Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ζητα παραπεμπτικό για ορθοπεδικο, πες του ότι σηκωσες κάτι βαρυ και σε πονά η μέση/γονατα σου, αν πέσεις σε καναν συνεργάσιμο θα πάρεις μερικές μέρες άδεια αν φας άκυρο θα έχεις γλιτώσει τουλάχιστον μια μέρα εκτός στρατοπέδου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέση και 401 στο χύμα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τίποτα. Το 95% που πάνε χωρίς λόγο, μέση επικαλούνται γιατί είναι το μοναδικό που δεν ελέγχεται οπότε οι γιατροί σε έχουν κόψει ήδη από την είσοδο ότι είσαι μούφα. Σ' εμάς με το που γύριζες από 401 αν δεν είχες τίποτα τελικά έτρωγες βαρβάτη καμπάνα ^^

Αν έχεις τον απάλευτο τελείως, 414, και δεν είσαι καλά :P

Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως αν τον πάρουν γραμμή...

δεν ειναι κάτι που αποδεικνύεται τόσο ευκολα, αν ειναι μυικό ή νευρολογικό πρέπει να του κάνουν μαγνητική, που δεν υπάρχει περιπτωση να του κάνουν. 

Εγω το είχα κάνει 4 φορές στο 401, τις δυο ειχα πει με πονάει η μέση μου / ο καρπός μου απο τα κουβαλήματα, και τις άλλες δυο δεν πήγα καν, πήρα τηλ στη μονάδα τους ειπα ότι μου έδωσαν άδεια και θα εμπαινα ΣΚ ο επιλοχας ήξερα ότι δεν θα ήταν μέσα οποτε και κανένας δε μου ζητησε το αδειόχαρτο, απο δευτέρα ούτε καν το θυμοταν...

Κατα την εξέταση στη μέση σχεδόν ότι και να μου έκανε του έλεγα ότι πονάω  :P

δεν ειναι κάτι που αποδεικνύεται τόσο ευκολα, αν ειναι μυικό ή νευρολογικό πρέπει να του κάνουν μαγνητική, που δεν υπάρχει περιπτωση να του κάνουν. 

Εγω το είχα κάνει 4 φορές στο 401, τις δυο ειχα πει με πονάει η μέση μου / ο καρπός μου απο τα κουβαλήματα, και τις άλλες δυο δεν πήγα καν, πήρα τηλ στη μονάδα τους ειπα ότι μου έδωσαν άδεια και θα εμπαινα ΣΚ ο επιλοχας ήξερα ότι δεν θα ήταν μέσα οποτε και κανένας δε μου ζητησε το αδειόχαρτο, απο δευτέρα ούτε καν το θυμοταν...

Κατα την εξέταση στη μέση σχεδόν ότι και να μου έκανε του έλεγα ότι πονάω   :P

Νταξ απλά η μονάδα σου ήταν ό,τι να 'ναι προφανώς.

Όπως είπε πιο πάνω ο Praetorianos, υπάρχει και το άλλο άκρο όπου τρως καμπάνες για πλάκα.

Ακου τι θα κανεις, εαν ομως εισαι σε αδεια, θα κανεις μπανιο το βραδυ και μολις τελειωσεις χωρις να σκουπιστεις θα φορεσεις 5-6 μπλουζες και 2-3 φορμες κοιμασαι με κουβερτα και αφηνεις ανοιχτο το παραθυρο

Το επομενο πρωι θα φαινεται οτι εχεις πυρετο 38+, πας στο 401 λες οτι ειχες εμετους κτλ, σε βαζουνε παθολογικο για λοιμωξη αναπνευστικου, τις επομενες 2-3 μερες (το πολυ) ,οσο φαινεται οτι εχεις ακομα προβλημα δλδ, ζητας εξητιριο και μαζι να σου κολλανε τις 15 μερες αναρωτικη, σε μια με δυο μερες το πολυ δεν θα εχεις απολυτως τιποτα.

Ηξερα οτι στην θεωρια θα δουλευε το κανα και πραξη χωρις κανενα προβλημα.

πιάνει σίγουρα? μην παω και κάνω μπάνιο τσάμπα , έκανα χθες ( :devil: )

11 υπηρετήσιμες έχω αλλα δεν παλεύονται  :X :X

Τσίρκα στο full τώρα στο τέλος γμ@$#@

τελικά οι χειρότερες μέρες ειναι οι πρώτες στο κέντρο (1-2) και οι τελευταίες πριν απολυθείς

τελικά οι χειρότερες μέρες ειναι οι πρώτες στο κέντρο (1-2) και οι τελευταίες πριν απολυθείς

Στο χερι σου ειναι να τις περασεις γαματα....

Τα 8.5 ευρώ που καταβάλλονται μηνιαίως στους στρατιώτες χρειάζεται να δηλωθούν στην εφορία ως εισόδημα;Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει!Ρώτησα τον υπεύθυνο μισθοδοσίας ,αλλά δεν γνωρίζει.

http://www.onalert.gr/stories/ta-pairnoun-kai-apo-stratiotes-forologiki-dilosi

lmao-new.jpg

• Like 1

+ 1. To ζητημα ειναι κατα ποσο μπορεις να το κυνηγησεις και να ασχοληθεις. Παντως εχε στο μυαλο σου πως γενικα μην κανεις καν το τραβηγμα να πας αμα δεν εισαι αρρωστος ή εχεις λογο που να αποδεικνυεται ευκολα. Τα πραγματα στο 401 εχουν ψιλοαγριεψει τελευταια επειδη ειχε παραγινει το θεμα με τους γατους(που ακομα υπαρχουν), τους "χαμενους φανταρους" που υπηρετουσαν κλπ κλπ. 

Αυτα δεν στα λεω θεωρητικα. Κι εγω τα ιδια τσιρκα εκανα πριν απολυθω (317) και μου εκατσαν 15 μερες αναρωτικη αλλα εγω :

• ειχα προβλημα που αποδεικνυοταν στην μεση
  • ειχα συνταγματαρχη/βυσμα στο 401 (απο το πουθενα)
  • ΠΟΛΥ σοβαρο λογο για να ειμαι εξω
  • η μοναδα μου ηταν ****ρδελο 

Δεν στα λεω για να στο παιξω εξυπνος,απλα αμα δεν εισαι σιγουρος μην το προσπαθησεις, για θα ταλαιπωρηθεις χωρις λογο και παιζει να σε καμπανιασουν αμα εισαι σε καμια σοβαρη μοναδα. Και στα "στρατιωτικα" γεραματα δεν λεει να καμπανιαστεις.

+ 1. To ζητημα ειναι κατα ποσο μπορεις να το κυνηγησεις και να ασχοληθεις. Παντως εχε στο μυαλο σου πως γενικα μην κανεις καν το τραβηγμα να πας αμα δεν εισαι αρρωστος ή εχεις λογο που να αποδεικνυεται ευκολα. Τα πραγματα στο 401 εχουν ψιλοαγριεψει τελευταια επειδη ειχε παραγινει το θεμα με τους γατους(που ακομα υπαρχουν), τους "χαμενους φανταρους" που υπηρετουσαν κλπ κλπ. 

Αυτα δεν στα λεω θεωρητικα. Κι εγω τα ιδια τσιρκα εκανα πριν απολυθω (317) και μου εκατσαν 15 μερες αναρωτικη αλλα εγω :

• ειχα προβλημα που αποδεικνυοταν στην μεση
  • ειχα συνταγματαρχη/βυσμα στο 401 (απο το πουθενα)
  • ΠΟΛΥ σοβαρο λογο για να ειμαι εξω
  • η μοναδα μου ηταν ****ρδελο 

Δεν στα λεω για να στο παιξω εξυπνος,απλα αμα δεν εισαι σιγουρος μην το προσπαθησεις, για θα ταλαιπωρηθεις χωρις λογο και παιζει να σε καμπανιασουν αμα εισαι σε καμια σοβαρη μοναδα. Και στα "στρατιωτικα" γεραματα δεν λεει να καμπανιαστεις.

Σκεψου μηχανικα, αφαιρεσε την φαντασια, ειναι ρουα ματ.. εχω πυρετο, εχω συμπτωματα, δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ εναντιον μου..ψαχνε τωρα μαλακα να βρεις τι προκαλει την εικονικη φλεγμονη μου ενω ειμαι στο μπαλκονι και καπνιζω η δωσε μου αναρωτικη να λυσεις τα χερια σου. 

Ειμουν σε μοναδα που ο γιατρος δεν σου δινε αναρωτικη τα αρχιδια σου να κοβες, να τα μασαγες και να τα καταπινες μπροστα του.

Ο στρατος ειναι συστημα, η κλαψα και η λογικη δεν εχουν αξια στα χαρτια τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...