flik Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εγώ απο άδεια μπαίνω την Τρίτη πρωί και απολύομαι Δευτέρα. Άρα μου λέτε οτι πρέπει την Δευτέρα να πάω να βγάλω ακτινογραφία. Κρίμα γιατί βαριέμαι.
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 αν απολύεσαι μέσα σε γκρουπάκι είναι πίκρα, γιατί ψάχνεις κόσμο που μπορεί να έχει φύγει σε άδεια, οπότε κοιτάς για "αντικαταστάτες"...Μόλις θυμήθηκα ότι η μαγική ημερομηνία είναι 21 Δεκεμβρίου... Γκρουπάκι δεν θα είναι και τότε; Είναι και Σάββατο, πάει θα τους ψάχνω όλους... Τουλάχιστον παίζει να κανονίσω πρώτο γκρουπ και να το κολλήσω με άδεια απολύσεως; Ή πρέπει να είμαι μέσα πιο πριν για τα διαδικαστικά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 μπαίνεις μερικές μέρες πριν (με πολιτικά ofc) και μαζεύεις υπογραφές...
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 μπαίνεις μερικές μέρες πριν (με πολιτικά ofc) και μαζεύεις υπογραφές... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω με τις άδειες... Έχω 15 κανονική και 16 παραμεθωρίου (και 12 φοιτητικη). Η φοιτητική 6+6 Ιούνιο και Σεπτέμβριο, για τις άλλες δεν ξέρω. Καλά θα ήταν 31 μέρες για απολύσεως, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω... Ίσως αφήσω μόνο 10 για το τέλος και να ζητήσω και από το γκρουπ μερικές μέρες να πάνε 15. Αλλά αν πρέπει να μπω νωρίτερα λογικά δε με πιάνει καθόλου το γκρουπ. Εντάξει, πολύ νωρίς για τέτοια, αλλά δεν ξέρω πως σπάσω τις άδειες. Πρέπει να τους το λέω και εγκαίρως γιατί αυτοί βγάζουν υπηρεσίες κάνα μήνα πριν...
kostitas Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 για να το λένε οι οδηγοί κάτι θα ξέρουν, σε ποια πόλη εισαι; Στα Χανιά είμαι. Ζήτησα κάποιο χαρτί από κει που να το αποδεικνύει αλλά δεν είχαν. Πείσμωσα όμως γιατί ένας εκεί μας μίλησε πολύ άσχημα.
Sadamiraq Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω με τις άδειες... Έχω 15 κανονική και 16 παραμεθωρίου (και 12 φοιτητικη). Η φοιτητική 6+6 Ιούνιο και Σεπτέμβριο, για τις άλλες δεν ξέρω. Καλά θα ήταν 31 μέρες για απολύσεως, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω... Ίσως αφήσω μόνο 10 για το τέλος και να ζητήσω και από το γκρουπ μερικές μέρες να πάνε 15. Αλλά αν πρέπει να μπω νωρίτερα λογικά δε με πιάνει καθόλου το γκρουπ. Εντάξει, πολύ νωρίς για τέτοια, αλλά δεν ξέρω πως σπάσω τις άδειες. Πρέπει να τους το λέω και εγκαίρως γιατί αυτοί βγάζουν υπηρεσίες κάνα μήνα πριν... πρωτον δεν νομιζω να αντεξεις,δευτερον συνηθως σε αναγκαζουν να τις σπασεις,γιατι αμα το κανουν ολοι ετσι τον τελευταιο μηνα δεν θα εχει φανταρους η μοναδα,και τριτον αμα παρεις τιμητικες και θες να τις κολησεις ακομα και να καταφερεις να κρατησεις τις 31 μερες αδειας δεν θα στις κολησουν,και γενικα μην κρατας πολλες μερες για το τελος,ενταξει παλι βεβαι αναλογα την μοναδα,αλλα αμα ειναι μοναδα που κολαει μερες στο τελος,δεν θα σου κολησουν αμα εχεις πολλες(καμια 15αρια ας πουμε)
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Να πω και εγω την δικη μου γνωμη ...δεν θα μπρουσα να υπηρετισω πουθενα αλλου εκτος απο τις Ειδικες Δυναμεις... οπως και εκανα . Δεν ειμαι στρατοκαυλος ουτε φασιστας ουτε τιποτα ,αλλα ειναι τιμη να μπορεσεις να υπηρετησεις σε τετοιες μοναδες αν και πλεον εχουν γινει σχετικα "κολλεγια" , θα σε αντιμετωπιζουν οπως ειπε και καποιος αλλος σαν πραγματικο στρατιωτη και οχι σαν τσουβαλι γιατι εσυ επελεξες στην τελικη να σε αντιμετωπισουν ετσι, θα κανεις γερες φιλιες και θα γνωρισεις κατα κανονα "καλα" παιδια . Ειναι ωραιο να συμμετεχεις σε ασκησεις οπως ο ανταρτης,50αρα πορεια ,αποβαση,θαλλασιες ασκησεις,ορεινο αγωνα ,χειμερινη ασκηση,σχοινακια,ελικοπτεριες αλλα και πολλες μα πολλες βολες ... περασαν οι 9 μηννες ευκολα και πανω απο ολα εμαθα 50 καινουρια πραγματα βγηκα πολλες φορες απο το στρατοπεδο και εζησα αξεχαστες καταστασεις ειδικα στις ασκησεις. Και η αληθεια ειναι οτι αν καποιος κανει καμια βολτα προς τα συνορα...ειται τα αλβανικα ειται προς ρουπελ θα καταλαβει καλα για ποια τιμη μιλαμε ,εκει πεσαν ανδρες μαγκες ειχαν παιδια και οικογενειες...και αναρχικος να εισαι ,αποδιδεις σεβασμο σε τετοιους αγωνιστες γιατι καλες ειναι οι μαμακιες του καναπε αλλα η αληθεια ειναι δυσκολη . Απο την αλλη σεβομαι οσα παιδια δεν θελουν να πανε...εχουμε δημοκρατια και θα επρεπε να υπαρχει εναλλακτικη θητεια για αυτα τα ατομα . Σε οσους το σκεφτονται να υπηρετησουν ειδικες δυναμεις εχω να τους πω να το κανουν , μια φορα υπηρετεις και μια φορα πεθαινεις . βγήκαν τα ένστολα τρολ να μαζέψουν πελάτες για τις εδ, άκου 'μια φορά υπηρετείς και μια φορά πεθαίνεις' Αν στις υπολοιπες μονάδες σου παιζει εμπλοκή και αγγαρεία στις ΕΔ παιζει επι 10 και πριξαρχιδισμός μέχρι τέρμα. Και στις ασκήσεις για κουβαλημα σε παίρνουν όχι για να μάθεις τίποτα... Εγώ απο άδεια μπαίνω την Τρίτη πρωί και απολύομαι Δευτέρα. Άρα μου λέτε οτι πρέπει την Δευτέρα να πάω να βγάλω ακτινογραφία. Κρίμα γιατί βαριέμαι. εφόσον έχεις μέρες μέσα μέχρι να απολυθείς, ζήτα υπηρεσιακό να πας να βγάλεις την ακτινογραφία Στα Χανιά είμαι. Ζήτησα κάποιο χαρτί από κει που να το αποδεικνύει αλλά δεν είχαν. Πείσμωσα όμως γιατί ένας εκεί μας μίλησε πολύ άσχημα. Αν θες να διασταυρώσεις την πληροφορία, ρώτα τον δικα σου, λογικά θα ξέρει ακριβώς τι ισχύει 1
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 πρωτον δεν νομιζω να αντεξεις,δευτερον συνηθως σε αναγκαζουν να τις σπασεις,γιατι αμα το κανουν ολοι ετσι τον τελευταιο μηνα δεν θα εχει φανταρους η μοναδα,και τριτον αμα παρεις τιμητικες και θες να τις κολησεις ακομα και να καταφερεις να κρατησεις τις 31 μερες αδειας δεν θα στις κολησουν,και γενικα μην κρατας πολλες μερες για το τελος,ενταξει παλι βεβαι αναλογα την μοναδα,αλλα αμα ειναι μοναδα που κολαει μερες στο τελος,δεν θα σου κολησουν αμα εχεις πολλες(καμια 15αρια ας πουμε) Οπότε πόσες περίπου να κρατήσω; Είναι και 1100 χλμ από το σπίτι μου, δεν είναι για συχνά πήγαινε έλα. Καμία βδομάδα και να μου δώσουν και αυτοί 2-3 να γίνει δεκαήμερο; Και να τις πάρω κατά τις 5 Δεκεμβρίου για να γυρίσω 15 να πάρω τις υπογραφές κτλ και να απολυθώ 21;
Sadamiraq Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Οπότε πόσες περίπου να κρατήσω; Είναι και 1100 χλμ από το σπίτι μου, δεν είναι για συχνά πήγαινε έλα. Καμία βδομάδα και να μου δώσουν και αυτοί 2-3 να γίνει δεκαήμερο; Και να τις πάρω κατά τις 5 Δεκεμβρίου για να γυρίσω 15 να πάρω τις υπογραφές κτλ και να απολυθώ 21; τι να σου πω,ειναι αναλογα την μοναδα οπως σου ειπα,εγω στην μοναδα μου στην λημνο πανω απο 8 μερες δεν μπορουσα να παρω αδεια γιατι ο λοχαγος κανονισε ετσι οποτε πηρα 4 8αρες 32 μερες,οι 3 ηταν τιμητικη,αα και κατι αλλο επειδη ειπες για ΤΑΠ,αυτες τις παιρνεις 2 για καθε μηνα που κλεινεις παραμεθωριο,αμα η μοναδα σου ειναι ειναι τυπικη,δεν θα στις δινει πιο πριν και θα σου δωσουν 14 μερες και οχι 16 αν δεν κλεισεις 8 μηνες στο παραμεθωριο,βεβαια σε αλλες μοναδες τις δινανε ακουγα,εκει που ειμουν εγω οχι καλα που εισαι και απεχεις 1100 χλμ? ακουσα οτι τωρα κοπηκαν και εντελως τα τζαμπα εισητηρια ε?
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 τι να σου πω,ειναι αναλογα την μοναδα οπως σου ειπα,εγω στην μοναδα μου στην λημνο πανω απο 8 μερες δεν μπορουσα να παρω αδεια γιατι ο λοχαγος κανονισε ετσι οποτε πηρα 4 8αρες 32 μερες,οι 3 ηταν τιμητικη,αα και κατι αλλο επειδη ειπες για ΤΑΠ,αυτες τις παιρνεις 2 για καθε μηνα που κλεινεις παραμεθωριο,αμα η μοναδα σου ειναι ειναι τυπικη,δεν θα στις δινει πιο πριν και θα σου δωσουν 14 μερες και οχι 16 αν δεν κλεισεις 8 μηνες στο παραμεθωριο,βεβαια σε αλλες μοναδες τις δινανε ακουγα,εκει που ειμουν εγω οχι καλα που εισαι και απεχεις 1100 χλμ? ακουσα οτι τωρα κοπηκαν και εντελως τα τζαμπα εισητηρια ε? Μπερδεύτηκα βασικά, 1000+ χλμ ήταν από το κέντρο που μας μετέφεραν. Από το σπίτι μου είναι 900 χλμ ο Λαγός Έβρου. Θα κλείσω 8μηνο, 19 Απριλίου πήγα στη μονάδα και φεύγω 21 Δεκεμβρίου. Το ξέρω ότι τις δίνουν όταν κλείσεις τους μήνες τις ΤΑΠ, αλλά λογικά τον τελευταίο μήνα πρέπει να τον δίνουν προκαταβολικά, αφού όταν τον κλείσεις απολύεσαι, έτσι δεν είναι; Ή τις τρώνε και τις κάνουν 14; Ένα δωρεάν πήγαινε έλα δίνουν με ΚΤΕΛ ή τρένο. Και λέω να το φυλάξω για την απολύσεως, έτσι για φτύσιμο...
Sadamiraq Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 χμμμ εσυ καταφερνεις να συμπληρωσεις 8 μηνες οποτε μαλλον θα σου δωσουν,εγω απολυομουν 5 δεκεμβριου και πηγα στην μοναδα 6 απριλιου και δεν προλαβαινα να παρω ετσι κι αλλιως,αλλα και κατι αλλα παιδια που πηγαμε στην μοναδα μαζι αλλα απολυονταν 8 του μηνος δεν πηραν ουτε αυτοι γτ οπως σου ειπα τους ειπαν οτι τις κλεινεις και μετα τις δικαιουσε,ακραιο αλλα ετσι εγινε,οπως σου ειπα εξαρτατε απο την μοναδα,σε διπλανες μας μοναδες τους δινανε 16 μερες και πριν κλεισουν καν τους μηνες,καποιοι πηραν και παραπανω γιατι ηταν μπουρδελο η μοναδα τους και χανανε μερες,σε μας αντιθετα τα λαθη τους ηταν να τρωνε μερες
CtrlFreak Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μπερδεύτηκα βασικά, 1000+ χλμ ήταν από το κέντρο που μας μετέφεραν. Από το σπίτι μου είναι 900 χλμ ο Λαγός Έβρου. Θα κλείσω 8μηνο, 19 Απριλίου πήγα στη μονάδα και φεύγω 21 Δεκεμβρίου. Το ξέρω ότι τις δίνουν όταν κλείσεις τους μήνες τις ΤΑΠ, αλλά λογικά τον τελευταίο μήνα πρέπει να τον δίνουν προκαταβολικά, αφού όταν τον κλείσεις απολύεσαι, έτσι δεν είναι; Ή τις τρώνε και τις κάνουν 14; Ένα δωρεάν πήγαινε έλα δίνουν με ΚΤΕΛ ή τρένο. Και λέω να το φυλάξω για την απολύσεως, έτσι για φτύσιμο... Έχω μια βδομάδα που με έστειλαν στα Ρίζια!! Και απολύομαι κ γω 21/12.
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 χμμμ εσυ καταφερνεις να συμπληρωσεις 8 μηνες οποτε μαλλον θα σου δωσουν,εγω απολυομουν 5 δεκεμβριου και πηγα στην μοναδα 6 απριλιου και δεν προλαβαινα να παρω ετσι κι αλλιως,αλλα και κατι αλλα παιδια που πηγαμε στην μοναδα μαζι αλλα απολυονταν 8 του μηνος δεν πηραν ουτε αυτοι γτ οπως σου ειπα τους ειπαν οτι τις κλεινεις και μετα τις δικαιουσε,ακραιο αλλα ετσι εγινε,οπως σου ειπα εξαρτατε απο την μοναδα,σε διπλανες μας μοναδες τους δινανε 16 μερες και πριν κλεισουν καν τους μηνες,καποιοι πηραν και παραπανω γιατι ηταν μπουρδελο η μοναδα τους και χανανε μερες,σε μας αντιθετα τα λαθη τους ηταν να τρωνε μερες Αν είναι και αυτοί τόσο ακραίοι θα τους πω 19 κλείνω την ΤΑΠ και 21 απολύομαι, θέλω αυτές τις 2 μέρες άδεια...
Sadamiraq Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αν είναι και αυτοί τόσο ακραίοι θα τους πω 19 κλείνω την ΤΑΠ και 21 απολύομαι, θέλω αυτές τις 2 μέρες άδεια... δεν νομιζω να σου δωσουν γιατι θα τρεχεις να παραδοσεις πραματα,υπογραφες κτλπ,ετσι κι αλλιως που θα πας?στον εξωτικο λαγο?
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 δεν νομιζω να σου δωσουν γιατι θα τρέχεις να παραδοσεις πραματα,υπογραφες κτλπ,ετσι κι αλλιως που θα πας?στον εξωτικο λαγο? Στο εξωτικό Διδυμότειχο... Εντάξει, θέλω να ελπίζω ότι θα την δώσουν, αλλά ακόμα και αν δεν, τόσο λίγες μέρες πριν την απόλυσή στο λελέ μου... Δυστυχώς πολύ μακριά ακόμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις