Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτα εμενα δεν με πολυπειραζε αυτο το κλιμα γιατι δεν με ακουμπουσε τιποτα, αλλα εβλεπα τα παιδια , με πολλους απο τους οποιους ειμασταν -ειμαστε φιλοι και εβλεπα ποσο διαφορετικα κυλουσε η μερα και ποσο λιγοτερη γκρινια υπηρχε στην ξανθη. Διοτι στο χημειο, οταν πας για σκοπια το αν θα σε πιασει η εφοδος εξαρταται απο εσενα, αν ομως θα σε αλλαξει ο επομενος η θα κατσεις αλλα 30 λεπτα εξαρταται απο τους αλλους. Ξανθη 5 μηνες δεν ειδα ηθελημενο μπιφτεκι απο φανταρο σε φανταρο, αντιθετα λιτοχωρο επεφταν πολλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμεις μπιφτεκια δεν ειχαμε , αθηνα εφαγα ομως καποια , θυμαμαι ενα καλο 40λεπτο (οπου κανονικα θα ειχα ενα 2ωρο κενο μεχρι να πιασω αλλη υπηρεσια και να γινει φρουρα και ετρεχα με τη ψυχη στο στομα να ξυριστω και να φαω)  και το χειροτερο ειναι οτι κανενας δεν τιμωρηθηκε 

εγω δεν ειχα ριξει ποτε παντως , χοντρο.. 

θα λουφαρα δηλαδη στην υπηρεσια , ή μπορει και να μην πηγαινα αν ηταν καμια ξεφτιλα (δεκανεας αλλαγης εριχνα θεικους υπνους ή περιπολα οπου δεν αλλαζα με κανενα θα εβγαινα μια ωρα απο τις 3  ) , αλλα μπιφτεκι οχι 

εμενα αυτο μου αρεσε να μπορω να λουφαρω χωρις να με σκοτιζουν, δεν ειχα ποτε σκοπο να ριξω τους αλλους 

και οχι μονο εγω βεβαια (αλλα δε σκεφτονταν και ολοι ετσι δυστυχως και στο χημειο δε τους πειραζε και κανεις) 

ξεχρέωσα , πληρώθηκα , μάζεψα και τις τελευταίες τζιφρες και αυριο πρωι πρωι τσιμπάω το χαρτι
χοχοχο B)

• Like 2

Εγω απολυθηκα σημερα...

Πηγα οπως ημουν και εξω αξυριστος κ με τα σκουλαρικια..

Ολα καλα. Ειδικα με τον διοικητη τελεια καναμε και πλακιτσα..

Οταν πηγα στο 1ο γραφειο για να δωσω το χαρτι με τος υπογραφες ο επιλοχιαρας με ειπε εισαι αξυριστος και φορας και σκουραλικια.. Τον εγραψα στα @@ μ...

Τελευταια μερα δεν ηθελα να χαλασω την καρδια μου για κανεναν...

Αλλα τωρα τι κανουμε; Αυτο ειναι το ερωτημα που με καιει..

ειχαμε καποτε ενα κψμιτζη που τους τρολλαρε , ειχε παει τις τελευταιες βδομαδες και ειχε βγει ελευθερος ξυρισματος (κοροιδευε κανονικα δεν ειχε τιποτα ) και ηταν στο κψμ με γενειαδα μοναχου :lol:

• Like 2

Αντε ρε καλός πολίτης.

ευχαριστώ ρ, επίσης B)

Εγω απολυθηκα σημερα...

Πηγα οπως ημουν και εξω αξυριστος κ με τα σκουλαρικια..

Ολα καλα. Ειδικα με τον διοικητη τελεια καναμε και πλακιτσα..

Οταν πηγα στο 1ο γραφειο για να δωσω το χαρτι με τος υπογραφες ο επιλοχιαρας με ειπε εισαι αξυριστος και φορας και σκουραλικια.. Τον εγραψα στα @@ μ...

Τελευταια μερα δεν ηθελα να χαλασω την καρδια μου για κανεναν...

Αλλα τωρα τι κανουμε; Αυτο ειναι το ερωτημα που με καιει..

και εμένα πήγε να μου την πει ενας σήμερα αλλα τον έγραψα και δεν μπήκε καν στον κόπο

τώρα τι να κάνουμε ..?  άμα είμαστε τυχεροί θα βρούμε καμια δουλειά να την παλέψουμε .. :-)

καλός πολίτης. :-)

σκέφτομαι να μην πάρω το jacket στην Κύπρο... τι λέτε? παίζει να εχει καμια μέρα τρελό κρύο η απλα να πρέπει να το εχω μαζί?

ποσο χωρο θα σου πιασει τελοσπαντων; παρτο καλου κακου 

η λογικη λεει οτι απο δω και περα ουτε στην ελλαδα δε θα θες jacket , αλλα μη το ρισκαρεις 

μπορει να πεσεις σε καμια βροχα , εχε το με τη κουκουλιτσα , εκτος αν θες να ζητησεις τη βρωμερη  σκουπιδοσακουλα (που την ονομαζουν αδιαβροχο) 

αν θες να ξεφορτωθεις σκουπιδια απο το λουκανικο εχεις παρα πολλα, αλλα το τζακετ δεν ειναι ενα απο αυτα 

μπορει να πεσεις σε καμια βροχα , εχε το με τη κουκουλιτσα , εκτος αν θες να ζητησεις τη βρωμερη  σκουπιδοσακουλα (που την ονομαζουν αδιαβροχο) 

αν θες να ξεφορτωθεις σκουπιδια απο το λουκανικο εχεις παρα πολλα, αλλα το τζακετ δεν ειναι ενα απο αυτα 

πωπω, ναι το ποντσο, απιστευτη βρωμα και τρύπιο, αλλά το τζάκετ δεν ειναι αδιαβροχο, σε περιπτωση βροχής κάτω απο κανα υποστεγο, δέντρο ό,τι βρεις. Ειχαμε κατι απαλευτες σκοπιές στη μέση του πουθενα χωρις δέντρα, σκέπαστρα, τίποτα, κανα δυο φορές είχα πάρει ομπρέλα μαζί μου  :-D

Μου λέει μια αρχιλοχίας η ομπρέλα ειναι παραποιηση στολής , της λέω δίκιο έχετε αλλά βρέχει, λέει να βάλεις το ποντσο, της λέω ειναι τρύπιο και μου απαντά και εγώ όταν ήμουν στη σχολή με τρύπιο ποντσο έκανα σκοπιές!

Τι να πεις...

• Like 1

πεζικο στο λιτοχωρο ειναι εφιαλτης, ηταν ακριβως απεναντι μας , τους βλεπαμε και μας επιανε η ψυχη μας..  :shock:

ειχανε κατι στελεχη εκει περα, μεχρι και σε μας καναν πεσιματα οι ανθυπασπιστες τους  γιατι δε χαιρετουσαμε τους αξιωματικους :rolleyes: 

αυτοι αν δε χαιρετουσαν καποιον εκαναν καμια ωρα αναφορα με οπλα κρανη εξαρτυση.. παλικαρια απο τα λιγα..

εμεις καναμε αγγαρειες με την ησυχια μας, αυτοι πιο διπλα ειχαν και απο ενα λοχια να τους φωναζει χωρις λογο

μεχρι και οι γιωταδες επηζαν εκει περα, δε τους αφηναν σε χλωρο κλαρι  

ειχαν και μερικους προβληματικους οταν εκανες υπηρεσια που σου την επεφταν απο κατι ακυρους θαμνους αντι να ερθουν κανονικα απο το δρομο οπως ολοι.. 

Συνήθως οι μονάδες Πεζικού είναι "μαύρες" διότι τα περισσότερα στελέχη εκεί πέρα είναι από Ειδικές Δυνάμεις (σχεδόν όλοι ήταν με πουλάδες). Θυμάμαι στην Τρίπολη ένας Αρχιλοχίας μου φώναζε (εν τω μεταξύ ΔΕΑ εγώ) επειδή στην υπηρεσία μου, μου είχε χρεωθεί ένα όπλο (M-16 από όσο θυμάμαι, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φαίνεται λίγο περίεργο) και το ήθελε εκείνος!  :shock:

πωπω, ναι το ποντσο, απιστευτη βρωμα και τρύπιο, αλλά το τζάκετ δεν ειναι αδιαβροχο, σε περιπτωση βροχής κάτω απο κανα υποστεγο, δέντρο ό,τι βρεις. Ειχαμε κατι απαλευτες σκοπιές στη μέση του πουθενα χωρις δέντρα, σκέπαστρα, τίποτα, κανα δυο φορές είχα πάρει ομπρέλα μαζί μου  :-D

Μου λέει μια αρχιλοχίας η ομπρέλα ειναι παραποιηση στολής , της λέω δίκιο έχετε αλλά βρέχει, λέει να βάλεις το ποντσο, της λέω ειναι τρύπιο και μου απαντά και εγώ όταν ήμουν στη σχολή με τρύπιο ποντσο έκανα σκοπιές!

Τι να πεις...

ολα τρυπια ειναι , το μονο θετικο ειναι οτι κρατουσαν ζεστη 

οκ το τζακετ δεν ειναι αδιαβροχο , αλλα μεχρι να μπει για τα καλα μεσα το νερο κατι προλαβαινει 

επισης κανει ψυχρα οταν βρεχει , πεφτει η θερμοκρασια κι εσυ θα πρεπει λογω καλοκαιριου να εισαι με σηκωμενα μανικια , ενω αν χωσεις το τζακετ, χωνεις και μια μακρυμανικη και εισαι αρχοντοπουλο 

Συνήθως οι μονάδες Πεζικού είναι "μαύρες" διότι τα περισσότερα στελέχη εκεί πέρα είναι από Ειδικές Δυνάμεις (σχεδόν όλοι ήταν με πουλάδες). Θυμάμαι στην Τρίπολη ένας Αρχιλοχίας μου φώναζε (εν τω μεταξύ ΔΕΑ εγώ) επειδή στην υπηρεσία μου, μου είχε χρεωθεί ένα όπλο (M-16 από όσο θυμάμαι, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μου φαίνεται λίγο περίεργο) και το ήθελε εκείνος!  :shock:

εγω ειχα ιλαρχο ντουκι  με πουλαδα , ερχοταν και με τρολλαρε επειδη με εβλεπε απαλευτο 

εισαι ετοιμος για σπεν ; θα σας εκπαιδευσω καλα 

οχι κυριε ιλαρχε , δεν ειμαι ετοιμος για τιποτα 

εγω ξερεις τι εκπαιδευση εχω περασει 

οχι κυριε ιλαρχε, δε ξερω, αλλα εγω τι φταιω ;  :cry:

τελικα οταν ειχε σπεν εξαφανιζομουν και γινομουν προθυμος να κανω διαφορες αγγαρειες  και το θεμα εληξε ετσι :P

τους πηγε μια μερα πορεια (εγω καπου φιδιαζα, γιατι μολις ακουσα πορεια χεστηκα πανω μου ) , μου ελεγαν οι αλλοι οτι εμθ, εποπ, στρ τα ειχαν παιξει, αυτος με τα χερια στις τσεπες πηγαινε μπροστα  χαλαρος, ουτε σταγονα ιδρωτα 

@thresh , και ο μπαμπης με τη πουλαδα ομως εεε;;;   :P :P :P  κοτσωνατος παρα τα χρονακια του 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...