Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εγω πήγα όμως δεν φοβόμουν αυτό του εξηγώ. ε κι αυτός θα πάει, απλά μπορεί να βγει άοπλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Mojo ανυσηχώ... Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εγω πήγα όμως δεν φοβόμουν αυτό του εξηγώ.ε κι αυτός θα πάει, απλά μπορεί να βγει άοπλος... Ναι να πάει όμως και να μην φοβάται. Εξάλλου τα όπλα μόνο στην άσκηση τα δοκιμάζουν κ αν.Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ναι, ο άλλος φοβάται να πιάσει ένα (άσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα) όπλο ενώ στο σπίτι του έχει στο συρτάρι της κουζίνας μπαλτάδες για τα κρέατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 <p>Ναι, ο άλλος φοβάται να πιάσει ένα (άσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα) όπλο ενώ στο σπίτι του έχει στο συρτάρι της κουζίνας μπαλτάδες για τα κρέατα.</p> Νταξει καθρ ένας έχει τις φοβίες του. Φαντάρος πρέπει όμως να πάει. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Νταξει καθρ ένας έχει τις φοβίες του. Φαντάρος πρέπει όμως να πάει. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Ναι, και στην μάχη θα πετάει πέτρες ή θα κάνει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Νταξει καθρ ένας έχει τις φοβίες του. Φαντάρος πρέπει όμως να πάει. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Ναι, και στην μάχη θα πετάει πέτρες ή θα κάνει αυτό: Είπαμε θα πλέκει.Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Και κορμί και μορφωμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 πιστεύω πάντως ότι αν γίνει ενας πολεμος θα ξεφορτωθούμε αρκετούς απο τους βλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν με την εκπαίδευση της θητείας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 <p>πιστεύω πάντως ότι αν γίνει ενας πολεμος θα ξεφορτωθούμε αρκετούς απο τους βλάκες που νομίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν με την εκπαίδευση της θητείας...</p> Εκπαίδευση δεν κάνεις σίγουρα αλλά σίγουρα κατι μαθαίνεις . Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μου μυρίζει γκαυλωμενος η κάνω λάθος;με το συμπάθιο... ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ. Οπως δηλωσα παραπανω ουτε εγω ηθελα να παω και μαλιστα στα 18. Απλα του εξηγησα του ανθρωπου οτι σιγουρα κατι θα μαθει. Τωρα να μου πουν να παω για θητεια ΔΕΝ παω ουτε με 1.000 τον μηνα. Προτιμω την δουλεια μου και με λιγοτερα. Ο Στρατος οπως εγραψε ενας αλλος δεν προσφερει εκπαιδευση απλα ξυπναει τους μαμακηδες -και πιστεψε με ειχαμε πολλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 παιδια 18 ετων στρατο μην πατε....βλεπετε τα αποτελεσματα στην ψυχολογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=J8j6MJ780Us ετοιμαζομαι με krav maga! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 εσυ παιξε κανα farcry να σκοτωσεις κανεναν και ασε τα χαζα. Εισαι σε αλλο παραμυθι μεγαλε. Η συζητηση αρχισε με αυτον που φοβαται τα οπλα-κοψε τα αστεια τα κρυα. μα και εγω για αοπλος θα παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 μα και εγω για αοπλος θα παω στο pc σου όμως σκότωνες αβέρτα και συ ε; Πάταγες το R και έκανες reload το gun ακόμα και με control πατημένο ε; :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις