nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Απο δευτερα βγαινεις αναφορα με 30Φ. ~ Στρατηγος Ηλιοπουλος. σιγά μην είσαι και η υπολοχαγός Νατάσα αστον άνθρωπο ρε μαν ,να του χαλάσεις το Σ/Κ θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 συνεχίζω να κοντράρω με ένοπλο ξύσιμο ε τοτε εγω θα παιξω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 σιγά μην έχουν όρυγμα στη πύλη άντε τίποτα σακιά να έχουν κι εμένα μου έκανε εντύπωση μόλις το άκουσα, αλλά θυμήθηκα ότι το κάναμε κι εμείς στο λιτόχωρο, μόνο άοπλοι έκαναν όργανα και ο επιλοχάς που αν και άοπλος δεν έκανε ποτέ σκοπιές στην αθήνα όμως δεν το κάναμε, γιατί το όργανο ήταν παράλληλα και δεκανέας αλλαγής και ο δεκανέας αλλαγής πρέπει οπωσδήποτε να είναι ένοπλος οπότε αν δεν είσαι και δεκανέας αλλαγής, τότε καλώς σε βάζουν όργανο Εμείς πάντως έχουμε κανονικό όρυγμα. Και σε εμάς κανονικά το όργανο είναι παράλληλα και Δ/Α αλλά επειδή είμαι γαμάτος( ) για εμένα κάνουν εξαίρεση και είμαι όργανο και ΘΦ. Και επειδή βλέπω και φωτογραφίες να βάλω και εγώ μία όσο κάνω ΘΦ. Φυσικά με σαγιονάρα και μούσι 3 ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εμείς πάντως έχουμε κανονικό όρυγμα. Και σε εμάς κανονικά το όργανο είναι παράλληλα και Δ/Α αλλά επειδή είμαι γαμάτος( ) για εμένα κάνουν εξαίρεση και είμαι όργανο και ΘΦ. μλκα είστε πολύ μάχιμοι εσείς ε τοτε εγω θα παιξω αυτο έχω χάσει τις άλλες μου φωτογραφίες και δε μπορώ να σου δείξω τι παίζαμε εμείς αστον πολίτη ρε μαν ,να του χαλάσεις το Σ/Κ θες? fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 μλκα είστε πολύ μάχιμοι εσείς Και λίγα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 fixed γιατι λες και βλεπει το προσωπο σου εαν ησουν φανταρος. κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εμείς πάντως έχουμε κανονικό όρυγμα. Και σε εμάς κανονικά το όργανο είναι παράλληλα και Δ/Α αλλά επειδή είμαι γαμάτος( ) για εμένα κάνουν εξαίρεση και είμαι όργανο και ΘΦ. Και επειδή βλέπω και φωτογραφίες να βάλω και εγώ μία όσο κάνω ΘΦ. Φυσικά με σαγιονάρα και μούσι 3 ημερών. εχεις απολυθεί ? αυτό το μούσι το είχα το βράδυ αν ξυριζόμουν πρωί στις 6 φαντάσου το μούσι μου 3ης μέρες αξύριστος face2face με ταξίαρχο να παθαίνει πολλαπλά εγκεφαλικά και εγώ να γελάω να ανεβαίνει στον αρχιλοχία λόχου να τον ξεχέζει και ο κακομοίρης να προσπαθεί να τους εξηγήσει οτι το παιδί δεν είναι καλά Χαχχααχχαχα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 γιατι λες και βλεπει το προσωπο σου εαν ησουν φανταρος. κλαιν είχα κάποτε έναν ίλαρχο που κυνηγούσε τους buffers της επιλαρχίας που ανέβαζαν φωτό στο fb να την πίνουν "λοιπόν μαλακισμένα, κατεβάστε τις φωτογραφίες γιατί θα τις δει κανένας και θα γίνει χαμός" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Είναι περισσότερο από όσο φαίνεται στη φώτο. Δυστυχώς ο φωτισμός δεν βοηθάει. Δείχνει όντως σαν μερικών ωρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ρε γιατι δεν ανοιγουμε κανενα νημα και να ποσταρουμε φωτος απο το στρατο? αστειες εικονες απο το στρατο και να το κανουμε sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 πάντως στη θητεία μου φυλακές μου υποσχόντουσαν φυλακές δεν έβλεπα πόσοι μου είχαν πει αναφερόμενος 10φ , λες και ήταν ταρίφα 0 φ ο nicoc89κάτι κρατήσεις λόγο στρατονομίας μονο με είχαν γεμίσει κλίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ε τωρα νομιζω με κοντραρεις.... Είστε ΠΙΣΩ, νέοι..;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ρε γιατι δεν ανοιγουμε κανενα νημα και να ποσταρουμε φωτος απο το στρατο? αστειες εικονες απο το στρατο και να το κανουμε sticky έχω μια με ενα κουβά απο σφουγγαρίστρα παρατημένο για μηνες σε ενα κτήριο και μέσα νεκροί νεοσσοί απο περιστέρια + ενα μεγάλο (είχαν φωλιά) πούπουλα και σκελετοί είχαν μείνει αυτό λίγα μέτρα απο θαλάμους εκπαιδευόμενων σε μέρος που δεν φαινόταν καλή φάση ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Είστε ΠΙΣΩ, νέοι..;ρ πρέπει να βρω photo με τριόροφη κουκέτα στο θάλαμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 πρέπει να βρω photo με τριόροφη κουκέτα στο θάλαμο... υπαρχει τριωροφο? !!!! πρεπει να τη βρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις