Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλά πώς γίνεται να μας χώνουν σε υπηρεσίες αν έχουμε και την εκπαίδευση κτλ; Θα έρχονται να μας αλλάζουν από το σκοπέτο για να πάμε εκπαίδευση; Κάπως έτσι γινόταν στη μονάδα μου με το σπεν και μου έσπασε τα νεύρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ που είχα πάει Κομοτηνή για σχολείο 1 μήνα, δεν κάναμε υπηρεσίες, μόνο αγγαρείες κλπ. Κάθε μέρα έξοδο. Αλλά εκεί ηταν πολύ χαλαρό το στρατόπεδο όπως επίσης είχε πλεόνασμα φαντάρων για να καλυφθούν οι υπηρεσίες.

Εγώ που είχα πάει Κομοτηνή για σχολείο 1 μήνα, δεν κάναμε υπηρεσίες, μόνο αγγαρείες κλπ. Κάθε μέρα έξοδο. Αλλά εκεί ηταν πολύ χαλαρό το στρατόπεδο όπως επίσης είχε πλεόνασμα βυσματιών απο Κομμοτηνη, Καβαλα, Ξανθη,  για να καλυφθούν οι υπηρεσίες.

fixed!

• Like 1

Αν πάρεις αναβολή θα είσαι ι5

Όχι δε φαίνεται και δε θες χαρτιά, δε μετράνε άλλωστε αλλά χαρτιά πέρα από τα δικά τους γιατί σε εξετάζουν και αυτοί

Δλδ αναβολή για ψυχολογικούς λόγους που λένε κάποιοι ότι παίρνουν 6μηνο ή χρόνο πώς παίρνουν; Πάνε στο στρατό επιτροπές και τους εξετάζουν;; Για αναβολή μιλάω έτσι. Όχι για απαλλαγή από το στρατό...

παιδια τεταρτη μπαινουμε και ο θεος βοηθος παιδια

μια ερωτηση. αμα βγω αοπλος ωτοασπιδες θα μου δωσουν?

Ωτοασπίδες γιατί να σου δώσουν; Μόνο για τη βολή δίνουν

Αν είσαι αοπλος δε πας για βολή προφανώς, ή μπορεί απλά να πας μέχρι το πεδίο

Τι να τις κάνεις;

Αμα βγείς άοπλος,το πιθανότερο να είσαι θαλαμοφύλακας όσο οι άλλοι τρέχουν Αγριλιά ή σε φορτώνουν στην καναδέζα για να μεταφέρετε πράγματα μέχρι το πεδίο βολής.

Γουόρστ κέις σενάριο,υπηρεσία μαγειρεία.Αν δέν έχει αλλάξει κάτι ριζικά στο Μεσολόγγι,θα ευχόσουν να είχες όπλο... 

Σ' εμάς πάντως πρόπερσι είχαν δώσει ωτοασπίδες σε όλους ανεξαιρέτως την 1η μέρα που παρουσιαστήκαμε, μαζί με τον υπόλοιπο ιματισμό και σε δικό τους πλαστικό κουτάκι παρακαλώ.

ωτοασπίδες δεν δίνουν σε κανέναν, τις αγοράζεις απο το κψμ, αν δεν εχεις σου δινουν λίγο βαμβάκι...

και σε μενα (314) ειχαν δώσει ενα σφραγισμένο ζευγάρι! :P τις κοψαν τώρα;

και σε μενα (314) ειχαν δώσει ενα σφραγισμένο ζευγάρι! :P τις κοψαν τώρα;

στη βολη σου εδωσαν οχι στο ξεμπαρκο 

και σε καθε βολη κανονικα παιζουν νεες 

στη βολη ειναι καλο να τις βαζεις γιατι μπορει να παθει ζημια το αυτι 

διαφορετικα αν καποιος θελει τοσο πολυ ας παει σε ενα φαρμακειο πριν παρουσιαστει να παρει δεν κοστιζουν και τοσο 

επισης μιας και λεμε για αυτια,  αν καποιος θελει να βγει γιωτομπολ ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση να δοκιμασει να κοπει στο ακουογραμμα 

δεν ξερω αν γινεται να τους δουλεψεις, αλλα αμα δεν ακους καλα βγαινεις 100% αοπλος 

στην ιλη μου στο κεντρο ειχαν  κανει λαθος και παραλιγο να βγουμε καμια 15αρια ατομα κουφα (που απο στατιστικη αποψη χτυπαει στο ματι πανω απο το 10 % να ειναι κουφαλογα, αλλα αυτοι δεν εδωσαν σημασια )

μετα επειδη ειχαμε καποια "μαχιμια" που δεν ηθελαν να βγουν αοπλοι πηγαν και το εκαναν θεμα και η παρεξηγηση λυθηκε και γιναμε ολοι ενοπλοι τελικα (πλην ενος που τελικα ειχε θεμα)

εγω ψιλοξενερωσα να πω την αληθεια, γιατι κατα λαθος γιωτας θα ηταν καλη φαση

και μετα στη σκοπια το χειμωνα το σκεφτομουν ολη την ωρα :lol:  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...