alexx20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 "Oxι" για το δευτερο και "αν εχεις μεσο, ναι" για το πρωτο
Krokodilos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πτυχίο πανεπιστημίου ,master , δίπλωμα σε Αγγλικά , Πληροφορική κτλ υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν μέσα σε κανά γραφείο .. ? Ναι, αναλογα παντα και με την μοναδα, αν και το ναι δεν σημαινει πιθανο, καθε αλλο μαλιστα. Σημαινει αρκετα εως πολυ δυσκολα 1ον γιατι αυτες οι θεσεις ειναι λιγες και συνηθως() αυτες τις θεσεις τις παιρνουν τα βυσματα και 2ον γιατι δεν εχουν ολες οι μοναδες γραφεια να "δουλευουν" εκει οι στρατιωτες. Επίσης για να γίνεις μάγειρας στο στρατό πρέπει να έχεις πτυχιο μαγειρικής ? Μπα.
alexx20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Συμπληρωνω οτι χρηματισα μαγειρας στο πλοιο για καποιο διαστημα, αν και δεν ειχα ιδεα απο τετοια πραγματα
partblah1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εχω ακούσει κάτι ,ανάλογα με τη σχολή έχεις τελειώσει σε βάζουν σε ανάλογη θέση , π.χ. λένε πως άμα έχεις πτυχίο εκπαιδευτικού ή φιλόλογου συνήθως σε επιλέγουν στο πυροβολικό , ισχύει τπτ ή μπαρούφες ?
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πτυχίο πανεπιστημίου ,master , δίπλωμα σε Αγγλικά , Πληροφορική κτλ υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν μέσα σε κανά γραφείο .. ?
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πτυχίο πανεπιστημίου ,master , δίπλωμα σε Αγγλικά , Πληροφορική κτλ υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν μέσα σε κανά γραφείο .. ? Επίσης για να γίνεις μάγειρας στο στρατό πρέπει να έχεις πτυχιο μαγειρικής ? αν δεν μιλάμε για τπτ βυσματικές μονάδες Αθήνα κτλ , αλλά για normal περιπτώσεις π.χ παραμεθόριο ναι παίζει να σε "χωσουν" κάνα γραφείο , αλλά το μόνο που γλυτώνεις είναι οι αγγαρείες κτλ το πρωί . Μετα τις 2:30 που σχολάνε ξέρω γω , είσαι free να κάνεις το σκοπέτο σου όπως όλοι . Εκτός και αν νομίζεις επειδή θα είσαι σε ένα γραφείο κουράστηκες περισσότερο από αυτόν που έσκαβε όλο το πρωι ή κουβάλαγε στις αποθήκες μάγειρας όπως σου είπαν είναι random . Περνάς εκπαίδευση στο Γυθειο μετά το κέντρο. Εγώ έκανα χώσιμο σε φυλάκιο δύο μήνες μάγειρας ενώ δεν είχα καν ειδικότητα μάγειρας Btw. Στρατός και λογική δεν...
alexx20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Εχω ακούσει κάτι ,ανάλογα με τη σχολή έχεις τελειώσει σε βάζουν σε ανάλογη θέση , π.χ. λένε πως άμα έχεις πτυχίο εκπαιδευτικού ή φιλόλογου συνήθως σε επιλέγουν στο πυροβολικό , ισχύει τπτ ή μπαρούφες ? το δευτερο.
Critter Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τη παλευετε ρε κομάντα; Ειδικα εσεις που εχετε τελειωσει το στρατο, καθεστε και γραφετε κατι κατεβατα λες και ηταν το πιο σημαντικο κομματι της ζωης σας; 2 μηνες μου μεινανε και ηδη δεν θελω καν να συζηταω για το στρατο. Get a life...
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Τη παλευετε ρε κομάντα; Ειδικα εσεις που εχετε τελειωσει το στρατο, καθεστε και γραφετε κατι κατεβατα λες και ηταν το πιο σημαντικο κομματι της ζωης σας; 2 μηνες μου μεινανε και ηδη δεν θελω καν να συζηταω για το στρατο. Get a life... Τα έχεις φρέσκα ακόμα και δέν σου κάνει αίσθηση.Πάρε πρώτα την ροζαλία (σου εύχομαι πρασινόχαρτο) και δωσ' του 2-3 χρόνια.Τhese things grow in you... Και όπως μου είχε πεί ένας συνάδελφος στην δουλειά(αρχαία σειρά): "Δύο πράγματα δέν θα ξεχάσει ποτέ ένας άντρας,την πρώτη του νύχτα στο στρατό και την πρώτη του νύχτα στη φυλακή" Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από Tenshi
guido Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τη παλευετε ρε κομάντα; Ειδικα εσεις που εχετε τελειωσει το στρατο, καθεστε και γραφετε κατι κατεβατα λες και ηταν το πιο σημαντικο κομματι της ζωης σας; 2 μηνες μου μεινανε και ηδη δεν θελω καν να συζηταω για το στρατο. Get a life... σώπα ρε μεγάλε. επειδή δηλ ρωτάνε κάποια παιδιά που δεν έχουν πάει τι παίζει ξέρω γω , με τα σώματα , τις μεταθέσεις κτλ να μην τους απαντήσουμε; τώρα που το δες εσύ οτι είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωή μας και Get a life και παπαριές τρέχα γύρευε
Ather Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 το δευτερο. Όχι ακριβώς. Κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά. Πχ αν τελειώσεις γιατρός δε νομίζω να σε βάλουν στο πεζικό κατά προτεραιότητα. Προσοχή αυτό δεν είναι διπλή συνεπαγωγή XAXA
alexx20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Aν εχεις τελειωσει γιατρος θα σε κανουν σιγουρα γιατρο, αλλα δεν θα καθορισει το Σωμα που θα πας. Γιατι να μην σε βαλουν στο πεζικο? αφου στο πεζικο ειναι ο περισσοτερος κοσμος, εκει θα χρειαζονται περισσοτερο οι γιατροι!
Ather Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Aν εχεις τελειωσει γιατρος θα σε κανουν σιγουρα γιατρο, αλλα δεν θα καθορισει το Σωμα που θα πας. Γιατι να μην σε βαλουν στο πεζικο? αφου στο πεζικο ειναι ο περισσοτερος κοσμος, εκει θα χρειαζονται περισσοτερο οι γιατροι! Νομίζω έχεις μπερδέψει το πεζικό με το στρατό ξηράς, όπως και το ότι οι γιατροί πηγαίνουν στο υγειονομικό σώμα.
alexx20 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μα πεζικο=στρατος ξηρας. Δεν υφισταται πεζικο στο ΠΝ ή στην ΠΑ. Ενας που ειναι γιατρος ασφαλως και τον γιατρο θα κανει στο Στρατο, δεν θα τον βαλουνε μαγειρα ή οδηγο.
ferongr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σωμα υγειονομικου (ουτε πεζικου, ουτε ΕΔ ουτε τπτ) πανε οι γιατροι. Απο κει μπορει να πας σε κανα ειδικοδυναμιτικο στρατοπεδο, μπορει να πετυχεις σε πεζικαριους, μπορει σε αλεξιπτωτιστες... Γενικα, οι γιατροι σε μια μοναδα η σε ενα στρατοπεδο ειναι σε αλλη ιεραρχια. Εχουν δικο τους διοικητη (κανα νεο λοχαγο συνηθως, που θα ειναι και χαλαρος) δεν τους πιανουν οι εντος στρατοπεδου υποχρεωσεις, κοιμουνται σε δικους τους θαλαμους, εχουν αλλες ελευθεριες... Προσευχησου μονο μην πεσεις σε κανα νοσοκομειο της παραμεθωριου, γιατι εκει σε περιμενει το τρεξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις