Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω με πολιτικα απολυθηκα αλλα ξυρισμενος.

Επισης εξω απο το διοικητήριο βάρεσα προσοχη με πολιτικα εγω και οσοι αλλοι απολυθηκαμε εκεινη τη μερα, μας εδωσε παραγγελμα ο αρχιλοχιας και βγηκε ο δοίκας και μας χαιρέτησε με χειραψία.

Μου την "βάρεσε" λιγο στο κεφάλι αλλά σιγά...σε λίγο θα έβλεπα την πύλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω με πολιτικα απολυθηκα αλλα ξυρισμενος.

Επισης εξω απο το διοικητήριο βάρεσα προσοχη με πολιτικα εγω και οσοι αλλοι απολυθηκαμε εκεινη τη μερα, μας εδωσε παραγγελμα ο αρχιλοχιας και βγηκε ο δοίκας και μας χαιρέτησε με χειραψία.

Μου την "βάρεσε" λιγο στο κεφάλι αλλά σιγά...σε λίγο θα έβλεπα την πύλη.

δεν προβλέπεται

όπως και να σου δώσει παράγγελμα

τι άλλο θα ακούσουμε ...

βέβαια όπως είπες έφευγες .

δεν προβλέπεται

όπως και να σου δώσει παράγγελμα

τι άλλο θα ακούσουμε ...

βέβαια όπως είπες έφευγες .

Ε κράτος εν κράτει είναι. Στα @@ του ο δοίκας, αυτό που ήθελε το έπαιρνε...

Αμα δεν το έκανα δεν θα με έστηναν στον τοίχο, αλλά θα με καθυστερούσαν τα "τζιμάνια" του 1ου γραφείου να μου δώσουν την ταυτότητα, ή στην πύλη να περάσω τον τελευταίο έλεγχο.

Σιγα μην κανετε και αγημα με την βερμουδα. Πας οπως θες, παιρνεις το χαρτι και μετα δεν εχει απολυτως ΚΑΜΙΑ εξουσια πανω σου

Sent from my iPhone using Insomnia

Η μοναδική περίπτωση να κανείς κάτι τέτοιο είναι εάν είχατε δοικα ο οποίος σας είχε φέρνει άψογα, όπου εκεί μόνο απο σεβασμό το κανείς.

Sent from my iPhone using Insomnia

τη τελευταια μερα η λογικη λεει οτι εισαι στρατιωτης και αν καπου ειναι πολυ κολλημενοι, μπορει να θελουν να σε δουν ντυμενο στρατιωτη προκειμενου να μαζεψεις υπογραφες και να ξεχρεωσεις , ειναι καθαρα στην ευχερεια τους 

μολις παρεις το χαρτι και βγεις εξω τελειωσες, εκει μαλιστα 

τωρα αν στη πραξη ακομα και να επιμενουν εσυ  τους γραψεις, λογικα δε θα γινει τιποτα γιατι κανεις δε θελει να ασχοληθει 

συνηθως οι περισσοτεροι σκανε με πολιτικα χυμαδια οπως ειναι στη κανονικη τους ζωη τη τελευταια μερα, ειδικα αν ειναι μετα απο καμια μεγαλη αδεια απολυσης 

αναλογα τα μυαλα του καθενος

ασχετη ιστορια , αλλα επειδη εχει να κανει με την εμφανιση:

ηταν μια φορα να παρω φυλλο πορειας να παρω μεταθεση και ειχα εναν ΣΜΥ στο πρωτο γραφειο που αν δε με εβλεπε ντυμενο με πολιτικα (ειχαν κολλημα να μην κυκλοφορεις εξω με στρατιωτικα, το ιδιο εκαναν και για τα εξοδοχαρτα ) μου ελεγε φορα τα πολιτικα να σε δω  και μετα σου δινω το φυλλο 

του λεω: θα παω μεχρι την ιλη (με 70 ποντους χιονι , ηταν και καποια αποσταση απο το διοικητηριο ) θα βαλω πολιτικα και μετα θα ξαναρθω εδω με το all star και τη φορμα  να βραχω τελειως για να με δεις με πολιτικα; δωσε μου το χαρτι ρε ανθρωπε να φυγω! λες να κανω 500 χλμ ταξιδι ντυμενος με παραλλαγη και αρβυλες ? 

να σε δω με πολιτικα μου λεει.. με ειδε και φυσικα λουτσα η καλτσα και τα μπατζακια .. γιατι ετσι!

και παλι καλα που μπορεσα και εσκαψα δρομο τη προηγουμενη μερα στο χιονι (ξεθαβα το αμαξι και εσκαβα δρομο μεχρι το πατημενο απο τα steyr )  και ειχα καλτσες για το χιονι και 4χ4 για να μπορεσω να φυγω απο κει μεσα . υπηρχαν αλλοι των οποιων τα οχηματα εμειναν θαμενα για κανα 20ημερο 

μου ελεγε ο δοικας τη μερα που τους εγραφα ολους και εσκαβα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι.. 

(μας ειχαν μοιρασει φτυαρια και αλατι να ανοιξουμε δρομακια για τους πεζους, αλλα εγω μολις πηρα φτυαρι τσιμπησα και ενα Τ απο τις τουαλετες και πηγα στο παρκινγκ και αρχιζα να ξεθαβω το αυτοκινητο μου , ευτυχως ηταν και δυο αλβανοι που εκαναν το ιδιο και μοιρασαμε λιγο το σκαψιμο και με βοηθησαν να βαλω τις καλτσες στα λαστιχα, γιατι ηταν και ζορι ) 

"τι επαθες εσυ πουλακι μου; "  (ημουν τελειως ταλαιπωρημενος , ιδρωμενος, αναψοκοκκινισμενος και φυσικα κρυωμενος  ,ειχε φτασει και το χιονι στα κωλομερια μου ) 

"τιποτα κυριε διοικητα, απλα προσπαθω να εξασφαλισω οτι αυριο θα φυγω απο δω περα" 

"τα αρχιδια μου  θα παρεις, δε θα πας πουθενα με τετοιο καιρο"

"αυτο θα το δουμε κυριε διοικητα, το φυλλο λεει να φυγω αυριο και θα φυγω ακομα και αν χρειαστει να σκαψω με τα χερια μεχρι τη πυλη " :lol:

ειχαν ακυρωθει μεχρι και οι εξοδοι εκεινη την εποχη μη φαει κανεις καμια γλιστρα και φυσικα αυτοκινητα απαγορευοταν να κινηθουν, κινουμουν εκεινη τη μερα εγω , οι καναδεζες , τα steyer και το τζιπακι του ταξιαρχου με το οποιο συναντηθηκα στη πυλη και ο ψαρακας ο ΑΜ να μου κανει:

"κανε γρηγορα στην ακρη , να περασει ο ταξχος" 

και ολα αυτα επειδη το εκχιονιστικο του στρατοπεδου ειχε χαλασει.. ο εξω κοσμος ειχε εκχιονιστικα και κινουταν κανονικα, εμεις ομως ημασταν αποκλεισμενοι μεσα στο ιδιο μας το στρατοπεδο παρα τις ασκησεις που καναμε και καλα να επεμβουμε να βοηθησουμε σε περιπτωση ακραιων καιρικων φαινομενων... :rolleyes: 

α ρε ΕΣ , για τη μοστρα πρωτος εισαι.. 

• Like 2

• Moderators
qsis

εισαι λαθος σε αυτο που λες..

και θα σου φερω ενα παραδειγμα για να εισαι σιγουρος οτι δεν εισαι στρατιωτης την τελευταια μερα.(δεν ειναι υπηρετηστιμη)

12 οκτ παρουσιαζομαι στη μοναδα και 12 ιουνιου απολυομαι. αν ισχυε αυτο που λες θα επερνα 2χ8=16 ΤΑΠ

αλλα παιρνω 2χ7=14 ΤΑΠ γιατι δεν κλεινω μηνα γιατι η τελευταια μου μερα σαν στρατιωτης ειναι η 11η ιουνιου! 

δεν μπορουν να σου κανουν και δεν μπορουν να σε αναγκασουν να κανεις το οτιδηποτε :)

ενταξει δε διαφωνω , ουτε χρειαστηκε ευτυχως να αντιμετωπισω τετοιο προβλημα

εγω με τη γενειαδα-βικινγκ (ειχε ανοιξει και απο τα μπανια)  των 17  ημερων και τη σαγιοναρα διχαλο εσκασα :P

απ'οτι ελεγε ο πατέρας μου παλιά εκαναν γιορτή για τους απολυόμενους, όταν του ελεγα πως ειναι τώρα και ότι ο δικας μας δεν ήρθε καν να μας μιλήσει δεν το πίστευε..

απ'οτι ελεγε ο πατέρας μου παλιά εκαναν γιορτή για τους απολυόμενους, όταν του ελεγα πως ειναι τώρα και ότι ο δικας μας δεν ήρθε καν να μας μιλήσει δεν το πίστευε..

ενταξει μερικοι ειναι στραβοξυλα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι ο κανονας 

συνηθως ολοι σου λενε κανα καλο λογο 

εμενα μου ειπε 

"και οποτε θες να ξαναρθεις  εισαι ευπροσδεκτος" 

"μπαα του λεω , δε θελω να ξαναπατησω σε στρατοπεδο" :lol: 

• Like 1

Iσχύει. Για τη σειρά μου, διοργάνωσαν αποχαιρετηστήρια δεξίωση που σ' αυτήν μας απένημαν τιμητικά και πλακέτες με τον θυρεό του σώματος! <--- την έχω ακόμα :-D

• Like 1

ενταξει μερικοι ειναι στραβοξυλα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι ο κανονας 

συνηθως ολοι σου λενε κανα καλο λογο 

έχω την εντυπωση όμως ότι κάτι τέτοιοι ειναι που επιπλέουν, ο δικός μας που ήταν σκετος βυσματογλύφτης και ψευτομαγκας στους αδυναμους, πήρε μετάθεση για νατοικό στρατηγείο.

Πλήρωνε μαλακα φορολογούμενε διπλούς μισθούς και εξοδα μετακομισης, θα τον δω καμια μέρα και στρατηγό τον απατεώνα...

έχω την εντυπωση όμως ότι κάτι τέτοιοι ειναι που επιπλέουν, ο δικός μας που ήταν σκετος βυσματογλύφτης και ψευτομαγκας στους αδυναμους, πήρε μετάθεση για νατοικό στρατηγείο.

Πλήρωνε μαλακα φορολογούμενε διπλούς μισθούς και εξοδα μετακομισης, θα τον δω καμια μέρα και στρατηγό τον απατεώνα...

ε καλα αυτο ισχυει, κατι τετοιοι πανε ψηλα και κατι τετοιοι ειναι που εχουν το φανταρο σα σκουπιδι και δεν τον υπολογιζουν καθολου

τον εχουν μονο για να κανουν τις δουλειες τους και τους θεωρουν δουλικα ή τους χρησιμοποιουν για pr (πχ δωσε μου ατομα αποσπαση θα του πει κανας αλλος ή ανωτερος, ναι θα πει αυτος και στα @@ του αν μετα πεσει εμπλοκη )

λιγοι ειναι αυτοι που κοιτουν πραγματικα το φανταρο (και δε λεω μονο μη τους αυτοκτονησει κανεις ) 

Έτσι. Και σε εμάς δεξίωση κανονικότατη. Βέβαια μπορεί να φταίει ότι εμείς τότε ήμασταν Αστεράτοι (Έφεδροι Ανθυπολοχαγοί, είχαμε πάρει τον τίτλο) αλλά γενικά και από όσο θυμάμαι έκαναν σε όλες τις ΕΣΣΟ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...