linkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν ξερω ακριβως να σου πω τι παιζει σημερα. Εγω ως 317αρης τα περασα καλα, με οσους 318-319-320 εχω μιλησει ( μπηκαμε μεγαλο παρεακι ταυτοχρονα σε πολλα διαφορετικα στρατοπεδα ανα την ελλαδα) φαγανε τρελο πηξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=y_1VWEVqKIY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Χεχε σε καταλαβαίνω αίσχος ήταν εκεί κάτω. 137 εγώ, ζωαρα οι μαύροι πάντως. Sent from my iPhone using Insomnia πωωω ναι και το πυροβολικο εκει σκατα ηταν , εκανε ενα σπεν πριν το κανουμε εμεις (που κοροιδευαμε κανονικα ) και εκλαιγαν ολοι με μαυρο δακρυ βασικα ολοι σχεδον ηταν πιο σκατα απο μας (και μας ειχαν ολοι στο ματι οτι στην 26 ειδικα περναμε ζωαρα, γιατι η 23 ηταν κι αυτη πιο ζορικη ) εκτος απο διαβιβαστες και ιλη στρατηγειου , αλλα κι εμεις σκατα ημασταν μαυρο στρατοπεδο , που το παρουσιαζουν για καλο μερικοι.. Γιατί ρε παίδες; Εγώ σε όσες μονάδες πεζικού γύρισα, μια χαρά ήταν! Εντάξει σαφώς και δεν μιλάω για τις γνωστές "μαύρες" μονάδες, αλλά για μία μέση μονάδα Πεζικού. πεζικο στο λιτοχωρο ειναι εφιαλτης, ηταν ακριβως απεναντι μας , τους βλεπαμε και μας επιανε η ψυχη μας.. ειχανε κατι στελεχη εκει περα, μεχρι και σε μας καναν πεσιματα οι ανθυπασπιστες τους γιατι δε χαιρετουσαμε τους αξιωματικους αυτοι αν δε χαιρετουσαν καποιον εκαναν καμια ωρα αναφορα με οπλα κρανη εξαρτυση.. παλικαρια απο τα λιγα.. εμεις καναμε αγγαρειες με την ησυχια μας, αυτοι πιο διπλα ειχαν και απο ενα λοχια να τους φωναζει χωρις λογο μεχρι και οι γιωταδες επηζαν εκει περα, δε τους αφηναν σε χλωρο κλαρι ειχαν και μερικους προβληματικους οταν εκανες υπηρεσια που σου την επεφταν απο κατι ακυρους θαμνους αντι να ερθουν κανονικα απο το δρομο οπως ολοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 ειχανε κατι στελεχη εκει περα, μεχρι και σε μας καναν πεσιματα οι ανθυπασπιστες τους γιατι δε χαιρετουσαμε τους αξιωματικους αυτοι αν δε χαιρετουσαν καποιον εκαναν καμια ωρα αναφορα με οπλα κρανη εξαρτυση.. παλικαρια απο τα λιγα.. είχε έρθει προς το τέλος της θητείας ένας επιλοχίας στο στρατόπεδο, δεν θυμάμαι όνομα δυστυχώς, που βαράγε παντού προσοχή στο Μπάμπη(Ταξίαρχος για τους υπόλοιπους στο topic), ακόμα και στο γραφείο όταν πήγαινε να του δώσει έγγραφα... τι λέω, μέχρι και στο Γαλάνη στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 η αληθεια ειναι οτι κι εγω μολις πηγα εκει πηγα να βαρεσω μερικες, αλλα μπηκα γρηγορα στο κλιμα ο μπαμπης μια μερα με τρομαξε , μπηκε στο γραφειο κι εγω εκανα τη γραμματεα (ελειπε η υπολοχαγος και σηκωνα τηλεφωνα και επαιρνα τα φαξ ) ειχα αραξει με την ησυχια μου , καθισμα τερμα πισω κοντευε να με παρει ο υπνος, μπαινει ο μπαμπης χεζομαι πανω μου , πεταγομαι και του χτυπαω μια (η καρεκλα εφυγε πισω στο καλοριφερ ) "ποιος εισαι εσυ παιδι μου μου λεει; " στρ ΥΓ qsis του λεω υγειονομικου και τι κανεις εδω παιδι μου; δε ξερω κυριε ταξχε , εδω με εστειλαν και απο πού μας ερχεσαι , τι εχεις σπουδασει, εχεις εμπειρια απο γραμματειακη υποστηριξη, γιατι αργησες να τελειωσεις τη σχολη σου, ολα μου τα ρωτησε και μετα πηγε στο boss μου να αραξουν τα πρωινα που μας εκανε πεζος ντου στη ΣΚ3 να δεις γελια , αλλα δε μας ελεγε τιποτα βασικα απλα ηθελε να δει αν ειναι κανενας εκει 7 και 20 εμπαινε, 7 και 10-15 ημασταν εκει αμα περνουσε τη καναμε και νωριτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 δεν πρόλαβα καν στον Λαζαρίδη, με έκοψε την πρώτη φορά με χειραψία... ναι ποδαράτο παντού ο κομμάντο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 βασικα ολοι σχεδον ηταν πιο σκατα απο μας (και μας ειχαν ολοι στο ματι οτι στην 26 ειδικα περναμε ζωαρα, γιατι η 23 ηταν κι αυτη πιο ζορικη ) εκτος απο διαβιβαστες και ιλη στρατηγειου , αλλα κι εμεις σκατα ημασταν μαυρο στρατοπεδο , που το παρουσιαζουν για καλο μερικοι.. Χαχα, ολοι τρεχατε εκει στο τρελαδικο, εμεις απεναντι στο ΛΜΧ ζωαρα, ουτε ο θεος δεν μας εβλεπε. Οταν δε ηταν να ερθει ο Ταξ βαρουσαν εμβατηρια και ετρεχαν ολα τα φιδια να μπουνε σε μια τρυπα. Και στην Ιλη ηταν καλα αλλα πρεπει να εστελναν τους βλαμενους, δεν εξηγειται αλλοιως οι μαλακιες που εκαναν στην διαρκεια της δικιας μου παραμονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Χαχα, ολοι τρεχατε εκει στο τρελαδικο, εμεις απεναντι στο ΛΜΧ ζωαρα, ουτε ο θεος δεν μας εβλεπε. Οταν δε ηταν να ερθει ο Ταξ βαρουσαν εμβατηρια και ετρεχαν ολα τα φιδια να μπουνε σε μια τρυπα. Και στην Ιλη ηταν καλα αλλα πρεπει να εστελναν τους βλαμενους, δεν εξηγειται αλλοιως οι μαλακιες που εκαναν στην διαρκεια της δικιας μου παραμονης. εχω κανει υπηρεσιες σε σας στο μηχανικο (νομιζα οτι ησουν πυροβολικο , λαθος μου ) σε καποια φαση μας στριμωξαν και μας εστελναν κι εκει (για να μη μας πηγαινει καλα) εχω φυλαξει και τον ορχο σας (ενας επχιας σας ηθελε να με βγαλει αναφερομενο γιατι χαζευα σε εφοδο και του λεω: βγαλτε με τι να σας πω.. ) και τη κωλοπυλη σας... αυτη ηταν πολυ χειροτερη απο το φυλακιο πυρομαχικων που καναμε συνηθως , ο φανερος φορουσε το ασηκωτο γιλεκο με πλακες (ενω αθηνα τα φορουσαμε αδεια για να λεμε οτι τα φοραμε και καθομασταν στο φυλακιο της πυλης σε καρεκλιτσες με καλοριφερ στη πριζα ) , ουτε να μιλησεις με τον αλλο μπορουσες, ουτε ευκολα να κατσεις ειδικα αν ησουν φανερος σαν κρυφος ειχες το πεζουλι ψιλομουφα, αλλα λογικα τα πρωινα θα ησασταν αραχτοι εκει μεσα στη τρυπα , ποιος να σας ενοχλησει η ιλη στρατηγειου ομως πολυ καλυτερα, ουτε μια ενοπλη.. αλλα απο οτι μου ελεγαν δεν επαιρναν πολλες αδειες αυτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 βασικα ολοι σχεδον ηταν πιο σκατα απο μας (και μας ειχαν ολοι στο ματι οτι στην 26 ειδικα περναμε ζωαρα, γιατι η 23 ηταν κι αυτη πιο ζορικη ) εκτος απο διαβιβαστες και ιλη στρατηγειου , αλλα κι εμεις σκατα ημασταν μαυρο στρατοπεδο , που το παρουσιαζουν για καλο μερικοι.. Χαχα, ολοι τρεχατε εκει στο τρελαδικο, εμεις απεναντι στο ΛΜΧ ζωαρα, ουτε ο θεος δεν μας εβλεπε. Οταν δε ηταν να ερθει ο Ταξ βαρουσαν εμβατηρια και ετρεχαν ολα τα φιδια να μπουνε σε μια τρυπα. Και στην Ιλη ηταν καλα αλλα πρεπει να εστελναν τους βλαμενους, δεν εξηγειται αλλοιως οι μαλακιες που εκαναν στην διαρκεια της δικιας μου παραμονης.Ω ρε περιπολα απέναντι στο μηχανικό. Είχε λιωσει το κορμακι μας στην ζέστη. Qsis παλιοσειρα είσαι; Η 137 φημιζοταν για τα ´ωραιά´ σπεν. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 137? ανακάτεψε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 δεν πρόλαβα καν στον Λαζαρίδη, με έκοψε την πρώτη φορά με χειραψία... ναι ποδαράτο παντού ο κομμάντο! κι εμας ο δικος μας δεν ηθελε, αλλα μας ελεγε και καλα να χαιρεταμε τους αλλους (κλαιν ) εγω χαιρετουσα την υπολοχαγινα απο το κευ για τρολλαρισμα , ημουν ο μονος και ο μονος που της εκανα αναγνωριση , οι υπολοιποι την εκλαναν καλα ναι το κομμαντο παντου οντως , εσκαγε με ροζ πουκαμισακι και τις κυριακες ακομα και επαιρνε σβαρνα τις διαχειρισεις για αυτο ηταν και φιτ ομως, και δε φορουσε πουκαμισακι παντελονακι, παραλλαγη και πουλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εχω κανει υπηρεσιες σε σας στο μηχανικο (νομιζα οτι ησουν πυροβολικο , λαθος μου ) σε καποια φαση μας στριμωξαν και μας εστελναν κι εκει (για να μη μας πηγαινει καλα) εχω φυλαξει και τον ορχο σας (ενας επχιας σας ηθελε να με βγαλει αναφερομενο γιατι χαζευα σε εφοδο και του λεω: βγαλτε με τι να σας πω.. ) και τη κωλοπυλη σας... αυτη ηταν πολυ χειροτερη απο το φυλακιο πυρομαχικων που καναμε συνηθως , ο φανερος φορουσε το ασηκωτο γιλεκο με πλακες (ενω αθηνα τα φορουσαμε αδεια για να λεμε οτι τα φοραμε και καθομασταν στο φυλακιο της πυλης σε καρεκλιτσες ) , ουτε να μιλησεις με τον αλλο μπορουσες ψιλομουφα, αλλα λογικα τα πρωινα θα ησασταν αραχτοι εκει μεσα στη τρυπα , ποιος να σας ενοχλησει η ιλη στρατηγειου ομως πολυ καλυτερα, ουτε μια ενοπλη.. αλλα απο οτι μου ελεγαν δεν επαιρναν πολλες αδειες αυτοι Τι σειρα? Θυμαμαι και σε εμας καλοκαιρι 10' που ημουν εστελναν κανενα πεζικαριο, εβγαινες εξω και ξαφνικα εβλεπες αγνωστες φατσες. Επιλοχιας μηπως ηταν ενας χοντρος τσομπανης?Ειχαμε ενα περιεργο γιωτα που το επαιζε ιστορια με τους επισκεπτες απο απεναντι. Μια φορα ειχε γραψει στο βιβλιο συμβαντων "τα φασολακια ειχαν σκνια, με σκουπο να μην τρογωνται"... Οντως τα πρωινα ειμασταν τουφα, δεν πατουσε κανενας, και το βραδυ καλα ηταν, ησυχια και μικρη μοναδα. Η ιλη οταν ημουν μια χαρα υπηρεσιες εκανε, ειχαν τουφεκισει και στον αερα 2 φορες και τους ετρεχαν λιγο, σε δικια μου υπηρεσια μπηκε φανταρος της ιλης με οπλο και κοκκινη γεμιστηρα μεσα στο θαλαμο, μεγαλα μπουζουκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ω ρε περιπολα απέναντι στο μηχανικό. Είχε λιωσει το κορμακι μας στην ζέστη. Qsis παλιοσειρα είσαι; Η 137 φημιζοταν για τα ´ωραιά´ σπεν. Sent from my iPhone using Insomnia οχι ειμαι φρεσκος , 317 ναι μου εσκασε και το περιπολο , ουτε σε αυτους εκανα αναγνωριση τη πρωτη φορα εκει περιμενε να μου τη σκασει ο επχιας σας για να του κανουμε αναμενε αναγνωριση.. οργιο.. εγω χαιρεταω τα παιδια απο το περιπολο, δε βλεπουμε καν αυτον , τα πηρε στο κρανιο το ειχε σχεδιασει πολυ καλα μες στο μυαλο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ω ρε περιπολα απέναντι στο μηχανικό. Είχε λιωσει το κορμακι μας στην ζέστη. Qsis παλιοσειρα είσαι; Η 137 φημιζοταν για τα ´ωραιά´ σπεν. Sent from my iPhone using Insomnia Η φιδοτρυπα επανω στην κλειστη σκοπια δεν σε χαλασε ομως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Επιλοχιας μηπως ηταν ενας χοντρος τσομπανης? ουτε που θυμαμαι.. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πριν την υπηρεσια ηταν καλο ατομο, μαλιστα επειδη ειχε κρυωσει και το στομαχι μου και ειχα φριξει στο πονο για κανα 4ημερο μου ειχε δωσει και παυσιπονο πριν βγω για υπηρεσια να τη παλεψω, αλλα μολις βγηκε την ειδε στρατος.. φοβοταν μη μας ερθει καμια εξωτερικη απο απεναντι το πουστοψαρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις