qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 εντωμεταξύ οι καραβανάδες έγιναν και επιστήμονες τώραΕγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τις σχολές αξιωματικών τις λένε παραγωγικές Τι παράγουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παιδια καλησπερα. γνωριζει κανεις τιποτα απο αυλωνα; παω για απαλλαγη μιας κ εχω κλεισει 2 χρονια αναβολων. Ο λογος ειναι παντρεμενος με παιδι που εγινε 32 ημερων χθες κ γυναικα που δουλευει 4ωρο. Εγω εχω μια δουλεια που την βρηκα μετα απο εναμιση χρονο ψαξιματος κ εχουμε κ χρεη προς τραπεζα πειραιως. Οπως καταλαβαινεται το να μπω θα ηταν μαχαιρια κ θα επεφτα σιγουρα σε καταθλιψη κ τρομερο αγχος. Ολα αυτα τα ειπα για να ξερετε κ να μην κρινετε χωρις λογο. Θα ηθελα να απαντησει καποιος υπευθυνα. Το να εχεις πλεον δουλεια ειναι μεγαλο θεμα... Στην δικια μου περιπτωση οπως καταλαβαινετε ο στρατος δεν χωραει. Τις προηγουμενες 2 6μηνες αναβολες τις πηρα χωρις χαρτια απο γιατρο κ χωρις τοτε να ειμαι παντρεμενος κ με παιδι. Τους ειπα την αληθεια κ εδειξαν κατανοηση. Απλα τωρα οσο ναναι εχω κατααγχωθει γιατι παω για απαλλαγη.. Ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει. Τριτη πρεπει να παρουσιαστω κ θα παω με την μητερα μου σαν συνοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πήγα να πω τον ΑΥΔΜ μου να μη με γράψει στους διανυκτερεύοντες σήμερα γιατί αύριο το πρωί θα μπω πιο αργά γιατί απολύομαι, και μου είπε οτι πρέπει να μπω κανονικά στις 6, γιατί έτσι είχε πει και ο υποδιοικητής στον άλλον που απολυόταν τη Παρασκευή..... Αντε να φύγω να ησυχάσω απο δαύτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ε ψιλοδίκαιο κατά τη γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παιδια καλησπερα. γνωριζει κανεις τιποτα απο αυλωνα; παω για απαλλαγη μιας κ εχω κλεισει 2 χρονια αναβολων. Ο λογος ειναι παντρεμενος με παιδι που εγινε 32 ημερων χθες κ γυναικα που δουλευει 4ωρο. Εγω εχω μια δουλεια που την βρηκα μετα απο εναμιση χρονο ψαξιματος κ εχουμε κ χρεη προς τραπεζα πειραιως. Οπως καταλαβαινεται το να μπω θα ηταν μαχαιρια κ θα επεφτα σιγουρα σε καταθλιψη κ τρομερο αγχος. Ολα αυτα τα ειπα για να ξερετε κ να μην κρινετε χωρις λογο. Θα ηθελα να απαντησει καποιος υπευθυνα. Το να εχεις πλεον δουλεια ειναι μεγαλο θεμα... Στην δικια μου περιπτωση οπως καταλαβαινετε ο στρατος δεν χωραει. Τις προηγουμενες 2 6μηνες αναβολες τις πηρα χωρις χαρτια απο γιατρο κ χωρις τοτε να ειμαι παντρεμενος κ με παιδι. Τους ειπα την αληθεια κ εδειξαν κατανοηση. Απλα τωρα οσο ναναι εχω κατααγχωθει γιατι παω για απαλλαγη.. Ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει. Τριτη πρεπει να παρουσιαστω κ θα παω με την μητερα μου σαν συνοδο. Νομιζω παντρεμένος με ενα παιδι δικαιούσαι 6μηνο και ευνοϊκη μεταθεση στον τόπο σου. Αλλα και παλι οπως λες ειναι ασχημα γιατι μολις βρηκες δουλειά... ποσο χρονών εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ε ψιλοδίκαιο κατά τη γνώμη μου... Ναι δεν είπα να μου έλεγαν έτσι και εμένα, απλά στη προηγούμενη σειρά που απολύονταν, ο άλλος είχε μπει 9-10 η ώρα. Το ίδιο και σήμερα βέβαια αλλά είναι και Κυριακή. Γενικά ήταν που έπεσα σε αυτόν τον ΑΥΔΜ, άλλος θα μου έλεγε έλα λίγο πιο αργά. Εγώ θα μπω και θα περιμένω έτσι με τα πολιτικά μέχρι να ανοίξουν τα γραφεία και να πάρω τις 2 τελευταίες μου υπογραφές. Και θα φοβάμαι μη μου την πουν γιατί φοράω πολιτικά. Αυτό βέβαια δεν το συζητώ καν, έτσι θα μπω έτσι θα βγω. Δεν παίρνω ξανά παραλλαγή μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 επισης να πουμε κατι που δεν το ξερουν πολλοι , αν εισαι σε τοπο συμφεροντων σου παντρεμενος με παιδι δικαιουσαι καθε σαββατοκυριακο να διανυκτερευεις σπιτι σου και να μην μπαινεις καθολου στο στρατοπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εγώ τις 3 τελευταίες μέρες είχα πάρει διανυκτέρευση (εννοείται δεν έπαιζε άδεια απολύσεως, συν ότι με είχαν υποχρεώσει να «φάω» την κανονική μου καιρό πριν) και με υποχρέωναν να μπαίνω το πρωί για να ξαναβγαίνω μετά από 2 ώρες (είχαν πέσει σε ΣΚ). Πάρε παραλλαγή καλού κακού γιατί σε βλέπω να ψάχνεις από άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πάρε παραλλαγή, έχει πλάκα να στη σκίζουν όταν τη φοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μόλις τελείωσε την σχολή τον έστειλαν δεν θυμάμαι κι εγώ που για μεταπτυχιακά, αλλά δεν ξέρω ακριβώς για να σου πω. Ειδικότητα πήρε από το ΑΠΘ (δηλαδή στην σχολή). Τώρα εργάζεται στο ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας). Γενικά είναι ευχαριστημένος επειδή του άρεσε έτσι κι αλλιώς η στρατιωτική επιστήμη. Τώρα όσον αφορά την ιατρική (που και αυτή του άρεσε) μου είχε πει ότι θα προτιμούσε να πάει στην σχολή Ιατρικής Αθηνών (που έτσι κι αλλιώς είχε λιγότερα μόρια από την ΣΣΑΣ), να κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και να μείνει εκεί να δουλέψει, αλλά ήθελε και να είναι στον στρατό οπότε η ΣΣΑΣ ήταν μονόδρομος γι αυτόν. Αν μπορείς ρώτα τον τι έκανε αμέσως μετά την 6ετή φοίτηση του στη ΣΣΑΣ αλλά και τι δυνατότητες έχει κάποιος για μεταπτυχιακό...; Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν θελω με τιποτα να μπω μεσα κ θελω τν απαλλαγη γιατι οπως σας ειπα το οικονομικο παιζει ρολο.αν μπω χανω δουλεια κ μενει γυναικα μου με 400 ευρω να βγαλει παιδι,τραπεζα(που φαγαμε κ εξωδικο)κ εξοδα σπιτιου...οποτε δεν παιζει οπως καταλαβαινετε. Για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις τι παιζει αυλωνα. τελευταια αναβολη που πηρα οπως ειπα ηταν χωρις χαρτια απο καποιο γιατρο χωρις παιδι κ ακομα ανυπαντρος.τους ειχα εξηγησει τοτε οτι θελα τηην αναβολη για να μην χασω την δουλεια μου κ μου την εδωσαν αυτο ηταν στην τριπολη . Απλα οπως ειπα εχω κλεισει τωρα 2 χρονια αναβολων κ φανταζομαι οτι μπορει να σκαλωσουν γιατι αναβολη συνεπαγεται κ απαλλαγη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δεν εχει καμία διαφορά ο Αυλώνας με τα άλλα κέντρα, η επιτροπή απαλλαγών αποφασίζει για το θέμα σου. Ο στρατός δεν ειναι φυλάκή, αν δεν θες να πας δεν πας, και ακυρο να σου ρίξουν εχεις δικαιωμα για επανεξετάσεις μέχρι να γίνει δεκτο το αιτημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
movielover Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 απολυθηκα πριν ένα περίπου μήνα.στέλνω για να πω και εγω την εμπειρια μου απο το στρατο!γενικά εκεί γνωρίζεις όλων των ειδών τα άτομα...Εγω ήμουν αοπλος και επομένως με είχαν βάλει στη γραμματεία και έβγαζα τις υπηρεσίες.Για να αποφευγω τα αρνητικά σχόλια, έχωνα τον εαυτό μου σε τρελά νούμερο και έδινα εξόδους μου σε άλλα παιδιά για να μην λένε ότι καβατζώνομαι. όταν ήμουν στο στρατό τα παιδιά ερχόντουσαν μέσα στην καλοσύνη να τους βοηθήσω στις υπηρεσίες μου λέγανε οτι ειμα το καλύτερο παιδι κτλ, και τωρα που απολυθηκα και παιρνω τηλ τουλαχιστον οι 6 από αυτούς όχι μόνο δεν το σηκώνουν αλλά δεν απαντάνε και ποτέ. γενικά οι συμπεριφορές των ανθρώπων αλλάζουν. Απλά το λέω αυτό για τους επόμενους γραφιάδες, παιδιά κάντε μονάχα το σωστό και ας σας σχολιάζουν οι άλλοι!Πραγματικά γράψτε τους!!Και τελικά δεν έχω καταλάβει αν γίνονται φιλίες στο στρατό..νομίζω πως αυτό γινόταν ευκολότερα στα χρόνια των πατεράδων μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 μια χαρά γίνονται, αρκεί να μην πέσεις σε μλκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
movielover Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ναι σωστό και αυτό!ολα εξαρτώνται από τα άτομα και τις συνθήκες!κακά τα ψέματα, απλά το ανέφερα έτσι σαν εμπειρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις