Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το γνωρίζω αυτό,αλλά δεν έχω ακούσει για καψώνια απο φοιτητές...!

Αρχικά δεν είναι φοιτητές, είναι Δόκιμοι. Οι μεγαλύτεροι Δόκιμοι (τα καψώνια τους δηλαδή) είναι η κυριότερη αιτία που αποχωρούν πολλά νέα παιδιά από τις στρατιωτικές σχολές. Ειδικά στην Ευελπίδων έχω ακούσει πάρα πολλά για τους τεταρτοετείς δοκίμους και το τι κάνουν στους Άσσους (στους πρωτοετείς δηλαδή).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το έχω στο νου μου,δεν το ξερα.

Ευχαριστώ

Μην ανησυχείς όμως, εκεί από ότι μου έχει πει ο αδελφός μου, τους νοιάζει περισσότερο η ακαδημαϊκή σου εκπαίδευση παρά η στρατιωτική και τα καψώνια. Εν ολίγοις coolαρε, διάβασε για τις πανελλήνιες και μετά αθλήσου λίγο.

Να πω και εγω την δικη μου γνωμη ...δεν θα μπρουσα να υπηρετισω πουθενα αλλου εκτος απο τις Ειδικες Δυναμεις... οπως και εκανα . Δεν ειμαι στρατοκαυλος ουτε φασιστας ουτε τιποτα ,αλλα ειναι τιμη να μπορεσεις να υπηρετησεις σε τετοιες μοναδες αν και πλεον εχουν γινει σχετικα "κολλεγια" , θα σε αντιμετωπιζουν οπως ειπε και καποιος αλλος σαν πραγματικο στρατιωτη και οχι σαν τσουβαλι γιατι εσυ επελεξες στην τελικη να σε αντιμετωπισουν ετσι, θα κανεις γερες φιλιες και θα γνωρισεις κατα κανονα "καλα" παιδια . Ειναι ωραιο να συμμετεχεις σε ασκησεις οπως ο ανταρτης,50αρα πορεια ,αποβαση,θαλλασιες ασκησεις,ορεινο αγωνα ,χειμερινη ασκηση,σχοινακια,ελικοπτεριες αλλα και πολλες μα πολλες βολες ... περασαν οι 9 μηννες ευκολα και πανω απο ολα εμαθα 50 καινουρια πραγματα βγηκα πολλες φορες απο το στρατοπεδο και εζησα αξεχαστες καταστασεις ειδικα στις ασκησεις.

Και η αληθεια ειναι οτι αν καποιος κανει καμια βολτα προς τα συνορα...ειται τα αλβανικα ειται προς ρουπελ θα καταλαβει καλα για ποια τιμη μιλαμε ,εκει πεσαν ανδρες μαγκες ειχαν παιδια και οικογενειες...και αναρχικος να εισαι ,αποδιδεις σεβασμο σε τετοιους αγωνιστες γιατι καλες ειναι οι μαμακιες του καναπε αλλα η αληθεια ειναι δυσκολη . Απο την αλλη σεβομαι οσα παιδια δεν θελουν να πανε...εχουμε δημοκρατια και θα επρεπε να υπαρχει εναλλακτικη θητεια για αυτα τα ατομα .

Σε οσους το σκεφτονται να υπηρετησουν ειδικες δυναμεις εχω να τους πω να το κανουν , μια φορα υπηρετεις και μια φορα πεθαινεις .

Συγκινηθηκα...αλλα να σε ρωτησω κατι...τον παπατζα-νιντζα τον ξερεις?

• Like 1

Θα το έχω στο νου μου,δεν το ξερα.

Ευχαριστώ

Θα χαλαρώσεις και θα μπεις στη σειρά  :devil: 

θα παλιώσεις και συ

και θα λες και συ ότι ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει και όχι να κερδίζεται  :eek:  :eek:  :eek:   

πρέπει να παω να βγάλω ακτινογραφία , να παραδώσω πράγματα που τα έχω στο λουκάνικο και να παρω ακόμα 4 υπογραφές

και βαριέμαιιιιι τρελα

υποτίθεται οτι θα πήγαινα την προηγούμενη εβδομάδα για ακτινογραφία χΔ!

Ακτινογραφία βγάζεις έξω σε δημόσιο νοσοκομείο με επίδειξη ταυτότητας; Πόσες είναι ρε οι υπογραφές και παίρνει τόσο χρόνο; Στη μετάθεση μου είχα τελειώσει σε 20 λεπτά.

• Super Moderators

αν απολύεσαι μέσα σε γκρουπάκι είναι πίκρα, γιατί ψάχνεις κόσμο που μπορεί να έχει φύγει σε άδεια, οπότε κοιτάς για "αντικαταστάτες"...

Ακτινογραφία βγάζεις έξω σε δημόσιο νοσοκομείο με επίδειξη ταυτότητας; Πόσες είναι ρε οι υπογραφές και παίρνει τόσο χρόνο; Στη μετάθεση μου είχα τελειώσει σε 20 λεπτά.

το ξέρω ρε αλλα βαριέμαι να παω να βγάλω χΔ....

υπογραφές ειναι καμια 10ρια νομίζω

4 μου έμειναν , θα πάω να τις πάρω και finito la musica

το καλό είναι πως αυτές οι τέσσερις είναι απο άτομα που θα είναι εκεί , οπότε δεν θα ψάξω για αντικαταστάτες B)

αλλα βαριέμαιιιιιιιιιιιιι να πάω καν :ph34r:

το ξέρω ρε αλλα βαριέμαι να παω να βγάλω χΔ....

υπογραφές ειναι καμια 10ρια νομίζω

4 μου έμειναν , θα πάω να τις πάρω και finito la musica

το καλό είναι πως αυτές οι τέσσερις είναι απο άτομα που θα είναι εκεί , οπότε δεν θα ψάξω για αντικαταστάτες B)

αλλα βαριέμαιιιιιιιιιιιιι να πάω καν :ph34r:

Δηλαδή εγώ που απολύομαι στις 13, πρέπει μέσα στη βδομάδα να πάω έξω για ακτίνες; Εγώ όταν μπήκα, νόμιζα οτι αυτοί σε στέλνουν μέσω ΣΤΕΠ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...