Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Θα μαθετε να ριχνετε χειροβομβιδες, θα μαθετε να πυροβολειτε με G3, HK, MG3.. θα γινετε απο παιδακια της μαμας πολεμιστες.. θα μαθετε να δινετε για την Πατριδα μας! πρεπει να ειστε περηφανοι που πατε στρατο Sure οτι πεις...Το βλεπω απο γνωστους μου πως (δεν)αλλαζουν μυαλα οπως λες μετα το στρατο αλλα τεσπα οτι πεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 fap fap fap φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ειστε αρνητικοι γιατι δεν αντεχετε την πειθαρχια και την αδρεναλινη στο αιμα.. δεν αντεχετε το κικ της τεστοστερονης στο σωμα σας.. δεν μπορειτε να συμβιβαστειτε με την μεταμορφωση σας τη στιγμη της αυτοθυσιας για την πατριδα σε υπερανθρωπο ον!! Κι ομως.. οπως ειπε ενας σοφος.. Η πειθαρχια απελευθερωνει τον ανθρωπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Και όπως είπε και ένας άλλος σοφός: Όχι άλλο κάρβουνο ρε mods! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 άσε ρε το i7 (με HT) ψυχολογικό να εκφραστεί... http://www.insomnia.gr/topic/465312-με-πηγαν-στο-τρελοκομείο-χωρίς-τη-θέληση-μου/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μη σε βαλουν να βαρεσεις κανενα σκοπετο εκει στο στρατοπεδο... Αμα ειμαι ξαπλα με air condition ισως να το σκεφτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 άσε ρε το i7 (με HT) ψυχολογικό να εκφραστεί...<br><a href="http://www.insomnia.gr/topic/465312-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85/">http://www.insomnia.gr/topic/465312-με-πηγαν-στο-τρελοκομείο-χωρίς-τη-θέληση-μου/</a> Ε αει στο διαολο..ετσι εξηγειται... Τοσα θεματα διαβασα και ειδα τι εγραφε..ειπα να εμεμβω αλλα λεω παλι μπανακι;; Κριμα ειναι. Ευχαριστουμε για την πληροφορια Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αμα ειμαι ξαπλα με air condition ισως να το σκεφτω φανταρος ειπαμε να πας ,οχι να γινεις καραβανάς !!!! :P o φιλος πιο πανω με την αδρεναλινη κλπ ,μου θυμιζει κατι ερωτησεις που εκανα επιτηδες για πειραγμα [αλλα με σοβαρο υφος] πχ: -Κυριε επιλοχια κανονικα το αρτοποιειο δε πρεπει να χει μεγιστη προστασια; -Γιατι το λες αυτο; -{παιρνω υφος ράμπο} Μα αυτοο ειναι που θα χτυπησει πρωτα ο εχθρος , να μας αφησει νηστικους να εχουμε παραπλευρες απωλειες !!!!! Σε μια αλλη φαση στη μοναδα,μας κανουνε περιηγηση σε κατι αποθηκες πανω σε κατι βουνα μιλαει μιλαει και στο τελος λεει: ποιος θελει να ρωτησει κατι; Δε μιλαει κανεις πεταγομαι εγω αλλα σε φαση οτι «ειπα φωναχτα τη σκεψη μου» αντιαεροπορικη προστασια εχουν ή θα τα κανουν σουρωτηρι τα Φ-16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 καλα καλα φλουφληδες που το παιζετε αντιμιλιταριστες.. Για τραβατε ρωτηστε τους Κουρδους τι εχουν υποστει απο τον ισλαμικο φασισμο του Ερντογαν στην Τουρκια και εχουν παρει τα παιδια τους στη αγκαλιά οι Κουρδες μανες και με το αλλο χερι κρατανε το ΑΚ και ζουν πανω στα βουνα!! Καντε αστειακια.. καντε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 εγω μετανοιωσα που δεν πηγα ειδικες δυναμεις.. να βγαλω και σχολειο ανορθοδοξου πολεμου.. να μαθω τεχνικες μαχης με μαχαιρια.. να μαθω να φτιαχνω και παγιδες και μετα χωρις παρεξηγηση ξυπνησες.πηγα ειδικες δυναμεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ.η απογοητευση ηταν οχι απλα μεγαλη αλλα τραγικη.για καλη μου τυχη οτι δεν εκανα στις ειδικες δυναμεις τα εκανα οταν βγηκα απο αυτες.(αναρριχηση,καταδυσεις,αλεξιπτωτα) και ευτυχως για μενα τα εκανα με τον σωστο τροπο και οχι με το army way που ειναι εντελως απαραδεκτος.δεν το λεω μονο εγω.το ελεγε και ο εκπαιδευτης μου στα αλεξιπτωτα που ηταν στον στρατο. ειδικα αν δεν εισαι μονιμος ξεχνας μαχαιρια ξεχνας ανορθοδοξο πολεμο και ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά στο low lvl troll ρε συ poulino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Είσαι κομάντο δηλαδη pouline.Interesting, interesting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 και μετα χωρις παρεξηγηση ξυπνησες.πηγα ειδικες δυναμεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ.η απογοητευση ηταν οχι απλα μεγαλη αλλα τραγικη.για καλη μου τυχη οτι δεν εκανα στις ειδικες δυναμεις τα εκανα οταν βγηκα απο αυτες.(αναρριχηση,καταδυσεις,αλεξιπτωτα) και ευτυχως για μενα τα εκανα με τον σωστο τροπο και οχι με το army way που ειναι εντελως απαραδεκτος.δεν το λεω μονο εγω.το ελεγε και ο εκπαιδευτης μου στα αλεξιπτωτα που ηταν στον στρατο. ειδικα αν δεν εισαι μονιμος ξεχνας μαχαιρια ξεχνας ανορθοδοξο πολεμο και ολα αυτα. μπορεις να μου πεις πως ξεπερασες την υψοφοβια? Θελω να τα κανω και γω αυτα που κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εννοείται ότι δεν τα κάνεις με το σωστό τρόπο, αλλά απ' το τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν έρχεται ποτέ. ;p Κι όμως, κι όμως. Στο συρτάρι μου είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις