qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 ειχε γίνει και αυτοκτονία πριν κανα χρόνο οχι στο καπανδριτι, στο αιγαλεω αλλα γενικα τα χωκ ειναι σκατα ειναι οι μονες ουσιαστικα μαχιμες μοναδες στην αττικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Υπάρχουν κι άλλες ρε σειρά :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Έχει κανείς πληροφορίες για το τι παίζει τώρα στο Καπανδρίτι ΧΩΚ? φιλε μου αυτο ειναι απο τις πιο ευκολες "βυσματικες" μοναδες στην αθηνα και μπορει να σε παει καποιος σχετικα ευκολα μονο που ειναι σκατα, ισως καλυτερα να πας μακρια απο το σπιτι σου για πιο νορμαλ θητεια στα χωκ εισαι αθηνα , αλλα στη καλυτερη μια φορα τη βδομαδα να βλεπεις το σπιτι σου και πολυ τεντα κτλ.. μεχρι και ενας λοχαγος μου που ηταν χωκ ειχε φαει φρικη εκει μεσα οσα χρονια ηταν και ουτε να τα ακουει δε θελει , μεχρι και για τους στρατιωτικους δηλαδη ειναι δυσκολο το να εισαι εκει απλα μακρια , πες στο βυσμα σου οχι ευχαριστεις γιατι θα υποχρεωθεις αδικα.. Υπάρχουν κι άλλες ρε σειρά :Ρ δε μιλαω για σας που γουσταρατε , μιλαω για μας τα κωλοφανταρα με τους μπλε μπερεδες ρε σειρουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Καλά, Αθήνα δεν έκανα κωλοτούμπες, μέχρι και 18-1 με πήγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 τα χουμε ξαναπει η αθηνα κρυβει παγιδες , αλλα οχι και να σε εχουν τεντα να μπορεις να αραξεις και λιγο.. Υπερπροβλεπεται εφοσον δεν εισαι γιατρος ακομα... σωστο αν και παραξενο βεβαια δεν αποκλειεται καθολου στη συνεχεια να μπει σε στεπ , παντα τους θελουν τους γιατρους.. ΥΓ εμενα γιατι με εκαναν νοσοκομο , ακομα να καταλαβω οχι οτι με βοηθησε σε κατι, με εξαιρεση τις 20 μερες σε νοσοκομειο που ηταν σκατα για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 28 Μαΐου ε; Α ρε κοίτα να δεις, εμείς την τελευταία εβδομάδα ξεψαρώσαμε, εσύ απ' τις 56 μέρες ήσουν λελέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Xωκ τρως την φρικη σου επειδη εβαλες βυσμα για Αθηνα και νομιζεις οτι θα εισαι καθε μερα σπιτι σου. Ασε που πας με κληρωση σε μια απο τις πεντε μοναδες του, ασχετα ποιον εχεις βυσμα. Καπανδριτι, Βαρναβα, Αιγαλεω, Χαλκιδα, Κυμη. Ολα πανω σε βουνα, εκτος απο Καπανδριτι. Απο την αλλη εισαι Αθηνα. Μπορει να βλεπεις μια φορα την εβδομαδα το σπιτι σου, αλλα το βλεπεις. Χωρια που Κυμη,Χαλκιδα επαιζαν διπλες εξοδοι. Σε πηγαινε δηλαδη 10-2. Και δεν ειναι ολες οι μοναδες τεντα. Οσο πιο μακρια φευγεις απο Καπανδριτι, τοσο πιο χυμα ειναι και παλευεται περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μπορει να βλεπεις μια φορα την εβδομαδα το σπιτι σου, αλλα το βλεπεις. εγω ειλικρινα δε ξερω αν αξιζει το σπιτι ειναι σπιτι, αλλα και τοσες σερι υπηρεσιες σε ολη τη θητεια ειναι ζορι ακομα και σε μας που στις πολυ κακες περιπτωσεις επαιζαν 3 εως 5 μεσα μερικοι που ερχονταν απο εβρους και νησια ευχονταν να εμεναν εκει εμενα που με πηγαινε το ιδιο και μακρια απο το σπιτι μου (και με πολυ πιο σκληρες υπηρεσιες ) μου φαινοταν λουκουμακι η μεταθεση μου σπιτι απο την αλλη αμα σε παιξει καμια καλη μεταθεση , εστω και μακρια απο το σπιτι σου και σε πηγαινουν καλα οι υπηρεσιες μπορει και να ειναι καλυτερα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγώ το έλεγα πριν καν παρουσιαστώ: αν είναι να μη βλέπεις το σπίτι σου, καλύτερα να είσαι μακριά. Και το είδα και στην πράξη. Αλλιώς το παίρνεις να είσαι 30 λεπτά απ' το σπίτι σου και να λιώνεις στην υπηρεσία, κι αλλιώς να είσαι σε νησί. Σε εμάς έβαζαν βύσμα να φύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 εσυ πριν την αθηνα πού ησουν; αυλωνα ή βολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Χίο, Γ' ΜΑΚ. Δεν ήμουν Πεζοναύτης ρε, μη με μειώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 αα εσυ πηγες για τα σκληρα χαρα στο κουραγιο σου στην ηλικια σου εγω ενιωθα κωλογρια , δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αν δεν είχα χειρουργημένο γόνατο θα πήγαινα για αλεξίπτωτα, αλλά είπα να μην προκαλέσω πολύ την τύχη μου. Άσε που χωρίς βύσμα δε σε παίρνουν. Άσε που είχα δηλώσει να πάω ορεινός και με έστειλαν αμφίβιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 επειδη παιζει χρημα εε; τι να σου πω, εγω παντα κυνηγουσα τη βολη μου εκανα αυτα που επρεπε να κανω, αλλα ουτε 1% παραπανω , προσπαθουσα να μη προκαλω καθολου τη τυχη μου και πανω απο ολα να μη μπλεξω καθολου με τους χασαπηδες του στρατου που θεωρουνται γιατροι λιγο που χρειαστηκε να μπλεξω, ηταν αρκετα κακη εμπειρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Να σου πω την αλήθεια, δεν ήξερα καν ότι παίρνεις χρήματα με τις πτώσεις, μέσα το άκουσα. Γενικότερα μέχρι να μπω, δεν ασχολούμουν με τη θητεία, δε με απασχολούσε. Και δε γνώριζα ούτε τα πιο βασικά. Μόνο για συγκεκριμένους λόγους δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις, και σίγουρα όχι «για την πατρίδα», άλλο που εκεί μέσα σε κάνουν με το ζόρι φιλόπατρι Τι εννοείς τη βολή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις