Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα...

Ισχύει ή ραδιο αρβύλα???

Αρβυλα απο ο,τι φαινεται μεχρι τωρα.. Το μονο σοβαρο σεναριο ειναι της επιλογης για επεκταση της θητειας επι πληρωμη οταν τελειωσει το 9μηνο/12μηνο

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα...

Ισχύει ή ραδιο αρβύλα???

Χμμ, μάλιστα. Και που το άκουσε αυτό ο φίλος σου; Εντός στρατοπέδου. Και από ποιον; Από κάποιον άλλο φαντάρο. Χμμ. Εσύ τι λες να είναι;

Δημοσ.

Ισχύει ή ραδιο αρβύλα???

Χμμ, μάλιστα. Και που το άκουσε αυτό ο φίλος σου; Εντός στρατοπέδου. Και από ποιον; Από κάποιον άλλο φαντάρο. Χμμ. Εσύ τι λες να είναι;

Δημοσ.

Δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιον που έλεγε ότι το νεκροτάμπελο είναι φτιαγμένο από ένα σπάνιο, εξωτικό υλικό ώστε άμα σε θάψουν να μπορεί να το βρει κάποιος μετά από χιλιάδες χρόνια και να μπορεί να διαβάσει ποιος είναι ο νεκρός. Και ότι αν σκάσει ένας όλμος πάνω σου αυτό δε θα πάθει τίποτα, αν σε κάψουν το ίδιο, μιλάμε το άτομο δεν υπήρχε.

Δημοσ.

Δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιον που έλεγε ότι το νεκροτάμπελο είναι φτιαγμένο από ένα σπάνιο, εξωτικό υλικό ώστε άμα σε θάψουν να μπορεί να το βρει κάποιος μετά από χιλιάδες χρόνια και να μπορεί να διαβάσει ποιος είναι ο νεκρός. Και ότι αν σκάσει ένας όλμος πάνω σου αυτό δε θα πάθει τίποτα, αν σε κάψουν το ίδιο, μιλάμε το άτομο δεν υπήρχε.

Δημοσ.

Βασικα απο Εποπ λεει το ακουσε.Μπορει να τον κοροιδεψε κανενας παλιος.

Μακαρι να ειναι αρβυλα γιατι τις κόβω

Δημοσ.

οι εποπ πολύ θα ήθελαν να γινει κάτι τέτοιο, ώστε να έχουν στρατιώτες στις σκοπιές και στις αγγαρείες και αυτοί να πληρώνονται χωρίς να κάνουν τίποτε.

Δημοσ.
Βασικα απο Εποπ λεει το ακουσε.Μπορει να τον κοροιδεψε κανενας παλιος.

Μακαρι να ειναι αρβυλα γιατι τις κόβω

το ακουσε απο καραβανα και το πιστεψε..?:-D:-D

Δημοσ.

και υπηρχαν ατομα που το πιστεψαν?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παιδιά είμαι ΥΠΕΚ 8μηνο. Μπήκα στο ΚΕΤΘ Αυλώνας πριν λίγες μέρες με σκοπό να γίνω Πεζοναύτης. Κατά την διαδικασία της πρώτης μέρας, όταν με ρωτούσαν τι σπουδές κάνω (τους είπα πως σπουδάζω γεωλογία ακόμη), μου έγραψαν ειδικότητα Τοπογράφος.

Θέλω να ρωτήσω τώρα.

Έχω μείνει στους Πεζοναύτες, δεν ζήτησα να φύγω.

Διατηρώ έτσι την ειδικότητα που μου έγραψαν ? Δηλαδή μπορώ να πάρω μετάθεση Αθήνα στην ΓΥΣ ή όχι ?

Απ' όσο ξέρω, θα μείνω σίγουρα άλλον ένα μήνα στο κέντρο για τα ΚΕΝ-ΠΕΝ και τον πράσινο μπερέ. Ξέρει κανείς αν θα μπορώ να πάω στην ΓΥΣ με μετάθεση μετά την εκπαίδευση ?

Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει παρακαλώ.

Επεξ/σία από VeinsX
Δημοσ.

η ειδικότητα δεν παίζει κανένα ρόλο στην θητεία σου. Πόσο μάλλον στην μετάθεση σου.

αν θα πας ΓΥΣ (τι ναι αυτο; ) εξαρτάται από το βύσμα σου . Απλά αν δεν έχεις σούπερ βύσμα , άντε να παίζει ρόλο και το σώμα που εισαι , γιατι δεν θα ειναι απλή μεταθεση αλλά και μετάταξη το να πας σε μία μονάδα που δεν έχει σώμα με πεζοναύτες

Δημοσ.

Ναι το γνωρίζω πως θα ήταν μετάταξη, απλά μπορώ να φύγω από ειδ. δυνάμεις ανα πάσα στιγμή.

Απλά στην σελίδα 48 σε αυτό το topic, είδα πως οπλίτης με ειδικότητα τοπογράφου μπορεί να πάρει μετάθεση στην ΓΥΣ - Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Και απλά ρωτάω να δω κατά πόσο είναι εφικτό και πόσο μπορώ να το κυνηγήσω, δεδομένου ότι οι 8μηνίτες (έχω άλλα 3 αδέλφια) μπορούν να μετατεθούν στον τόπο διαμονής τους, μετά το πρώτο 4μηνο θητείας.

---------- Προσθήκη στις 19:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ----------

επίσης επειδή είμαι 8μηνο, αν φύγω από ειδικές δυνάμεις έχοντας υπηρετήσει 2 μήνες σε αυτές (μέχρι να πάρω μπερέ-αναγκαστικά) μετά πάω παραμεθόριο για 2 μήνες και τους 4 τελευταίους τους υπηρετώ στον τόπο διαμονής μου όπως δικαιούμαι (οι 8μηνίτες κάνουν 4 μήνες παραμεθόριο και 4 μήνες τόπο διαμονής μέχρι να απολυθούν, αλλά εγώ μπήκα Πεζοναύτες που είναι στην Αττική όπου και διαμένω) ή με στέλνουν παραμεθόριο μέχρι το τέλος της θητείας ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...