Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ρε δεν ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις αυτό ; Τι φοβάσαι δηλαδή ; αν γίνει πόλεμος εσυ θα μείνεις πισω να πλέκεις ; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Καλο ειναι να μην κρινουμε τον συνομιλητη μας..Ειδικα πισω απο εναν υπολογιστη.. Αυτα φιλε μου θα τα πεις οταν σε παρουν συνεντευξη στο κεντρο που θα παρουσιαστεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ρε δεν ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις αυτό ; Τι φοβάσαι δηλαδή ; αν γίνει πόλεμος εσυ θα μείνεις πισω να πλέκεις ; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Καλο ειναι να μην κρινουμε τον συνομιλητη μας..Ειδικα πισω απο εναν υπολογιστη.. Αυτα φιλε μου θα τα πεις οταν σε παρουν συνεντευξη... Δεν κρίνω. Ρωτάω αν έχει πρόβλημα. Αν δεν έχει τότε είναι κοτα που φοβάται. Ειδικα αν ειναι Έλληνας.Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Ρε δεν ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις αυτό ; Τι φοβάσαι δηλαδή ; αν γίνει πόλεμος εσυ θα μείνεις πισω να πλέκεις ; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Καλο ειναι να μην κρινουμε τον συνομιλητη μας..Ειδικα πισω απο εναν υπολογιστη.. Αυτα φιλε μου θα τα πεις οταν σε παρουν συνεντευξη... Δεν κρίνω. Ρωτάω αν έχει πρόβλημα. Αν δεν έχει τότε είναι κοτα που φοβάται. Ειδικα αν ειναι Έλληνας. Επισης εμείς οι 40 αρηδες δεν μασάμε να παμε για πόλεμο. Εσύ να δούμε που θα κρυφτείς. .Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia AppΑποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δεν φοβομαστε εχουμε εσας τους 40αριδες που ο ραμπο δεν ειναι τιποτα μπροστα σας.. Και οπως ειπες εσεις υπηρετουσατε τοτε, τωρα οσοι πανε ειναι κοτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Κι επειδη ειμαι Ελληνας,τι παει να πει αυτο? Οχι δεν εχω κανενα προβλημα υγειας,απλως δεν γουσταρω τον στρατο,πως να το κανουμε? Δεν ειμαι ο μοναδικος Ελληνας σε ΟΟΟΟΟΟΟλη την Ελλαδα που θεωρει τον στρατο μια μπουρδα ενα χασιμο χρονου τελος παντων. Ας πανε ολοι οι στρατοκ@υλοι να θητευσουν! Θα χασω την κανονικη ροη της ζωης μου,και θα κατσω 12 μηνες σ'ενα στρατοπεδο? Για να θητευσεις πρεπει να γουσταρεις...εγω το θεωρω μια μπουρδα-χασιμο χρονου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 <p>Δεν φοβομαστε εχουμε εσας τους 40αριδες που ο ραμπο δεν ειναι τιποτα μπροστα σας..</p> <p> </p> <p>Και οπως ειπες εσεις υπηρετουσατε τοτε, τωρα οσοι πανε ειναι κοτες.</p> Σε σύγκριση με εσας ραμπο είμαστε φίλε. Δεν μπορεις να φανταστείς πως ειναι ο στρατός χωρίς κινητά χωρις psp χωρίς πίτσες χωρίς πουτανες κτλ. Πριν 20 χρονιά τρέχαμε και φυσικά μόνο καλο μας έκανε. Ελπίζω εσυ να πηγές και να μην φοβάσαι. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App <p>Κι επειδη ειμαι Ελληνας,τι παει να πει αυτο?</p> <p>Οχι δεν εχω κανενα προβλημα υγεια,απλως δεν γουσταρω τον στρατο,πως να το κανουμε?</p> <p>Δεν ειμαι ο μοναδικος Ελληνας σε ΟΟΟΟΟΟΟλη την Ελλαδα που θεωρει τον στρατο μια ΜΠΟΥΡΔΑ ενα χασιμο χρονου τελος παντων.</p> <p>Ας πανε ολοι οι στρατοκ@υλοι να θητευσουν!</p> <p>Θα χασω την κανονικη ροη της ζωης μου,και θα κατσω 12 μηνες σ'ενα στρατοπεδο?</p> <p>Για να θητευσεις πρεπει να γουσταρεις...εγω το θεωρω μια μπουρδα!</p> Φιλε εισαι Έλληνας αρα δεν είσαι κοτα. Επίσης και εμείς δεν θέλαμε να παμε δεν πήγαμε με όρεξη. Γνώμη μου ειναι να πας. Μερικοί που δεν πήγαν το μετανιωσαν . Δεν είναι μπούρδα ο στρατός. Ειναι η άμυνα της πατρίδας μας. Αν δεν παει κανείς ποιος θα πολεμήσει ; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απολυομαι την παρασκευη... Το στρατο τον ειδα σαν διακοπες και περασα γαματα... Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα.. Αν πηγαινα οταν ειχες παει εσυ τα ιδια θα εκανα και γω. Απλα τωρα αλλαξε ο τροπος ζωης, επηρεαζοντας ολους τους τομεις .. Δεν φταιω κανεις αν τωρα ο στρατο ειναι κολεγιο. Και αν πριν παω μου δινανε την ευκαιρια να διαλεξω, δεν θα πηγαινα. Γιατι απο μονος του ο ιδιος ο στρατος εχει χαλασει. Τους στρατιωτες τους χρειαζεται για καθαριοτητες και αγγαριες,τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 <p>Απολυομαι την παρασκευη... </p> <p> </p> <p>Το στρατο τον ειδα σαν διακοπες και περασα γαματα...</p> <p> </p> <p> </p> <p>Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα..</p> <p> </p> <p>Αν πηγαινα οταν ειχες παει εσυ τα ιδια θα εκανα και γω. Απλα τωρα αλλαξε ο τροπος ζωης, επηρεαζοντας ολους τους τομεις ..</p> <p> </p> <p>Δεν φταιω κανεις αν τωρα ο στρατο ειναι κολεγιο.</p> <p> </p> <p>Και αν πριν παω μου δινανε την ευκαιρια να διαλεξω, δεν θα πηγαινα.</p> <p> </p> <p>Γιατι απο μονος του ο ιδιος ο στρατος εχει χαλασει. Τους στρατιωτες τους χρειαζεται για καθαριοτητες και αγγαριες,τιποτα αλλο.</p> Καλος πολίτης εύχομαι και μην λες χαζά θα δεις στην πορεία οτι τελικά έμαθες πολλα και οτι τελικά καλο σου έκανε που υπηρετησες την πατριδα σου. Εννοείται οτι δεν φταις εσυ που πριν 20 χρόνια ήταν αλλιώς ο στρατός. Απλά τότε ήταν πιο δύσκολα μερικοί έκλαιγαν σαν γκομενες. Τα θυμάμαι και τρελαίνομαι . Και δεν είναι μόνο θέμα πολέμου ηδη έχουμε πόλεμο και δεν το έχουμε καταλάβει. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και πριν 20 χρόνια για πλάκα ήταν ο στρατός σε σχέση με τα πριν 50-60 χρόνια που πήγε ο πατέρας μου (3 χρόνια)... και τι να πει ο πατέρας μου για αυτούς που πήγαν σε πόλεμο, φλωράκος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Τους στρατιωτες τους χρειαζεται για καθαριοτητες. Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 .... Επίσης και εμείς δεν θέλαμε να παμε δεν πήγαμε με όρεξη. Γνώμη μου ειναι να πας. Μερικοί που δεν πήγαν το μετανιωσαν . Δεν είναι μπούρδα ο στρατός. Ειναι η άμυνα της πατρίδας μας. Αν δεν παει κανείς ποιος θα πολεμήσει ; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Για ποτε εχει κανονιστει ο πολεμος φιλε μου? Να ξερω να προετοιμαστω ψυχολογικα. ... Τους στρατιωτες τους χρειαζεται για καθαριοτητες και αγγαριες,τιποτα αλλο. Και για να βγαζουν την δουλεια των Επ.οπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το παραδεχομαι οτι ηταν μια καλη εμπειρια που εμαθα μερικα πραγματα. Προτιμουσα να ειχαμε κανονικο πολεμο. Τωρα μου παιρνουν τα παντα χωρις να με ρωτησουν και με τρομοκρατικο τροπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και πριν 20 χρόνια για πλάκα ήταν ο στρατός σε σχέση με τα πριν 50-60 χρόνια που πήγε ο πατέρας μου (3 χρόνια)...<br><br><br>και τι να πει ο πατέρας μου για αυτούς που πήγαν σε πόλεμο, φλωράκος... Εγω πήγα όμως δεν φοβόμουν αυτό του εξηγώ. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αν καποιος θελει να γευτει πραγματικο στρατο,ας παει στην κυπρο θητευσει στην 35 ΜΚ. Ητανε ο κολλητος μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε παππούδες που πολέμησαν σε κάποιον πόλεμο. Ρωτήστε τους τι εκπαίδευση είχαν λάβει προτού σταλούν στην μάχη. Όταν λάβετε την απάντησή τους θα ευχαριστείτε τον Θεό που υπάρχει η θητεία με την, έστω και ελάχιστη, στρατιωτική εκπαίδευση που μας παρέχουν. Ακόμα και αυτή η λίγη πειθαρχία που μας περνάνε βοηθάει. Αν καποιος θελει να γευτει πραγματικο στρατο,ας παει στην κυπρο θητευσει στην 35 ΜΚ. Ητανε ο κολλητος μου! Αν κάποιος θέλει πραγματικό στρατό πάει ή Ειδικές Δυνάμεις (αλεξ/6η ΜΑΚ)ή σε Στρατιωτική Σχολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Mojo ανυσηχώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις