Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, σε εμάς δεν έπαιζαν αυτά.

Εξάλλου είχαμε πολύ τρέξιμο μέχρι να μαζέψουμε όλες τις υπογραφές και να ξεχρεώσουμε ό,τι μας είχε χρεωθεί.

Μάλιστα, έπρεπε να είμαστε ξυρισμένοι και να βάλουμε πάλι παραλλαγή για να χαιρετίσουμε το διοικητή.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ απολύομαι μεθάυριο και έχω άδεια μέχρι ΚΑΙ αυριο.
στο αδιόχαρτο μου δεν λέει ώρα επιστροφής όμως σε άλλους που απολυόμαστε μαζι και έχουν και αυτοί άδεια λέει επιστροφή 6 το πρωί (ΛΟΛ) Σαββατιάτικα ΧΔ!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ έτσι και αλλιώς κατα τις 7:30 θα πήγαινα για να ξεμπερδέψω μπαμ μπαμ
γιατι αυριο θα παω την ακτινογραφία , θα παραδώσω κάτι τελευταία πράγματα και θα πάρω και τις 4 υπογραφές που μου έμειναν , οπότε μπαίνω και παίρνω το χαρτί το Σάββατο :-)

αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ

Δημοσ.

Εγώ έχω παραδώσει τα πάντα. Υπογραφές έχω πάρει εκτός απο 2 που έλειπαν χθες, και μπαίνω Δευτέρα για να απολυθώ. Δεν έβρισκα κανένα νόημα να μπω απο τις 6 με πολιτικά μέχρι τις 7-8 που θα έχουν έρθει τα στελέχη για να πάρω και την τελευταία υπογραφή απο το 1ο γραφείο.

Μάλλον θα πάρω τον ΑΥΔΜ της Κυριακής τηλέφωνο να τον ρωτήσω τον ίδιο.

Δημοσ.

στο αδιόχαρτο μου δεν λέει ώρα επιστροφής όμως σε άλλους που απολυόμαστε μαζι και έχουν και αυτοί άδεια λέει επιστροφή 6 το πρωί (ΛΟΛ) Σαββατιάτικα ΧΔ!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι αυριο θα παω την ακτινογραφία , θα παραδώσω κάτι τελευταία πράγματα και θα πάρω και τις 4 υπογραφές που μου έμειναν , οπότε μπαίνω και παίρνω το χαρτί το Σάββατο :-)

αν είμαι αξύριστος δεν τρέχει , αλλα τα σκουλαρίκια ? λέτε να μου το κάνουν οπως σε ενα φίλο μου που δεν του δίνανε απολυτήριο αν δεν τα βγάλει ? λοοοοοοολ

Σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ να μην βάλεις σκουλαρίκι εκείνο το πρωί;

• Like 1
Δημοσ.

Σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ να μην βάλεις σκουλαρίκι εκείνο το πρωί;

οχι ρε , βαριέμαι να το βγάλω γιατι έχει χαλάσει το σιδεράκι και μετά πρέπει να μου το κλείσει άλλος

Δημοσ.

την τελευταία μέρα έχεις ήδη απολυθεί, πας απλά για να πάρεις το απολυτήριο. Μπήκες 11 του μήνα, στις 10 αυτου του μήνα συμπληρώνεις την τελευταια μέρα της θητείας σου ;)

Μπαινεις όπως γουστάρεις, δεν μπορούν να σου πούν τίποτα. Οταν ήμουν μέσα κάτι παλικάρια μπήκαν μέσα στις 10 το βράδυ, είχαν μαζέψει τις υπογραφές πριν την άδεια απολύσεως και πήραν το απολυοχαρτο απο τον αυδμ ;)

Δημοσ.

Εσύ είπαμε, είσαι άλλη περίπτωση, κάνατε ό,τι γουστάρατε.

Επίσης οι απολυώμενοι να έχετε υπόψη σας ότι για κάποιους μήνες θεωρείστε ακόμα στρατιώτες, οπότε προσοχή έξω και σε κάτι facebook που πολλοί πάνε και ανεβάζουν φωτογραφίες και videos.

Μπορεί να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πλάκα κάνει ο ThReSh.

Όντως; Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο, κανονικά 6 το πρωί είχα μπει.

δεν κάνω πλάκα, εμείς μπαίναμε ότι ώρα να 'ναι στη μέρα της απόλυσης, ξέρω άτομα που ήρθαν και πήραν το χαρτί μια μέρα μετά...

Δημοσ.

δεν κάνω πλάκα, εμείς μπαίναμε ότι ώρα να 'ναι στη μέρα της απόλυσης, ξέρω άτομα που ήρθαν και πήραν το χαρτί μια μέρα μετά...

και σε εμάς στην Λήμνο έτσι κάνανε

εδώ όμως ειναι αλλιώς

Δημοσ.

οχι ρε , βαριέμαι να το βγάλω γιατι έχει χαλάσει το σιδεράκι και μετά πρέπει να μου το κλείσει άλλος

Ωχ κατάλαβα. Λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Εάν όμως τύχει και υπάρξει πες του "Ευχαρίστως να το αφαιρέσω κύριε, αλλά μετά θα πρέπει να με βοηθήσετε να το ξαναβάλω.".

:shock: Που υπηρέτησες καλέ;

Δημοσ.

την τελευταία μέρα έχεις ήδη απολυθεί, πας απλά για να πάρεις το απολυτήριο. Μπήκες 11 του μήνα, στις 10 αυτου του μήνα συμπληρώνεις την τελευταια μέρα της θητείας σου ;)

Μπαινεις όπως γουστάρεις, δεν μπορούν να σου πούν τίποτα. Οταν ήμουν μέσα κάτι παλικάρια μπήκαν μέσα στις 10 το βράδυ, είχαν μαζέψει τις υπογραφές πριν την άδεια απολύσεως και πήραν το απολυοχαρτο απο τον αυδμ ;)

Πάει η Ροζαλία(!!);

Εσύ είπαμε, είσαι άλλη περίπτωση, κάνατε ό,τι γουστάρατε.

Επίσης οι απολυώμενοι να έχετε υπόψη σας ότι για κάποιους μήνες θεωρείστε ακόμα στρατιώτες, οπότε προσοχή έξω και σε κάτι facebook που πολλοί πάνε και ανεβάζουν φωτογραφίες και videos.

Αν καταργήθηκε το ροζ χαρτί, μάλλον δεν ισχύει. Το λέω γιατί εγώ φεριπίν πήρα απ' ευθείας το άσπρο απολυτήριο! Δεν ξαναπαρουσιάστηκα ως επίστρατος ποτέ, μέχρι και σήμερα...

Δημοσ.

μπορείς να μου δειξεις κάπου γραμμένο το παραπάνω; Κάτι τέτοια έλεγαν και σε εμας κάτι καραβανάδες, αλλά ήταν σεσημασμένοι ψευτες...

Πάει η Ροζαλία(!!);

λευκά και πράσινα, ροζ δεν ειδα να υπάρχουν. 

Δημοσ.

μπορείς να μου δειξεις κάπου γραμμένο το παραπάνω; Κάτι τέτοια έλεγαν και σε εμας κάτι καραβανάδες, αλλά ήταν σεσημασμένοι ψευτες... 

Αν το βρω θα το παραθέσω.

Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να διευκρινήσω ότι κι εγώ έτσι έχω ακούσει και ότι δεν το έχω δει γραμμένο.

Πάντως το θέμα είναι να γίνει συζήτηση και να βγει κάτι.

Άσε που προσωπικά δεν το αποκλείω να ισχύει.

Δημοσ.

Ξέρω (εντάξει, απ' όσα μου 'πανε μέσα :P) ότι τότε με τα τρία απολυτήρια, πέρναγες κάποια στάδια ετοιμότητας όσον αφορά την υπηρεσία και εξηγούμαι:

α) Ροζ: Ίσχυε για κάποιο διάστημα (ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος) και ήσουν στρατιώτης με αναστολή θητείας.

β) Πράσινο: Ίσχυε με του που έληγε η ισχύς του ροζ και ήσουν πολίτης δεύτερης επιστράτευσης. Ίσχυε για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα απο το ροζ.

γ) Λευκό: Ίσχυε απο την λήξη της ισχύος του πράσινου και μέχρι το θάνατό σου. Πλέον ήσουν απόστρατος.

Συμπληρωματικό link: http://www.army.gr/default.php?pname=sub_Epistrateusi_PrasinoEFP&la=1

(τώρα που το σκέφτομαι, το ροζ απολυτήριο ίσως να καταργήθηκε λόγω της καθιέρωσης περισσότερων στελεχών του στρατού μέσω των Ε.Π.Ο.Π.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...