qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 απλα προσπαθουν να τρωνε σε αρκετους την αδεια για να μην παιζουν μεγαλες αδειες απολυσεως στο τελος και δεν εχουν κοσμο παντου υπαρχει αυτη η διαταγη, απλα αλλου τηρειται, αλλου οχι , αλλου (συνηθως) κατι ενδιαμεσο υπαρχουν και ατομα που μεχρι και τη τελευταια μερα υπηρετουν και τις αδειες σου στις δινουν οπως και οποτε θελουν αυτοι αν χρειαστει τις κανονικες σου πρεπει να στις δωσουν γιατι διαφορετικα θα πρεπει να σε πληρωσουν (υπαρχει δηλαδη και η δυνατοτητα να μην παρεις καμια αδεια αν χρειαστει, αν ομως μετα πρεπει να πληρωθεις για αυτες θα εχουν προβλημα που θα πρεπει η υπηρεσια να σου δωσει επιπλεον λεφτα , για αυτο και το αποφευγουν. θα πρεπει να λογοδοτησουν σε ανωτερους τους αν παιχτει τετοια στραβη ) και τις φοιτητικες αν θελουν δε στις δινουν καν ΥΓ χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος , αν δε παρεις τις κανονικες σου πληρωνεσαι 45-50 ευρω για καθε μερα που δε πηρες και για τα ΤΑΠ πρεπει να ειναι ακομα περισσοτερα τα λεφτα οποτε οπως καταλαβαινεις τις κανονικες τις παιρνεις γιατι αν πρεπει να σου πληρωσουν τιποτα 100αρικα θα γινει χαμος , θα πεσουν ωραιες φυλακες στα στελεχη ( = στερηση μισθου ) εχεις δει φατσα ανθυπολοχαγου να δουλευει 20 μερες τσαμπα ; priceless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλά, τους πάω λάου λάου τότε επειδή είπαν ήδη ότι τις φοιτητικές θα τις δωσουν, και παίρνω μια άδεια ανάμεσα από τις φοιτητικές και μετά βλέπουμε. Λογικά θα φάω τις μέρες με μια μεγαλούτσικη άδεια μετα τις φοιτητικές κατά τα τέλη Οκτωβρίου και μετά ότι μαζευτεί μέχρι την απόλυση τον Δεκέμβριο. Θα δούμε... ΥΓ. Ψήνομαι να μην κάνω πρώτος την κίνηση για υποχρεωτική άδεια, απλά για να δω τον πανικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 λογικα οι επιλοχιες , επιλοχαδες θα καθονται να μετρανε τι κανει ο καθενας, δε νομιζω να τα αφηνουν τοσο στη τυχη αλλα ναι το να κανεις τη κοτα ειναι καλη επιλογη , πιανει αρκετα συχνα βεβαια ισως ειναι και καλη λυση να τις φας ολες και να κλαφτεις για τιμητικη στο τελος, αλλα αυτο ειναι κορωνα γραμματα εγω πχ θα πρεπε να το κανω αυτο και δε το εκανα αν το εκανα θα ειχα παρει συνολικα περισσοτερες , γιατι οι δοικας λυποταν οσους δεν ειχαν τιποτα και τους εδινε δικες του (ηταν ξηγας ο τελευταιος δοικας μου ) εγω που κραταγα μου εδωσε λιγες δικες του γιατι αλλιως (αν μου εδινε τα 15αρικα οπως σε αυτους που τις ειχαν φαει ολες) θα επρεπε να κανω μηνα + αδεια απολυσεως και ενταξει αυτο δεν επαιζε αλλου βεβαια δε πιανουν αυτα και καθεσαι μεχρι τελευταια μερα στη σκοπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι και την επόμενη μέρα στη φρουρά δις οπλίσατε πυροδοτήσατε αλλά όχι στον αέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οταν ημουν ακομα νεος ημουν σε ενα φυλακιο (και επηζα και εκλαιγα ) και ειχαμε παντα σχεδον και δυο παιδια απο αλλη μοναδα συμπληρωματικους που τους ετρεχαν ασχημα (ηταν πεζικαριοι.. ) ακομα θυμαμαι τον εναν απο αυτους να σκαει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και να μου λεει: αυριο επιτελους φευγω αδεια απολυσεως 4 μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εγω πχ θα πρεπε να το κανω αυτο και δε το εκανα είχες το Γαλάνη και δεν το έκανες? son i'm disappoint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ηθελα να το παιξω εκ του ασφαλους.. αλλα ναι εκανα μαλακια επισης με πουλησε και ο τυπος απο το ποστο μου , μου ειχε δωσει μια 3αρα σε καποια ακυρη φαση που δε με χρειαζονταν (και μου ανοιξε την ορεξη ) και στο τελος μολις πηγα να ζητησω κι αλλες πακετο μου λεει με απορια κιολας "αφου σου εδωσα ηδη τρεις" ο δοικας μου ειπε οτι αν μου εδινε και αυτος (που ηταν ανωτερος του στο κατω κατω, μονο με ταξιαρχο μιλουσε ο τυπος , ηταν και κουμπαροι/συμμαθητες ) θα επαιρνα και τις δικες μου και τις δικες του κανονικα + οτι μου εδινε το ποστο (δε θα λεγε κανεις τιποτα, γιατι ο τυπος ρουλαρε , δε θα τολμουσαν να πουν τιποτα τα τυρια απο το κευ) και θα εκανα παρτυ, αλλα απο τη στιγμη που εμεινα μονο με το μεγιστο του λοχου και με το γεγονος οτι ειχα κρατησει πολλες δικες μου πακετο.. απο οσους ανθρωπους γνωριζω (οχι μονο απο κει ) εχω συνολικα τις λιγοτερες αδειες.. και ειχα ονειρα εγω απο αυτη τη θεση , τσαμπα καθομουν και ασχολουμουν σοβαρα και καθομουν μεχρι τις 3 πολλες φορες (αντι να χτυπαω τα προστυχα αυτοσχεδια υπηρεσιακα στις 10 και 11 οπως αλλοι , ειχα υπηρεσια και δε προλαβαινα να φαω) μολις μου εριξε ακυρο για τιμητικη στο τελος , ολη μερα καθομουν ΚΨΜ και με το που την εκανε ο τυπος υπηρεσιακο και γεια σας δημοσιος υπαλληλος με τα ολα μου και δε μου ειπε ποτε και τιποτα γιατι καταλαβε τη μαλακια του θελω να πιστευω στο τελος αφου απολυθηκα μου ειπε και ευχαριστω, αλλα χεστηκα, εγω τιμητικη ηθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εσύ είπαμε, είσαι άλλη περίπτωση, κάνατε ό,τι γουστάρατε. Επίσης οι απολυώμενοι να έχετε υπόψη σας ότι για κάποιους μήνες θεωρείστε ακόμα στρατιώτες, οπότε προσοχή έξω και σε κάτι facebook που πολλοί πάνε και ανεβάζουν φωτογραφίες και videos. Μπορεί να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν ισχυει κατι τετοιο,απλα για τους επομενους 6 μηνες,αν εχεις κανει καποιο παραπτωμα εντος της θητειας σου και αποδειχτει μετα μεσα στους 6 μηνες πας για στρατοδικειο,οτιδηποτε κανεις μετα την απολυση σου δεν μπορει να σε κανει τπτ ο στρατος,ειναι απο τις μεγαλυτερες ραδιο αρβυλες του στρατου αυτο και δε μου ειπε ποτε και τιποτα γιατι καταλαβε τη μαλακια του θελω να πιστευω στο τελος αφου απολυθηκα μου ειπε και ευχαριστω, αλλα χεστηκα, εγω τιμητικη ηθελα ποσες τιμητικες περιμενα και στο τελος δεν πηρα τπτ,και με λογο,για δουλειες που εκανα,ενω αλλοι τις παιρναν ετσι απλα χωρις να κανουν τπτ,αλλα αμα γλυφεις ετσι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ποσες τιμητικες περιμενα και στο τελος δεν πηρα τπτ,και με λογο,για δουλειες που εκανα,ενω αλλοι τις παιρναν ετσι απλα χωρις να κανουν τπτ,αλλα αμα γλυφεις ετσι ειναι θα μου πεις ετσι ειναι η ζωη, αλλα εκει ρε πστη μου το κανεις και τσαμπα, μια κωλοαδεια θες ολη κι ολη και δε τους κοστιζει και τιποτα να στη δωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 oύτε εγώ πήρα τιμητικές από το διοικητή ή για τα πόστα, δεν χώρεσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 oύτε εγώ πήρα τιμητικές από το διοικητή ή για τα πόστα, δεν χώρεσαν ο δικος σου ειχε ψιλοπακετωσει και εναν δικο μας που ουσιαστικα ηταν αποσπαση εκει πανω απο εποχη που δεν ειχε κανενα φανταρο η μοναδα σου (μετα ηρθαν κι αλλοι αλλα ηταν ο ενας πιο αχρηστος απο τον αλλο.. οποτε ο δικος μας εμεινε. μαλιστα παραλιγο να ανεβαινα εγω εκει πανω για κψμ, αλλα εγινε μια στραβη και δε πηγα ) ηταν καλος, αλλα με τις αδειες ειδικα στο τελος δε νομιζω.. ο δικος μας ηταν οκ , αλλα οταν πλακωσε κοσμος και αυξησαν πολυ τις υπηρεσιες ζοριστηκε (και φυσικα οι βλακες που εβγαζαν τις υπηρεσιες δημιουργουσαν το προβλημα , αλλιως θα ημασταν το καλυτερο στρατοπεδο του νομου με 70+ φανταρους , σκεψου λιγο το μπουγιο απο την εποχη σου που ησασταν 3 και ο κουκος ) γενικα παντως οι "παλιοι" εκει μεσα (σχηδες και πανω +μπαμπης ) ηταν γενικα σκληρα καρυδια , πιο παλιας κοπης απο τους νεοτερους που ηταν πιο χαλαροι ΥΓ εξαιρεση ο στρατοπεδαρχης και ο 300ακοσιας που ηταν ψυχουλες , πολυ καλοι ανθρωποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εδω περιπου 40 μερες τιμητικη απο ταξιαρχια (δυο 20αρες βασικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ο δικος σου ειχε ψιλοπακετωσει και εναν δικο μας που ουσιαστικα ηταν αποσπαση εκει πανω απο εποχη που δεν ειχε κανενα φανταρο η μοναδα σου (μετα ηρθαν κι αλλοι αλλα ηταν ο ενας πιο αχρηστος απο τον αλλο.. οποτε ο δικος μας εμεινε. μαλιστα παραλιγο να ανεβαινα εγω εκει πανω για κψμ, αλλα εγινε μια στραβη και δε πηγα ) ηταν καλος, αλλα με τις αδειες ειδικα στο τελος δε νομιζω.. ο δικος μας ηταν οκ , αλλα οταν πλακωσε κοσμος και αυξησαν πολυ τις υπηρεσιες ζοριστηκε (και φυσικα οι βλακες που εβγαζαν τις υπηρεσιες δημιουργουσαν το προβλημα , αλλιως θα ημασταν το καλυτερο στρατοπεδο του νομου με 70+ φανταρους , σκεψου λιγο το μπουγιο απο την εποχη σου που ησασταν 3 και ο κουκος ) γενικα παντως οι "παλιοι" εκει μεσα (σχηδες και πανω +μπαμπης ) ηταν γενικα σκληρα καρυδια , πιο παλιας κοπης απο τους νεοτερους που ηταν πιο χαλαροι ΥΓ εξαιρεση ο στρατοπεδαρχης και ο 300ακοσιας που ηταν ψυχουλες , πολυ καλοι ανθρωποι είχε έρθει επίσκεψη ο ΓΕΠΣ και μου έκανε χαλάστρα, αλλιώς θα έπαιρνα άνετα μια 10αρα... αλλά είχα όλες τις δικές μου, το ένα group των Χριστουγέννων (plus του Μπάμπη) και 2 αιμοδοτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αφού πήρες και από το Μπάμπη είσαι καλός Ο πιο δυνατός πάντως από όλους ήταν του τσυμ, πραγματικά απόλαυση να τον έχεις διοικητή Οι στρατιώτες του ήταν ιερά τέρατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις