Cossutius. Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πώς εκπαιδεύονται οι κομάντος που σκότωσαν τον Μπιν ΛάντενΕίναι οι Navy SEALs, μια επίλεκτη ομάδα 2400 περίπου ατόμων που είναι εκπαιδευμένοι να τα βγάζουν πέρα στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι οι σκληροί πολεμιστές του Αμερικανικού Ναυτικού, ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για την σωματική αλλά και πνευματική τους ανθεκτικότητα. Kάποια στιγμη ειχαμε κάνει κουβέντα και συγκρίσεις με τα δικά μας ΟΥΚ. Οποιος έχει δει στο παρελθόν ορισισμένα από τα πλάνα που ειχαν παρθει για τη σκληρότητα της εκπαιδευσης της δικιάς μας Μ.Υ.Κ. η γνωρίζει κάποιον που δοκίμασε ή ακόμα καλύτερα, κατάφερε να τη τελειώσει μπορει να πει περισσότερα πράγματα. Το σίγουρο ειναι πως στο μόνο που υστερούν οι δικοί μας ειναι στη τεχνολογία. Γιατι η εκπαίδευσή τους ειναι απ τις σκληρότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,φτανει το βιβλιαριο μου με τις συνταγες και η γνωματευση του γιατρου μου για να παρω την απαλλαγη?Ή ειναι στο χερι του στρατιωτικου γιατρου το αν θα παρω απαλλαγη ή οχι? Υπαρχει περιπτωση να μου πουν να υπηρετησω με αυτα τα χαπια που παιρνω? ειναι καθαρα θεμα του γιατρου του στρατου, οι εξω γιατροι δε μετρανε αλλα αν εχεις τετοια θεματα δε προκειται να σε υποχρεωσουν να υπηρετησεις πιστευω παντως στρατιωτη με διαφορα ψυχολογικα (θυμαμαι σιγουρα οτι ειχε επισης αγοραφοβια) ειχα σε μια μοναδα που ημουν , αλλα ο συγκεκριμενος απο οσο εχω καταλαβει ηθελε να υπηρετησει για να μην παρει το ι5 το θεμα ειναι αν θες εσυ ή οχι , αν τους πεις οτι δε θα τη παλεψεις δε νομιζω να το ρισκαρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Νομίζω είμαστε εύκολα πίσω από Ισραήλ, Αμερική, Αγγλία, Ρωσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πώς εκπαιδεύονται οι κομάντος που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν Είναι οι Navy SEALs, μια επίλεκτη ομάδα 2400 περίπου ατόμων που είναι εκπαιδευμένοι να τα βγάζουν πέρα στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι οι σκληροί πολεμιστές του Αμερικανικού Ναυτικού, ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για την σωματική αλλά και πνευματική τους ανθεκτικότητα. Kάποια στιγμη ειχαμε κάνει κουβέντα και συγκρίσεις με τα δικά μας ΟΥΚ. Οποιος έχει δει στο παρελθόν ορισισμένα από τα πλάνα που ειχαν παρθει για τη σκληρότητα της εκπαιδευσης της δικιάς μας Μ.Υ.Κ. η γνωρίζει κάποιον που δοκίμασε ή ακόμα καλύτερα, κατάφερε να τη τελειώσει μπορει να πει περισσότερα πράγματα. Το σίγουρο ειναι πως στο μόνο που υστερούν οι δικοί μας ειναι στη τεχνολογία. Γιατι η εκπαίδευσή τους ειναι απ τις σκληρότερες. αυτοι που σκοτωσαν τον μπιν λαντεν ειναι η seal team six και ειναι οι διαλεχτοι των διαλεχτων και οχι το μπουγιο των 2500 ατομων εννοειται οτι τους επιλεγουν και απο κει που λες (για να μπεις σε μια τετοια ομαδα πρεπει να εχεις αρκετα χρονια υπηρεσιας, οποτε εχεις περασει και απο πιο χαμηλα σταδια) , αλλα οι συγκεκριμενοι ειναι μια χουφτα με την ελιτ κοβουν πολλους που εχουν ηδη σκληρη εκπαιδευση και δε νομιζω οτι υπαρχει συγκριση με τους δικους μας , μονο και μονο που οι αλλοι εχουν οντως παει σε πολεμους ειναι αρκετο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 :lol: να δω βλαχο-ζωο-καραβανα να κανει md5sum check και τι στον κοσμο βασικα εγω το ειπα επειδη το md5 σπαει πανευκολα και ειναι ειρωνικο σε οδηγο ασφαλειας να προτεινουν το md5 για ελεγχο αρχειου Όχι, αλλά δε θα καθαρίσεις με την πρώτη. Θα χρειαστεί να πάρεις 3 αναβολές συνολικά, την 3η θα απαλλαχθείς. γιατι 3? αναλογα αμα του δωσουνε 2 χρονια απο την αρχη θελει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις να είναι μόνο 2, ακόμα και με δίχρονη αναβολή. Συνήθως σου δίνουν και μια τυπική εξάμηνη μετά την 2η φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Αν πάρεις μία δίχρονη (ή όσες αθροίζονται σε 2 χρόνια), μετά ή μπαίνεις ή απαλλάσσεσαι. Δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει αναβολή για λόγους υγείας πάνω από 2 χρόνια, ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Kάποια στιγμη ειχαμε κάνει κουβέντα και συγκρίσεις με τα δικά μας ΟΥΚ. Οποιος έχει δει στο παρελθόν ορισισμένα από τα πλάνα που ειχαν παρθει για τη σκληρότητα της εκπαιδευσης της δικιάς μας Μ.Υ.Κ. η γνωρίζει κάποιον που δοκίμασε ή ακόμα καλύτερα, κατάφερε να τη τελειώσει μπορει να πει περισσότερα πράγματα. Το σίγουρο ειναι πως στο μόνο που υστερούν οι δικοί μας ειναι στη τεχνολογία. Γιατι η εκπαίδευσή τους ειναι απ τις σκληρότερες. το πρόβλημα δεν ειναι ούτε η εκπαιδευση, ούτε η τεχνολογία, αλλά ότι οι δικοι μας ειναι ακαπνοι και ότι ειναι στη γενικότερη δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπία του στρατού μας. Πως να νιώθεις όταν εκπαιδευτηκες για κάτι που κατα πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Όχι, αλλά δε θα καθαρίσεις με την πρώτη. Θα χρειαστεί να πάρεις 3 αναβολές συνολικά, την 3η θα απαλλαχθείς. Δεν ειναι παντα τρεις εξαρτατε το χρονο, εγω που εχω νοσογονο παχυσαρκια μου εδωσαν κατευθειαν δυο χρονια που ειναι το μαξιμουμ και τωρα που το προβλημα υπαρχει θα παρω απαλλαγη. Σε αλους δινουν 2 χρονιες και παιρνουν αναβολη με την τριτη και σε αλλος 5 6 μηνες το οποιο ειναι σπανιο. Καλησπερα, σε 8 μηνες ληγει η αναβολη που ειχα παρει λογω σπουδων. Ουτε θελω και πιστευω οτι ουτε μπορω να πηρετησω στον στρατο αφου τωρα ειμαι 26 και απο τα 21 μου παιρνω βαρια ψυχοφαρμακα (zyprexa των 10mg που τα πηγα στα 7.5 τον τελευταιο καιρο) λογω αγοραφοβιας ψυχωσεων κτλ. Με τα φαρμακα νιωθω σχετικα καλα και αν φαινεται οτι εχω κατι πιστευω οτι δεν φαινεται πολυ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,φτανει το βιβλιαριο μου με τις συνταγες και η γνωματευση του γιατρου μου για να παρω την απαλλαγη?Ή ειναι στο χερι του στρατιωτικου γιατρου το αν θα παρω απαλλαγη ή οχι? Υπαρχει περιπτωση να μου πουν να υπηρετησω με αυτα τα χαπια που παιρνω? Τα χαρτια απο τον γιατρο σου ειναι αρκετα να τα εχεις μαζι σου οταν περασεις επιτροπη. Και επειδη δεν σε βλεπω να μπορεις να πας στο στρατοπεδο 5 μερες πριν μπεις κλεισε ρανταβου στο φρουραρχειο σου να σου δωσουν εκει την αναβολη. Φυσικα θα περασεις απο στρατιοτικους γιατρους για να βγει το πορισμα. Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Αν πάρεις μία δίχρονη (ή όσες αθροίζονται σε 2 χρόνια), μετά ή μπαίνεις ή απαλλάσσεσαι. Δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει αναβολή για λόγους υγείας πάνω από 2 χρόνια, ποτέ. Ειναι αναλογα την παθηση αλλα ναι στην 2χρονη μετα εχει απαλαγη το λεει και το ΦΕΚ στον αντιστοιχο πινακα αναλογα την παθηση, εμενα για νοσογονο παχυσαρκια λεει 2 χρονια αναβολη και μετα απαλαγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με χονδροπάθεια ξέρει κανείς τι παίζει? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με χονδροπάθεια ξέρει κανείς τι παίζει? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... Δεν υπαρχει στο Πινακα με τις παθησεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπερα, σε 8 μηνες ληγει η αναβολη που ειχα παρει λογω σπουδων. Ουτε θελω και πιστευω οτι ουτε μπορω να πηρετησω στον στρατο αφου τωρα ειμαι 26 και απο τα 21 μου παιρνω βαρια ψυχοφαρμακα (zyprexa των 10mg που τα πηγα στα 7.5 τον τελευταιο καιρο) λογω αγοραφοβιας ψυχωσεων κτλ. Με τα φαρμακα νιωθω σχετικα καλα και αν φαινεται οτι εχω κατι πιστευω οτι δεν φαινεται πολυ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,φτανει το βιβλιαριο μου με τις συνταγες και η γνωματευση του γιατρου μου για να παρω την απαλλαγη?Ή ειναι στο χερι του στρατιωτικου γιατρου το αν θα παρω απαλλαγη ή οχι? Υπαρχει περιπτωση να μου πουν να υπηρετησω με αυτα τα χαπια που παιρνω? δεν εχει νοημα να περιμενεις να τελειωσει η αναβολη σου και να χανεις καιρο απο τις επομενες αναβολες σου.πας αυτες τις μερες συνοδευομενος στο ρουφ μετα φρουραρχειο και θα παρεις αναβολη για ιατρικους λογους.100% μην αγχωνεσαι.τωρα αν εσυ πεις ειμαι μια χαρα θελω να παω κτλ.αλλαζει το θεμα. φτανουν οι συνταγες και η γνωματευση. Πώς εκπαιδεύονται οι κομάντος που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν Είναι οι Navy SEALs, μια επίλεκτη ομάδα 2400 περίπου ατόμων που είναι εκπαιδευμένοι να τα βγάζουν πέρα στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι οι σκληροί πολεμιστές του Αμερικανικού Ναυτικού, ξακουστοί σε όλο τον κόσμο για την σωματική αλλά και πνευματική τους ανθεκτικότητα. Kάποια στιγμη ειχαμε κάνει κουβέντα και συγκρίσεις με τα δικά μας ΟΥΚ. http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=13559 Why Are All The SEAL Team 6 Soldiers That ‘Killed Bin Laden’ Dying? ----- bin laden al qaeda εκπαιδευτηκαν-χρηματοδοτηθηκαν το 80 απο πακισταν,σαουδικη αραβια και αμερικη εναντιων σοβιετικων+holy war μετεπειτα... ---- μην ενθουσιαζεσε με τα βατραχια.το θεμα τους ειναι απλα να μπορουν να κυκλοφορουν νομιμα με οπλο και να συμετεχουν σε vip προστασιες +καραβιων.τεσπ θεμα αμοιβων και χρηματοδοτησης για αποστολες ειναι ενα vs. Με χονδροπάθεια ξέρει κανείς τι παίζει? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... για απαλλαγη?χλωμο.βρες κανα ψυχολογικο λογο.κανα ι αοπλο το πολυ http://www.omhroi.gr/faq_22.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με χονδροπάθεια ξέρει κανείς τι παίζει? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... Aν εχεις οντως προβλημα και μπορεις να το αποδειξεις, εισαι καρφωτος για Ι4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 καλα και να μη μπορεις λες ενα οπλοφοβικο και τελειωσε σιγα. i3 αοπλο, i4 τα ιδια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Αξίζει να το πάρω ή θα μου πρίξουν τα @@ οτι είμαι γιωτάς και μλκίες? Οτι έχω πρόβλημα έχω, ειδικά εδώ και κανα μήνα με έχουν ξεσκίσει στον πόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις