guido Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 οχι, αλλά οταν γίνει η θητεία 14 μήνες , θα παίρνεις mount στους 9. πιο πιθανό ειναι το δεύτερο μονο του btw , παρά το πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 BTW αυτη η υπερ-φημη οτι ο στρατος θα γινει 14μηνες πως παει? Συνεχιζει να υπαρχει? Πληροφοριες απο "μεσα" λενε οτι ασκουνται πιεσεις για να γινει αλλά ακομα τιποτα δεν ειναι ευκολο και ολα παραμενουν θολα. Ξερει καποιος τιποτα καινουριο? Χαχα εννοείται. Μιλούσα με κάτι παιδιά που τελείωσαν πρόσφατα τη θητεία και μου έλεγαν αυτό το πράγμα (θα γίνει 12 και μετά 14). Επίσης θυμάμαι στα τέλη του 2005 έλεγαν ότι ο στρατός θα γίνει 11μηνο και είχαν πληροφορίες από μέσα. Καταλαβαίνεις λοιπόν πώς βγήκε η φράση "Ράδιο-Αρβύλα". Σε όλες τις περιπτώσεις ο υπουργός έκανε ανακοίνωση κάποιο καιρό πριν. Αν θυμάστε το 9μηνο έγινε με το σκεπτικό να πηγαίνει κάποιος υποχρεωτικά στα 18 να κάνει τη θητεία του για διάφορους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mygodd Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Σε μια εβδομάδα μπαίνω ναυτικό,παρουσιάζομαι στο σκαραμαγκά.Μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα που καλό είναι να ξέρω πριν μπω? Και σε πρακτικό επίπεδο,όπως τι να πάρω μαζί μου,τι να μην κτλ αλλά και σε σχέση με το τι πρέπει να προσέχω κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ???καταλάβαμε τι λες για αυτό και σε διορθώσαμε. ΧΑΧΑΧΑ ενώ υπάρχει army, navy, airforce εσύ λες ότι infantry είναι το ίδιο με army. Ελπίζω να σου ανέβασα το αίμα στο κεφάλι τώρα!!! Για να επιστρέψουμε ο γιατρός κάνει γενικά διαφορετική θητεία από τους άλλους οπλίτες. Οχι, βασικα δεν καταλαβες γιατι ενω ζητησα να μην κολλαμε σε ορολογιες εσυ επιμενεις σε αυτες... Το army δεν εχει μονο infantry(μηχανοκινητο πεζικο), εχει οτιδηποτε σχετιζεται με στρατο ξηρας. Γιατι κολλας στα αυτονοητα? Γιατι να μου ανεβασεις το αιμα? Εγω βλεπω οτι εσυ ζοριζεσαι! Ο γιατρος, τουλαχιστον στο ΠΝ που ξερω, οπως ειπα δεν κανει καποια διαφορετικη θητεια. Ειναι ή απλος ναυτης ή στρατευσιμος κελευστης. Καλησπέρα σε όλους.Σε μια εβδομάδα μπαίνω ναυτικό,παρουσιάζομαι στο σκαραμαγκά.Μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα που καλό είναι να ξέρω πριν μπω? Και σε πρακτικό επίπεδο,όπως τι να πάρω μαζί μου,τι να μην κτλ Να μην παρεις μαζι σου τη πλαστικη κουκλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasmadness Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Σε μια εβδομάδα μπαίνω ναυτικό,παρουσιάζομαι στο σκαραμαγκά.Μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα που καλό είναι να ξέρω πριν μπω? Και σε πρακτικό επίπεδο,όπως τι να πάρω μαζί μου,τι να μην κτλ αλλά και σε σχέση με το τι πρέπει να προσέχω κτλ καταρχην να παρεις οπωσδηποτε πατους για τις αρβιλες ειναι must αλλιως θα υποφερεις,δευτερον παρε κανα πολιμπριζο γτ αν πας πορο οι μπριζες εινε περιορισμενες κ ειναι ολοι στην αναμονη για να φορτισουν το κινιτο τους θα καταλαβεις τι εννοω αν πας α κ κρυφτο σε καμια καλτσα μεσα γτ αν το βρουν θα στο παρουν στον ελενχο που θα σου κανουν....αυτα ειναι τα βασικα παρε μονο εσωρουχα κ τα ρουχα που θα φορας τα υπολοιπα θα στα δωσει το ναυτικο καταταλλα να ξερεις οτι η προπαιδευση ειναι 18 μερες οι περισοτεροι θα πατε πορο σε μια δυο μερες αποταν μπειτε κανελοπουλο και καπιοι θα μεινουν σκαραμαγκα αν ειστε μεγαλι σειρα παντως στο τελος ορκιζεστε ολοι μαζι στο πορο!!!!αυτα απο μενα σαν βασικες πληροφοριες για τα υπολοιπα μπες εδω:http://forum.thiteia.org/ εκει που λεει πολεμικο ναυτικο θα βρεις πολλες χρησιμεσ πληροφοριεςα ξεχασα να σου πω παρε το κινητο σου αλλα οταν γινει ο ελενχος να το εχεις στη τσεπη σου αυτοι ψαχνουν μονο τισ βαλιτσεσ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οχι' date=' βασικα δεν καταλαβες γιατι ενω ζητησα να μην κολλαμε σε ορολογιες εσυ επιμενεις σε αυτες... Το army δεν εχει μονο infantry(μηχανοκινητο πεζικο), εχει οτιδηποτε σχετιζεται με στρατο ξηρας. Γιατι κολλας στα αυτονοητα?[/quote'] Επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως φυσικά! Γιατι να μου ανεβασεις το αιμα? Εγω βλεπω οτι εσυ ζοριζεσαι! Ζορίζομαι είναι η αλήθεια. Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου είναι πολύ ζόρικα στο πάτημα. Ο γιατρος' date=' τουλαχιστον στο ΠΝ που ξερω, οπως ειπα δεν κανει καποια διαφορετικη θητεια. Ειναι ή απλος ναυτης ή στρατευσιμος κελευστης. [/quote'] Ελπίζω όμως ο απλός ναύτης να κάνει διαφορετική θητεία από το γιατρό, διαφορετικά όποιος πάει στο γιατρείο θα κινδυνεύει και από άλλα πράγματα. EOF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Σε μια εβδομάδα μπαίνω ναυτικό,παρουσιάζομαι στο σκαραμαγκά.Μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα που καλό είναι να ξέρω πριν μπω? Και σε πρακτικό επίπεδο,όπως τι να πάρω μαζί μου,τι να μην κτλ αλλά και σε σχέση με το τι πρέπει να προσέχω κτλ Αν και ειπε τα περισσοτερα ο kostasmadness ας τα επαναλαβω σε ποιο νάις φορμ: •Παρε κινητο τηλεφωνο αλλα βαλτο σε τσεπη ή κρυψτο μεσα στις καλτσες σου ξερω γω για να μην εχεις προβληματα μην τυχον και στο παρουνε δηλαδη. •Παρε πολυμπριζο γιατι στον Πορο μπλα μπλα τα ειπε ολα ο kostasmadness. •Αν θες φαρμακα παυσιπονα ή αντιπυρετικα ειτε κρυψτα πανω σου ειτε καπου αλλου γιατι θα στα παρουνε και θα σου αφησουνε μονο 1-2(μην τυχον και τα παρεις ολα ξερω γω). Άλλα φαρμακα αν παιρνεις τοτε παρτα κανονικα και θα τα δει ο γιατρος εκει περα και αναλογα θα σε αφησει ή οχι να τα παρεις. •Παρε πατους, σιλικονης αν γινεται. •Παρε οσο το δυνατον πιο λιγα πραγματα! Εσωρουχα σιγουρα και μια αντε δυο αλλαξιες με πολιτικα ρουχα. Λιγα οσο το δυνατον πιο λιγα, γιατι στην αρχη θα τα κουβαλας εδω και εκει μαζι με τον στρατιωτικο εξοππλισμο που θα σου δωσουν και θα σου πιαστουν τα χερια στο κουβαλημα. Ειδικα αν παρεις μεγαλη πολιτικη βαλιτσα. Αρα παρε μικρη. Και αν μαλιστα προνοησεις σαν και εμενα() και η βαλιτσα που θα τα βαλεις εχει ροδες τοτε θα εισαι αρχοντας. Και αν μαλιστα προνοησεις και παρεις σαν και εμενα ξανα() και ενα πραγμα σαν ειδικο skateboard, για κυλιση αποσκευων αν το ζητησεις θα σου δωσουν σε καταστημα βαλιτσων, οπου στερεωνεις/βαζεις(ουσιαστικα το στερεωνεις μια φορα και αυτο ηταν) πανω το λουκανικο οριζοντια και απλως το τραβας χωρις δυναμη καθολου, τοτε ολοι θα σε κοιτανε με ζηλια ξερωντας μεσα τους οτι τι καλα θα ηταν να σκεφτονταν και αυτοι κατι τετοιο και να το ειχαν. Γιατι αμα πας στον Πορο θα χρειαστεις πολυυυυυυ κουβαλημα μεσα στον ηλιο. Για εμας τους ναυτες μιλαμε. Γιατι θα πεταχτει κανενας της ξηρας και θα μας κοροιδευει. •Μην παρεις πολλα πραγματα για τον ελευθερο χρονο σου. Πχ μην παρεις καμια στοιβα βιβλια. Αν πας στον Πορο θα εισαι υπερτυχερος. Το τοπιο και το περιβαλλον εκει ειναι φανταστικο και δεν θα εχεις ορεξη για βιβλια ή για διαφορα αλλλα παιχνιδια. Ενα PSP καλο ειναι βεβαια. Οποτε παρε 2 αλλαξιες ρουχα, εσωρουχα, προιοντα για μπανιο σαμπουαν, σφουγγαρι, κλπ, οδοντοκρεμα και αποσμητικα και φυσικα ξυριστικα. •Παρε κανενα σπρει για τα κουνουπια και κανεναν μινι ανεμιστηρα. Θα τον χρειαστεις! Και κανε απο την αρχη οσους πιο πολλους φιλους μπορεις. Οσοι πηγαινουν ναυτικο ειναι οι περισσοτεροι πολυ λογικα παιδια και σχετικα υψηλου μορφωτικου επιπεδου. Και παντως απο οτι εχω καταλαβει πολυ ανωτερου απο αυτους της ξηρας, γενικα μιλωντας για να μην παρεξηγηθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Σε μια εβδομάδα μπαίνω ναυτικό,παρουσιάζομαι στο σκαραμαγκά.Μπορεί κάποιος να μου πει μερικά πράγματα που καλό είναι να ξέρω πριν μπω? Και σε πρακτικό επίπεδο,όπως τι να πάρω μαζί μου,τι να μην κτλ αλλά και σε σχέση με το τι πρέπει να προσέχω κτλ να εχεις παντα κοντα το τηλ του θειου που σε εβαλε μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως φυσικά! Mα δεν ζητησα να μαθω περιττη ορολογια, υποδιαιρεσεις και παραμυθια! Ελπίζω όμως ο απλός ναύτης να κάνει διαφορετική θητεία από το γιατρό, διαφορετικά όποιος πάει στο γιατρείο θα κινδυνεύει και από άλλα πράγματα. EOF Τι εννοεις "διαφορετικη"? Ιδιο χρονο υπηρετουν, σε ιδια γυμνασια συμμετεχουν, ιδιο φαι τρωνε... Αν μιλας για αγγαρειες, εννοειται οτι οι κελευστες(λοχιες) δεν κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 alexx20, μην το κουραζεις. Κανε και κανα reboot που και που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Mα δεν ζητησα να μαθω περιττη ορολογια, υποδιαιρεσεις και παραμυθια! Εισαι ενας υπεροπτης εγωιστης. Εκανες λαθος τι να κανουμε. Εκανες λαθος! Εκανες λαθος! Και επιμενεις σχολαστικα. Δεξου το και αστα παραμυθια. Το οτι εκανες λαθος επειδη η ορολογια που χρησιμοποιησες σημαινε κατι διαφορετικο απο αυτο που νομιζες, δεν σημαινει οτι δεν εκανες λαθος και οτι η ορολογια πρεπει να αλλαξει. Το αλογο δεν σημαινει καμηλα. Εσυ ειπες το αλογο καμηλα. Καθε λεξη εχει παρει μια σημασια για να συννενοουνται οι ανθρωποι. Και το κρατος εχει ορισει τον στρατο ξηρας οχι ως "σωμα". Εσενα αν σου κολλησε οτι ειναι σωμα σκασιλα μας. Λεγε το σωμα αλλα μην περιμενεις μεσα στην ασημαντοτητα σου, ως δυναμη να επιβαλεις αλλαγη της γλωσσας και των ορολογιων και ορισμων, να καθησουμε να το λεμε και εμεις σωμα ή να συμφωνησουμε οτι ετσι ειναι. Δεν ειναι! Δεξου το. Και τωρα καποιος να με παρει απο αυτο το τοπικ. Απολυθηκα και δεν ανηκω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 BTW αυτη η υπερ-φημη οτι ο στρατος θα γινει 14μηνες πως παει? Συνεχιζει να υπαρχει? Πληροφοριες απο "μεσα" λενε οτι ασκουνται πιεσεις για να γινει αλλά ακομα τιποτα δεν ειναι ευκολο και ολα παραμενουν θολα. Ξερει καποιος τιποτα καινουριο? MAΛΑΚΙΕΣ! Κάθε φορά που έχουν έλλειψη σε άτομα προσπαθούν, διαδίδοντας τέτοιες πίπες, να ψαρώσουν τον κόσμο μπάς και τσιμπήσουν μερικοί και τρέξουν να κόψουν αναβολές και να παρουσιαστούν "όσο ακόμα προλαβαίνουν το 9μηνο". Αυτό που- κατά πάσα πιθανότητα- θα γίνει, θα είναι η δυνατότητα εθελοντικής συνέχισης της θητείας για 6 μήνες πέραν της 9μηνης κανονικής, επί πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 το οποιο μάλλον θα αντικαταστησει τον θεσμο των ΟΒΑ που είναι το ιδιο αλλα με max 3 χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Επειδη ειναι μεγαλο το thread ποσες σειρες μπαινουν στο στρατο (καθε ποτε μπορεις να μπεις) Και πριν ποσο καιρο πρεπει να κοψεις αναβολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Επειδη ειναι μεγαλο το thread ποσες σειρες μπαινουν στο στρατο (καθε ποτε μπορεις να μπεις) Και πριν ποσο καιρο πρεπει να κοψεις αναβολη? 4 φορές τον χρόνο Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο. 3 μήνες το πριν την επόμενη σειρά αλλιώς πάς στην μεθεπόμενη. Αν θές πχ να πάς Αύγουστο είναι μέχρι τέλος Μαίου κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις