mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Όχι απλά άκουσα κάτι για ξεσκισματα και τέτοιες φάσεις γκουζγκουνη γι αυτό...ίσως άκουσα λάθος σορρυ σβήστε το...(πλάκα κάνω σωστά άκουσα και επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά όταν το έγραφες το μήνυμα σκεπτόμενος τον τούρκο να πέφτει απ τα πυρά σ)...με το συμπάθιο πάντα φίλε μου εδώ όλοι συμπάθιομαστε...όχι ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα...είχα πάει στο κέντρο αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη και στο ισόγειο ήταν κάτι μοντελιστές και είχαν έκθεση για τον β παγκόσμιο...ήμουν σε μια φάση εντάξει στα παπαρια μου λίγο εγώ βασικά τον χώρο ήρθα να δω και εσείς απλά μου κλείνετε τον δρόμο...με πιάνει λοιπόν ένας με τραβάει δίπλα σ ένα τανκ και μ αρχίζει λέγεται έτσι το χρησιμοποιούσαν αυτοί και πράσινα άλογα...και αφού μου ανύψωσέ ηθικά το προαναφερθέν τανκ με πάει παραδίπλα σε ένα με τριπλάσιο μέγεθος και μου λέει...αυτό που βλέπεις το προηγούμενο το γάμουσε...ένα τέταρτο μου είπε όλες τις ρυθμίσεις του τανκ και φεύγοντας σχεδόν γλύστρισα στα σωματικά υγρά που από την τόση γκαυλα είχε αποβάλλει...Ε ναι λοιπόν αυτόν μου θύμισες ρε σταλονε...!θενκς με έφτιαξες!είμαι oftopic κλείνω και δεν ξανάγράφω στο topic να μην άσχετολόγώ...ωραίος ο τύπος μ άρεσες...!μπαμ μπουμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Όχι απλά άκουσα κάτι για ξεσκισματα και τέτοιες φάσεις γκουζγκουνη γι αυτό...ίσως άκουσα λάθος σορρυ σβήστε το...(πλάκα κάνω σωστά άκουσα και επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά όταν το έγραφες το μήνυμα σκεπτόμενος τον τούρκο να πέφτει απ τα πυρά σ)...με το συμπάθιο πάντα φίλε μου εδώ όλοι συμπάθιομαστε...όχι ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα...είχα πάει στο κέντρο αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη και στο ισόγειο ήταν κάτι μοντελιστές και είχαν έκθεση για τον β παγκόσμιο...ήμουν σε μια φάση εντάξει στα παπαρια μου λίγο εγώ βασικά τον χώρο ήρθα να δω και εσείς απλά μου κλείνετε τον δρόμο...με πιάνει λοιπόν ένας με τραβάει δίπλα σ ένα τανκ και μ αρχίζει λέγεται έτσι το χρησιμοποιούσαν αυτοί και πράσινα άλογα...και αφού μου ανύψωσέ ηθικά το προαναφερθέν τανκ με πάει παραδίπλα σε ένα με τριπλάσιο μέγεθος και μου λέει...αυτό που βλέπεις το προηγούμενο το γάμουσε...ένα τέταρτο μου είπε όλες τις ρυθμίσεις του τανκ και φεύγοντας σχεδόν γλύστρισα στα σωματικά υγρά που από την τόση γκαυλα είχε αποβάλλει...Ε ναι λοιπόν αυτόν μου θύμισες ρε σταλονε...!θενκς με έφτιαξες!είμαι oftopic κλείνω και δεν ξανάγράφω στο topic να μην άσχετολόγώ...ωραίος ο τύπος μ άρεσες...!μπαμ μπουμ! Mην τα λες αυτα, θα σου στειλει και σενα με pm το κινητο του. Και αμα το σηκώσεις θα πεθάνεις σε 7 ημερες (δεν μετρανε οι αργίες) :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά κ γω. Ψιτ ρε συ μεσόκοπο τσαμπουκαλεμένο καρντασι γουστάρεις κανα στιβαρό αντρικό μπέρδεμα? 1.90 79κιλά ΦΕΤΕΣ 32 Μαίων. στείλε πμ μαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 κ γω. Ψιτ ρε συ μεσόκοπο τσαμπουκαλεμένο καρντασι γουστάρεις κανα στιβαρό αντρικό μπέρδεμα? 1.90 79κιλά ΦΕΤΕΣ 32 Μαίων. στείλε πμ μαν Θα κανουμε push ups? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά κ γω. Ψιτ ρε συ μεσόκοπο τσαμπουκαλεμένο καρντασι γουστάρεις κανα στιβαρό αντρικό μπέρδεμα? 1.90 79κιλά ΦΕΤΕΣ 32 Μαίων. στείλε πμ μαν 32 μαιων;:-B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 32 κ 4 μηνών φορ δε ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τον Σεπτέμβρη κλείνω τα 18 θα θεωρηθεί παρενόχληση ακόμα κι αν θέλω;;;χαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 .... Εκπαίδευση δεν κάνεις σίγουρα αλλά σίγουρα κατι μαθαίνεις . ..... Tι μαθαινεις φιλε μου? Να ξυπνας το πρωι, να φτιαχνεις καλες τις γωνιες στο κρεβατι σου και να ξυριζεσαι? Δηλαδη στις χωρες που δεν υπαρχει υποχρεωτικη θητεια, οι ανθρωποι δεν ξυριζονται το πρωι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τον Σεπτέμβρη κλείνω τα 18 θα θεωρηθεί παρενόχληση ακόμα κι αν θέλω;;;χαχαχαχα! πφφφ μικρέ.Στον άλλον που θελε να μας τσακίσει στο ξύλο πήγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Όχι απλά άκουσα κάτι για ξεσκισματα και τέτοιες φάσεις γκουζγκουνη γι αυτό...ίσως άκουσα λάθος σορρυ σβήστε το...(πλάκα κάνω σωστά άκουσα και επιμένω πρέπει να είχες ερεθιστέί σεξουαλικά όταν το έγραφες το μήνυμα σκεπτόμενος τον τούρκο να πέφτει απ τα πυρά σ)...με το συμπάθιο πάντα φίλε μου εδώ όλοι συμπάθιομαστε...όχι ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα...είχα πάει στο κέντρο αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη και στο ισόγειο ήταν κάτι μοντελιστές και είχαν έκθεση για τον β παγκόσμιο...ήμουν σε μια φάση εντάξει στα παπαρια μου λίγο εγώ βασικά τον χώρο ήρθα να δω και εσείς απλά μου κλείνετε τον δρόμο...με πιάνει λοιπόν ένας με τραβάει δίπλα σ ένα τανκ και μ αρχίζει λέγεται έτσι το χρησιμοποιούσαν αυτοί και πράσινα άλογα...και αφού μου ανύψωσέ ηθικά το προαναφερθέν τανκ με πάει παραδίπλα σε ένα με τριπλάσιο μέγεθος και μου λέει...αυτό που βλέπεις το προηγούμενο το γάμουσε...ένα τέταρτο μου είπε όλες τις ρυθμίσεις του τανκ και φεύγοντας σχεδόν γλύστρισα στα σωματικά υγρά που από την τόση γκαυλα είχε αποβάλλει...Ε ναι λοιπόν αυτόν μου θύμισες ρε σταλονε...!θενκς με έφτιαξες!είμαι oftopic κλείνω και δεν ξανάγράφω στο topic να μην άσχετολόγώ...ωραίος ο τύπος μ άρεσες...!μπαμ μπουμ! Mην τα λες αυτα, θα σου στειλει και σενα με pm το κινητο του.Και αμα το σηκώσεις θα πεθάνεις σε 7 ημερες (δεν μετρανε οι αργίες) :-P Ισχύει και με απόκρυψη;να προσέξω ρε παιδί μου...!δεν τα ξανάέχω βάλει με σταρ του Hollywood!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τον Σεπτέμβρη κλείνω τα 18 θα θεωρηθεί παρενόχληση ακόμα κι αν θέλω;;;χαχαχαχα! πφφφ μικρέ.Στον άλλον που θελε να μας τσακίσει στο ξύλο πήγαινε Κρίμα:-P:-P:-P:-P:-P:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Mr Mojo με ανησυχεί αυτό που λες για την σκληρότητα του στρατού στις στρατιωτικές σχολές!!!!αλλά παράλληλα με ενθαρρύνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 http://confession-session.com/article.php?id=174 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αν εχει κανεις εμπειρία η έχει ακούσει κάτι για ΕΛΔΥΚ 55 λόχο διαβιβάσεων ας στείλει ένα pm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Mr Mojo με ανησυχεί αυτό που λες για την σκληρότητα του στρατού στις στρατιωτικές σχολές!!!!αλλά παράλληλα με ενθαρρύνει Μην ανησυχείς. Όπως προείπα, οι ΣΣΑΣ και ΣΑΝ δεν φημίζονται για την σκληρότητα της εκπαίδευσής τους. αν εχει κανεις εμπειρία η έχει ακούσει κάτι για ΕΛΔΥΚ 55 λόχο διαβιβάσεων ας στείλει ένα pm.... Βύσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις