Dimitris4ssas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το επιδιώκω,ναι το γνωρίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostitas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γεια σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι για τις μετακινήσεις σε ΜΜΜ για στρατιώτες. Εκεί που είμαι φαντάρος οι οδηγοί αστικών λεωφορείων λένε οτι δεν ισχύει αυτό εδώ και 5-6 μήνες και κόβουμε κανονικό (ούτε καν μειωμένο) εισιτήριο. Έψαξα στο site του υπουργείου αμύνης αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 για να το λένε οι οδηγοί κάτι θα ξέρουν, σε ποια πόλη εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 μια ερωτηση,επειδη τα χω ξεχασει πλεον.. με ρωτησε γνωστος μου σχετικα με το απολυτηριο. του ειπα πως ειχα ακουσει(οταν ημουν κ εγω εις τον ΕΣ) πως πρασινο απολυτηριο παιρνουν 100% οι εφεδροι αξ/κοι κ δεκαννεις, οι πρασινοσκουφηδες και οι Ι1. οι υπολοιποι παιρνουν ασπρο. μερωτησε επειδη του ειχα πει τοοοτε που απολυθηκα πως πηρα πρασινο (ημουν Ι1 τπτ αλλο απ τα παραπανω) .Μετα απο 1 χρονο κ κατι μηνες απ την απολυση μού εστειλε το στρατιωτικο γραφειο λευκο κ τους εστειλα το πρασινο..δε περασα επανεκπαιδευση πως το λενε , (επιστρατευση μηπως ? :ρ) παρολο που καποιοι της σειρας μου τους καλεσανε για 1 βδομαδα. μου ειπε αυτος οτι πρασινο χρωμα δινουν σε οοολους τους ενοπλους,ισχυει ? επειδη δε θυμαμαι καθολου :ρ και αμα τυχει κ παρει ασπρο ,δε σημαινει οτι του αλλαξανε το Ι εν αγνοια του ε? ( ειχα καποιες σειρες εφ.δεκανεις βυσματακια καλα που πηραν ασπρο απολυτηριο με τη μια :ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γεια σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι για τις μετακινήσεις σε ΜΜΜ για στρατιώτες. Εκεί που είμαι φαντάρος οι οδηγοί αστικών λεωφορείων λένε οτι δεν ισχύει αυτό εδώ και 5-6 μήνες και κόβουμε κανονικό (ούτε καν μειωμένο) εισιτήριο. Έψαξα στο site του υπουργείου αμύνης αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ. δεν ισχυει παντου, δυστυχως. αθηνα και θεσνικη παντως που το εφαρμοσα ισχυει στανταρ οτι μετρο και λεωφορεια ειναι δωρεαν μεχρι και σε πλαζ πληρωνεις μειωμενο πιερια ομως για να πανε κατερινη που ηταν κανα τεταρτο-εικοσαλεπτο το λεωφορειο πληρωναν γενικα η μετακινηση του στρατιωτη και ποσο αυτη επιδοτειται ειναι κοροιδια κανονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Για Ιατρική στοχεύω,συγκεκριμένα θέλω να μάθω για τη μεταβολή απο τη μαθητική στην στρατιωτική ζωή,υποχρεώσεις,δικαιώματα. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.!!! Εντάξει, το ότι θα υπάρχει πειθαρχία και στρατιωτική εκπαίδευση (καθώς και καψώνια) είναι λογικό μιας και όπως και να το κάνεις είναι μία στρατιωτική σχολή, απλά καμία σχέση με Ευελπίδων και τέτοια. Και ο αδελφός μου στο τμήμα Ιατρικής είχε περάσει (και τον στείλανε ΠΑ) και μπορώ να πω ότι σε σχέση με άλλους φίλους μου στρατιωτικούς από άλλες σχολές, δεν είδα καμία σοβαρή αλλαγή στην συμπεριφορά του πέραν από την αυτοπειθαρχία. Εσύ κοίτα να πιάσεις τα μόρια στις Πανελλαδικές πρώτα και να προσέχεις λίγο την φυσική σου κατάσταση και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό! Καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Οι συμβουλές σουείναι πολύ αξιόλογες,πράγματι αυτές οι μέρες είναι οι σημαντικότερες,αναγνωρίζω τη δυσκολία αλλά στοχεύω μια ολόκληρη χρονιά σθεναρά σε κάθε μου κίνηση για τη σχολή αυτή και πιστεύω ταπεινά...οτι θα τα καταφέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Οι συμβουλές σουείναι πολύ αξιόλογες,πράγματι αυτές οι μέρες είναι οι σημαντικότερες,αναγνωρίζω τη δυσκολία αλλά στοχεύω μια ολόκληρη χρονιά σθεναρά σε κάθε μου κίνηση για τη σχολή αυτή και πιστεύω ταπεινά...οτι θα τα καταφέρω! Μακάρι και στο εύχομαι να τα καταφέρεις. Απλά μετά τις Πανελλήνιες( 20 κάτι Μαΐου νομίζω είναι το τελευταίο μάθημα) άρχισε λίγο το τρεξιματάκι για τις ΠΚΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Όντως έχω βάλει μερικά κιλά αλλά γυμνάζομαι(μπάσκετ) και εκτονώνομαι παράλληλα,ωστόσο θα ακολουθήσω ειδική προετοιμασία έπειτα απο τις προσμενείς εξετάσεις. Παιδιά όποιος άλλος έχει επιπρόσθετα κάποια αξιόλογη πληροφορία,για την ΣΣΑΣ,είναι ευπρόσδεκτη!!!! !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Να πω και εγω την δικη μου γνωμη ...δεν θα μπρουσα να υπηρετισω πουθενα αλλου εκτος απο τις Ειδικες Δυναμεις... οπως και εκανα . Δεν ειμαι στρατοκαυλος ουτε φασιστας ουτε τιποτα ,αλλα ειναι τιμη να μπορεσεις να υπηρετησεις σε τετοιες μοναδες αν και πλεον εχουν γινει σχετικα "κολλεγια" , θα σε αντιμετωπιζουν οπως ειπε και καποιος αλλος σαν πραγματικο στρατιωτη και οχι σαν τσουβαλι γιατι εσυ επελεξες στην τελικη να σε αντιμετωπισουν ετσι, θα κανεις γερες φιλιες και θα γνωρισεις κατα κανονα "καλα" παιδια . Ειναι ωραιο να συμμετεχεις σε ασκησεις οπως ο ανταρτης,50αρα πορεια ,αποβαση,θαλλασιες ασκησεις,ορεινο αγωνα ,χειμερινη ασκηση,σχοινακια,ελικοπτεριες αλλα και πολλες μα πολλες βολες ... περασαν οι 9 μηννες ευκολα και πανω απο ολα εμαθα 50 καινουρια πραγματα βγηκα πολλες φορες απο το στρατοπεδο και εζησα αξεχαστες καταστασεις ειδικα στις ασκησεις. Και η αληθεια ειναι οτι αν καποιος κανει καμια βολτα προς τα συνορα...ειται τα αλβανικα ειται προς ρουπελ θα καταλαβει καλα για ποια τιμη μιλαμε ,εκει πεσαν ανδρες μαγκες ειχαν παιδια και οικογενειες...και αναρχικος να εισαι ,αποδιδεις σεβασμο σε τετοιους αγωνιστες γιατι καλες ειναι οι μαμακιες του καναπε αλλα η αληθεια ειναι δυσκολη . Απο την αλλη σεβομαι οσα παιδια δεν θελουν να πανε...εχουμε δημοκρατια και θα επρεπε να υπαρχει εναλλακτικη θητεια για αυτα τα ατομα . Σε οσους το σκεφτονται να υπηρετησουν ειδικες δυναμεις εχω να τους πω να το κανουν , μια φορα υπηρετεις και μια φορα πεθαινεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Στοχευμένη η αποψη σου ως προς την στρωτιωτική φύση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 πρέπει να παω να βγάλω ακτινογραφία , να παραδώσω πράγματα που τα έχω στο λουκάνικο και να παρω ακόμα 4 υπογραφέςκαι βαριέμαιιιιι τρελαυποτίθεται οτι θα πήγαινα την προηγούμενη εβδομάδα για ακτινογραφία χΔ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παιδιά όποιος άλλος έχει επιπρόσθετα κάποια αξιόλογη πληροφορία,για την ΣΣΑΣ,είναι ευπρόσδεκτη!!!! Α, ξέχασα να σε ενημερώσω ότι στην αρχή του πρώτου έτους σχεδόν όλοι οι μεγαλύτεροι Δόκιμοι (δευτεροετείς, τριτοετείς κτλ) θα σας πλακώσουν στα καψώνια και στις αγγαρείες λόγω "προσαρμογής". Να θυμάσαι ότι εκτός από μεγαλύτεροί σου (ως προς τον βαθμό αλλά και την ηλικία) είναι επίσης υπεύθυνοι για τους νεοσύλλεκτους Δοκίμους, οπότε θα σου πρότεινα να μην φέρνεις και πολλές αντιρρήσεις σε αυτούς και να κάνεις ό,τι σου λένε. Έτσι κι αλλιώς, πριν την ορκωμοσία μόνο ένας μήνας είναι για προσαρμογή, οπότε εάν κάνεις λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris4ssas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δε το κατάλαβα ακριβώς αυτό που λές... Ποια προσαρμογή εννοείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δε το κατάλαβα ακριβώς αυτό που λές... Ποια προσαρμογή εννοείς;; Όταν μπεις στην σχολή θα κάνεις έναν μήνα εκπαίδευση πρώτα και μετά θα ορκιστείς πρωτοετής. Αυτός ο ένας μήνας υποτίθεται ότι είναι για προσαρμογή και για την ομαλή ένταξή σου στην στρατιωτική νοοτροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις