LongTom Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Πάντα με αρέσει αυτό το θέμα γιατί όλα τα "μαχήμια" και τα "κομμάντα" του φόρουμ έρχονται να την πουν στους υπόλοιπους "γιωτάδες". Ακούς εκεί, αναρχικούς λέει ο τύπος. Tουλάχιστον από άποψη ετοιμότητας των ΕΠΟΠ πολύ αμφιβάλω εάν σε περίπτωση κρίσης η μεγάλη πλειοψηφία θα ξέρει τι να κάνει. Μεγάλοι φιδέμπορες, χώστες και μεγάλο ποσοστό εξ'αυτών είναι και αμόρφωτοι(τυπικά ή ουσιαστικά). Ο άλλος,αν και πυροβολητής(που λέει ο λόγος), δεν ήξερε ότι στο πυροβολικό ότι την τροχιά των βλημάτων την ορίζει η βαλλιστική. Ένας τρίτος νόμιζε(και "δίδασκε" τρομάρα του) ότι τα RM-70 ήταν από Τσέχικα αποθέματα γιατί λέει τα Tatra είναι τσέχικα. Πολύ γέλιο γενικότερα και εάν δεν ήταν τόσο κωλόπαιδα,τεμπελόσκυλα και χώστες θα τους έκανα χάζι. Βέβαια οι αξιωματικοί δεν πάνε πίσω. Υπολοχαγός έλεγε με δασκαλίστικο ύφος για το σούπερ ουάου F-35 που είναι σε υπηρεσία με τους φίλους μας τους αμερικάνους(το 2010,μάλλον θα το μπέρδεψε με το F-22). Όταν του την είπα με έστειλε για αγγαρεία. Τεσπα,για γέλια και για κλάματα καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ωπ ναι σωστά ξεχάσαμε το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων κουμουνιστής, μαύρος, εβραίος, λεσβία εδώ και ολίγων αξύριστος son, i'm disappoint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Υπολοχαγός έλεγε με δασκαλίστικο ύφος για το σούπερ ουάου F-35 που είναι σε υπηρεσία με τους φίλους μας τους αμερικάνους(το 2010,μάλλον θα το μπέρδεψε με το F-22). Όταν του την είπα με έστειλε για αγγαρεία. Λυπάμαι αλλά εν μέρη είχε δίκιο ο Υπολοχαγός σου. Τα τρία F-35 (A, B και C) βρίσκονται όντως σε ενεργή υπηρεσία στην Αμερική ως πρωτότυπα, απλά δεν έχουν "βγει στην μαζική παραγωγή" λόγω του ότι ακόμα <<δοκιμάζονται>> (τι σκατά δοκιμάζουν 7 χρόνια τώρα δεν ξέρω). Όοοοπα, στάκα μία.Για ποιο τσάμπα μιλάμε; Έκανα 12μηνο και μου έφυγαν ούτε λίγο ούτε πολύ 3,5~4Κ ευρώ.Δικά μου χρήματα,δουλεμένα με ξενύχτια κατα την "πολιτική" μου ζωή. Πληρώναμε για να τρώμε έξω,γιατί πολύ απλά θα σε τσάκιζαν στην αγγαρία έτσι και έμενες μέσα.Πληρώναμε για να κοιμόμαστε έξω,γιατί δέν σου επέτρεπαν να ακουμπάς το κρεβάτι πρίν τις 23:00 (+αγγαρία).Πληρώναμε για αεροπορικά εισητήρια,γιατί το καράβι έκανε άγονη και ήθελες 12~18 ώρες να να φτάσεις Πειραιά.Πληρώναμε για τα φαρμακά μας,γιατί το μόνο που είχαν στο αναρρωτήριο ήταν αποχρεμπτικό και παρακεταμόλη.Πληρώναμε για το Pubex,γιατι ο κοριός (και η παρέα του) έκαναν πάρτυ πάνω στο σαρκιό σου.Πληρώναμε για τις στολές μας,αφού οι του ΕΣ είχαν κάτι σάν ημερομηνία λήξης (btw 4 κατέστρεψα).Πληρώναμε για να πλένουμε ρούχα,γιατί παρόλο που υπήρχε η δυνατότητα στην μονάδα,δέν ήξερες αν θα βρείς την στολή/πετσέτα,κάλτσες σου το πρωι.Πληρώναμε για σχοινοβελό/σιδηροβελό,γιατί αυτά που παρείχε ο λόχος δέν έφταναν ούτε για ζήτω.Τέλος πληρώναμε με τον προσωπικό μόχθο κάθε μέρα,υπο αντίξοες πολλές φορές συνθήκες,για τα κολλήματα/κάβλα του κάθε ΔΥ.Μερικές φορές με τραυματισμούς,ακόμα πιο σπάνια και με ζωές. Και,όπως καλά είπε ο Dark_son20,πλήρωνα-πληρώνω-και θα πληρώνω απο τις κρατήσεις εισοδήματος,μέχρι να πάω κασελάτος... Οπότε για πιο τσάμπα μιλάμε ή μήπως να πούμε και ευχαριστώ για τα 3,80/μήνα; Και τα παράπονα απο ποιόν;Εμένα που με πήγαινε 1-1 (άλλα σε μαύρο τέντα στρατόπεδο).Όσοι έφαγαν εμπλοκές τύπου 40/1 , 50/1 θα με λιθοβολήσουν... ΕΑΝ ήσουν απόφοιτος Λυκείου όταν είχε έρθει η ώρα να καταταχτείς ως φαντάρος, θα είχες την ένδειξη ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός) όπου αυτό σημαίνει ότι εάν εσύ ήθελες μπορούσες να γίνεις ΔΕΑ (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός) και θα έπαιρνες 539€ στην αρχή και μετά από λίγο καιρό που θα ονομαζόσουν Έφεδρος Ανθυπολοχαγός θα έπαιρνες 719€ (πρόσθεσε και όσα επιδόματα δικαιούσαι ΕΑΝ τα δικαιούσαι) και θα δούλευες με ωράριο Στρατιωτικού εκ Παραγωγικής Σχολής και με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού (και εννοείται δεν θα είχες καψώνια, αγγαρείες κτλ). Αυτό που θέλω να πω με το ποστ μου αυτό είναι ότι ήταν καθαρά και μόνο στο χέρι σου να έκανες την θητεία σου υπό ευνοϊκότερες συνθήκες και με μισθό πάρα πολύ καλό για τις μέρες μας. Την επιλογή την είχες. Εάν δεν την άρπαξες από τα μαλλιά την ευκαιρία δεν σου φταίει ούτε ο ΕΣ ούτε κανείς άλλος. Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Α ρε Ελλαδαρα..... αμα προκυψει κανα θέμα έχεις πολλους να βασιζεσαι. κανενα τετοιο θεμα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Λυπάμαι αλλά εν μέρη είχε δίκιο ο Υπολοχαγός σου. Τα τρία F-35 (A, B και C) βρίσκονται όντως σε ενεργή υπηρεσία στην Αμερική ως πρωτότυπα, απλά δεν έχουν "βγει στην μαζική παραγωγή" λόγω του ότι ακόμα <<δοκιμάζονται>> (τι σκατά δοκιμάζουν 7 χρόνια τώρα δεν ξέρω). ΕΑΝ ήσουν απόφοιτος Λυκείου όταν είχε έρθει η ώρα να καταταχτείς ως φαντάρος, θα είχες την ένδειξη ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός) όπου αυτό σημαίνει ότι εάν εσύ ήθελες μπορούσες να γίνεις ΔΕΑ (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός) και θα έπαιρνες 539€ στην αρχή και μετά από λίγο καιρό που θα ονομαζόσουν Έφεδρος Ανθυπολοχαγός θα έπαιρνες 719€ (πρόσθεσε και όσα επιδόματα δικαιούσαι ΕΑΝ τα δικαιούσαι) και θα δούλευες με ωράριο Στρατιωτικού εκ Παραγωγικής Σχολής και με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού (και εννοείται δεν θα είχες καψώνια, αγγαρείες κτλ). Αυτό που θέλω να πω με το ποστ μου αυτό είναι ότι ήταν καθαρά και μόνο στο χέρι σου να έκανες την θητεία σου υπό ευνοϊκότερες συνθήκες και με μισθό πάρα πολύ καλό για τις μέρες μας. Την επιλογή την είχες. Εάν δεν την άρπαξες από τα μαλλιά την ευκαιρία δεν σου φταίει ούτε ο ΕΣ ούτε κανείς άλλος. Φιλικά πάντα. Ακριβως. 4 μηνες εκπαιδευση στην αρχη και μετα ωραριο δημοσιου υπαλληλου.Βεβαια δεν κοιμασαι μεσα θα επρεπε να νοικιαζεις δικο σου σπιτι. Επισης θα ηθελα να γραψω στους φιλους μου που μαλλον με περασαν για ΕΠΟΠ οτι εγω ουτε ΕΠΟΠ ειμαι ουτε η αρμοδιοτητα μου ειναι να υποστηριξω τους στρατιωτικους. Απλα θα πρεπει να τα γραφουμε ολα. Και οπως ειπα και στην αρχη καποιος ο οποιος ειναι γιωτάς στο στρατο ισως μετα αποδειχθει γιωτας και σε άλλα πραγματα εκτος στρατου. Γιατι ειναι περιεργο το να θες να βγεις γιωτάς ενω δεν εχεις προβλημα. Δεν εχει καμια λογική. Δηλαδη τι θα γλιτωσεις? στις τουαλετες θα σε χωσουνε και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ακριβως. 4 μηνες εκπαιδευση στην αρχη και μετα ωραριο δημοσιου υπαλληλου.Βεβαια δεν κοιμασαι μεσα θα επρεπε να νοικιαζεις δικο σου σπιτι. Μπορείς να κοιμηθείς και μέσα εάν το επιθυμείς αλλά θα πρέπει να κάνεις μία αντίστοιχη αίτηση στο ΓΕΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ΕΑΝ ήσουν απόφοιτος Λυκείου όταν είχε έρθει η ώρα να καταταχτείς ως φαντάρος, θα είχες την ένδειξη ΥΕΑ (Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός) όπου αυτό σημαίνει ότι εάν εσύ ήθελες μπορούσες να γίνεις ΔΕΑ (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός) και θα έπαιρνες 539€ στην αρχή και μετά από λίγο καιρό που θα ονομαζόσουν Έφεδρος Ανθυπολοχαγός θα έπαιρνες 719€ (πρόσθεσε και όσα επιδόματα δικαιούσαι ΕΑΝ τα δικαιούσαι) και θα δούλευες με ωράριο Στρατιωτικού εκ Παραγωγικής Σχολής και με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού (και εννοείται δεν θα είχες καψώνια, αγγαρείες κτλ). Αυτό που θέλω να πω με το ποστ μου αυτό είναι ότι ήταν καθαρά και μόνο στο χέρι σου να έκανες την θητεία σου υπό ευνοϊκότερες συνθήκες και με μισθό πάρα πολύ καλό για τις μέρες μας. Την επιλογή την είχες. Εάν δεν την άρπαξες από τα μαλλιά την ευκαιρία δεν σου φταίει ούτε ο ΕΣ ούτε κανείς άλλος. Φιλικά πάντα. Ξεχνάς όμως οτι: α) Υπηρετείς +6 μήνες (ή τουλάχιστον τόσο ήταν στο 12μηνο) β) Πρέπει να νοικιάσεις σπίτι,με ότι συνεπάγεται αυτό απο πλευρά εξόδων,αφού ουσιαστικά διαμένεις εκτός μονάδας.Η μονή περίπτωση που μπορείς να βάλεις τα χρήματα καθαρά στην τσέπη είναι ώς Αρχιφύλακας με απόσπαση σε κάποιο φυλάκιο,που δέν έχεις δικαίωμα εξόδου παρεμπιπτόντως,πέραν της προγραμματισμένης άδειας ή αλλαγής απο άλλο Αρχιφύλακα. γ) ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ τιμητικά ως έφεδρος ανθ/γος,δέν πληρώνεσαι as such.Μπορεί το μισθολόγιο να υπάγεται σε περιπτώσεις που σε καλούν για επανεκπαίδευση,σε καμία περίπτωση ο ΔΕΑ δέν θα δεί την 700αρα όσο υπηρετεί. Μπορεί να υπήρξα αφελής που παρέμεινα με τον βαθμό του δεκανέα και εκτελούσα χρέη επιλοχία στην μονάδα.Και μόνο που δέν είχα την επιπλέον σκοτούρα των ΕΠΟΠ στο 298ΜΚ/ΤΕ,ήταν υπεραρκετό.Απο εκεί και πέρα,οτιδήποτε ήταν κάτω απο τον δίκα/υπόδικα,έτρωγε σκατό,οπότε...φιλικά πάντα,μάλλον μαλακίες μου λές.Ειδικά τα α+β είναι η επιτομή της ευκαιρίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ωχ, ήρθε ο απίστευτος να μας τρελάνει με τα παπατζιλίκια του. καταρχάς, ο πρώτος μισθός του ΔΕΑ δεν είναι 539€, τους πρώτους 4 μήνες YEA είναι 8€ και τους επόμενους 2 μήνες σου αφαιρούν την οχτάρα στολή και διαφορα αλλα, που κάνει κάνα 800€. Mετά αρχίζεις να πληρώνεσαι σαν δόκιμος και τον τελευταίο μηνα της θητείας γίνεσαι έφεδρος ανθυπολοχαγός, και στην καλλίτερη περίπτωση να πάρεις με τις τωρινές συνθήκες 640€. Απ'όσους δοκιμους ρώτησα κανένας δεν την είχε βγάλει με τα λεφτά του στρατού όλοι λίγο πολύ είχαν ξοδέψει όσα και οι φαντάροι. Tώρα το αν μπορείς να μείνεις μέσα στο στρατόπεδο δεν το ξέρω αλλα αν ήταν τόσο καλή ιδέα γιατί κανένας δόκιμος δεν έμενε μέσα; μήπως στο χρεώνουν λες και μένεις στο Hilton; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 brickoman πάλι καινούριο account? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ξεχνάς όμως οτι: α) Υπηρετείς +6 μήνες (ή τουλάχιστον τόσο ήταν στο 12μηνο) β) Πρέπει να νοικιάσεις σπίτι,με ότι συνεπάγεται αυτό απο πλευρά εξόδων,αφού ουσιαστικά διαμένεις εκτός μονάδας.Η μονή περίπτωση που μπορείς να βάλεις τα χρήματα καθαρά στην τσέπη είναι ώς Αρχιφύλακας με απόσπαση σε κάποιο φυλάκιο,που δέν έχεις δικαίωμα εξόδου παρεμπιπτόντως,πέραν της προγραμματισμένης άδειας ή αλλαγής απο άλλο Αρχιφύλακα. γ) ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ τιμητικά ως έφεδρος ανθ/γος,δέν πληρώνεσαι as such.Μπορεί το μισθολόγιο να υπάγεται σε περιπτώσεις που σε καλούν για επανεκπαίδευση,σε καμία περίπτωση ο ΔΕΑ δέν θα δεί την 700αρα όσο υπηρετεί. Μπορεί να υπήρξα αφελής που παρέμεινα με τον βαθμό του δεκανέα και εκτελούσα χρέη επιλοχία στην μονάδα.Και μόνο που δέν είχα την επιπλέον σκοτούρα των ΕΠΟΠ στο 298ΜΚ/ΤΕ,ήταν υπεραρκετό.Απο εκεί και πέρα,οτιδήποτε ήταν κάτω απο τον δίκα/υπόδικα,έτρωγε σκατό,οπότε...φιλικά πάντα,μάλλον μαλακίες μου λές.Ειδικά τα α+β είναι η επιτομή της ευκαιρίας! α) Τώρα πια είναι +4 μήνες αλλά δεν νομίζω την σήμερον ημέρα να έχουν καμιά δουλειά πίσω στο σπίτι να τους περιμένει ώστε να έχουν την σκοτούρα να γυρίσουν νωρίτερα. β) Μπορείς να μείνεις και εκεί μέσα. γ) Όσο είσαι ΔΕΑ παίρνεις τα 539€. Μετά την αποφοίτησή σου και την ορκωμοσία σου σε ΕΑνθγος παίρνεις 719€ (και εννοείται ότι με την απόλυσή σου κρατάς τον βαθμό σου) . Εγώ τα 719€ που έπαιρνα ως ΕΑνθγος τα έδινα όλα για ενοίκιο, φαΐ κτλ (τους δύο πρώτους μήνες, μετά έμενα μέσα στο στρατόπεδο). ωχ, ήρθε ο απίστευτος να μας τρελάνει με τα παπατζιλίκια του. καταρχάς, ο πρώτος μισθός του ΔΕΑ δεν είναι 539€, τους πρώτους 4 μήνες YEA είναι 8€ και τους επόμενους 2 μήνες σου αφαιρούν την οχτάρα στολή και διαφορα αλλα, που κάνει κάνα 800€. Mετά αρχίζεις να πληρώνεσαι σαν δόκιμος και τον τελευταίο μηνα της θητείας γίνεσαι έφεδρος ανθυπολοχαγός, και στην καλλίτερη περίπτωση να πάρεις με τις τωρινές συνθήκες 640€. Απ'όσους δοκιμους ρώτησα κανένας δεν την είχε βγάλει με τα λεφτά του στρατού όλοι λίγο πολύ είχαν ξοδέψει όσα και οι φαντάροι. Tώρα το αν μπορείς να μείνεις μέσα στο στρατόπεδο δεν το ξέρω αλλα αν ήταν τόσο καλή ιδέα γιατί κανένας δόκιμος δεν έμενε μέσα; μήπως στο χρεώνουν λες και μένεις στο Hilton; Ώπα κάτσε λίγο γιατί τα μπέρδεψες! ΥΕΑ είναι (σχεδόν) όλοι οι φαντάροι. ΌΤΑΝ και εάν περάσεις τις ΠΚΕ ονομάζεσαι ΔΕΑ και με την αποφοίτησή σου από το σχολείο ονομάζεσαι Δόκιμος ΕΑνθγος. Ύστερα υπηρετείς ως ΕΑνθγος. Όσο για το τελευταίο, μήπως δεν ήξεραν ότι μπορούσαν να μείνουν και μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ορκίζεσαι και ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ πάμε άλλη μία; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ την ίδια μέρα,πας σπίτι,dismissed,τον πούλο,δι έντ. Το αστέρι το φοράς μιά και μόνο φορά,μετά την πολιτική ταυτότητα στο στόμα και δρόμο. Τι δέν καταλαβαίνεις; Θές να σε μεταβολάρω μέχρι το βράδυ,ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ορκίζεσαι και ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ πάμε άλλη μία; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ την ίδια μέρα,πας σπίτι,dismissed,τον πούλο,δι έντ. Το αστέρι το φοράς μιά και μόνο φορά,μετά την πολιτική ταυτότητα στο στόμα και δρόμο. Τι δέν καταλαβαίνεις; Θές να σε μεταβολάρω μέχρι το βράδυ,ε; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Πιο πριν φέρεις τις κοκκινόασπρες επωμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ρε μαλακα έλεος, είσαι και μόνιμος, όλοι οι φαντάροι δεν είναι YEA, αλλα έχουν ένδειξη YEA. YEA λέγεσαι όσο είσαι στη σχολη εφέδρων αξιωματικών, όταν αποφοιτήσεις ονομάζεσαι δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και τον τελευταίο μηνα της θητείας σου ονομάζεσαι έφεδρος ανθυπολοχαγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ημι-Αναπαυση σε ολους! χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Mojo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ρε μαλακα έλεος, είσαι και μόνιμος, όλοι οι φαντάροι δεν είναι YEA, αλλα έχουν ένδειξη YEA. YEA λέγεσαι όσο είσαι στη σχολη εφέδρων αξιωματικών, όταν αποφοιτήσεις ονομάζεσαι δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και τον τελευταίο μηνα της θητείας σου ονομάζεσαι έφεδρος ανθυπολοχαγός. Ποιος είναι μόνιμος ρε; Έχω τελειώσει το φανταριλίκι κάτι χρόνια τώρα! Πάμε άλλη μία: Είσαι 18 χρονών και τελείωσες το Λύκειο. Σου έρχεται η στρατολογία και έχεις ένδειξη ΥΕΑ. Πας για ΠΚΕ/ΔΕΑ και γίνεσαι ΥΕΑ. ΕΑΝ περάσεις τις ΠΚΕ τότε γίνεσαι ΔΕΑ και μετά ΕΑνθγος. Απλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις