LongTom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο αυτα; Ναι.Οι άλλοι βλέπουν μόνο ότι έχεις εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δηλαδη δασκαλος γινεσαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 λογικά ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δηλαδη δασκαλος γινεσαι;; Ναι.Δεν ισχύει πουθενά πια το Ι,εκτός των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Όλοι οι άλλοι απλά,όπως είπα,δεν έχουν πρόσβαση στο χαρτί.Έχεις ένα άλλο δικαιολογητικό ότι εκπλήρωσες τις υποχρεώσεις σου προς το κράτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 φιλος παντος με πράσσινο μπερε κιολας για να τσιμπησει αδεια εκανε δωρο κατι σημαίες στο στρατοπαιδο (φυσικα δεν του ηρθε ετσι , καποιος του τις ζητησε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ναι και; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 για τους δασκάλους/καθηγητές ήταν να το καταργήσουν πέρσι λόγο φυλετικών διακρίσεων. δεν ξέρω αν έχασα επεισόδια αλλα δεν έχω ακούσει σίγουρα τι έχει γίνει με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 2013 σας νοιαζει το i5 και το δημοσιο; Δημοσιο τετοιες εποχές; Seriously; Καλύτερα να σας ενοιαζαν οι i5 με 4 πυρηνες και 4 threads! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 για τους δασκάλους/καθηγητές ήταν να το καταργήσουν πέρσι λόγο φυλετικών διακρίσεων. δεν ξέρω αν έχασα επεισόδια αλλα δεν έχω ακούσει σίγουρα τι έχει γίνει με αυτό Ποιο να καταργήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δεν το ήξερα ότι το είχαν καταργήσει αυτό με το Ι5 και το δημοσίο. Πάντως πολλοί όπως ο φίλος μου που προανέφερα το σκέφτονται. Για το σώματα ασφαλείας εχω την εντύπωση ούτε ότι με Ι3 ένοπλο μπαίνεις, αλλά έτσι και αλλιώς σε όλες τις περιπτώσεις θεωρητικά παιρνάς ιατρικές εξετάσεις. Το κουλό θα είναι να έχεις βγει διαλυμμένος από τις στρατιωτικές υπηρεσίες και μετά να εμφανιστείς ράμπο για το δημόσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Έχει υπηρετήσει κανείες ΔΕΑ από δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τι ακριβως θελεις να μαθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Τις εξετάσεις, ψυχοτεχνικά (τι ρωτάν) και αθλήματα αν τηρούν τα όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ψυχοτεχνικα ειναι χαζομαρες του τυπου ζωγραφησε μια γυναικα κτλ, ενας με νορμαλ iq δεν εχει θεμα.Τα αθληματα ειναι αστεια και τα ορια χαλαρα, επαναλαμβανεις μεχρι να περασεις. Και εκει μονο ενας μεγαλος μπουχεσας θα εχει προβλημα. Σε εμας δεν ειχε μεγαλη ζητηση οποτε δεν ηθελαν να κοψουν ατομα, τωρα αν σημερα εχει ζητηση λογικο ειναι να ψαξουν αφορμες να κοψουν περισσοτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ειχα βοηθήσει σε καταταξη έβαλαν όσους είχαν τελειώσει το λύκειο να κάνουν τα αθλήματα υποχρεωτικά, εκει να δεις θέατρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις