galactikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Eννοει να παει στα 18-20. Αυτό. Ωραιος. Τουλαχιστον θα γλιτωσεις τη γκρινια και την κλαουρα απο τα γιωτομπαλα. Φαντασου να ησουν σε κανα λοχο με τον Pablo_Hasan μεσα. Παιζει να σκεφτοσουν και την αναβολη. Κοίτα, έχω καταλάβει πολύ καιρό τώρα ότι δεν γίνεται να είναι όλοι έξυπνοι ή/και να σέβονται και να αγαπάνε τα ίδια πράγματα με εμένα. Εγώ προσωπικά δεν τους δίνω σημασία. Άστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, εμένα μου αρκεί να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Οι κομμουνιστες αν ειναι στρατος του Σταλιν! Και εκείνοι μετά την διαταγή 227 έβγαιναν και έριχναν καντήλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτό. Κοίτα, έχω καταλάβει πολύ καιρό τώρα ότι δεν γίνεται να είναι όλοι έξυπνοι ή/και να σέβονται και να αγαπάνε τα ίδια πράγματα με εμένα. Εγώ προσωπικά δεν τους δίνω σημασία. Άστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, εμένα μου αρκεί να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Δεν σεβονται συμφωνοι αλλα οταν ειναι να εχουν απαιτησεις απο το κρατος τις έχουν. Καταλαβες? ξερουν αυτοι ποτε και που σεβονται μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ε νταξει στον απλο στρατο δεν κανουν τρελες ασκησεις εκτος βεβαια και αμα δεν βγαλει την βασικη πορεια και τον κοροιδευουν Στα 26 επισης δεν εχεις και την ιδια καβλα για "ζωη" και περιπετειες. Παλια οταν ημασταν 18 γυρναγαμε παντου ολη μερα και νυχτα με 4 ωρες υπνο και ξανα τα ιδια. Και ολα τα ακυρα οτι μας καθοντουσαν. Και κοιμομασταν και σε παγκακια κανα 2ωρο αν ειμασταν σε κανενα παραλιακο μερος. Τωρα οσο περναει ο καιρός "παπουδιαζουμε". Πως θα την παλεψει αυτος ακομα και την 1η μερα στρατου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν σεβονται συμφωνοι αλλα οταν ειναι να εχουν απαιτησεις απο το κρατος τις έχουν. Καταλαβες? ξερουν αυτοι ποτε και που σεβονται μην ανησυχεις. Προφανώς. Τα τελευταία χρόνια εδώ στην Ελλάδα ισχύει το "ο καθένας για την πάρτη του". Πως θα την παλεψει αυτος ακομα και την 1η μερα στρατου; Ε, θα λιώσει αλλά σιγά-σιγά θα στρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Κοίτα, έχω καταλάβει πολύ καιρό τώρα ότι δεν γίνεται να είναι όλοι έξυπνοι ή/και να σέβονται και να αγαπάνε τα ίδια πράγματα με εμένα. Εγώ προσωπικά δεν τους δίνω σημασία. Άστους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, εμένα μου αρκεί να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Ετσι, αν το πιστευεις πραγματικα εχεις βρει ενα 25% λυση-ευτυχια στην ζωη σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Στα 26 επισης δεν εχεις και την ιδια καβλα για "ζωη" και περιπετειες. Παλια οταν ημασταν 18 γυρναγαμε παντου ολη μερα και νυχτα με 4 ωρες υπνο και ξανα τα ιδια. Και ολα τα ακυρα οτι μας καθοντουσαν. Και κοιμομασταν και σε παγκακια κανα 2ωρο αν ειμασταν σε κανενα παραλιακο μερος. Τωρα οσο περναει ο καιρός "παπουδιαζουμε". Πως θα την παλεψει αυτος ακομα και την 1η μερα στρατου; Ναι δεν διαφωνω. Ενταξει τους κοιμιζουν νωρις συνηθως παντως... μεχρι της 12 εχει περασει ο Α.Φ και εχουν κλεισει φωτα και τα παντα. Τωρα ενταξει ρε φιλε 26 χρονων ο αλλος και δεν μπορει να βγαλει 15χλμ περπατημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ετσι, αν το πιστευεις πραγματικα εχεις βρει ενα 25% λυση-ευτυχια στην ζωη σου! Μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ναι δεν διαφωνω. Ενταξει τους κοιμιζουν νωρις συνηθως παντως... μεχρι της 12 εχει περασει ο Α.Φ και εχουν κλεισει φωτα και τα παντα. Τωρα ενταξει ρε φιλε 26 χρονων ο αλλος και δεν μπορει να βγαλει 15χλμ περπατημα? τι 15χλμ. Αμα εχεις μαθει με αμαξι στην ζωη σου και τα ποδια τα εχεις μονο για να προχωρας στο σπιτι σου, να κατουρας ορθιος και να καθεσαι στον Η/Υ ειναι μεγάλο βήμα τα 15χλμ με οπλο-κρανος-εξαρτηση. Προσπαθω να τον ξεκολίσω γιατι θα τα βρει ανηφορικα. Α τωρα που το θυμηθηκα, ενας στον στρατο δεν ηξερε να σκουπιζει. Νομιζα οτι μου κανε πλακα, αλλα μετα καταλαβα οτι στο σπιτι του σκουπιζανε μονο οι φιλιππινεζες(ειναι οι καλυτερες και υπακουες) οπως και μου πε. Να δειτε ρε παιδια πως επιανε την σκουπα, δεν υπαρχει. Ουτε ο Πριγκηπας της ζαμούντα δεν την επιασε ετσι πρωτη φορα! Μόνο; Ενα 50% ειναι επαγγελμα που θα ζεις απο αυτό και που να ειναι το χομπυ σου (γι να μην το βαρεθεις ποτε) Και το αλλο 25% ειναι τα συναισθηματικα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ωραιος. Τουλαχιστον θα γλιτωσεις τη γκρινια και την κλαουρα απο τα γιωτομπαλα που τα πηρανε απο το σπιτι και την μαμα αρον αρον. Φαντασου να ησουν σε κανα λοχο με τον Pablo_Hasan μεσα. Παιζει να σκεφτοσουν και την αναβολη. Μία στο γκομενοθρεντ, δύο στο φίτνες, τρεις και πάρτα όμως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Oι πιο αχρηστοι και ανουσιοι 10 μηνες ever. Ακομα κλαιω την χαμενη σεζον δουλειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galactikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ενα 50% ειναι επαγγελμα που θα ζεις απο αυτό και που να ειναι το χομπυ σου (γι να μην το βαρεθεις ποτε) Και το αλλο 25% ειναι τα συναισθηματικα σου! Εντάξει, για το επάγγελμα εάν περάσω σε στρατιωτική σχολή θα είμαι υπερευχαριστημένος. Όσον αφορά τα συναισθηματικά μου, είμαι μαι χαρά. Άρα μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου happy person; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Oι πιο αχρηστοι και ανουσιοι 10 μηνες ever. Ακομα κλαιω την χαμενη σεζον δουλειας. Μπορουσες να μην πας το σκεφτηκες; Εχω γνωστο που ειναι Γερμανια τωρα ηχοληπτης, μπηκε ρακενδιτος μεσα, με σκουλαρικια, εκανε βημα, φωναζε, μαλακιζοταν και τον διωξανε. Ειπανε τρελος. Θα υπηρχε και αλλος τροπος οχι τοσο εξεφτελιστικος αλλα μπορουσες να μην πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Oι πιο αχρηστοι και ανουσιοι 10 μηνες ever. Ακομα κλαιω την χαμενη σεζον δουλειας. εμένα μου έκατσε και άλλη στραβή προσπαθούσα να κανονίσω να πάρω τις άδειες που μου είχαν μίνει στο τέλος για να προλάβω να παω σε μια δουλειά που ειχα βρει δοκιμαστικά καμια εβδομάδα μετά την μέρα που πηγα να τα κανονίσω που θα σταμάταγε απ την δουλειά ο προηγούμενος(θα ξεκίναγα στην άδεια μου) και μου λένε όχι , όπως θέλουμε εμείς θα τις πάρετε , σπαστές στα βύσματα βέβαια τις έδωσαν όπως ήθελαν , σε μερικούς απο εμάς μας γράψανε. δεν έπαιζε θέμα εμπλοκής η οτιδήποτε , απλά δεν γούσταραν μου τις δίνουν έτσι στο άκυρο εκείνη τη στιγμή(μαλακία μου , δεν θυμόντουσαν οτι είχα τόσες , έπρεπε να παω οταν δεν θα είχαν άλλη επιλογή) και έπρεπε να γυρίσω μια εβδομάδα για να πάρω άδεια απολύσεως στην εβδομάδα αυτή βρήκε άλλο άτομο για την δουλειά και πήρα τα τέτοια μου δεν μπορούσα να του πω κάτσε περίμενε με μια εβδομάδα ... εκεί που φτάσαμε οι δουλειές ειναι όποιος πρόλαβε . και τώρα ψάξιμο και τίποτα δεν βγαίνει καλά που με πήραν σε ενα πρόγραμμα του οαεδ απότι έμαθα και θα την παλεψω λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 εμένα μου έκατσε και άλλη στραβή προσπαθούσα να κανονίσω να πάρω τις άδειες που μου είχαν μίνει στο τέλος για να προλάβω να παω σε μια δουλειά που ειχα βρει δοκιμαστικά καμια εβδομάδα μετά την μέρα που πηγα να τα κανονίσω που θα σταμάταγε απ την δουλειά ο προηγούμενος(θα ξεκίναγα στην άδεια μου) και μου λένε όχι , όπως θέλουμε εμείς θα τις πάρετε , σπαστές στα βύσματα βέβαια τις έδωσαν όπως ήθελαν , σε μερικούς απο εμάς μας γράψανε. δεν έπαιζε θέμα εμπλοκής η οτιδήποτε , απλά δεν γούσταραν μου τις δίνουν έτσι στο άκυρο εκείνη τη στιγμή(μαλακία μου , δεν θυμόντουσαν οτι είχα τόσες , έπρεπε να παω οταν δεν θα είχαν άλλη επιλογή) και έπρεπε να γυρίσω μια εβδομάδα για να πάρω άδεια απολύσεως στην εβδομάδα αυτή βρήκε άλλο άτομο για την δουλειά και πήρα τα τέτοια μου δεν μπορούσα να του πω κάτσε περίμενε με μια εβδομάδα ... εκεί που φτάσαμε οι δουλειές ειναι όποιος πρόλαβε . και τώρα ψάξιμο και τίποτα δεν βγαίνει καλά που με πήραν σε ενα πρόγραμμα του οαεδ απότι έμαθα και θα την παλεψω λιγο. Δεν φταιει και τοσο ο στρατος*, φταινε οι γαμωσειριδες που χες και τα βυσματα. * Ο αστερισκος παει στο οτι φταιει ο στρατος οπως λειτουργει πχ. Παιρνει τηλ ενας στρατηγος απο ΥΕΣ και λεει στον διοιηκητη της μοναδας δωσε στον ταδε και στον ταδε αδεια, τα παιδια ειναι καλα και εχουν δουλειες...μπλα μπλα μπλα... Μαλιστα του λεει ο "δικός σου"... Δλδ ιεραρχικα οπως εχουν μαθει στην Ευελπιδων να ζητανε το αλατι οι πρωτοετοις στους δευτεροετοις (και αμα θελουν τους το δινουν) Αλλα πανω απο ολα οι γαμωσειριδες, που για να δουν τις χιλιαδες γκομενες (μια πατσαβουρα τους), και να οδηγησουν το evo 600 αλογα (rally και αν) κλαιγονται στα πολιτικα βυσματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω, τα άτομα έφταναν και περίσσευαν για να φύγουμε όλοι , ο καραγκιόζης που είχαμε υπεύθυνο για τις άδειες μας την έκανε.Some info για να καταλάβεις για τι μιλάωΌποτε γινόταν κάτι που είχε αρνητική επίπτωση σε εμάς και ήταν να το ανακοινώσει στην αναφορά γελάγανε και τα μουστάκια που δεν είχεΚανείς δεν τον συμπαθούσε , ουτε καν οι συνάδερφοι του. Ορισμένοι στρατιωτικοί που ηταν κομπλέ είχαν τσακωθεί μαζι του άπειρες φορές.γιαυτό μου την έδωσε , αν ηταν για τα βύσματα το ξέρω, το έβλεπα απο την πρώτη στιγμή και δεν μπορούν να τους ρίξουν άκυρα εκτός απο ορισμένες περιπτώσεις που το βύσμα του στρατιωτικού ειναι μεγαλύτερο απο του φαντάρου(oh yes , το είδαμε και αυτό) , άρα τον γράφει στα τέτοια του αμα γουστάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις