Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα γινουν ολα αυτα καλως, αλλιως εγω εζησα αλλο στρατο!!!

Εμθ Επιλοχίες και δοικες δεν τους πειραζει κανεις και ασε να λεει ο υπουργος Εθνικης αμυνας!

Δλδ θα κανουν ο,τι θελουν!

Ο τοτε Υφυπουργός ειχε έρθει σε ενα φυλακιο και με ρωταει ποσο καιρο εχεις υπηρετησει λεβεντη ;

-7 μηνες του απανταω

-καλος πολιτης μου λεει

παει στον Εποπ εσυ ποσο καιρο εισαι στον στρατο;

-5 χρονια κυριε υφιπουργε

-Καλος πολιτης και σε σενα λοιπον!

Χαχαχαχαχα

γνωστικος με το αντικειμενο!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ψυχική υγειά των στελεχών θα την κοιτάξουν  η μόνο των στρατευσίμων ?

Υποτίθεται ότι ελέγχεται μονίμως.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι ελέγχεται μονίμως.

Υποτίθεται

Υποτίθεται

Υποτίθεται

χωρίς υπερβολές στους 7 μήνες θητείας μου έχω συναντήσει 2-3 στελέχη που ήταν normal και μπορούσες να συνεννοηθείς και να συνεργαστείς

οι υπόλοιποι ήταν αλλού και μετά τον πρώτο μήνα είχα καταλάβει τι χρειάζεται

να τους γράφεις όλους και όλα και να κάνεις την δουλειά σου "αόρατος".

• Like 1
Δημοσ.

να κάνεις την δουλειά σου "αόρατος".

Αυτό. Τόσα χρόνια σε αυτό το τόπικ σας λέω να κρατάτε χαμηλό προφίλ.

Δημοσ.

Να Αναρτηθεί σε όλες τις μονάδες η Διαταγή του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου για την ασφάλεια του προσωπικού

α. Συνεχή υποστήριξη των στρατευσίμων σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, οικογενειακών και προσωπικών προβλημάτων.

β. Ενδελεχή έρευνα κάθε καταγγελίας, που αφορά σε τυχόν προβλήματα που αναφέρονται από Μονάδα σε Μονάδα ή σε Ανεξάρτητη Υπομονάδα.

γ. Συνεχή έλεγχο των υπηρεσιών του προσωπικού και των βαρδιών, ώστε να υπάρχει ορθολογική και δίκαιη κατανομή αυτών.

δ. Επιβολή ποινών εκεί που χρειάζεται, με αίσθημα δικαιοσύνης, αλλά και με απαρέγκλιτη τήρηση των ισχυόντων κανονισμών. Πνεύμα επιείκειας και κατανόησης, εκεί που κρίνεται απαραίτητο.

ε. Συνεχή μέριμνα για την ποιότητα του συσσιτίου και γενικότερα της διατροφής καθώς και τη διευθέτηση-συντήρηση ζητημάτων που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τις υποδομές (θάλαμοι, κοινόχρηστοι χώροι κ.λπ.).

στ. Συνεχή μέριμνα για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, που αφορούν στην καθημερινή διαβίωση των στρατευσίμων.

ζ. Επαναλαμβανόμενες συνεχείς προσωπικές συνεντεύξεις (ουσιαστικές και όχι τυπικές) για το σύνολο του προσωπικού, για την ανάδειξη των ουσιαστικών προβλημάτων.

η. Συνεχή επαφή και ενημέρωση των οικογενειών των στρατευσίμων για τα ανακύπτοντα προβλήματα που παρουσιάζονται (υγείας, συμπεριφοράς κ.α.).

θ. Επιβράβευση του προσωπικού, όπου απαιτείται, για ανύψωση του ηθικού του και παραδειγματισμό προς μίμηση.

ι. Ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα για στρατευσίμους με παιδιά και στρατευσίμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, καθώς και για στρατευσίμους που δεν έχουν στη ζωή έναν από τους δύο ή και τους δύο γονείς.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συγκεκριμένη διαταγή του υπογραμμίζει με έμφαση, ότι όλοι οι Διοικούντες -ακριβώς επειδή η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλον τον Ελληνικό Λαό- οφείλουν να ασκούν τη διοίκηση και να συμπεριφέρονται προς τους υφισταμένους τους και ιδιαίτερα προς τους στρατευσίμους με πνεύμα που να συνδυάζει την αποτελεσματικότητα, την πειθαρχία και τη διακλαδικότητα με τη φροντίδα, την προσοχή και τον σεβασμό προς τον ανθρώπινο παράγοντα.

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1738.html

μπούρδες, τα ίδια έχουν πει όλοι οι υεθα που έχουν περάσει. Οταν υπηρετούσα ο bennie έλεγε ότι θα κάνει την θητεια χρόνο γονιμο και παραγωγικό και σαπίζαμε στις σκοπιές...

Oλα στον στρατό ειναι μια απατη, απο τις εδε μέχρι τα στρατοδικία τους, ποιος υποτίθεται ότι θα ελεγξει ότι τηρείται η διαταγή; 

Δημοσ.

Tα στελεχη δεν τα τσεκαρει κανεις... Ειδικα την ''παλια γενια''. Τα τωρινα στελεχη που εχουν βγει απο Ευελπιδων/ΣΜΥ και ειναι μεχρι 35(συνηθως) ειναι στην πλειοψηφια τους λογικα ατομα και ψιλονορμαλ. Το θεμα παιζει σε κατι ''γερους" ΕΜΘ και σε κατι ΕΠΟΠια που εχουν λαλησει εντελως.

Δημοσ.

Tα στελεχη δεν τα τσεκαρει κανεις... Ειδικα την ''παλια γενια''. Τα τωρινα στελεχη που εχουν βγει απο Ευελπιδων/ΣΜΥ και ειναι μεχρι 35(συνηθως) ειναι στην πλειοψηφια τους λογικα ατομα και ψιλονορμαλ. Το θεμα παιζει σε κατι ''γερους" ΕΜΘ και σε κατι ΕΠΟΠια που εχουν λαλησει εντελως.

Όταν λέω στελέχη μιλάω πάντα για άτομα εκ παραγωγικών σχολών. Οι άλλοι κατά την άποψή μου είναι κοροϊδία της κοινωνίας, όχι στελέχη.

Δημοσ.

Όταν λέω στελέχη μιλάω πάντα για άτομα εκ παραγωγικών σχολών. Οι άλλοι κατά την άποψή μου είναι κοροϊδία της κοινωνίας, όχι στελέχη.

Aρα παραδεχεσαι οτι στις ενοπλες δυναμεις παιζει πολυ κοροιδία. Και αυτη η κοροιδία αμοιβεται κιολας...

Δημοσ.

Aρα παραδεχεσαι οτι στις ενοπλες δυναμεις παιζει πολυ κοροιδία. Και αυτη η κοροιδία αμοιβεται κιολας...

Όσον αφορά τους δήθεν οπλίτες, ναι. Ανέκαθεν τα έλεγα αυτά.

Δημοσ.

Όσον αφορά τους δήθεν οπλίτες, ναι. Ανέκαθεν τα έλεγα αυτά.

Οι ΕΜΘ  και οι ΕΠΟΠ σε ποια κατηγορια υπαγονται? Στην "εκ παραγωγικων σχολων" ή στην "κοροιδια της κοινωνιας"?

Δημοσ.

Οι ΕΜΘ  και οι ΕΠΟΠ σε ποια κατηγορια υπαγονται? Στην "εκ παραγωγικων σχολων" ή στην "κοροιδια της κοινωνιας"?

Στην δεύτερη. Εξαιρούνται όμως όσοι έγιναν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...