Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το περιεργο που ειναι; :-)

Λιτοχωρο να φανταστω;

Λιτόχωρο 26 εμα, εκεί τα βρίσκαμε με σουβλάκια

το πρόβλημα ήταν Θεσσαλονίκη ( ήμουν και στο 424 πριν για ειδικότητα Ν/Τ )

Στο τέλος ήρθα Αττική και τα προβλήματα μου τελείωσαν :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο στρατο αμα κουβαλω μαζι μου βιβλια θα υπαρχει κανενα προβλημα?Μπορει καποιος να διαβασει ή ειναι αδυνατον απο την φασαρια...?

Είναι πολύ δύσκολο κυρίως λόγω κούρασης και τρεξίματος, αλλά στον ελεύθερο σου χρόνο εννοείται ότι μπορείς να διαβάσεις και να μη σου πει κανείς τίποτα

εδώ άλλοι κουβαλάνε ναρκωτικά , για τα βιβλία θα σου πουν κάτι;

Ξερω γω,μπορει το περιεχομενο τους να μην αρεσει στους περισσοτερους εκει,αλλα νταξ αυτο δεν με νοιαζει,το προβλημα ειναι να βρισκω κανενα μερος να διαβαζω με την ησυχια μου,γιατι στον θαλαμο δεν νομιζω να ειναι και το πιο ησυχο μερος που υπαρχει..

στον θάλαμο στην βασική με την καμία, θα είσαι σε ένα μακρόστενο δωμάτιο με δεκάδες ακόμα άτομα. ησυχία υπάρχει μόνο το βράδυ (κι όχι πάντα) όταν τεζάρουν όλοι από την κούραση

για στρατό σε λιτόχωρο ένα θα πω

MHLOS BEACH BAR LEPTOKARYA :P

Εγώ ήμουν μόνο χειμώνα και έπεσα σε βαριά για τα δεδομένα της περιοχής κρύα

είχε να το στρώσει καμία δεκαετία και έπεσα σε αυτό

Ξερω γω,μπορει το περιεχομενο τους να μην αρεσει στους περισσοτερους εκει,αλλα νταξ αυτο δεν με νοιαζει,το προβλημα ειναι να βρισκω κανενα μερος να διαβαζω με την ησυχια μου,γιατι στον θαλαμο δεν νομιζω να ειναι και το πιο ησυχο μερος που υπαρχει..

Δεν είμαστε στο 60 και αναρχικος να είσαι κανείς δε σου λέει τίποτα , μη σου πω ότι θα βρεις πολλούς επαγγελματίες εποπ και εμθ που είναι στα @@ τους και μισούν το στρατό, όπως βέβαια και κάτι υποτιθέμενα εθνικια

ωχ....

εκείνη τη μέρα του βίντεο έφευγα μετάθεση , οπότε ήμουν όσο χαρούμενος γίνεται :P

Στο στρατο αμα κουβαλω μαζι μου βιβλια θα υπαρχει κανενα προβλημα?Μπορει καποιος να διαβασει ή ειναι αδυνατον απο την φασαρια...?

Στο ΚΕΝ δύσκολο να διαβάσεις. 

Μετά στη μονάδα λογικά θα βρεις χρόνο.

Εμάς είχε βιβλιοθήκη και καθάρισα αρκετά βιβλία.

εξαρτάται το στρατοπεδο, αν πέσεις σε κανένα με τίποτα γκαζμάδες στελέχη όταν σε βλέπουν με βιβλίο θα λένε αυτος "φιδιάζει" ας τον βάλουμε να κάνει καθαριότητες...

Εκτος απο αυτο εξαρταται και πως σε πάνε οι υπηρεσίες, αν έχει γερή εμπλοκή ειναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεις να διαβάσεις λόγω της αυπνίας.

αν μιλάμε για τον ελεύθερο χρόνο του (ναι υπάρχει και αυτό καμιά φορά :P ) δε θα σε ενοχλήσουν και εντάξει δέν είναι τόσο μ@λακες, ειδικά αν πρόκειται για διάβασμα.. 

πολλοί το εκτιμούν μάλιστα 

υπάρχουν και οι γκασμάδες βέβαια.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...