phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Οι ΚΕΠΙΚάριοι πάντως διαχειρίζονται απόρρητα σήματα και έγγραφα. Δε λέω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα σε περίοδο ειρήνης, αλλά δεν είναι και παίξε γέλασε. Είναι πόστο με ευθύνες και που δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αυτό είναι μέρος του θεάτρου, γίνεται για να γίνεται κάποτε είχε νόημα πλέον όχι Οι μόνη ειδικότητα που αποκτάς στο στρατό με πραγματικό νόημα στις μερες μας είναι του μάγειρα ΥΓ εγω ειμαι νοσοκομος Ναι σε ενα μηνα προλαβαινεις να γινεις γαματος μαγειρας στον στρατο...(μιλαω γιαυτους που τους δινουν ειδικοτητα μαγειρα και οχι αυτους που ειναι ηδη μαγειρες στην πολιτικη ζωη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Οι ΚΕΠΙΚάριοι πάντως διαχειρίζονται απόρρητα σήματα και έγγραφα. Δε λέω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα σε περίοδο ειρήνης, αλλά δεν είναι και παίξε γέλασε. Είναι πόστο με ευθύνες και που δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν. εκανα κανα εναμιση μηνα ΚΕΠΙΚ , και το μονο "απορρητο " που μου ειπαν οτι δε θα δινω συντεταγμενες ή πληροφοριες για τη μοναδα στο τηλεφωνο... Μαλιστα ειχαν βαλει και ενα κολλημενο χαρτακι σε ολα τα τηλεφωνα: Προσοχη , ο εχθρος παρακολουθει . Χαχαχαχα! Πιο πολυ καβατζωνανε τηλεφωνα το πολιτικο προσωπικο πηρα (δλδ συνδεσα) ατομο πολιτικου προσωπικου με γραμματεα υπουργου Εθ.Αμυνας Και βεβαια καποιοι στρατιωτικοι που περνανε ,λεγανε βαθμο και επωνυμο και λεγανε συνδεσε με με το διοικητη σου , ενας βλακας ΔΕΑ που ηθελενα του μιλαω στο πληθυντικο και αμα το κανα πορωνοτανε κ σιγουρα ενιωθε Στραταρχης , τ φυλακια που περνανε για αναφορα και μια φορα ειχε ερθει ο Υποδικας και πηγε ενας ΕΜΘ να το παιξει μαγκας [νομιζωντας οτι θα απαντησω εγω] και για λιγες μερες ηταν σα βρεγμενη γάτα ... Βεβαια ισως σε αλλες μοναδες να εχει απορρητα που λες , αλλα συμφωνω απολυτα οτι ειναι θεση ευθυνης και βασικα θελει να μπορεις ή να εχεις τη διαθεση να μιλας , να λες μαλιστα κλπ στους ανωτερους και να ψαχνεις στο χαζοκαταλογο τα πιο χαζομερη του στρατου που θελουν να τους συνδεσεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πυρσεία δεν είχατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 εμείς που είχαμε υπογράφαμε "nda"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ναι σε ενα μηνα προλαβαινεις να γινεις γαματος μαγειρας στον στρατο...(μιλαω γιαυτους που τους δινουν ειδικοτητα μαγειρα και οχι αυτους που ειναι ηδη μαγειρες στην πολιτικη ζωη) γαματος δε θα γινεις, αλλα θα μαθεις να κανεις κατι που δεν ηξερες και τελικα θα το κανεις φαντασου εμενα να χρειαστει να σε μεταφερω ή να σε περιθαλψω στο πεδιο της μαχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Πυρσεία δεν είχατε; δεν ξερω ... πρωτη φορα τ ακουω το ταγματακι μας δεν ειχε ,δεν ξερω οι μοναδες του υπολοιπου νησιου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 εμεις το κεπικ το χαμε κανει καφενειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 εμεις το κεπικ το χαμε κανει καφενειο στο τελος περιμενετε για το τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αναβολές... Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους σημαίνει ότι θα βγεις γιοτάς;;; Έχω ακούσει ότι δίνουν εύκολα τέτοιες αναβολές αλλά τι χαρτιά χρειάζονται; Ψυχιατρικά και τέτοια; Επίσης φαίνεται πουθενά στα μετέπειτα χρόνια της ζωής σου ότι είχες πάρει αναβολή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με αναβολές... Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους σημαίνει ότι θα βγεις γιοτάς;;; Έχω ακούσει ότι δίνουν εύκολα τέτοιες αναβολές αλλά τι χαρτιά χρειάζονται; Ψυχιατρικά και τέτοια; Επίσης φαίνεται πουθενά στα μετέπειτα χρόνια της ζωής σου ότι είχες πάρει αναβολή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους; Αν πάρεις αναβολή θα είσαι ι5 Όχι δε φαίνεται και δε θες χαρτιά, δε μετράνε άλλωστε αλλά χαρτιά πέρα από τα δικά τους γιατί σε εξετάζουν και αυτοί Οι ΚΕΠΙΚάριοι πάντως διαχειρίζονται απόρρητα σήματα και έγγραφα. Δε λέω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα σε περίοδο ειρήνης, αλλά δεν είναι και παίξε γέλασε. Είναι πόστο με ευθύνες και που δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν. Εγώ πάντως με τα δικά μας απόρρητα έγγραφα έτρωγα λίγο πρήξιμο μέχρι να συνηθίσω να μην τα πετάω από δω κι από κει και είχα γίνει master στο καταστροφέα εγγράφων Όλη μέρα έκοβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποσοι ειναι οι μηνες για θητεια? Σκοπευουν να το αλλαξουν στο αμεσο μελλον? Ειμαι ακομα 2α λυκειου απλα θελω να ξερω τι να περιμενω. Επισης ειμαστε 3τεκνη οικογενεια και ειμαι ο 1ος γιος (εχω αλλες 2 αδερφες μεγαλυτερες). Μειωνω τιποτα ή @@? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποσοι ειναι οι μηνες για θητεια? Σκοπευουν να το αλλαξουν στο αμεσο μελλον? Ειμαι ακομα 2α λυκειου απλα θελω να ξερω τι να περιμενω. Επισης ειμαστε 3τεκνη οικογενεια και ειμαι ο 1ος γιος (εχω αλλες 2 αδερφες μεγαλυτερες). Μειωνω τιποτα ή @@? κοίταξε, τώρα ειναι 9 και έτσι όπως τα περιγράφεις εσυ θα κάνεις 8 μη τη σημερινή κατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εμένα με στέλνουν στην Καβύλη στην 502 για σχολείο ΟΑ/ΔΒ. Διαβάζω ότι είναι μαύρα εκεί και γενικά σκατά. Να υποθέσω ότι αυτό ισχύει και για εμάς που θα είμαστε με απόσπαση εκεί, άσχετα αν πήγαμε απλά για να εκπαιδευτούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ε συνήθως έτσι πάει, δεν θα σας φερθούνε διαφορετικά από τους μόνιμους εκεί.. Πολύ σπάνια πρέπει να γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις