qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 υπαρχει τριωροφο? !!!! πρεπει να τη βρεις! κι εσύ μπορείς να φτιάξεις, τα διώροφα κρεβάτια είναι στη πραγματικότητα το ένα πάνω στο άλλο παίρνεις ένα από ένα διπλό και το βάζεις πάνω σε άλλο και το κάνεις τριπλό sky is the limit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 κι εσύ μπορείς να φτιάξεις, τα διώροφα κρεβάτια είναι στη πραγματικότητα το ένα πάνω στο άλλο παίρνεις ένα από ένα διπλό και το βάζεις πάνω σε άλλο και το κάνεις τριπλό sky is the limit ετσι ναι ρε. ελεγα by default. thresh για κατασκευασμενο λες ή by default? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ετσι ναι ρε. ελεγα by default. thresh για κατασκευασμενο λες ή by default? o thresh νομίζω ότι μιλάει για το θάλαμο στον οποίο ήμουν κι εγώ (ήμασταν ίδια μονάδα ή μάλλον ταξιαρχία γιατί μονάδες ήμασταν διαφοτρικές , διαφορετική σειρά δε τον πρόλαβα) εκεί τα κρεβάτια είναι κανονικά διπλά , απλά θα έφτιαξαν ένα τριπλό κατά πάσα πιθανότητα κανείς δε θα νοιάστηκε εκεί μέσα άμα είχες καλό ΑΥΔΜ έβγαινε και σου έφερνε μπύρες αν και το πιο πιθανό είναι να είχαν κανέναν από αυτούς που κλειδωνόνταν μέσα, έλιωναν στον ύπνο και δεν ήθελαν να τους ενοχλήσει κανείς μέχρι το επόμενο πρωί (ούτε έφοδοι, ούτε τίποτα, μέχρι και πυρομαχικά άλλαζαν μεταξύ τους οι φαντάροι και όταν δε φυλούσαν τα κρατούσαν κάτω από τα κρεβάτια τους ή στους φοριαμούς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ναι φτιάξαμε τριπλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 σε ποια μοναδα ησασταν? στο 1 ΤΥΛ? κατι παιδια απο το θαλαμο μου πηγαν εκει διδυμοι με κατ εξαιρεση αλλα δεν εχω επαφη να δω πως τα περνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ο qsis Λόχο Στρατηγείου, εγώ 1ο ΤΥΛ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ο qsis Λόχο Στρατηγείου, εγώ 1ο ΤΥΛ... οποτε καλα θα περνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ο qsis Λόχο Στρατηγείου, εγώ 1ο ΤΥΛ...ΛΣ , αλλά μην ξεχνάς και την φοβερή απόσπασή μου στη ΔΕΣΥ η οποία έγινε με φουλ χαρτιά κτλ από τη ταξιαρχία για να μη με χώνει ο λόχος σε δουλειές(Γιατί συνέχιζαν να με χώνουν σε αγγαρείες και κουβαληματα και αρκετές φορές αργουσα να πάω στο πόστο, οπότε με ζήτησε ο ένας Μπάμπης από τον άλλο Μπάμπη.Δεν ασχολήθηκε καν με το δκτη του λόχου, ο οποίος απλά με φώναξε να μου το ανακοινώσει) Στο τέλος λογοδοτουσα κυρίως στη διεύθυνση και έγραφα όλο το υπόλοιπο στρδο στα παπάκια μου, ειδικά τους καραβανάδες Την είχα βρει και με ένα λοχαγό που είχα εκεί και όταν έλειπε ο διευθυντής, έπαιρνα άδεια να κάτσω στο παγκάκι έξω από το κψμ να πίνω τον καφέ μου με την ησυχία μου ρίχνοντας άκυρα σε όποιον πήγαινε να με χώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Απο δευτερα βγαινεις αναφορα με 30Φ. ~ Στρατηγος Ηλιοπουλος. Ποιον Ηλιοπουλο λες?εναν ασπρομαλλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 100/2013 την 02/09/2013 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα. Αν και ακόμα σκέφτομαι να κινήσω διαδικασίες για αναβολή, κανείς άλλος κατά κει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oallosmoueautos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 Ε΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 100/2013 την 02/09/2013 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Τεθωρακισμένα. Αν και ακόμα σκέφτομαι να κινήσω διαδικασίες για αναβολή, κανείς άλλος κατά κει; Ρε συ δεν σε κοβει οτι τα τεθωρακισμενα ειναι ολα στον Εβρο και στα νησια του Αιγαιου? Θα πηξεις στο παραμεθωριο.. Ασε που τα αρματα μαχης εχουν πολυ μανουρα και θα βγαινεις συχνα σε ασκησεις.. Αναβολα ΤΩΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τι λε ρε troll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 oallosmoueautos τώρα που έμαθα να ρίχνω τα Super Cobra με το Abrams στο BF3 δεν θα έχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oallosmoueautos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τι λε ρε troll. Εδω δεν ειμαστε φορουμ του Δωδεκαθεισμου για να λεμε τα παγανιστικα σχολια που θες να ακουσεις.. αντε μη πω τιποτε βαρυ για το Δια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ρε συ δεν σε κοβει οτι τα τεθωρακισμενα ειναι ολα στον Εβρο και στα νησια του Αιγαιου? Θα πηξεις στο παραμεθωριο.. Ασε που τα αρματα μαχης εχουν πολυ μανουρα και θα βγαινεις συχνα σε ασκησεις.. Αναβολα ΤΩΡΑ! Ενας φιλος μου ειναι καστορια...(αλλα θα κλισει το στρατοπεδο απ'οτι μου ειπε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις