Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμας οι διαβιβαστες που ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ μας λεγανε "ξενοδοχειο",ζωαρα κλπ .οποτε τι βυσμα του λες :P

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βύσμα;

όχι αν και πολλοι εκει μέσα ήταν :P προς το παρόν έχω κάνει 2 μήνες σχεδόν σπίτι μου... :P :P

για την μοναδα που εγραψα παραπανω δεν μπορώ να βρώ τίποτα... μάλλον θα τα δώ απο κοντά  :unsure:

Δημοσ.

εμας οι διαβιβαστες που ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ μας λεγανε "ξενοδοχειο",ζωαρα κλπ .οποτε τι βυσμα του λες :P

Υπάρχουν (και καλά βυσματικές) μονάδες διαβιβάσεων που ψάχνουν βύσμα να φύγουν.

όχι αν και πολλοι εκει μέσα ήταν :P προς το παρόν έχω κάνει 2 μήνες σχεδόν σπίτι μου... :P :P

για την μοναδα που εγραψα παραπανω δεν μπορώ να βρώ τίποτα... μάλλον θα τα δώ απο κοντά  :unsure:

Σορρυ παίδες αλλά εγώ θυμάμαι δύο φίλους μου που ήταν στις διαβιβάσεις (με βύσμα φυσικά) να παίρνουν εξόδους για πλάκα και εκεί μέσα να την περνάνε ζωαρα. :P

Δημοσ.

Α εντάξει, επειδή αναφέρεις το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα των δύο (2) ατόμων, ΟΚ.

Κι εγώ στις Διαβιβάσεις ήμουν και με πήγαινε 10 μέσα - 1 έξω κατά μ.ό..

Δημοσ.

Α εντάξει, επειδή αναφέρεις το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα των δύο (2) ατόμων, ΟΚ.

Κι εγώ στις Διαβιβάσεις ήμουν και με πήγαινε 10 μέσα - 1 έξω κατά μ.ό..

Μίλησα με βάση αυτό που ήξερα και είχα στα δεδομένα μου.

Δημοσ.

1994 Νταλιπη. Οδηγός Συνταγματαργη.

Καθε μερα μετα τις 3 που τον πήγαινα σπίτι εξω

Πλεον εχω μάθει το βύσμα δεν πιάνει εύκολα.

Ισχύει ;

800 μέτρα μακριά απο το σπίτι μου έκανα 14 μήνες. Οι υπόλοιποι μήνες 5 στο σύνολο στο κέντρο.

Δημοσ.

Ισχύει ;

τι να σας πώ απο τον θάλαμο μου απτα 20 ατομα τα 10 πήγαν ΓΕΣ και χαιδάρι.... και στο χαιδαρι τους κραζαν γιατι περιμεναν 40 ατομα και τους ηρθαν 150... :P και τώρα τους εχουν καθε μερα εξω 

Δημοσ.

Ισχύει ;

τι να σας πώ απο τον θάλαμο μου απτα 20 ατομα τα 10 πήγαν ΓΕΣ και χαιδάρι.... και στο χαιδαρι τους κραζαν γιατι περιμεναν 40 ατομα και τους ηρθαν 150... :P και τώρα τους εχουν καθε μερα εξω 
Α τοσο καλα :) αθάνατη Ελλάδα μια ζωη τα ίδια. Εγω κοιμόμουν εντελώς τυχαία φυσικά με τον ανηψιο του ηθοποιού Κωνσταντάρα. Ηταν κανείς Νταλιπη το 94' - 95' ;
  • Super Moderators
Δημοσ.

Την ημέρα που απολυόμαστε μπαίνουμε ό,τι ώρα θέλουμε το πρωί υποθέτω ε;

ασφαλώς, αν θες πηγαίνεις και την επόμενη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο ειναι η αληθεια, αυτα κανονικα γινονται απο το κεντρο

στη προκειμενη περιπτωση το συγκεκριμενο ατομο που ανεφερα  πηγε για σπεν, αρχισε να εχει καποιες ζαάδες νοσηλευτηκε και πιθανοτατα  το τραβηξε απο τα μαλλια να βγει αοπλος

δηλαδη εφυγε απο το στρατοπεδο ενοπλος και γυρισε αοπλος 

φυσικα και το εκμεταλλευτηκε αυτο για να μην κανει ενοπλες υπηρεσιες και παντα ελεγε οτι θα το γυρισει ξανα σε ενοπλος στο τελος της θητειας 

οι στρατιωτικοι γιατροι ομως παρολο που τον εκαναν αοπλο για να τους φυγει η ευθυνη σε περιπτωση που παθαινε κατι , δε του εκαναν για κανενα λογο τη χαρη να ξναγινει ενοπλος και βασικα καλως και δε του την εκαναν του κωλοφιδου γιατι αυτος με το που εγινε αοπλος εγινε σχεδον αμεα , δε μπορουσε ξαφνικα να κανει τιποτα

απλα δεν κινησε την σωστη διαδικασια...εννοειτε δεν το κανεις στο μερος που σαι.παραπεμπτικό

ή στο νοσοκομειο που θες.ισως και μεσω φρουραρχειο.

απ οσο ξερω δεν υπαρχει χρονικο οριο για το ποτε θα αλλαξεις γιωτα.υπαρχουν προβλημα και προβληματα....

απλα το θεμα ειναι να προλαβεις να αλλαξεις το ι.

----------------

δεν χρειαζετε ρε παληκαρια ολη την ωρα στρατος vs αναβολη.παντα υπαρχει ενας υπερ και ενας κατα.

ουτε παλια vs τωρα.που και εκει τα παρουσιαζουν οι περισσοτεροι σαν γαμ*** κατι που δεν ισχυει περα απο την μεγ.διαρκεια...

αυτοι που σας μιλανε για ειδικες δυναμεις να ξερετε οτι ντρεπονται να σας τα πουν ολα..Α και οποιος νομιζει οτι δεν θα κανει αγγαριες ή σκοπιες ας το ξεχασει.απλα περα απο πιεση και γυμναστικη θα χουν και τα υπολοιπα...

αλλον στρατο κανεις ειτε σαν στρατιωτης ειτε σαν μονιμος σε πεζικο και αλλο σε ναυτικο/αεροπορια...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

ασφαλώς, αν θες πηγαίνεις και την επόμενη...

Όντως; Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο, κανονικά 6 το πρωί είχα μπει.

δεν χρειαζετε ρε παληκαρια ολη την ωρα στρατος vs αναβολη.παντα υπαρχει ενας υπερα και ενας κατα.

ουτε παλια vs τωρα.που και εκει τα παρουσιαζουν οι περισσοτεροι σαν γαμ*** κατι που δεν ισχυει περα απο την μεγ.διαρκεια...

αυτοι που σας μιλανε για ειδικες δυναμεις να ξερετε οτι ντρεπονται να σας τα πουν ολα..Α και οποιος νομιζει οτι δεν θα κανει αγγαριες ή σκοπιες ας το ξεχασει.απλα περα απο πιεση και γυμναστικη θα χουν και τα υπολοιπα...

αλλον στρατο κανεις ειτε σαν στρατιωτης ειτε σαν μονιμος σε πεζικο και αλλο σε ναυτικο/αεροπορια...

Τι ντρεπόμαστε να πούμε;

Είπε κανείς ότι δεν έχει σκοπιές και αγγαρείες

Δημοσ.

Όντως; Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο, κανονικά 6 το πρωί είχα μπει.

Πλάκα κάνει ο ThReSh.

Δημοσ.

Όσους έχω δει έρχονται κατα τις 9-10, παίρνουν τις τελευταίες υπογραφές, με πολιτικά πάντα, περνάνε απο το 1ο και παίρνουν το χαρτί και φεύγουν. Μου φάνηκε λογικό, εφόσον είσαι με πολιτικά όλη μέρα να μη χρειάζεται να μπεις απο τη πύλη την ώρα του εγερτηρίου.

Όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...