aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι μακακες απλα ετυχαν να γεννηθουν πιο παλια και καναν περισσοτερο στρατό. Case closed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 οχι απλα είμαστε με μισό νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 οχι απλα είμαστε με μισό νησί. Α Κύπριος, τώρα το έπιασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 θα σε παει 1-1 απο οσο ξερω. ετσι ελεγαν τα παιδια οσο ημουν σαεπ στο ζορμπα Λόχο Στρατηγείου θα είμαι τελικά μάλλον. 1-1 καλά είναι, μέχρι και 3 ή 4 -1 εγώ δεν το θερώ πολύ εμπλοκή, είναι το στάνταρ μου εδώ που είμαι τώρα... Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Απευθείας απαλλαγή ξέρω οτι δε δίνουν. αν κάποιος πεθαίνει του δίνουν πχ να έχει 6 μηνες ζωής και να του πουν παρουσιάσου του χρόνου φαντάζεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... εξοδούχος (χωρίς υπηρεσία) με διανυκτεύρεση βγαίνεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες/ΣΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 εξοδούχος με διανυκτέρευση φεύγεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες... Wtf, .@μησε! Έεερχομαι...! (Εκτός αν αλλάζει από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, αν ισχύει είναι μέγιστη φάση...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 στην Πάτρα πριν απολυθώ τους πήγε την έξοδο που ηταν στάνταρ 3:30 καθημερινές - > 6-7 το απόγευμα (για να κάνουν καθαριότητες απότι μου είπαν λολ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 και τι πρωινές ώρες τι έκαναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εμείς το Σάββατο βγαίναμε στις 12:00 και την Κυριακή στις 11:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 καλά εσείς είσασταν gtpk στρατόπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 και τι πρωινές ώρες τι έκαναν? καθαριότητες/εργασείες απο την ώρα που άλλαξε διοίκηση μετανοήσαν μέχρι και τα βύσματα που ηρθαν Πάτρα χαοχαοχαοχαοχα οταν είχα πάει εγώ μετά απο τόσους μηνες Λήμνο ένιωσα οτι δεν υπήρχε αυτή η ζωάρα η τρελή ευτυχώς πρόλαβα και απολύθηκα χαοχαοχαοχαχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 2 φορές την μέρα έκαναν καθαριότητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 2 φορές την μέρα έκαναν καθαριότητες? ναι . καθαριότητες , ξεχορτάριασμα , κλάδεμα , βάψιμο , οτι θες ακόμα και οταν δεν χρειαζόταν έπρεπε να μείνουν μέσα εδώ τους έβαλε extra υπηρεσίες γιατι το 1-1 ήταν υπερβολικό (φύγανε εκπαιδευόμενοι μετά απο μια εβδομάδα και τους πήγε 4-5 μέσα 1 έξω γιατι θα τους πήγαινε 2-1 με τα δεδομένα πριν φύγουν λολ) γενικά είμαι χαρούμενος που το θέμα στρατός έφυγε και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εξοδούχος (χωρίς υπηρεσία) με διανυκτεύρεση βγαίνεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες/ΣΚ... εγκυροοοοοοοοοο \ βασικα αν δεν εχεις υπηρεσια το ΣΚ απλα ερχεσαι δευτερα. αλλα με 1-1 αμα σε πηγαινει θα εχεις ενα σαββατο ή μια κυριακη μεσα. δηλαδη βγαινεις παρασκευη στις 2-3 και ξαναμπαινεις κυριακη στις 9 γενικα παντως ζωαρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις