Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκει που ημουν οι οδηγοι δεν κανανε υπηρεσιες αλλες εκτος απο το να οδηγουν. Οποτε εισαι λαθος

Το θεμα ειναι οτι ησουν στο ναυτικο :P

Οι πεζικαριοι-οδηγοι κανουν ολες μα ολες τις υπηρεσιες!Πεζικαριος δεν ημουν αλλα ολοι οι φιλοι μου στο πεζικο πηγαν και η αληθεια ειναι οτι οποια ειδικοτητα και αν εχεις αγγαρειομαχος γινεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκει που ημουν οι οδηγοι δεν κανανε υπηρεσιες αλλες εκτος απο το να οδηγουν. Οποτε εισαι λαθος.

λάθος δεν είμαι γιατί έχω αναφέρει πως μιλάω για στρατό ξηράς. οπότε διάβασε καλύτερα .

στην σειρά μου στο κέντρο οι μισοί είχαν ειδικότητα οδηγοί και οι άλλοι μισοί γραφείς. αν εσύ θες να πιστεύεις πως δώσανε μετά υπηρεσίες οδηγού σε 500 άτομα και υπηρεσίες σε γραφείο σε άλλους 500 τι να πω. εδώ μέχρι και ο μάγειρας βάραγε σκοπέτα σε μας.

καλός πολίτης btw :-)

Ναυτικο και εσυ ε? Και εγω τετοιος ημουν και περασα θαυμασια(τι τραγικο να το λεω ε? Ακου θαυμασια επειδη πηγα στρατο και εχασα 1 χρονο απο τη ζωη μου.:cry: Αλλά επειδη ολα ειναι σχετικα το θαυμασια συνοδευεται απο το "θαυμασια σε σχεση με τους αλλους που ακουω εδω και εκει" γιατι σε σχεση με το ολο εξω=μη υποχρεωτικη στρατευση, χάλια ημουν.).

Αρα να υποθεσω οτι δεν ησουν σε καραβι?

Το "ολο εξω=μη υποχρεωτικη στρατευση" που ειπες δεν το καταλαβα.

λάθος δεν είμαι γιατί έχω αναφέρει πως μιλάω για στρατό ξηράς. οπότε διάβασε καλύτερα .

Λαθος εισαι γιατι σε εστω μια μονο περιπτωση αυτο που λες δεν ισχυει(στης 2ης μοναδας μου).

Και προσεξε: Ημουν ναυτης και ημουν αρχικα σε ναυτικη μοναδα αλλά μετα πηγα σε διακλαδικη μοναδα οπου ειχε και τα 3 σωματα και βασικα το 85% ηταν στρατιωτες του στρατου ξηρας και οι οδηγοι ηταν ολοι του στρατου ξηρας.

Και τους πηγαινε οπως ειπα δηλαδη μελι-γαλα. Αλλά ισως αυτο συνεβαινε γιατι ηταν υπερβυσματικη μοναδα και δεν ειχε αναγκη απο περισσοτερους στρατιωτες για υπηρεσιες. Έιδερ γουει οι οδηγοι δεν κανανε υπηρεσιες.

στην σειρά μου στο κέντρο οι μισοί είχαν ειδικότητα οδηγοί και οι άλλοι μισοί γραφείς. αν εσύ θες να πιστεύεις πως δώσανε μετά υπηρεσίες οδηγού σε 500 άτομα και υπηρεσίες σε γραφείο σε άλλους 500 τι να πω. εδώ μέχρι και ο μάγειρας βάραγε σκοπέτα σε μας.

Τραγικο.:whistle::whistle: Και πως την παλευε? Απο το να μαγειρευει/καθαριζει κλπ στην κουζινα μαζι με τα σκοπετα δημιουργειται ενας συνδιασμος τετοιας απαλεψιας που ..... δεν εχω λογια!

καλός πολίτης btw :-)

Παντα ενιωθα πολιτης και οχι υποχειριο ολων αυτων των($%!!@*^##!) ασχετως με το τι μου ελεγαν οτι ειμαι.

Αρα να υποθεσω οτι δεν ησουν σε καραβι?

Τι καραβι?:lol::lol: Ουτε θαλασσα δεν ειδα καν.:mrgreen:

Το "ολο εξω=μη υποχρεωτικη στρατευση" που ειπες δεν το καταλαβα.

Εννουσα οτι ναι μεν το οτι ημουν 1 μερα μεσα και 3 εξω(εξω εξω, απο τις 9 το πρωι) ηταν καλο σε σχεση με τους περισσοτερους που ακουω που τους παει 1-1 με εξοδο στις 3 ή στις 6 καθε μερα(σιγα την εξοδο δηλαδη) ή που τους παει 4 μεσα-1 εξω ή 10-1 ή 2-1 κλπ, αλλά σε σχεση με εναν που δεν ειναι στρατιωτης και τον παει ολο εξω σε σχεση δηλαδη με το αν δεν ηταν υποχρεωτικη η στρατευση, τοτε ημουν χάλια μαυρα!!

Τι καραβι?:lol::lol: Ουτε θαλασσα δεν ειδα καν.:mrgreen:

Δεν ειχε βγει ενας νομος οπου ολοι θα επρεπε να υπηρετουν ενα διαστημα σε καραβι(ή παραμεθοριες περιοχες για το στρατο ξηρας)?

Εννουσα οτι ναι μεν το οτι ημουν 1 μερα μεσα και 3 εξω(εξω εξω, απο τις 9 το πρωι) ηταν καλο σε σχεση με τους περισσοτερους που ακουω που τους παει 1-1 με εξοδο στις 3 ή στις 6 καθε μερα(σιγα την εξοδο δηλαδη) ή που τους παει 4 μεσα-1 εξω ή 10-1 ή 2-1 κλπ, αλλά σε σχεση με εναν που δεν ειναι στρατιωτης και τον παει ολο εξω σε σχεση δηλαδη με το αν δεν ηταν υποχρεωτικη η στρατευση, τοτε ημουν χάλια μαυρα!!

Απ οτι θυμαμαι, στις υπηρεσιες ξηρας του ΠΝ ειναι 2 μεσα, 1 εξω.

Καλα, στις 4 μερες εσυ ησουν τις 3 εξω, κι απ τα χαραματα?...:shock:

Υπουργικο ηταν το βυσμα σου?

Και μιλας κιολας?:lol: Εσυ δεν εκανες θητεια, παραθερισμο εκανες:lol:

Λαθος εισαι γιατι σε εστω μια μονο περιπτωση αυτο που λες δεν ισχυει(στης 2ης μοναδας μου).

Και προσεξε: Ημουν ναυτης και ημουν αρχικα σε ναυτικη μοναδα αλλά μετα πηγα σε διακλαδικη μοναδα οπου ειχε και τα 3 σωματα και βασικα το 85% ηταν στρατιωτες του στρατου ξηρας και οι οδηγοι ηταν ολοι του στρατου ξηρας.

Και τους πηγαινε οπως ειπα δηλαδη μελι-γαλα. Αλλά ισως αυτο συνεβαινε γιατι ηταν υπερβυσματικη μοναδα και δεν ειχε αναγκη απο περισσοτερους στρατιωτες για υπηρεσιες. Έιδερ γουει οι οδηγοι δεν κανανε υπηρεσιες.

!

ρε φίλε με το συμπάθιο , άσε τι γινόταν στην υπερβυσματική μονάδα. Και γω είχα φίλο που έκανε "θητεία" στο ΓΕΣ σαν οδηγός και δεν έκανε ποτέ υπηρεσία. Τι πάει να πει αυτό;

Σου λέω πως η μισή σειρά μου στο κέντρο ήταν οδηγοί σαν ειδικότητα και πέρα απο την εκπαίδευση Θηβα , μετα στις μονάδες τους δεν άγγιξε τιμόνι κανένας . Εδώ σε ολόκληρο στρατόπεδο που πήγα μετά με ΤΘ, ΠΖ, ΠΒ , ΥΠ ,ΕΜ και ότι άλλο σκατοσώμα υπάρχει , οι μισοί ειδικότητα οδηγοί είχαν . Και ναι πήραν 2-3 βυσματα από τόσαααα άτομα να πάνε σαν οδηγοί στην ταξιαρχία πιο κάτω και φυσικά περάσαν μέλι γάλα .

Και συ μου προβάλεις σαν παράδειγμα 2-3 αντίστοιχους για να μου πεις πως κάνω λάθος και πως παίζει ρόλο η ειδικότητα.Νταξ οκ

Είναι σαν εγώ πχ που είχα ειδικότητα γραφέας να είχα βάλει βυσμα και να είχα πάει σε κανα γραφειάκι Αθηνα να τα ξινω , και να με δεις και να λες μετά , οι γραφείς δεν κάνουν υπηρεσίες στον στρατό

Δεν ειχε βγει ενας νομος οπου ολοι θα επρεπε να υπηρετουν ενα διαστημα σε καραβι(ή παραμεθοριες περιοχες για το στρατο ξηρας)?

Δεν νομιζω οτι αυτο ισχυει πλεον αν και δεν θυμαμαι τετοιο νόμο.

Απ οτι θυμαμαι, στις υπηρεσιες ξηρας του ΠΝ ειναι 2 μεσα, 1 εξω.

Ε? Δηλαδη? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν νομιζω οτι υπαρχει γενικος κανονας, απλως αναλογα την μοναδα ειναι αυτο. Ξερω ναυτη που εκανε 10-1(10 μεσα) για κανα 2μηνο.

Καλα, στις 4 μερες εσυ ησουν τις 3 εξω, κι απ τα χαραματα?...:shock:

Ναι. Οχι χαραματα αλλα απο τις 8-10 το πρωι ναι ημουν εξω. Για αυτο λεγονται βυσματικες καποιες μοναδες.:-D

Βασικα με πηγε Μαιο 13 μεσα(στο κεντρο), Ιουνιο 2-8, Ιουλ 2-7, Αυγ. 2-6, Σεπτ. 2-4, Οκτ. 2-8, Νοεμ. 2-5, Δεκεμβρ. 2-3, Ιαν. 1-3, Φεβρ. 1-1.8, Μαρτ. 1-1.6, Απριλ. 1-3.3, Μαιο 1-8.5(2 υπηρεσιες και 16 μερες "αδεια απολυσεως").

Υπουργικο ηταν το βυσμα σου?

Και βαλε. Και δεν ντρεπομαι να το πω και οτι το χρησιμοποιησα, παροτι ειμαι ανθρωπος που δεν θελει να ζηταει βοηθεια με τιποτα. Αλλά ζητησα.

Και καλα εκανα γιατι αυτα τα καθαρματα του στρατου ξηρας που ναι μεν εμενα δεν μπορουσαν να με αγγιξουν(πχ ημουν συνεχεια με αρκετα μακρυ μαλλι(για τον στρατο ηταν σαν το μηκος του αμαζονιου) και τις φαβοριτες αρκετα μακριες αλλα δεν μου ελεγαν τιποτα και μου αρεσε αυτο που καταπιεζονταν οι καραβαναδες και επηζαν στο ζουμι τους που δεν μπορουσαν να με διαταξουν, αλλά τους αλλους (εκτός απο εναν που και αυτος ηταν υπερβυσμα) τους συμπεριφερονταν σαν κουρελια.

Και το σημαντικοτερο βεβαια οτι ολοι οι του στρατου ξηρας πριν ερθουν εκει ηταν Εβρο. Οι ιστοριες που μου εχουν πει ειναι ανω ποταμων! Ουτε καν στα πειραματοζωα δεν συμπεριφερονται ετσι! Τους μισω!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Και μιλας κιολας?:lol: Εσυ δεν εκανες θητεια, παραθερισμο εκανες:lol:

Λαθος! Αυτες τις 109 ημερες που εκανα μεσα ποιος θα μου τις ξεπληρωσει???? ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σε λεφτα ουτε σε τιποτα αλλο! Τις εχασα! Τζαμπα. :mad::mad:

Καθομουν και κοιτουσα καμερες μην τυχον και μπουνε οι ταλιμπαν. Καθομουν 14 ωρες τη μερα και εβλεπα τηλεοραση, ταινιες και παιχνιδια στο laptop και κοιμομουν τις αλλες 10. Γιατι? Για να λεω οτι πηγα στρατο??

100000000000 φορες να εκανα 3μηνο και να με ξεσκιζαν στην εκπαιδευση! Ασκησεις συνεχεια αλλα και συνθηκες συμπεριφορας των ανωτερων καλες οχι σαν τις απανθρωπες που ακουω.

Ο,τι και να λεω ειναι λιγο. Η υποχρεωτικη στρατευση με την σημερινη μορφη ειναι μια τραγωδια και ολοκληρη!

---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ----------

Και συ μου προβάλεις σαν παράδειγμα 2-3 αντίστοιχους για να μου πεις πως κάνω λάθος και πως παίζει ρόλο η ειδικότητα.Νταξ οκ

Ενταξει καταλαβαινω τι εννοεις απλως επρεπε να εισαι λιγο πιο ακριβης και να πεις οτι και οι οδηγοι κανουν υπηρεσιες στον στρατο κανονικοτατα εκτος απο καποιες βυσματικες περιπτωσεις. Αυτη την ελλειψη ακριβειας ηταν που δεν αντεχα να βλεπω.chair.gif

Ε? Δηλαδη? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν νομιζω οτι υπαρχει γενικος κανονας, απλως αναλογα την μοναδα ειναι αυτο.

Nαι, υπηρχε γενικος κανονας: Στα πλοια ηταν 1 μεσα-1 εξω(εφοσον βεβαια δεν βρισκονταν εν πλω), στη ξηρα ηταν 2 μεσα-1 εξω. Για τους ναυτες ολα αυτα, οι στρατευσιμοι υπαξιωματικοι ειχαν καλυτερη εξοδο.

Τωρα, για οσους ειχαν το βυσμα του πρωθυπουργου(οπως εσυ) υπηρχαν μοναδες και με καθημερινη εξοδο...

Λαθος! Αυτες τις 109 ημερες που εκανα μεσα ποιος θα μου τις ξεπληρωσει???? ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σε λεφτα ουτε σε τιποτα αλλο! Τις εχασα! Τζαμπα. :mad::mad:

Καθομουν και κοιτουσα καμερες μην τυχον και μπουνε οι ταλιμπαν. Καθομουν 14 ωρες τη μερα και εβλεπα τηλεοραση, ταινιες και παιχνιδια στο laptop και κοιμομουν τις αλλες 10. Γιατι? Για να λεω οτι πηγα στρατο??

Αφωνος μενω μπροστα στη προκλητικοτητα σου...:shock:

Αν διαμαρτυρεσαι εσυ που περασες ζαχαρη υπηρετωντας χαλαρα για 1 μόνο χρονο(ταινιες & παιχνιδια στο λαπτοπ...) και με το 75% εξοδους, τοτε τι πρεπει να πουν ολοι οι υπολοιποι που δεν ειχαν βυσμα? Ο κολλητος μου εκανε τους 14 απο τους 20 μηνες του στον Εβρο, καποια στιγμη εκανε και 4 μηνες να δει το σπιτι του.

Δεν νομιζω οτι αυτο ισχυει πλεον αν και δεν θυμαμαι τετοιο νόμο.

Ε? Δηλαδη? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν νομιζω οτι υπαρχει γενικος κανονας, απλως αναλογα την μοναδα ειναι αυτο. Ξερω ναυτη που εκανε 10-1(10 μεσα) για κανα 2μηνο.

Ναι. Οχι χαραματα αλλα απο τις 8-10 το πρωι ναι ημουν εξω. Για αυτο λεγονται βυσματικες καποιες μοναδες.:-D

Βασικα με πηγε Μαιο 13 μεσα(στο κεντρο), Ιουνιο 2-8, Ιουλ 2-7, Αυγ. 2-6, Σεπτ. 2-4, Οκτ. 2-8, Νοεμ. 2-5, Δεκεμβρ. 2-3, Ιαν. 1-3, Φεβρ. 1-1.8, Μαρτ. 1-1.6, Απριλ. 1-3.3, Μαιο 1-8.5(2 υπηρεσιες και 16 μερες "αδεια απολυσεως").

Και βαλε. Και δεν ντρεπομαι να το πω και οτι το χρησιμοποιησα, παροτι ειμαι ανθρωπος που δεν θελει να ζηταει βοηθεια με τιποτα. Αλλά ζητησα.

Και καλα εκανα γιατι αυτα τα καθαρματα του στρατου ξηρας που ναι μεν εμενα δεν μπορουσαν να με αγγιξουν(πχ ημουν συνεχεια με αρκετα μακρυ μαλλι(για τον στρατο ηταν σαν το μηκος του αμαζονιου) και τις φαβοριτες αρκετα μακριες αλλα δεν μου ελεγαν τιποτα και μου αρεσε αυτο που καταπιεζονταν οι καραβαναδες και επηζαν στο ζουμι τους που δεν μπορουσαν να με διαταξουν, αλλά τους αλλους (εκτός απο εναν που και αυτος ηταν υπερβυσμα) τους συμπεριφερονταν σαν κουρελια.

Και το σημαντικοτερο βεβαια οτι ολοι οι του στρατου ξηρας πριν ερθουν εκει ηταν Εβρο. Οι ιστοριες που μου εχουν πει ειναι ανω ποταμων! Ουτε καν στα πειραματοζωα δεν συμπεριφερονται ετσι! Τους μισω!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

100000000000 φορες να εκανα 3μηνο και να με ξεσκιζαν στην εκπαιδευση! Ασκησεις συνεχεια αλλα και συνθηκες συμπεριφορας των ανωτερων καλες οχι σαν τις απανθρωπες που ακουω.

Ο,τι και να λεω ειναι λιγο. Η υποχρεωτικη στρατευση με την σημερινη μορφη ειναι μια τραγωδια και ολοκληρη!

---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ----------

Ενταξει καταλαβαινω τι εννοεις απλως επρεπε να εισαι λιγο πιο ακριβης και να πεις οτι και οι οδηγοι κανουν υπηρεσιες στον στρατο κανονικοτατα εκτος απο καποιες βυσματικες περιπτωσεις. Αυτη την ελλειψη ακριβειας ηταν που δεν αντεχα να βλεπω.chair.gif

Η γενική σου αντίληψη είναι λάθος.

Δεν είναι η υποχρεωτική στράτευση το λάθος αλλά η ίδια η ιδέα του στρατού. Η απόλυτη Αγάπη όπως την διδάσκει ο Χριστός μέσα από την Αγία Γραφή είναι το μέγιστο αγαθό.

Η απόλυτη Αγάπη εάν εφαρμόζονταν θα έσωζε όλη την ανθρωπότητα και δεν θα χρειάζονταν καμιά χώρα να έχει στρατό ούτε και υποχρεωτικό στρατό.

Από την στιγμή που οι άνθρωποι είναι όμως διεφθαρμένοι και δεν έχουν μέσα τους την απόλυτη αγάπη για όλους και ο στρατός στην Ελλάδα είναι αναγκαίο κακό, εσύ είσαι πολύ λάθος που χρησιμοποίησες βύσμα για να περάσεις καλά. Με αυτό τον τρόπο κακομεταχειρίστηκες όλους τους άλλους που δεν είχαν βύσμα και συμπεριφέρθηκες σαν αυταρχικός δικτάτορας.

Δυστυχώς τέτοια παραδείγματα ανθίζουν και περισσεύουν στην Ελλάδα.

Μετά.

Η γενική σου αντίληψη είναι λάθος.

Δεν είναι η υποχρεωτική στράτευση το λάθος αλλά η ίδια η ιδέα του στρατού. Η απόλυτη Αγάπη όπως την διδάσκει ο Χριστός μέσα από την Αγία Γραφή είναι το μέγιστο αγαθό.

Η απόλυτη Αγάπη εάν εφαρμόζονταν θα έσωζε όλη την ανθρωπότητα και δεν θα χρειάζονταν καμιά χώρα να έχει στρατό ούτε και υποχρεωτικό στρατό.

Από την στιγμή που οι άνθρωποι είναι όμως διεφθαρμένοι και δεν έχουν μέσα τους την απόλυτη αγάπη για όλους και ο στρατός στην Ελλάδα είναι αναγκαίο κακό, εσύ είσαι πολύ λάθος που χρησιμοποίησες βύσμα για να περάσεις καλά. Με αυτό τον τρόπο κακομεταχειρίστηκες όλους τους άλλους που δεν είχαν βύσμα και συμπεριφέρθηκες σαν αυταρχικός δικτάτορας.

Δυστυχώς τέτοια παραδείγματα ανθίζουν και περισσεύουν στην Ελλάδα.

Μετά.

Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ για την συμβολη σου στο τοπικ.ouf.gifouf.gif

Παροτι εχεις ενα δικιο μεσα στο ολο παραληρημα σου, οτι αν ολοι οι ανθρωποι ηταν λογικοι δεν θα υπηρχαν πολεμοι και διαμαχες και αρα ουτε στρατος. Αλλά η πραγματικοτητα ειναι δυστυχως διαφορετικη....

Nαι, υπηρχε γενικος κανονας: Στα πλοια ηταν 1 μεσα-1 εξω(εφοσον βεβαια δεν βρισκονταν εν πλω), στη ξηρα ηταν 2 μεσα-1 εξω. Για τους ναυτες ολα αυτα, οι στρατευσιμοι υπαξιωματικοι ειχαν καλυτερη εξοδο.

Τωρα, για οσους ειχαν το βυσμα του πρωθυπουργου(οπως εσυ) υπηρχαν μοναδες και με καθημερινη εξοδο...

Δεν τον ηξερα τον κανονισμο. ΟΚ.....

Αφωνος μενω μπροστα στη προκλητικοτητα σου...:shock:

Αν διαμαρτυρεσαι εσυ που περασες ζαχαρη υπηρετωντας χαλαρα για 1 μόνο χρονο(ταινιες & παιχνιδια στο λαπτοπ...) και με το 75% εξοδους, τοτε τι πρεπει να πουν ολοι οι υπολοιποι που δεν ειχαν βυσμα? Ο κολλητος μου εκανε τους 14 απο τους 20 μηνες του στον Εβρο, καποια στιγμη εκανε και 4 μηνες να δει το σπιτι του.

Μα δεν με καταλαβαινεις!! Τα παντα ειναι σχετικα!

Και διαμαρτυρομαι γιατι σε σχεση με το να ειμαι εξω συνεχεια(με μια καλυτερη οργανωση του στρατου και γενικα ολης της χωρας/οικονομιας/σπαταλων/δικαιης φορολογιας/μη κλεψιματος δισεκατομμυριων απο καποιους κλπ, με αληθινη εκπαιδευση και 3μηνο υποχρεωτικο) ημουν χάλια!

Και ναι, φυσικα και αυτοι που ειχαν μικροτερο μεσο ή καθολου, πρεπει να διαμαρτυρονται απειρως περισσοτερο!!

Ο Αυταρχικος Δικτατορας. Μετα, ξανα Μετα.

@Krokodilos το τι ειδες στην μοναδα που πηγες δεν σημαινει οτι ισχυει για ολες τις μοναδες που υπαρχουν.Εμενα στην μοναδα μου οι οδηγοι εκαναν κανονικα περιπολακι και θαλαμοφυλακες.

---------- Προσθήκη στις 13:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ----------

10-1

μη μου τα θυμιζεις..:-(:-( τον αυγουστο ειχαμε μεινει 7 ατομα...και οι υπηρεσιες ηταν...7:fear:Διαβιβασεις σου λεει μετα...ζωααρα..Αλλα οπως σου ειπα..μοναδα απο μοναδα διαφερει.

---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

, εσύ είσαι πολύ λάθος που χρησιμοποίησες βύσμα για να περάσεις καλά. Με αυτό τον τρόπο κακομεταχειρίστηκες όλους τους άλλους που δεν είχαν βύσμα και συμπεριφέρθηκες σαν αυταρχικός δικτάτορας.

Αστο μωρε το παιδι ..σε λιγο θα του πεις οτι πρεπει να τον καψουν παραδειγματικα στο Συνταγμα κιολας...Εννοειται...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ΑΝ εχεις καποιο βυσμα και ειδικα μεγαλο το χρησιμοποιοεις.Μακαρι να ειχα και γω..αλλα δεν..8.5 μηνες εβρο..:eek::eek:

Δεν αξιζει να σου βγει το λαδι για αυτους τους καραγκιοζηδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η απόλυτη Αγάπη όπως την διδάσκει ο Χριστός μέσα από την Αγία Γραφή είναι το μέγιστο αγαθό.

Ποια αγαπη διδασκει η αγια γραφη? την εχεις διαβασει καθολου?

Καπου λεει πως οσοι δεν πιστευουν στο θεο θα τους καταραστει να κουβαλανε αρρωστειες μεχρι 4ης γενιας απογονους...:fear:

Και διαμαρτυρομαι γιατι σε σχεση με το να ειμαι εξω συνεχεια(με μια καλυτερη οργανωση του στρατου και γενικα ολης της χωρας/οικονομιας/σπαταλων/δικαιης φορολογιας/μη κλεψιματος δισεκατομμυριων απο καποιους κλπ, με αληθινη εκπαιδευση και 3μηνο υποχρεωτικο) ημουν χάλια!

Και ναι, φυσικα και αυτοι που ειχαν μικροτερο μεσο ή καθολου, πρεπει να διαμαρτυρονται απειρως περισσοτερο!!

Ωραια λογικη... διαμαρτυρεσαι γιατι δεν ησουν συνεχως εξω, γιατι υπαρχουν και καλυτερα, ναι βρε συ, τελικα χαλια ησουνα:-D

Ασφαλως αν ειχες καθημερινη εξοδο μετα θα διαμαρτυροσουν που πηγες κιολας και δεν καθησες να υπηρετησεις απ το σπιτι σου... δι αλληλογραφιας:lol:

Αυτοι που δεν ειχαν καθολου μεσο περασαν θητεια που ουτε καν μπορεις να τη διανοηθεις.

Επεξ/σία από alexx20

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πτυχίο πανεπιστημίου ,master , δίπλωμα σε Αγγλικά , Πληροφορική κτλ υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν μέσα σε κανά γραφείο .. ?

Επίσης για να γίνεις μάγειρας στο στρατό πρέπει να έχεις πτυχιο μαγειρικής ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...