Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γρίνια και γαμωσταυρίδια όταν μπαίνετε, ιστοριούλες και αναπολήσεις όταν βγαίνετε...

Ο ορισμός του Συνδρόμου της Στοκχόλμης;  :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια κοπηκα απο την επιτροπη απαλλαγων και θα το φτιαξουμε να μπω με τη σειρα του μαιου.

επιτελους  ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑΑΑΑ

λοιπον τι πρεπει να παρω για να την παλεψω στο κεντρο εκπαιδευσης γιατι δεν εχω και πολλες μερες :P

το μονο καλο ειναι οτι κανει ζεστη και θα τη βγαλω τελεια μεχρι να την κανω για αθηνα (να μη το ματιασω ομως)

σε λιγο αρχιζει το της ελλαδος τα παιδια!

Γρίνια και γαμωσταυρίδια όταν μπαίνετε, ιστοριούλες και αναπολήσεις όταν βγαίνετε...

Ο ορισμός του Συνδρόμου της Στοκχόλμης; :ph34r:

Όχι ακριβώς, αλλά περίπου :lol:

Και αυτό βασικά ισχύει για όλους, εγώ ο διαχωρισμός που κάνω είναι σε αυτούς που συνεχίζουν και θυμούνται πόσο σκατα ένιωθαν εκείνη την ώρα και σε αυτούς που έκαναν τον εαυτό τους να νομίζουν ότι πέρασαν ωραία και το λέω γιατί ποτέ δε θυμάμαι ούτε έναν να περνάει ωραία μέσα σε στρατόπεδο, άσχετα το λέει μετά

• Like 1

Όχι ακριβώς, αλλά περίπου :lol:

Και αυτό βασικά ισχύει για όλους, εγώ ο διαχωρισμός που κάνω είναι σε αυτούς που συνεχίζουν και θυμούνται πόσο σκατα ένιωθαν εκείνη την ώρα και σε αυτούς που έκαναν τον εαυτό τους να νομίζουν ότι πέρασαν ωραία και το λέω γιατί ποτέ δε θυμάμαι ούτε έναν να περνάει ωραία μέσα σε στρατόπεδο, άσχετα το λέει μετά

Ε, μην το λες, ο εγκέφαλος απορρίπτει τις άσχημες εμπειρίες και κρατάει τις καλύτερες από τις χειρότερες.;ρ

Προσωπικά δεν πέρασα άσχημα, σε σχέση με κάτι άλλους funτάρους εγώ πέρασα χαλαρά, είχε φάσεις που με πακέτωναν αλλά νταξ, water under the bridge που λέγαμε και στην μονάδα.;ρ

Στο στρατό πάει περίπου όπως στην δουλειά (ε ε ε  σας σόκαρα; ), ότι έγινε, έγινε και κοιτάμε μπροστά, να τελειώνουμε για να φύγουμε.

• Like 1

• Super Moderators

Αφού πήρες και από το Μπάμπη είσαι καλός :P

Ο πιο δυνατός πάντως από όλους ήταν του τσυμ, πραγματικά απόλαυση να τον έχεις διοικητή

Οι στρατιώτες του ήταν ιερά τέρατα

o Μπάμπης κολλάει σε όλο το στρατόπεδο όταν παίρνει group από τον Υπουργό...

πράγματι, ο διοικητής του ΤΣΥΜ ήταν αστέρι...

Ναι απλά στη δουλειά σου μένει και κάνα φράγκο, στο στρατό είσαι ουσιαστικά εθελοντής και βάζεις και από τη τσέπη σου

Ναι συμφωνώ ότι ο εγκέφαλος τείνει να απορρίψει τις κακίες ελεύθερης εμπειρίες, αλλά όχι πάντα και σίγουρα όχι όλες

Α έτσι? Γιατί εμείς στα γκρουπ του Πάσχα τσάμπα ελπίζαμε , δε μας έδωσε τίποτα ο τσιπης

Ευτυχώς μας έδωσε 1 μέρα για το γαμωτο ο δοικας

Απλά πολύ δύσκολα έδινε αυτός, πιο εύκολα έπαιρνες από το στρατηγό και τα σκυλιά του επειδή τους πήγες νερό , για αυτό μόλις είπες Μπάμπης ψαρωσα :P

ΥΓ το δωράκι από τον υπουργό τα Χριστούγεννα σε μας στο Λιτόχωρο που ήμουν τότε δε το έδωσαν και ήθελαν να μας πείσουν οι καραβανάδες ότι είναι ραδιοαρβυλα, ενώ είχε βουηξει ο τόπος

Εκεί ο ταξίαρχος έριξε άκυρο στον υπουργό και στα παπάκια του

Ναι απλά στη δουλειά σου μένει και κάνα φράγκο, στο στρατό είσαι ουσιαστικά εθελοντής και βάζεις και από τη τσέπη σου

Ναι συμφωνώ ότι ο εγκέφαλος τείνει να απορρίψει τις κακίες ελεύθερης εμπειρίες, αλλά όχι πάντα και σίγουρα όχι όλες

Α έτσι? Γιατί εμείς στα γκρουπ του Πάσχα τσάμπα ελπίζαμε , δε μας έδωσε τίποτα ο τσιπης

Ευτυχώς μας έδωσε 1 μέρα για το γαμωτο ο δοικας

Απλά πολύ δύσκολα έδινε αυτός, πιο εύκολα έπαιρνες από το στρατηγό και τα σκυλιά του επειδή τους πήγες νερό , για αυτό μόλις είπες Μπάμπης ψαρωσα :P

ΥΓ το δωράκι από τον υπουργό τα Χριστούγεννα σε μας στο Λιτόχωρο που ήμουν τότε δε το έδωσαν και ήθελαν να μας πείσουν οι καραβανάδες ότι είναι ραδιοαρβυλα, ενώ είχε βουηξει ο τόπος

Δεν ξέρω αν το ανέφερες πριν, αλλα Λιτόχωρο σε ποια μονάδα απο όλες ;Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators

YΓ το δωράκι από τον υπουργό τα Χριστούγεννα σε μας στο Λιτόχωρο που ήμουν τότε δε το έδωσαν και ήθελαν να μας πείσουν οι καραβανάδες ότι είναι ραδιοαρβυλα, ενώ είχε βουηξει ο τόπος

θεωρητικά όμως το άκυρο το έφαγε όλο το στρατόπεδο, όχι μόνο οι φαντάροι έτσι?

26<br><br>

Ευτυχώς δε με έστειλαν στους πεζικαριους εκεί θα είχα βαρέσει αναβολή

Χεχε σε καταλαβαίνω αίσχος ήταν εκεί κάτω. 137 εγώ, ζωαρα οι μαύροι πάντως.

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιατί ρε παίδες; Εγώ σε όσες μονάδες πεζικού γύρισα, μια χαρά ήταν! Εντάξει σαφώς και δεν μιλάω για τις γνωστές "μαύρες" μονάδες, αλλά για μία μέση μονάδα Πεζικού.

Φιλε μου το πως θα τα περασεις σε μια  μεση μοναδα πεζικου εξαρταται απο το ποσο μεγαλες ηταν η Εσσο σου και οι 2 προηγουμενες. Επειδη γενικα στον στρατο μπαινουν ολο και λιγοτερα ατομα, ο στρατος οσο παει και "μαυριζει", ειδικα οι μοναδες πεζικου που δεν εχουν και υψηλη ζητηση απο τα βυσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...