Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

είχαμε έναν 19χρονο που είχε πιάσει συζήτηση με τον Μπάμπη και σε κάποια φάση του λέει "μα κύριε Ταξίαρχε, εσείς είστε κομμάντο!"

να έχουμε λιώσει σε μια γωνία :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ειχα ιλαρχο ντουκι  με πουλαδα , ερχοταν και με τρολλαρε επειδη με εβλεπε απαλευτο 

εισαι ετοιμος για σπεν ; θα σας εκπαιδευσω καλα 

οχι κυριε ιλαρχε , δεν ειμαι ετοιμος για τιποτα 

εγω ξερεις τι εκπαιδευση εχω περασει 

οχι κυριε ιλαρχε, δε ξερω, αλλα εγω τι φταιω ;  :cry:

τελικα οταν ειχε σπεν εξαφανιζομουν και γινομουν προθυμος να κανω διαφορες αγγαρειες  και το θεμα εληξε ετσι :P

@thresh , ΥΓ και ο μπαμπης με τη πουλαδα ομως εεε;;;  

Τεθωρακισμένα ήσουν, ε; Πολλά μαύρα μπερέ έχουν μαζευτεί εδώ. :P

ΆΣΧΕΤΟ: Θυμάται κανείς τις παλιές χακί καμπαρντίνες που έπαιρναν παλιά οι φαντάροι; (Αυτές που συνήθως τους σηκώναμε τον γιακά) Αυτές τις παρέχουν ακόμα στους φαντάρους; Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω μία τέτοια;

Δημοσ.

ΆΣΧΕΤΟ: Θυμάται κανείς τις παλιές χακί καμπαρντίνες που έπαιρναν παλιά οι φαντάροι; (Αυτές που συνήθως τους σηκώναμε τον γιακά) Αυτές τις παρέχουν ακόμα στους φαντάρους; Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω μία τέτοια;

οχι εγω ημουν υγειονομικο που πηγα πρωτα σε νοσοκομειο μετα σε τεθωρακισμενα και  μετα σε υλικου πολεμου 

(εχω τυλιξει απο χιλιαδες χειρουργικες γαζες , μεχρι και καθαρισει οστεοφυλακιο νεκροταφειου σε αυτη τη κωλοθητεια )

δεν εβαλα ποτε το μαυρο το μπερε της λαδιλας :P

(βαρελια με το χοντρο λαδι που βαζουν στα αρματα ομως κουβαλησα αρκετα, ακομα το θυμαμαι και κλαιω.. εστριβα τσιγαρο και καπνιζα λαδι )

γενικα δουλεια σε ορχο ΤΘ = σκατα 

ευτυχως παντα κατεληγα σε γραφεια στο τελος 

είχαμε έναν 19χρονο που είχε πιάσει συζήτηση με τον Μπάμπη και σε κάποια φάση του λέει "μα κύριε Ταξίαρχε, εσείς είστε κομμάντο!"

να έχουμε λιώσει σε μια γωνία :P

:lol:

ηταν θεος ο μπαμπης που επιανε κουβεντα με ξεμπαρκους φανταρους 

οι προηγουμενοι ταξιαρχοι που ειχα ουτε καν σε κοιτουσαν και στρατηγοι ουτε καν ηξεραν την υπαρξη σου 

• Like 1
Δημοσ.

Έπειτα από 4 ώρες συνεχόμενης έκθεσης σε βροχή πάντως δεν πέρασε σταγόνα νερό από το τζάκετ. 

Δημοσ.

Έπειτα από 4 ώρες συνεχόμενης έκθεσης σε βροχή πάντως δεν πέρασε σταγόνα νερό από το τζάκετ. 

ναι ρε δεν βρεχεσαι απο μεσα, εγω τσακωνομουν με μερικους που ηθελαν να με αναγκασουν να βαλω τη σκουπιδοσακουλα γιατι δε χρειαζοταν (και τελικα την εβαζα γιατι ετσι ηθελαν ) 

καλα αμα δε γυρνουσα και το οπλο προς τα κατω τρελαινονταν :P

Δημοσ.

Aμα λες τα παλτα που ειχαν μεσα και επενδυση απο μαλλι προβατου μας τα διναν οταν πιαναν -15 και κατω.

Στον Εβρο.

Δημοσ.

Aμα λες τα παλτα που ειχαν μεσα και επενδυση απο μαλλι προβατου μας τα διναν οταν πιαναν -15 και κατω.

Στον Εβρο.

Ναι αυτά! Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω τώρα; Εννοώ από κανένα εμπορικό μαγαζάκι.

Δημοσ.

Κάνουν απίστευτη δουλειά πάντως. Είχαμε στον Έβρο αλλά στη δική μας σκοπιά ήταν πολύ πολύ βρώμικα και τα απέφυγα. Τη πάλεψα και με το jacket και τα ισοθερμικά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω.

Τα ιδια παλτα τα χε φορεσει ο πατερας μου το 1977.

Κοιταξα Google αλλα βρηκα απο αλλες χωρες.

Λες κανενα μοναστηρακι;

Αλλα και παλι ειναι πολυ παλια...

Οπως και τα αδιαβροχα πρεπει να ναι απο εποχης Βιετναμ αγορασμένα απο Αμερική και τα αλεξιθραυσμα (πως τα λεγανε).

• Like 1
Δημοσ.

Στον Εβρο.

κι εμεις ειχαμε (αλλη μπιχλα)

η σωστη ονομασια νομιζω ειναι καπα 

αλλα αυτη ειναι για πολυ κρυο , παλια οι στρ πρεπει αντι για τζακετ να ειχαν παλτα μακρια αλλα οχι τοσο χοντρα οπως οι καπες 

ΥΓ θυμηθηκα τωρα επιλοχια να ειναι αξιωματικος πυλης, να βγαινει εξω να μας τσεκαρει  φορωντας μονο αυτη απο πανω (και κανα κοντομανικο μαλλον απο μεσα με βρακι) και απο κατω σαγιοναρα, αλλα οχι την ΕΣ μια τελειως χωριο δικη του :lol:

edit τετοια :P

%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9

• Like 1
Δημοσ.

φλωράκι, ο Πλεύρης στη βροχή έπεφτε και έπαιρνε κάμψεις...

χαχα, αυτα τα ψευτοκομαντα ειναι που γουστάρω. Ο τύπος παρουσιάστηκε στο κεεδ και έμεινε εκει, δεν πήρε μετάθεση και έκανε πλήρη θητεία. Πως εγινε αυτό; αμφιβάλλω αν το σκατοβυσμα έκανε μιση ώρα σκοπιά ;)

Ναι αυτά! Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω τώρα; Εννοώ από κανένα εμπορικό μαγαζάκι.

χλαινη λέγεται, πρέπει να εχει μοναστηράκι ή να βρεις online 

Δημοσ.

χλαινη λέγεται, πρέπει να εχει μοναστηράκι ή να βρεις online 

Ευχαριστώ! :)

επιλοχια να ειναι αξιωματικος πυλης

Βάλανε Υπαξιωματικό ως Αξιωματικό;

Δημοσ.

αρχιφυλα πυλης, γραψε λαθος 

Λέω κι εγώ... Δεν είναι και ΤΟΣΟ ηλίθιοι στον ΕΣ! :P

Δημοσ.

κοιτα εχω δει διαφορες παπαρες γραμμενες σε υπηρεσιες στη ζωη μου, οποτε μπορει να ειδα και αυτο 

ενα φοβερο παντως που το ειχα δει μονο σε ενα στρδο και ηταν μοναδικο στο κοσμο μαλλον , ηταν "επιλοχιας στρατοπεδου"

δηλαδη υπεγραφε τις υπηρεσιες ο στρατοπεδαρχης, ο βοηθος στρατοπεδαρχη και ο εμθ  επχιας στρατοπεδου :lol:

ηταν ενα χαζο που του ειχαν φορτωσει τις υπηρεσιες (και εκανε ο,τι να ναι , ο,τι να ναι.. ηταν επικινδυνος ο τυπος)  και τον αφηναν να γραφει και το ονομα του πανω στις υπηρεσιες για να χαιρεται 

και οχι thresh δεν υπαρχει επιλοχιας στρατοπεδου , απλα ξερεις τωρα το τρελο..  ;) ειχε περασει και 414.. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...