djcat Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 σκέφτομαι να μην πάρω το jacket στην Κύπρο... τι λέτε? παίζει να εχει καμια μέρα τρελό κρύο η απλα να πρέπει να το εχω μαζί? Πάρτο οπωσδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 κοιτα εχω δει διαφορες παπαρες γραμμενες σε υπηρεσιες στη ζωη μου, οποτε μπορει να ειδα και αυτο ενα φοβερο παντως που το ειχα δει μονο σε ενα στρδο και ηταν μοναδικο στο κοσμο μαλλον , ηταν "επιλοχιας στρατοπεδου" δηλαδη υπεγραφε τις υπηρεσιες ο στρατοπεδαρχης, ο βοηθος στρατοπεδαρχη και ο εμθ επχιας στρατοπεδου ηταν ενα χαζο που του ειχαν φορτωσει τις υπηρεσιες (και εκανε ο,τι να ναι , ο,τι να ναι.. ηταν επικινδυνος ο τυπος) και τον αφηναν να γραφει και το ονομα του πανω στις υπηρεσιες για να χαιρεται και οχι thresh δεν υπαρχει επιλοχιας στρατοπεδου , απλα ξερεις τωρα το τρελο.. ειχε περασει και 414.. Εμάς ο Διοικητής πριν έρθει στο στρατόπεδό μας, πήγαινε πρώτα σε ένα άλλο στρατόπεδο (δεν ήξερε κανένας μας το γιατί) και όταν ερχόταν κατά τις 11:30 μας φώναζε ΟΛΟΥΣ και αφού ήμασταν όλοι σε θέσεις επιθεώρησης, μας ρώταγε "Έγινε τίποτα συνταρακτικό όσο έλειπα;" του έλεγε ο Αντισυνταγματάρχης "Όχι κύριε" και έλεγε εκείνος "Α, εντάξει. Εάν γίνει τίποτα θα είμαι στο γραφείο μου, αλλά επειδή δεν θέλω επισκέψεις, πάρτε με τηλέφωνο από το καρτοτηλέφωνο και ειδοποιήστε με." (μας είχε δώσει το νούμερό του) Όλα τα λεφτά ήταν ο άτιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 ναι υπαρχουν μερικοι που δεν πανε καλα.. αλλα το κρατος αποφασιζει οτι καλο ειναι να εχουν και ενα G3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 ναι υπαρχουν μερικοι που δεν πανε καλα.. αλλα το κρατος αποφασιζει οτι καλο ειναι να εχουν και ενα G3 Μπα... Κατά την άποψή μου οι περισσότεροι διοικητικοί το παίζουν μαλάκες, δεν είναι. Τώρα ο άλλος να έχει τελειώσει Ευελπίδων, πόσα ακόμα σχολεία Ειδικών Δυνάμεων, να είναι τίγκα στα παράσημα και να είναι τόσο "γεια σου", δεν παίζει. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί νομίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πάρτο οπωσδήποτε! γιατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 γιατι??? Γιατί αν σου χρειαστεί δε θα μπορείς να το έχεις. Μπορεί να σου τύχει έλεγχος και δεν ξέρεις πόσο προβλεπέ είναι εκεί που θα πας. Τα στρατιωτικά ρούχα μην τα αφήνεις πίσω. Μετά έχει υγρασία κάτω. Εντάξει λογικά το καλοκαίρι δε θα σου χρειαστεί. Αλλά θυμάμαι μέρες ηλιόλουστες και το βράδυ να ψοφάς από υγρασία. Μετά θα σου δώσουν ελδυκόσημα να ράψεις και μπορεί να παίξει έλεγχος οτι τα έβαλες. Τί θα τους πεις. Ξέρεις το άφησα σπίτι το τζάκετ; Και όταν πάρεις άδεια για Ελλάδα, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς είναι να πάρεις μαζί σου το τζάκετ, ειδικά μέσα στο κατακαλόκαιρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μπα... Κατά την άποψή μου οι περισσότεροι διοικητικοί το παίζουν μαλάκες, δεν είναι. Τώρα ο άλλος να έχει τελειώσει Ευελπίδων, πόσα ακόμα σχολεία Ειδικών Δυνάμεων, να είναι τίγκα στα παράσημα και να είναι τόσο "γεια σου", δεν παίζει. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί νομίζω.... αυτό που συμπέρανα είναι ότι απλά βαριούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 αυτό που συμπέρανα είναι ότι απλά βαριούνται Ναι βρε, δεν απάντησα στο δικό σου ποστ. Σε ένα του qsis απάντησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 και οχι thresh δεν υπαρχει επιλοχιας στρατοπεδου , απλα ξερεις τωρα το τρελο.. ειχε περασει και 414.. ναι δυστυχώς τον θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Luciddream, στην Κύπρο νομίζω είναι προβλεπέ οι μονάδες, ακόμα κι η ΕΛΔΥΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ερώτηση γιατι έχω μια αντιπαράθεση με ενα φίλο μου που απολύθηκε σήμερα σε άλλο στρατόπεδο απο το δικό μου (ίσως έχει σχέση αυτό)μου λέει οτι τους ειπε ο Δίκας να πάνε σπίτια τους να φορέσουν παραλαγές και να ξυριστούν για να πάνε να τους χαιρετήσειμπορεί να το κάνει αυτό απο την στιγμή που έχουν πάρει χαρτί κ ταυτότητα και έχουν φύγει απο το στρατόπεδο ? λολ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ερώτηση γιατι έχω μια αντιπαράθεση με ενα φίλο μου που απολύθηκε σήμερα σε άλλο στρατόπεδο απο το δικό μου (ίσως έχει σχέση αυτό) μου λέει οτι τους ειπε ο Δίκας να πάνε σπίτια τους να φορέσουν παραλαγές και να ξυριστούν για να πάνε να τους χαιρετήσει μπορεί να το κάνει αυτό απο την στιγμή που έχουν πάρει χαρτί κ ταυτότητα και έχουν φύγει απο το στρατόπεδο ? λολ!! οχι ! την μερα που απολυεσαι θεωρησει πολιτης πλεον ακομη και αν δεν εχεις παρει το χαρτι! οταν ξυπνας βαζεις πολιτικα απευθειας. εγω γυριζω 11 ιουνιου για να απολυθω στις 12! θα μπω 11 βραδυ και 12 πρωι πρωι φευγω. στρατιωτικα δεν θα παρω καν μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 καλά ναι , απλά του έχει κολλήσει οτι την μέρα που απολύεσαι μπορεί να σε καλέσει ο Δίκας να ξαναμπείς (μονο για εκείνη την μέρα)αλλά αν έχεις απολυθεί μου φαίνεται παράλογο να μπορεί να γίνει αυτό .λοοοοοοοοοοολεγώ απολύθηκα ήδη :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) καλά ναι , απλά του έχει κολλήσει οτι την μέρα που απολύεσαι μπορεί να σε καλέσει ο Δίκας να ξαναμπείς (μονο για εκείνη την μέρα) αλλά αν έχεις απολυθεί μου φαίνεται παράλογο να μπορεί να γίνει αυτό .λοοοοοοοοοοολ εγώ απολύθηκα ήδη :-) Δεν παιζει αυτο. Εφ'οσον εισαι πολιτης δεν μπορει να σου πει τιποτα κανεις. Εγω οταν ηταν απολυθω, μπηκα την προηγουμενη μερα με πολιτικα και αξυριστος και ετσι απολυθηκα κιολας. Μλκιες τους λεει για να τους ψαρωσει ο δικας. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2013 από linkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δεν παιζει αυτο. Εφ'οσον εισαι πολιτης δεν μπορει να σου πει τιποτα κανεις. Εγω οταν ηταν απολυθω, μπηκα την προηγουμενη μεραμε πολιτικα και αξυριστος και ετσι απολυθηκα κιολας. Μλκιες τους λεει για να τους ψαρωσει ο δικας. οταν μιλάει ο nicoc(φωνή της λογικής) κανείς δεν τον ακούει !! so much win , έχω βαρεθεί να έχω δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις