχο..?Εκει ημουν !Στην 50!:-D

Κι όμως ειδικές δυνάμεις του 74 που ξέρω προσωπικά κάναν το λιγότερο 2 μήνες στην drama k ρεντίνα.

Πέμπτη παρουσιάζομαι Σουφλί, για πες τι λέει εκεί man? Παο για γιδοβοσκός? Να ξέρω να πάρο γκλίτσα μαζί μου!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Κι όμως ειδικές δυνάμεις του 74 που ξέρω προσωπικά κάναν το λιγότερο 2 μήνες στην drama k ρεντίνα.

Πέμπτη παρουσιάζομαι Σουφλί' date=' για πες τι λέει εκεί man? Παο για γιδοβοσκός? Να ξέρω να πάρο γκλίτσα μαζί μου!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Σουφλί ήμουν ΣΝ. Ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Δε σε πιάνει και χειμώνας. Στην πόλη θα βρεις καλό σουβλάκι, ιντερνετ καφέ, τα πάντα όλα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...