Tmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ παραλίγο να έτρωγα ξύλο από "συνάδελφο" γιατί τόλμησα να τον ξυπνήσω για την σκοπιά του, ενώ ήμουν θαλαμοφύλακας.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυτά είναι standarάκια. Σε εμάς στο φυλάκιο βγήκαν ξιφολόγχες.
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σε γενικες γραμμες μιλάμε. Εννοείται θα υπάρξουν κακες στιγμες και παρεξηγήσεις αλλά νταξ, όλα στο πρόγραμμα είναι. 1
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το χειρότερο είναι να πέσεις σε ψευτοβυσματομονάδα, που παίζει εμπλοκή. Οι μισοί είναι κωλοβύσματα που την πάτησαν και η συμπεριφορά τους είναι χείριστη λόγω νοοτροπίας κι επειδή τους παίρνει. Και επειδή παίζει εμπλοκή βέβαια, απ' την οποία ξεκινούν όλα, το ξαναλέω. Αν βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα, σε νοιάζει πολύ λιγότερο και δίνεις πολύ πιο εύκολα τόπο στην οργή. Αν έχεις πήξει στην υπηρεσία και την αϋπνία, οι κακές στιγμές και οι παρεξηγήσεις είναι οι γενικές γραμμές που λες. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 για όλα ειναι υπευθηνος ο διοικητής πως χειριζεται τα βύσματα, τις υπηρεσίες, τους εποπ κτλ. Υπάρχουν μονάδες που οι εποπ κάνουν κουμάντο και χώνουν ανελεητα τους φαντάρους και ο διοικητής ξυνεται
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ παραλίγο να έτρωγα ξύλο από "συνάδελφο" γιατί τόλμησα να τον ξυπνήσω για την σκοπιά του, ενώ ήμουν θαλαμοφύλακας. ξυπνας αυδμ, αρχιφυλακα και εποπτη μη σου πω.. δεν κανεις τσαμπουκαδες , ουτε αγχωνεσαι αν ο αλλος δε ξυπνησει ο θαλαμοφυλακας φταιει κανονικα, δε θα κατσεις ομως να αγχωθεις με τους παπαρες, δε σε ακουν; πας στον ανωτερο 1
Tmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ξυπνας αυδμ, αρχιφυλακα και εποπτη μη σου πω.. δεν κανεις τσαμπουκαδες , ουτε αγχωνεσαι αν ο αλλος δε ξυπνησει ο θαλαμοφυλακας φταιει κανονικα, δε θα κατσεις ομως να αγχωθεις με τους παπαρες, δε σε ακουν; πας στον ανωτερο Μα δεν κατάλαβες εδώ ο άλλος ισχυριστηκε ότι τον σκούντηξα με δύναμη και τον τρόμαξα στον ύπνο του, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Απλά τον άγγιξα και είπα το ονομά του. Αναφερόμενοι και οι δύο την επόμενη μέρα..
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μου χει τυχει κι εμενα αναλογο σκηνικο, μονο που ο αλλος δεν ξεκινησε τσαμπουκαδες, μου ειπε απλα την επομενη μερα "πως δε σου εδωσα μια εκεινη την ωρα ετσι που με σκουντηξες " του λεω κι εγω, γιατι δε μου την εδωσες τοτε και μου το λες τωρα? και πού να ξερω εγω οτι ξυπνησες; (δε κουνηθηκε καθολου τη πρωτη φορα που του μιλησα) ρε δε θα να γ@μηθει το καθε μαλακισμενο που νομιζε οτι ειναι σπιτι του στο κρεβατακι του.. τσαμπουκαδες που να φτασουν σε ξυλο εγω παντως δε πετυχα, ή τουλαχιστον που να αφορουσαν εμενα πειραγματα απο την αλλη πετυχα και μερικες φορες ειχε πολυ γελιο εδιτ ψεματα, εχω παει να πλακωθω σε φυλακιο με ενα πιτσιρικι που μου ειχε σπασει τα νευρα , δεν ημουν καλα, μου σκαει μια στη μουρη , βγαζω τη τελαμωνα με 2 γεμιστηρες μεσα (ημουν σκοπος εκεινη την ωρα) και παω να του τη σκασω στη μαπα , δυστυχως δεν τον πετυχα μετα βγαινει εξω ο λοχιας που τα ακουσε αυτα κλωτσαει τη βληματοδοχο , αρχιζει τα μπινελικια και το κοψαμε ο λοχιας ηταν πολυ ξηγημενος τυπος και μαλακια μου που τον εφερα σε δυσκολη θεση στην υπηρεσια ο αλλος ο πιτσιρικας εφυγε ενα μηνα αποσπαση γιατι γενικα ηθελε η μοναδα να τον ξεφορτωθει, ηταν τελειως προβληματικο 1
Apoll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν ο άλλος είναι μλκς πολλά περιμένεις. Μιας και αναφέρθηκαν ξιφολόγχες.... Στο τάγμα, μετά από μία πολύ κουραστική μέρα (έχωντας το προηγούμενο 4πμ-8πμ), αποφάσησα να την πέσω νωρίς για ύπνο (20:00) μιας και είχα και το επόμενο πρωινό 4-8 (έπρεπε να σηκωθώ στις 3). Πάω να πέσω για ύπνο (φώτα κλπ δεν με απασχολούσαν), αλλά ένας μλκς σειρά έφεδρος λοχίας με ξυπνησε (σκούντηγμα κλπ) στο δεκάλεπτο. Δεν του έδωσα σημασία. Ξανακοιμήθηκα. Ξάνα τα ίδια. Τον ρωτάω το λόγο και μου λέει ο ηλίθιος "γιατί δεν έχει πέσει ακόμα σιωπητήριο". Του είπα ότι είναι μλκς. Και με ξαναπέρνει ο ύπνος. Με άφησε το αρχ... ένα 15λεπτο και ξύπνησε ξανά. Εκεί τα είχα πάρει, τραβάω την ξιφολόγχη, τον πετάω κάτω, του ρίχνω μια γερή κλωτσιά στο στομάχι και του φέρνω την λόγχη στο λαιμό ενώ ήμουν σε κατάσταση παράκρουσης. Αυτός είχε μείνει κόκκαλο και χεστεί. (όπως και οι λοιποί στο λόχο) Εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένας ΔΕΑ που έκανε έφοδο στο λόχο και βλέπει την σκηνή. Την επόμενη βγήκα αναφορά, και έφαγα 20+20 φυλακή, αλλά έκτοτε δεν με ενόχλησε ξανά ούτε αυτός ο μλκς αλλά ούτε και κανείς άλλος. Όσον αφορά βύσματα, οι ******** ντόπιοι (Λήμνος) μας την είχαν δώσει σε όλους, σε σημείο που πέσανε αρκετές μπούφλες μέσα στο λόχο, όταν μια μέρα μας την είπαν τα @@ από πάνω για τα νούμερα (σκοπιάς) που δεν βαρούσαν "παραδοσιακά", ώστε να πέρνουν διανυχτερεύσεις. Με μανάδες να παρακαλάνε για τα μαμόθρευτά τους στον Δίκα συνέχεια. (18 χρόνια αργότερα και ακόμα ανεβαίνει το αίμα).
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ^Now we're talking! Πάντως όντως «δεν έπρεπε» να έχεις ξαπλώσει απ' τις 20:00. Εμείς είχαμε καθημερινά τέτοια σκηνικά με τους παλιότερους. Όποτε έκανε κάποιος κάτι παράτυπο (όσο ασήμαντο και να ήταν), είχαμε νταραβέρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πολύ άσχημο αυτό, ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια...
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το χειρότερο είναι να πέσεις σε ψευτοβυσματομονάδα, που παίζει εμπλοκή. Οι μισοί είναι κωλοβύσματα που την πάτησαν και η συμπεριφορά τους είναι χείριστη λόγω νοοτροπίας κι επειδή τους παίρνει. Και επειδή παίζει εμπλοκή βέβαια, απ' την οποία ξεκινούν όλα, το ξαναλέω. Αν βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα, σε νοιάζει πολύ λιγότερο και δίνεις πολύ πιο εύκολα τόπο στην οργή. Αν έχεις πήξει στην υπηρεσία και την αϋπνία, οι κακές στιγμές και οι παρεξηγήσεις είναι οι γενικές γραμμές που λες. Έχω υπάρξει σε τέτοια μονάδα και ισχύει στο ακέραιο αυτό που γράφεις. Ναι σ'αυτες τις παρεξηγησεις αναφέρομαι, δεν αναφέρομαι σε ρουφιάνους-κλαψομούνιδες κτλ (υπάρχουν δυστυχως σε καθε μονάδα) με τους οποίους δεν τα πας εξ'αρχής καλά. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα όσοι στρατιώτες είναι μέσα και ο ένας αποτελεί τις περισσότερες φορες στήριγμα για τον άλλον. Γι'αυτο και δημιουργούνται πολλές και καλές φιλίες που μένουν και μετα την απόλυση.
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πάντως όντως «δεν έπρεπε» να έχεις ξαπλώσει απ' τις 20:00. αυτα ειναι βλακειες , ειχα τσακωθει με καμποσους καραβαναδες για αυτο το θεμα , μεχρι που τελικα τους εγραφα ολους και πηγαινα στο αυτοκινητο μου να την πεσω οπου δε με εψαξε ποτε κανεις αλλωστε πιο ανετο ηταν το audi απο το "κρεβατι" μου , εβαζα και μουσικουλα εκει ομως που τρελαινομουν ηταν που μερικοι εφαρμοζαν αυτο το πραγμα σε φυλακια
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Απ' τη στιγμή όμως που υπάρχει κανονισμός, στην ουσία λες «τον γράφω». Η μονάδα σου προφανώς ήταν κατασκήνωση για να λες ότι δε σε αναζήτησε ποτέ κανείς, όταν την έπεφτες στο αμάξι σου. Σε εμάς θα είχαν πέσει πολλές καμπάνες, σε σένα και στο όργανο σίγουρα, και μπορεί και στον ΑΥΔΜ.
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 2 φορες ξυλο ειχα παιξει Με εναν θεσσαλονικιο απο καλαμαρια εκει μπορω να πω οτι εφαγα καλο ξυλο (ηταν μποξερ) εμενα μετα πονεσανε και τα χερια αν δεν εχεις εκπαιδευτει να ριχνεις σωστα μπουνιες πονας μετα! Παίξαμε ξυλο σε μια καβατζα πίσω απο το φυλάκιο. Μας έπιασε ενας ΕΜΘ επιλοχίας και μας γάμησε πατόκορφα. Αλλα δεν μας έδωσε, ευτυχώς. Και εναν Βολιώτη χαζο που τον έπιασα κεφαλοκλειδωμα και τον εριξα κατω γιατι με ενοχλούσε επανειλημμένως οταν κοιμόμουν με ενα κλαδάκι μου το ακουμπαγε στη μυτη. Μας χώρισαν κατι εποπια και εγινε της πουτάνας μετα. Γιατι ηταν παρόν και αμα έσκαγε ανώτερος θα την τρώγανε και αυτοί στον κώλο επειδη ηταν εκει στο σκηνικό. Ευτηχως στην 2η σταμάτησε το σκηνικό και μετα απο κατι ώρες τα βρήκαμε με τον Βολιώτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις