tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν πήγαινα φαντάρος ΤΩΡΑ και είχα αυτον για υποδίκα είτε Ι5 είτε δεν απολυόμουν ποτέ. (Βασικά θα τον τρόλλαρα μέχρι να βγάλει αφρούς από το στόμα, όχι και τόσο δύσκολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Με αυτον βαρας αναβολη χωρις δευτερη σκεψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τι φαση αυτο με την φαβοριτα; τι φοβουνται μην χασουν την γκομενα αμα την κοψουν; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ιδέα δεν έχω , πάντως στο στρατό μονίμως ακούρευτος/αξύριστος ήμουν δυο φορές με έγραψε στρατονομία και μια φορά πήγε να μου κόψει άδεια ενας παπάρας αλλα του έπαιξα τρελό show τώρα που τα σκέφτομαι απορώ πως μου κατέβαιναν όλα αυτά που έκανα και έλεγα πάντως ρε μάγκες το τι περίεργο κόσμο γνωρίζεις εκει μέσα δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τώρα που τα σκέφτομαι απορώ πως μου κατέβαιναν όλα αυτά που έκανα και έλεγα Κάπου πάει το μυαλό μου... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγω ξυριζομουν το πρωι γιατι ημουν ταχυδρομος και πηγαινα νεραρχια στο διδυμοτειχο.... , κατα της 11 μου ειπε μια αντισυνταγματαρχης εισαι αξυριστος, της λεω λεω το πρωι ξυριστηκα, μου τσαμπουναει να ξαναξυριστεις και με ενα χαμογελο της κεω "δεν βγαινω μανα μου" αρχιζει να γελαει και κερι οκ.. Αντε φυγε τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αυτο ειναι το αντικειμενο εργασίας τους, οι φαβορίτες και τα μούσια του καθενός. Πλήρωνε μαλακα φορολογούμενε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 <p>αυτο ειναι το αντικειμενο εργασίας τους, οι φαβορίτες και τα μούσια του καθενός. Πλήρωνε μαλακα φορολογούμενε</p> Αξυριστος ; πενταημερη φυλακιση, να περαστει τωρα στην ΥΚΑΛ! Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 να τον πετυχεις εξω να τον ξεφτιλισεις οσο δεν παει... αυτο το καλο εχει μονο ο στρατος. ξεβρωμιζει η κοινωνια απο τετοια ζωα, μιας και εξω δεν ειναι απολυτως τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μπορεί να είσαι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ με στελέχη μουνόπανα όσο είσαι φαντάρος και εύχεσαι να "τον βρεις έξω όταν απολυθείς και να ΧΧΧ". Εφόσον απολυθείς όμως καταλαβαίνεις αμέσως θα έλεγα, πως ούτε τον χρόνο, ούτε το σάλιο ούτε τίποτα από εσένα δεν αξίζουν κάτι τέτοιοι. Like they never existed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 :lol: με εχει πιασει νευρικο... φανταστειτε εκεινη την ωρα που εχει αφρισει να του πει κανεις "ρε σταρτα και γ@μ@σου" .... θα γινει hulk :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 πέθανε ο πατέρας του και δεν πήρε κατ' εξαίρεση μετάθεση κοντά στο σπίτι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 πέθανε ο πατέρας του και δεν πήρε κατ' εξαίρεση μετάθεση κοντά στο σπίτι του? Γνωριζω περιπτωση που το καθαρμα διοικητης [σε @_@πεζικο / Εβρο], δεν εδωσε καν ολιγοημερη αδεια να παει....στη κηδεια του πατερα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αμ τα 4 a/c που ζήτησε μποναμά, το γατάκι ο Δίκας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις