alexx20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ρε παιδια, εχει κανεις πληροφοριες για το Πολεμικο Ναυτικο της Ελβετιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Landlocked Switzerland does not have a navy, but it does maintain a fleet of military lake patrol boats. The Aquarius-class Patrouillenboot 80 PBRs, operated by Motorboat Company 10, patrol Lake Geneva, Lake Lucerne, Lake Lugano, Lake Maggiore and Lake Constance. 10 χαρακτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx20 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 10 χαραχτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Guys με τα tattoo βαράν ακόμα κόλλημα εκεί μέσα? Και δεν εννοώ tattoo στο κoλομέρι η στην πλάτη αλλα για μανίκια κτλ που είναι εμφανέστατα το καλοκαίρι. Ναι ρε, αν δεν γουσταρουν ας σε απαλαξουν απο τον στρατο Και τι να σε κανουν? Να σου που να φορας παντα μακρυμανικες? Οσο για το 585, μια χαρα ειναι. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα σε καμια 10αρια χλμ απο την πολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buzzad Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) έχω μια απορία σε σχέση με το στρατό. αν κάποιος περάσει την ορκωμοσία σαν πεζικό μπορεί μετά με κάποιο μέσο να πάει ναυτικό πχ ή στις ιδικές δυνάμεις? Ναι, για ναυτικό δεν ξέρω αλλά Ειδικές Δυνάμεις 100% και εγώ έτσι το έκανα (δεν χρειάζεται να έχεις μέσο για αυτο το κάνει ο καθένας) παρουσιάστηκα Μεσολόγγι και μετά πουλο για Special Forces αξίζει...Ωραίες ασκήσεις,καμπάνα δύσκολα θα φας γιατί τα βατράχια δεν σου κόβουν έξοδο (καψόνι μόνο πολύ... τότε...!!) τώρα κολέγιο...Στο προτείνω... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2010 από buzzad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx20 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Mα αν εχεις μέσο δεν εχει σημασια το σωμα, θα κοιταξεις απλα να πας καπου καλα. Τι μεσο εχεις? υπουργο ή στρατηγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Απλά θα πρέπει να αρχίζουν να κλείνουν στρατόπεδα , φυλάκια κτλ . Δεν μπορεί πχ σε μία πόλη να εχει καμιά 5ριά φυλάκια και 2-3 διαφορετικά στρατόπεδα . Αλλού το πεζικό , αλλού οι αποθήκες πυρομαχικών , αλλού το ένα , αλλού το άλλο . Αλλά οκ τα στρατόπεδα στην επαρχία , είναι κάτι σαν τις σχολές που μπαίνεις με κάτω από 10 . Εχουν λόγο ύπαρξης τα περισσότερα για να ρέει χρήμα στην περιοχή... και έπεσα πάνω σε αυτό σήμερα . Το οποίο φυσικά δεν λέει κάτι διαφορετικό . Αλλά όταν το ακούς χύμα σου ανάβει τα λαμπάκια «Κόκκινος συναγερμός» στην Άρτα για το κλέισιμο του στρατοπέδου! http://epirusgate.blogspot.com/2010/05/blog-post_6468.html "Στην ανακοίνωση της Ν.Α. επισημαίνεται ότι η λειτουργία του Κ.Ε.Υ.Γ. Άρτας και μάλιστα την περίοδο αυτή, που το σύνολο της τοπικής οικονομίας δοκιμάζεται από την ύφεση και τα σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν, αποτελεί για την Άρτα αδιαπραγμάτευτη κόκκινη γραμμή, καθώς πιθανή υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα έθετε εν αμφιβόλω την βιωσιμότητα της πόλης της Άρτας και της τοπικής μας οικονομίας." Ρε αντε και ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αν πω ότι κάποιοι έχουν γίνει και κτηματίες λόγο της αύξησης των στρατοπέδων σε παραμεθόριους; (μέχρι και το 2007 που μπορώ να γνωρίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Guys με τα tattoo βαράν ακόμα κόλλημα εκεί μέσα? Και δεν εννοώ tattoo στο κoλομέρι η στην πλάτη αλλα για μανίκια κτλ που είναι εμφανέστατα το καλοκαίρι. Δεν είχα δει την ερώτηση Skull. Στον Βόλο είχαμε έναν μισοαμερικανό τον Alex, ο οποίος ήταν φουλ στο τατουάζ (και στο πρόσωπο είχε κάτι σαν... tribal "μούσι". Κανείς δεν του έλεγε τίποτα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δεν είχα δει την ερώτηση Skull. Στον Βόλο είχαμε έναν μισοαμερικανό τον Alex, ο οποίος ήταν φουλ στο τατουάζ (και στο πρόσωπο είχε κάτι σαν... tribal "μούσι". Κανείς δεν του έλεγε τίποτα νομίζω. καλημερα σειρα..!!:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα... Ισχύει ή ραδιο αρβύλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα... Ισχύει ή ραδιο αρβύλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα...Ισχύει ή ραδιο αρβύλα??? Αρβυλο,εκτος κι αν μπει σε ισχύ ο νόμος που θα πληρώνεται το 14μηνο(πράγμα το οποίο δεν νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα...Ισχύει ή ραδιο αρβύλα??? Αρβυλο,εκτος κι αν μπει σε ισχύ ο νόμος που θα πληρώνεται το 14μηνο(πράγμα το οποίο δεν νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπηκε ενας φιλος μου την δευτερα παρουσιαστηκε Κορινθο.Τον πήρα τηλ και μου πε οτι για οσους θα μπουν Αυγουστο(και γω μεσα σε αυτούς) και μετα θα κάνουν 14 μηνο.Φρικαρα...Ισχύει ή ραδιο αρβύλα??? Αρβυλα απο ο,τι φαινεται μεχρι τωρα.. Το μονο σοβαρο σεναριο ειναι της επιλογης για επεκταση της θητειας επι πληρωμη οταν τελειωσει το 9μηνο/12μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις