Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι και να πεις δεν το σωζεις.... αν πηγες στρατο υγιης και βαλθηκες να βγεις γιωτάς

να ξερεις οτι γιωτάς θα εισαι και σε αλλα πραγματα στη ζωη σου ..... απο το στρατο τελειωσες εφυγες

αλλα απο τα αλλα που θα χεις δεν γλιτωνεις γιατι νορμαλ ανθρωπος να κυνηγαει να γινει γιωτάς δεν στεκει.

Καταλαβες? δεν σε σωζει η ειρωνια δηλαδη. Θα με θυμηθεις. Γιωτας θα εισαι και αλλου.... δεν ειναι μονο στο στρατο ο γιωτάς στην νοοτροπια... εκτος και αν καποιος εχει σοβαρο προβλημα υγειας εκει παω πασο ειδαλλως τρεχα να κρυφτεις. Και οχι να βγαινεις να ειρωνευεσαι κιολας.

Σε αυτο θα συμφωνησω: Αν εισαι γιωτας (ψευτικος εννοειται) στο στρατο, κρυβεις και ενα γιωτομπαλο στη πολιτική ζωη.

Καταρχας αμα εισαι γιωτομπαλο ψευτικο εισαι και γαμωσείρης. Ειναι κανονας αυτό.

Δειχνει τον πραγματικο σου χαρακτηρα, κατα ποσο σεβεσαι τον αλλο τον κακομοιρη που θα παει σκοπετο στα χιονια και συ κοιμασαι διπλα στα ψυγεια ως θαλαμοντογκ γιατι εισαι ελευθερος ορθοστασίας, ελευθερος σκονης, ελευθερος καθαριοτητων γιατι καραδωκει ενας deadly virus να κατατροπώσει το ευαισθητο για τον στρατο οργανισμουλη σου, αλλα γαμιας εξω στον πολιτικο κοσμο με civic kai 5 γκομενες κτλπ.

Να χει ο αλλος προβλημα προς θεου να τον κουβαλήσω σαν game κορεατικο στο LOL!

Αλλα να ναι γαμωσείρης και να λεει για τον βουλευτη απο το ανω περτουλη και το βυσμα του ως γιωτα-boy εκει τρελαίνομαι.

κατι αλλο εγω δεν περασα καλα στρατο αλλα μολις σταματησαν να γκρινιαζω ολα εφτιαξαν.

Και απο την αλλη 9 μηνες απο την ζωη -2 οι αδειες δεν ειναι πολυ χρονος.

7 μηνες ειναι η διαρκεια των κλειστων ματιων απο το fap που χουμε ριξει στη ζωή μας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κρατος σε περιπτωση που αρρωστήσεις ή έχεις ενα προβλημα οσο εισαι στο στρατο σου δινει την ευκαιρια να πας στο νοσοκομειο και να σε φροντισουν..... τσαμπα τρως... τσαμπα φαρμακα .... τσαμπα κινεισαι (τα εισιτηρια των λεωφορειων υπο άλλες συνθηκες θα σου κοστιζαν 1.40 μπαινεις τσαμπε) και ρωταω γιατι τέτοια αχαριστια? 

Αν έχασες καποια δουλεια πριν μπεις φαντάρος πάσο. Αλλα σκεφτειτε ορισμενοι οτι ζειτε μεσα σε ενα κρατος το οποιο καποιες φορες εχει εξασφαλισει καποια πραγματακια ειτε σε εσας ειτε στους γονεις σας.

Όοοοπα, στάκα μία.Για ποιο τσάμπα μιλάμε;

Έκανα 12μηνο και μου έφυγαν ούτε λίγο ούτε πολύ 3,5~4Κ ευρώ.Δικά μου χρήματα,δουλεμένα με ξενύχτια κατα την "πολιτική" μου ζωή.

Πληρώναμε για να τρώμε έξω,γιατί πολύ απλά θα σε τσάκιζαν στην αγγαρία έτσι και έμενες μέσα.Πληρώναμε για να κοιμόμαστε έξω,γιατί δέν σου επέτρεπαν να ακουμπάς το κρεβάτι πρίν τις 23:00 (+αγγαρία).Πληρώναμε για αεροπορικά εισητήρια,γιατί το καράβι έκανε άγονη και ήθελες 12~18 ώρες να να φτάσεις Πειραιά.Πληρώναμε για τα φαρμακά μας,γιατί το μόνο που είχαν στο αναρρωτήριο ήταν αποχρεμπτικό και παρακεταμόλη.Πληρώναμε για το Pubex,γιατι ο κοριός (και η παρέα του) έκαναν πάρτυ πάνω στο σαρκιό σου.Πληρώναμε για τις στολές μας,αφού οι του ΕΣ είχαν κάτι σάν ημερομηνία λήξης (btw 4 κατέστρεψα).Πληρώναμε για να πλένουμε ρούχα,γιατί παρόλο που υπήρχε η δυνατότητα στην μονάδα,δέν ήξερες αν θα βρείς την στολή/πετσέτα,κάλτσες σου το πρωι.Πληρώναμε για σχοινοβελό/σιδηροβελό,γιατί αυτά που παρείχε ο λόχος δέν έφταναν ούτε για ζήτω.Τέλος πληρώναμε με τον προσωπικό μόχθο κάθε μέρα,υπο αντίξοες πολλές φορές συνθήκες,για τα κολλήματα/κάβλα του κάθε ΔΥ.Μερικές φορές με τραυματισμούς,ακόμα πιο σπάνια και με ζωές.

Και,όπως καλά είπε ο Dark_son20,πλήρωνα-πληρώνω-και θα πληρώνω απο τις κρατήσεις εισοδήματος,μέχρι να πάω κασελάτος...

Οπότε για πιο τσάμπα μιλάμε ή μήπως να πούμε και ευχαριστώ για τα 3,80/μήνα;

Και τα παράπονα απο ποιόν;Εμένα που με πήγαινε 1-1 (άλλα σε μαύρο τέντα στρατόπεδο).Όσοι έφαγαν εμπλοκές τύπου 40/1 , 50/1 θα με λιθοβολήσουν...

• Like 3

Ρε παικτες μην ακουω οτι πληρωνετε οταν η φοροδιαφυγη στην Ελλαδα ειναι στα ύψη. Αμα εισαι ελευθερος επαγγελματιας εσυ πληρωνεις τον μισθο του στρατιωτικου? απο που και ως που? ειδικα οταν φοροδιαφευγεις. Οι στρατιωτικοι τις εισφορες στο κρατος οπως και καθε δημοσιος θα τις δωσουν ο κοσμος να χαλάσει.Συγκρινουμε τωρα δημοσιους με ελευθερους επαγγελματιες που κατακλεβουν το κρατος χωρις αποδειξεις ελα τα βλεπουμε καθημερινα τωρα αυτα.

Να μην έτρωγες εξω... εχει φαι μέσα. Σου δινουν 3 εισιτηρια... τουλαχιστον εμεις τοσα δικαιουμασταν. Αμα θες σουβλακι απο την πιτα του παπου και δεν σε καλυπτει το φαι του στρατου ειναι δικο σου θεμα. Εγω εκανα μεχρι και τσαμπε επεμβαση παντως που εξω θα πληρωνα ενα 500αρι στην καλυτερη. Και μλκιες λεω μπορει και παραπανω. Και εκανα τσαμπα και γαστροσκοπηση .... 100 ευρω μου ζητουσανε εξω... πηρα τσαμπε φαρμακα για το στομαχι... 30 ευρω μου ζητουσανε εξω κτλπ κτλπ

Γιατί ο ΕΕ δέν πληρώνει εισφορές όπως και ο ΙΥ (ιδιωτικός υπάλληλος είμαι btw);

Στην περίπτωσή μου (όπως και τον λοιπών άτυχων στην συγκεκριμένη μονάδα),οχι...το φαί έξω απο την μονάδα δέν ήταν επιλογή,άλλα ανάγκη.Όπως ανάγκη ήταν και τα λοιπά που ανέφερα, άλλα δέν έκανες λόγο.

Τώρα αν σου "έκατσε" και έκανες επέμβαση και εξετάσεις που έξω θα κόστιζαν μερικές εκατοντάδες ευρώ,δέν μου λέει τίποτα.Υποχρέωσή τους είναι να σε παραδώσουν στην μάνα και τον πατέρα σου όπως σε παρέλαβαν.Αν γνώριζες οτι υφίσταται πρόβλημα άλλα προτίμησες να κάνεις την πάπια (κάτι που γίνεται ΠΟΛΥ συχνά) για να σου βγεί τσάμπα+αναρρωτική,δέν είσαι καλύτερος απο τον ΕΕ που τόσο κράζεις.

Γιατί ο ΕΕ δέν πληρώνει εισφορές όπως και ο ΙΥ (ιδιωτικός υπάλληλος είμαι btw);

Στην περίπτωσή μου (όπως και τον λοιπών άτυχων στην συγκεκριμένη μονάδα),οχι...το φαί έξω απο την μονάδα δέν ήταν επιλογή,άλλα ανάγκη.Όπως ανάγκη ήταν και τα λοιπά που ανέφερα, άλλα δέν έκανες λόγο.

Τώρα αν σου "έκατσε" και έκανες επέμβαση και εξετάσεις που έξω θα κόστιζαν μερικές εκατοντάδες ευρώ,δέν μου λέει τίποτα.Υποχρέωσή τους είναι να σε παραδώσουν στην μάνα και τον πατέρα σου όπως σε παρέλαβαν.Αν γνώριζες οτι υφίσταται πρόβλημα άλλα προτίμησες να κάνεις την πάπια (κάτι που γίνεται ΠΟΛΥ συχνά) για να σου βγεί τσάμπα+αναρρωτική,δέν είσαι καλύτερος απο τον ΕΕ που τόσο κράζεις.

Οχι κανεις λαθος. Δεν ειναι υποχρεωση τους να σε παραλάβουν με μια κηλη και να σε παραδώσουν χωρις κήλη. Καταλαβες? εσενα μπορει να μην σου λεει κατι αλλα σου το συγκεκριμενο που σου λεω δεν το εψαξες. Αν ειναι ετσι οπως το λες εσυ σε παραλαμβανουν με κηλη σε στελνουν με την κηλη σου. Το γνωριζα οτι ειχα προβλημα αλλα περιμενα να μπω στρατο να την κανω εκει την επεμβαση.

Δεν ξερω τι πληρωνει ο ΕΕ εγω βλεπω φοροδιαφυγη γυρω. Αποδειξεις δεν κοβονται... ερχεται ο ΕΕ παιρνει μια δουλεια δεν θελει να σου κοψει αποδειξη. Και μετα θα σου πει οτι ταιζει τους στρατιωτικους? πληρωνει τις εισφορες του για να παρει συνταξη και τελος. Την παρτη του πληρωνει οχι τους στρατιωτικους να ειμαστε σωστοι σε αυτα που λεμε μην δημιουργουμε εντυπωσεις που δεν ισχυουν.

υγ Εγω δεν κραζω κανεναν εγω σου λεω τι ισχυε μεχρι σημερα αλλα και τι συνεχιζει να ισχυει στην Ελλαδα. Οταν λες κατι που ισχυει δεν κραζεις .... ο αλλος θα επρεπε να ντρεπεται για αυτα που κανει.

Εσυ δεν μενεις σε αυτη τη χωρα? δεν τρως ψωμι ? εισαι καπου εκτος και δεν το ξέρουμε?

Έστω ότι ειμαι οικοδόμος, δουλευω στην Ελλάδα και πληρώνω τους φόρους μου, εκ των οποιων ενα σημαντικό μέρος πάει για τον στρατό. Όταν πήγα υποτιθεται να εκπαιδευτώ, σε περιπτωση που "προκύψει κανα θέμα", με έκαναν σκοπάνθρωπο και χαμάλη, και εκανα 4 βολές φωναζοντας ενα ειδον, δυο είδον και καμία βολή με το όπλο της ειδικοτητας μου. Οταν με κοροιδευαν μπροστά στα μούτρα μου περι υποχρεωτικής θητείας και ο γιος του δημαρχου παταγε μια φορά το διμηνο και εγω εκανα 25 σκοπιές το μήνα. Όταν για να πάω σπίτι μου απο την αδεια ήθελα 75€, ενώ επαιρνα 8€ το μήνα. 

Αν προκύψει κάνα θέμα εγω θα βγάλω πάλι το φίδι απο την τρύπα; Ρε δε πας να δεις αν έρχομαι...

• Like 3

.....

7 μηνες ειναι η διαρκεια των κλειστων ματιων απο το fap που χουμε ριξει στη ζωή μας!

Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Το fap περα απο απαραιτητο, ειναι και απολαυστικο. Ο στρατος δεν ειναι ουτε απαραιτητος ουτε απολαυστικος.

• Like 1

Έστω ότι ειμαι οικοδόμος, δουλευω στην Ελλάδα και πληρώνω τους φόρους μου, εκ των οποιων ενα σημαντικό μέρος πάει για τον στρατό. Όταν πήγα υποτιθεται να εκπαιδευτώ, σε περιπτωση που "προκύψει κανα θέμα", με έκαναν σκοπάνθρωπο και χαμάλη, και εκανα 4 βολές φωναζοντας ενα ειδον, δυο είδον και καμία βολή με το όπλο της ειδικοτητας μου. Οταν με κοροιδευαν μπροστά στα μούτρα μου περι υποχρεωτικής θητείας και ο γιος του δημαρχου παταγε μια φορά το διμηνο και εγω εκανα 25 σκοπιές το μήνα. Όταν για να πάω σπίτι μου απο την αδεια ήθελα 75€, ενώ επαιρνα 8€ το μήνα. 

Αν προκύψει κάνα θέμα εγω θα βγάλω πάλι το φίδι απο την τρύπα; Ρε δε πας να δεις αν έρχομαι...

Αυτη δεν ειναι λογικη τωρα και το ξέρεις γιατι αν ξεκινούσαμε με αυτη τη λογικη σημερα δεν θα ειμασταν καν ελευθεροι.Στο παρελθον χρειάστηκε να το βγάλουν και κάποιοι άλλοι το φιδι απο την τρυπα και μετα να γεννηθούμε εμεις. Δεν ειναι λογικη αυτη.Καταλαβαινω οτι μερικοι δεν περασαν καλα στο στρατο αλλα δεν τα ισοπεδωνεις ολα.

σιγά που ειμαστε ελευθεροι τώρα, απλά αλλάξαμε νταβατζήδες...

Α εντάξει οκ. Να υποθεσω εισαι αναρχικος ή κομμουνιστης - αριστερος ή κατι τετοιο? ε τα λενε εξαρχης αυτα

ενώ εσύ εισαι απο τους νοικοκυραίους, ε;

Νοικοκυραίους? δεν σε πιανω.

Απλα αμα εισαι απο αυτους τους αναρχικους και τους αριστερους επαναστατες τι να μιλησουμε? εσεις εχω καταλαβει δεν συνεργαζεστε και πολυ ουτε σας ενδιαφερει η λογικη των αλλων... μονο η δικη σας.

Αν επισης εισαι πραγματικος αναρχικος τοτε δεν πιστευεις καν στην εννοια του κρατους οποτε τι σημαιες τι στρατοι και τι πατριδες..... δεν εχει νοημα να συζηταμε για στρατους αμα εισαι τετοιας ιδεολογιας.

Βρε παιδιά χαλαρώστε όλοι. Τόσος κόσμος μπαίνει στο insomnia. Ακόμα και οι κομπλεξικοί αμόρφωτοι ΕΜΘ/ΕΠΟΠ.

• Like 2

Όοοοπα, στάκα μία.Για ποιο τσάμπα μιλάμε;

Έκανα 12μηνο και μου έφυγαν ούτε λίγο ούτε πολύ 3,5~4Κ ευρώ.Δικά μου χρήματα,δουλεμένα με ξενύχτια κατα την "πολιτική" μου ζωή.

Πληρώναμε για να τρώμε έξω,γιατί πολύ απλά θα σε τσάκιζαν στην αγγαρία έτσι και έμενες μέσα.Πληρώναμε για να κοιμόμαστε έξω,γιατί δέν σου επέτρεπαν να ακουμπάς το κρεβάτι πρίν τις 23:00 (+αγγαρία).Πληρώναμε για αεροπορικά εισητήρια,γιατί το καράβι έκανε άγονη και ήθελες 12~18 ώρες να να φτάσεις Πειραιά.Πληρώναμε για τα φαρμακά μας,γιατί το μόνο που είχαν στο αναρρωτήριο ήταν αποχρεμπτικό και παρακεταμόλη.Πληρώναμε για το Pubex,γιατι ο κοριός (και η παρέα του) έκαναν πάρτυ πάνω στο σαρκιό σου.Πληρώναμε για τις στολές μας,αφού οι του ΕΣ είχαν κάτι σάν ημερομηνία λήξης (btw 4 κατέστρεψα).Πληρώναμε για να πλένουμε ρούχα,γιατί παρόλο που υπήρχε η δυνατότητα στην μονάδα,δέν ήξερες αν θα βρείς την στολή/πετσέτα,κάλτσες σου το πρωι.Πληρώναμε για σχοινοβελό/σιδηροβελό,γιατί αυτά που παρείχε ο λόχος δέν έφταναν ούτε για ζήτω.Τέλος πληρώναμε με τον προσωπικό μόχθο κάθε μέρα,υπο αντίξοες πολλές φορές συνθήκες,για τα κολλήματα/κάβλα του κάθε ΔΥ.Μερικές φορές με τραυματισμούς,ακόμα πιο σπάνια και με ζωές.

Και,όπως καλά είπε ο Dark_son20,πλήρωνα-πληρώνω-και θα πληρώνω απο τις κρατήσεις εισοδήματος,μέχρι να πάω κασελάτος...

Οπότε για πιο τσάμπα μιλάμε ή μήπως να πούμε και ευχαριστώ για τα 3,80/μήνα;

Και τα παράπονα απο ποιόν;Εμένα που με πήγαινε 1-1 (άλλα σε μαύρο τέντα στρατόπεδο).Όσοι έφαγαν εμπλοκές τύπου 40/1 , 50/1 θα με λιθοβολήσουν...

Μου θυμίζουν κύπρο τα όσα λες, εκτός από τα φάρμακα. Φάρμακα είχαμε και κούμπωναν αβέρτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...