Atallos1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μην τρελαινεσαι , εχεις περιθωριο ακομα κ μετα την ημερομηνια καταταξης αν κατι πηγε στραβα και τον παιξανε με τα χαρτια Πηγαινε ξανα απο τα ΚΕΠ απο Δευτερα κ ρωτα τι γινεται η αν δεν βρεις ακρη πηγαινε στην στρατολογια που ανηκεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ΑΥτο ειναι σιγουρο οτι θα παω Δευτερα στα ΚΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μαγκες θελω επειγοντως την βοηθεια σας. Μου ειχε ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω στις 10/7/2013 στην Θηβα. Πηγα στα ΚΕΠ εκανα τα χαρτια (στις 26/6 τα εκανα) για την αναβολη μιας και σπουδαζω και μου λεει η υπαλληλος στις 7-8 ιουλιου μπες στο stratologia.gr και δες αν εχει ολοκληρωθει η αναβολη σου. Μπαινω σημερα και μου λεει οτι ειμαι κανονικα στρατευσιμος και δεν εχω κανει αιτηση για αναβολη. Εχω ομως την αιτηση για αναβολη απο τα ΚΕΠ. Το παραξενο ειναι οτι ενας φιλος μου εκανε τα χαρτια 2 μερες μετα απο εμενα και προχθες που μπηκε στο stratologia.gr του λεει οτι εχει αναβολη μεχρι το 2021. Ειναι Σαββατο και ειναι κλειστα τα ΚΕΠ. Να παω στην αστυνομια ?? Από τα ΚΕΠ χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να πάνε στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο τα χαρτιά σου. Όπως σου είπαν τα παιδιά, πήγαινε από Δευτέρα πάλι στα ΚΕΠ και ρώτα. Ιδανικά, πάνε μια βόλτα από το Φρουραρχείο της περιοχής σου και κανόνισέ το από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εχει κλεισει το φρουραρχειο της πολης μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ...και κράτα ΟΛΕΣ τις "αποδείξεις" των αιτημάτων σου από το ΚΕΠ, γιατί ενδέχεται να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν έχεις προβοσκίδα, κάπου παραπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τα εχω κρατησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εχει κλεισει το φρουραρχειο της πολης μου. Οταν δεν υπαρχει φρουραχειο κοντα στην περιοχη σου ή στον νομο σου. Απευθυνεσαι στην Αστυνομικη αρχη της περιοχης σου. Ωστε να σαι καλυμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Στο στρατό σιχάθηκα το παρακάτω τραγούδι.. ένα Σάββατο που έχει κλασσικά εγερτήριο 7.30 ο από κάτω για κάποιο λόγο έβαλε ξυπνητήρι στις 7 και όχι μόνο δεν το σταμάταγε που χτυπούσε σαν μανιακό,αλλά το είχε και τέρμα ... του το έσπαγα άνετα το κινητό αν δεν ήταν φίλος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 3 μηνες πριν απολυθώ επαιζε αυτο: Ειχε παρει ενα xperia κινητο μια σειρουλα 1 μερα το χε και ειχε αυτο μεσα (καποιος του το χε στείλει) και το breathless και τα ακούγαμε ενα μιαμισαωρο στη σκοπιά σε ενα φυλακιο (ηταν γαμιστερό το φυλακιο) Εφριξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά μπαίνω στο stratologia.gr, βάζω τα στοιχεία και δεν μου βγάζει τίποτα.Μην γίνει καμιά μαλακία και πληρώσω τίποτα κερατιάτικα.Αρχές Μαΐου έγινα 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γνωρίζει κανείς από προσωπική ή κοντινή εμπειρία (όχι μέσω google δηλαδή γιατί αυτά τα βρίσκω κι εγω) ποιός είναι ο μισθός των ΔΕΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γνωρίζει κανείς από προσωπική ή κοντινή εμπειρία (όχι μέσω google δηλαδή γιατί αυτά τα βρίσκω κι εγω) ποιός είναι ο μισθός των ΔΕΑ? Ως Υ πο ψή φιοι Έ φε δροι Α ξιω μα τι κοί (ΥΕ Α) κα λού νται α πό τη Στρα τολο γί α για κα τά τα ξη σε κά θε ΕΣ ΣΟ, στρα τεύ σι μοι α πό φοι τοι Λυ κεί ου και ά νω. Λόγω της ιδιαίτερης εκπαίδευσης που πραγματοποιούν (4 μηνών περίπου ως ΥΕΑ) η διάρκεια της θητείας τους είναι 17 μήνες. Μετά την ο νο μα σί α τους σε ΔΕ Α και για το υ πό λοι πο της θη τεί ας τους δια μέ νουν ε κτός στρα το πέ δου, σι τί ζο νται στις Λέ σχες Α ξιω μα τι κών και λαμ βά νουν τη χρη μα τι κή α πο- ζη μί ω ση που α ντιστοι χεί στο βαθ μό τους (570 Ευ ρώ πε ρί που). Επι πλέ ον της α πο ζη μί ω σης αυτής, λαμ βά νουν κα τά πε ρί πτω ση το ε πί δο μα πα ρα με θο ρί ου πε ριο χής. Aλλα 100 ευρω+ για επιδομα παραμεθωρίου. http://www.army.gr/files/File/yea/yea.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Nαι μόνο που αυτό είναι παμπάλαιο. Η θητεία είναι 12 μήνες και το μισθολόγιο έχει μειωθεί, γι αυτό ρωτάω πόσο είναι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γνωρίζει κανείς από προσωπική ή κοντινή εμπειρία (όχι μέσω google δηλαδή γιατί αυτά τα βρίσκω κι εγω) ποιός είναι ο μισθός των ΔΕΑ? Πρεπει να εχει παει κοντα στα 530 + το επιδομα παραμεθωριου, αμα υπαρχει. Περνεις και κατι εξτραδακια, 13Ε για υπηρεσια κυριακη, εγω ειχα παρει 100+ για τα 5ημερα σκοινακια ενω τοτε υπηρχαν και κατι ψιλα για υπολοιπα ετους. Ουσιαστικα ο μισθος ειναι το 60% του μισθου ανθυπολοχαγου, δυστυχως κοπηκαν τα δωρα χριστουγεννων -πασχα που τοτε ηταν καλο εξτραδακι σαν προνομιο του δημοσιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Eυχαριστώ. Ξέρεις αν γίνεται να ζητήσεις να κοιμάσε στο στρατόπεδο και όχι να νοικιάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις