Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Όπως είπα και πριν θέλω να πάω σε στρατιωτική σχολή, οπότε εάν δεν περάσω (χτύπα ξύλο) το αμέσως επόμενο "υποκατάστατο" είναι ΔΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις. εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα θητεία και μετά να πας σε στρατιωτική σχολή, μέχρι τα 22 παιρνουν όποτε έχεις χρόνο, ετσι θα δεις και τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, απο την μια τον στρατιώτη που πρέπει να υπάκούει τις εντολές του κάθε καρεκλοκένταυρου και απο την άλλη τον, και καλά, μικρό ηγήτορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Φίλε, πως τα πας κάτω; Όλα καλά; πιο καλά δεν γίνεται... όπως τα λέγαμε έχω αμάξι, ψυγείο, δικό μου μπάνιο, πλυντηριο κτλ, βγαίνω σχεδόν όποτε θέλω, σκοπιές δεν εχω, ούτε όπλο ρουχα φοράω τα δικά μου έφερα και το PC απτο σπίτι... (και την 23' Dell - μου βγήκε η πίστη να την κουβαλάω) - κλιματιστικό 24/7 και 270 ευρώ κάθε μήνα.. αυτα με λίγα λόγια :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς, θα χρειαστεί να δώσεις κάπου κοντά σε αυτό το ποσό κι αυτό διότι οι περισσότεροι στρέφονται στα μαγαζιά που ειδικεύονται στα στρατιωτικά που με τη σειρά τους, δεν έχουν πάντα πολύ φιλικές τιμές... Nα μην τα προτιμήσω δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Nα μην τα προτιμήσω δηλαδή. εγώ απτο armyland.gr τα είχα πάρει.. 5 ευρώ το κάθε μπλουζάκι, 5 ευρώ η κάθε κάλτσα, αν πάρεις 10 απο το καθένα φτάνεις στα 100 ευρώ μόνο απο εκεί(αν και νομίζω οτι ειναι πολλά τα 10, και με 5 μια χαρα εισαι). πάτους σεντόνια μαξιλαροθήκες πάς αλλο ενα 50άρι άνετα. και αν πάρεις και σάκο που θα τον χρειαστείς για τα πολιτικά σου κτλπ, 20-35 ευρώ (εκτώς και αν έχεις δικό σου και δεν θέλεις στρατιωτικό, εγώ τον πήρα γιατι μου άρεσε κιόλας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Κι εγώ απο Βαρβάρη στη θεσσαλονίκη τόσο είχα δώσει για μπλουζάκια και κάλτσες αν θυμάμαι καλά. Τώρα αν είναι πολλά τα 10 δε ξέρω, εξαρτάται και σε τι περίοδο μπαίνεις βέβαια. Μιλάω για κέντρο τώρα που θεωρητικά το πηγαίνεις σερί χωρίς να βγάλεις έξω για πλύσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγώ είχα δώσει εποχές 2008 γύρω στα 120€ σε ένα μαγαζί στην Δάφνη, αλλά είχα πάρει τα κερατά μου(αντιβακτηριδιακούς πάτους κλπ).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έτσι σκάστε και λεφτά από πάνω για κάτι που κοστολογεί την ζωή σας με 8,62€ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έτσι σκάστε λεφτά και λεφτά από πάνω για κάτι που κοστολογεί την ζωή σας με 8,62€ το μήνα. ενώ ειναι καλύτερα να μην πάρεις πάτους ας πούμε και να έχεις μια ζωή προβλήματα στα πόδια μετά η να κοιμάσαι σε σεντόνια απο το '40 και να κολήσεις και τίποτα που θα το χεις μια ζωή, και όλα αυτα για να γλυτώσεις 150 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έτσι σκάστε και λεφτά από πάνω για κάτι που κοστολογεί την ζωή σας με 8,62€ το μήνα. Τωρα που το εθιξες μιλαγα πριν καιρο με ενα φιλο που ειναι αρκετα ψαγμενος και μου ειπε οτι στο προ υπολογισμο υπαρχει ενα αλφα ποσο για τον καθενα σαν "αποζημειωση" πχ λεμε 150 ευρω αλλα τα λαμογια στα κρατανε γιατι και καλα σου δινουν φαει και στεγη και αυτο που περισευει ειναι 8.62. Δεν ξερω αν ισχυει 100% αλλα δεν μου φαινεται καθολου παραλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 αυτό γνωρίζω κι εγώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εννοείς προυπολογισμό για το πόσο κοστίζει ο έλληνας φαντάρος στο κράτος; Ναι ισχύει κανονικά. Δεν θυμάμαι ποσό, αλλά είναι αρκετό, πάνω απο 300 αν θυμάμαι καλά. Σου βάζουν περίθλαψη, στέγη, φαγητό, ενδυμασία, όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα θητεία και μετά να πας σε στρατιωτική σχολή, μέχρι τα 22 παιρνουν όποτε έχεις χρόνο, ετσι θα δεις και τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, απο την μια τον στρατιώτη που πρέπει να υπάκούει τις εντολές του κάθε καρεκλοκένταυρου και απο την άλλη τον, και καλά, μικρό ηγήτορα... Ξέρω πως είναι και η πλευρά του φαντάρου και του στρατιωτικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 πως ακριβώς τα ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 πως ακριβώς τα ξέρεις; Έχω στο σόι πολλούς στρατιωτικούς που μου λέγανε αλλά και ξάδελφο που αυτή την στιγμή υπηρετεί και μου λέει και αυτός. Επίσης είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ στρατόπεδο όταν ήμουν μικρότερος (με είχε πάρει ο θείος μου στο στρατόπεδο όπου δούλευε) και έχω δει πως είναι η κατάσταση. Επίσης έχω επισκεφτεί και την Ευελπίδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Έχω στο σόι πολλούς στρατιωτικούς που μου λέγανε αλλά και ξάδελφο που αυτή την στιγμή υπηρετεί και μου λέει και αυτός. Επίσης είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ στρατόπεδο όταν ήμουν μικρότερος (με είχε πάρει ο θείος μου στο στρατόπεδο όπου δούλευε) και έχω δει πως είναι η κατάσταση. Επίσης έχω επισκεφτεί και την Ευελπίδων. Άλλο να είσαι επισκέπτης, άλλο να στα λένε και άλλο να τα ζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις