tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Kαι btw, εισαι στοκος, χαζος φουλ και δεν ξερεις να κανεις τιποτα. Για τον στρατο εισαι αχρηστος εντελως. Μην το παιξεις οτι ξερεις να κανεις πραγματα με σκοπο να το εκτιμησουν και καλα και να την γλυτωνεις απο αλλου γιατι θα καταληξεις να κανεις τα διπλασια Ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Α, και οπου δεις Χαροκοπος με 3 αστερακια, στριβε. χα! είχα γυαλίσει τους τοίχους του 3ου λόχου με τον κουράδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παιδια νταξει. οποτε κουλ θα αφησω την ακτινογραφια για την τεταρτη που θα παρουσιαστω. σημερα πηρα και το επισημο χαρτι καταταξης. ρε ειχε πλακα που σκαω στο ρουφ και με ρωταει εκει ο τυπος ποιος ειναι ο λογος και του λεω να παρω το χαρτι καταταξης. με κοιτανε απορημενοι κανουν κατι γριματσες αναποδες ρε ειχα σκασει στα γελια απο μεσα μου. μου λεει μετα μηπως λες για φυλλο πορειας? οχι τους λεω χαρτι καταταξης. αλλαζουν 15 χρωματα και περναω. ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου btw εγινε αλλαγη. δεν μπαινω μεσολλογγι αλλα θηβα. αντε τα λεμε στις 14 ιουνη οταν θα παιξει ορκομωσια. προβλεπεται τρελη ζωαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 παιδια νταξει. οποτε κουλ θα αφησω την ακτινογραφια για την τεταρτη που θα παρουσιαστω. σημερα πηρα και το επισημο χαρτι καταταξης. ρε ειχε πλακα που σκαω στο ρουφ και με ρωταει εκει ο τυπος ποιος ειναι ο λογος και του λεω να παρω το χαρτι καταταξης. με κοιτανε απορημενοι κανουν κατι γριματσες αναποδες ρε ειχα σκασει στα γελια απο μεσα μου. μου λεει μετα μηπως λες για φυλλο πορειας? οχι τους λεω χαρτι καταταξης. αλλαζουν 15 χρωματα και περναω. ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου btw εγινε αλλαγη. δεν μπαινω μεσολλογγι αλλα θηβα. αντε τα λεμε στις 14 ιουνη οταν θα παιξει ορκομωσια. προβλεπεται τρελη ζωαρα Τι θα κανεις ακριβώς; Θα υπηρετήσεις ή θα πας για αναβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 απλα μου αλλαξαν το ΚΕΝ απο μεσολλογγι σε θηβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό... Οι γνώσεις μου (κυρίως πληροφορικής), αλλα και οι γενικότερες μου εδωσαν 3 μήνες άδεια.... Επιπλέον της κανονικης... και πολλά αλλα ευεργετήματα όπως υπηρεσιακά όποτε μου κάπνιζε, την ευμένεια του διοικητή μου (πολυ αξιολογος ανθρωπος πραγματικα) και το δικαίωμα να χώνω ΕΠΟΠ σε υπηρεσίες και να με παρακαλάνε να τους βάλω καλα νουμερα... Εξαρτάται κατα τη γνώμη μου απο τη μονάδα... πριν πόσο καιρό αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 απλα μου αλλαξαν το ΚΕΝ απο μεσολλογγι σε θηβα. πολυ καλη αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ε τρελη ζωαρα δεν προβλέπεται για νεους. Στο τρέξιμο θα σαι χαρτομανι, εξετασεις και αλλα πολλα. Σαν προβατο θα πηγαινουν για πρωινό,μεσημεριανό κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 πριν πόσο καιρό αυτά? και βασικα πού αυτα; ακου εκει να οριζει στρ τις υπηρεσιες των εποπ ουτε σε μας δεν γινονταν αυτα που ημασταν φοβερο κωλοχανειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 αυτο με την ακτινογραφία ισχύει, εκτος απο αυτό πρέπει να ξέρεις ότι πριν ορκιστείς δεν μπορούν να σε τιμωρήσουν και ότι ο στρατιωτικός κανονισμός δεν σε υποχρεώνει να εκτελείς εντολές που δεν έχουν να κάνουν με την υπηρεσία. Πχ. αν σου πει κανένας καραβανάς, πάρε εδω far cry 5€ και φέρε μου ενα πακέτο τσιγάρα/καφέ/τυροπιτα/τομουνιτηςμαναςτου, δεν εισαι υποχρεωμένος να εκτελέσεις γιατί δεν έχει να κάνει με την υπηρεσία. Εγώ αναλογα ποιοι κ πως θα μου ζητούσαν τέτοιου ειδους χάρες, αν ήταν τιποτα ρεμάλια που όλη μέρα ξύνονται ή τιποτα κουραδόμαγκες τους εσκαγα ακυρο με την μία, σε ορισμένους που ήταν οκ έκανα την φιλιππινεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 και βασικα πού αυτα; ακου εκει να οριζει στρ τις υπηρεσιες των εποπ ουτε σε μας δεν γινονταν αυτα που ημασταν φοβερο κωλοχανειο και πριν 6 μήνες ίσχυε πάντως. σε στρατόπεδο που τα στελέχη που ερχόντουσαν και ιδικά οι ΕΜΘ/ΕΠΟΠ ήταν όλοι με αρνητικά μόρια (και για αυτό κατέληγαν στου διαόλου τη μάνα) η μόνη ελπίδα ήταν να σου έσκαγε κάνας σοβαρός φαντάρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό... Οι γνώσεις μου (κυρίως πληροφορικής), αλλα και οι γενικότερες μου εδωσαν 3 μήνες άδεια.... Επιπλέον της κανονικης... και πολλά αλλα ευεργετήματα όπως υπηρεσιακά όποτε μου κάπνιζε, την ευμένεια του διοικητή μου (πολυ αξιολογος ανθρωπος πραγματικα) και το δικαίωμα να χώνω ΕΠΟΠ σε υπηρεσίες και να με παρακαλάνε να τους βάλω καλα νουμερα... Εξαρτάται κατα τη γνώμη μου απο τη μονάδα... πάντως σίγουρα μην πεις οτι ξέρεις να βαφεις/χτίζεις κλπ... btw μην βγάλεις ακτινογραφία, θα γλυτώσεις γοπινγκ... (εγω ο ψαρας ειχα βγάλει απο πριν) Φιλε paylidi, μιλησα καθαρα για το κεντρο οπου παρουσιαζεσαι και πιο συγκεκριμενα για το μεσολογγι καθως εκει παρουσιαστηκα και ξερω τι παιζει. Στις μοναδες, εχεις προφανως καποιες πιθανοτητες παραπανω να αξιοποιησεις τις γνωσεις σου, ωστοσο μην νομιζεις οτι ολοι οι διοικητες ειναι αξιολογοι, οπως ο δικος σου, και θα εκτιμησουν τον κοπο και τις γνωσεις σου. Πιστεψε με, η δικη σου περιπτωση ηταν η εξαιρεση, οχι ο κανονας. Ο κανονας ειναι τις αδειες να τις παιρνει αυτος που εχει το "τηλεφωνο". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 εγω παιδες μιας και μπηκα εδω σε αυτην την κατηγορια να πω και την δικη μου κατασταση με τον στρατο, μαλλον περιμενω το χαρτακι ι5 παθολογικο! διοτι εχω προβλημα στον θωρακα. Εχω εγχειριστει και εχω μεταλλικη μπαρα μεσα μου. Ειχα παρουσιαστει θηβα το 2011 νοεμβριο και δεν με παιρνανε με τιποτα με την λαμα διοτι δεν το διακινδυνευανε οι γιατροι. Μου δωσαν 1 χρονο αναβολη, τελειωσε πηγα επιτροπη απαλλαγων 401 μου δωσανε αλλη μια 6μηνη μεχρι αυτον τον αυγουστο, και μαλλον αυτη θα ειναι η τριτη και η τελευταια διοτι ειμαι ακομη με την μπαρα στον θωρακα...το λεω αυτο γιατι ο ενας απο τους 4 βλακες ψιλοψιθυριζε στον παπαρα που ειναι το μεγαλο κεφαλι και ελεγε να του δωσουμε αλλη μια αναβολη και μετα ι5...ειμαι γατα σε αυτα εχω αφτια με συχνοτητα τρελη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πριν πόσο καιρό αυτά? ε θα χει κανα 2 χρονια... και βασικα πού αυτα; ακου εκει να οριζει στρ τις υπηρεσιες των εποπ ουτε σε μας δεν γινονταν αυτα που ημασταν φοβερο κωλοχανειο χαχα! Β. ελλαδα... Όταν ολοι οι εποπ σου ειναι αχρηστοι και ορισμένοι ακόμα και αγράμματοι (κανονικά και τεχνολογικά) καποιος πρεπει να το κάνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πήρες 3 μήνες άδεια, τους άλλους φαντάρους πως τους πηγαινε η υπηρεσία; 10 μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις