guido Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ναι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα μένει ο κόσμος που πάει στρατό 14 μήνες χωρίς δουλειά , αντί για 9 . μιλάμε για μεγαλειώδες σχέδιο τέσπα τζάμπα κράζουμε αφού δεν παίζει . ακόμα και να το σκέφτηκε κάνας φωστήρας , μόλις καταλάβει το πολιτικό κόστος του ίδιου και της κυβέρνησης του αν κάνει κάτι τέτοιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ναι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα μένει ο κόσμος που πάει στρατό 14 μήνες χωρίς δουλειά , αντί για 9 . μιλάμε για μεγαλειώδες σχέδιο από την άλλη περισσότερες θέσεις για αυτούς που είναι έξω και περισσοτερα δωρεάν εργατικά χέρια για το δημόσιο δηλαδή λιγότερη ανάγκη για δαπάνη πρόσληψης στελεχών (γιατί θητεία σημαίνει δωρεάν εργάτης για το δημόσιο και δεν έχει τίποτα να κάνει με την αμυντική κατάσταση στης χώρας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 @@ στην δικια μου σειρά βρήκε να γίνει 14 μηνo!!!ffs, ευτυχώς θα κάνω 10 μήνες από ότι φαίνεται, αλλα και πάλι horse shit...αλήτες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Έχει κανείς κάποιο πρότυπο από την βεβαίωση που πρέπει να προσκομίσεις όταν παίρνεις φοιτητική άδεια για να δώσεις κάποιο μάθημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Έχει κανείς κάποιο πρότυπο από την βεβαίωση που πρέπει να προσκομίσεις όταν παίρνεις φοιτητική άδεια για να δώσεις κάποιο μάθημα; Οχι, αλλα δεν ειναι τιποτα... 2 φορες πηρα φοιτητικη. Το ζητας απο την Γραμματεια της σχολης. Συμπληρωνεις τα στοιχεια πανω πανω, μετα εχει κανα 6-7 γραμμες οπου συμπληρωνεις Μαθημα-Καθητητης Μαθηματος-Ημερομηνια και Υπογραφη Καθηγητη. Τελος, θελει (αφου τελειωσει η εξεταστικη) υπογραφη απο την Γραμματεια και εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδιά, επειδή το σκέφτομαι να πάω τον αύγουστο στρατό να τελειώνω, για να κόψω την αναβολή πάω στο ΡΟΥΦ; (όπου είχα πάει και για να κάνω την αναβολή μου αρχικά) Αν την κόψω τώρα θα με πάρουν όντως αύγουστο; (δεν έχω ιδέα από στρατό. Αν τελικά την κόψω θα έχω κι άλλες απορίες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν την κόψεις μέχρι 30/4, μπαίνεις Αύγουστο. Αλλιώς Νοέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ναι την κοβεις στο ΡΟΥΦ/Στρατολογια.. Οπου την ειχες κανει αρχικα. Αν την κόψεις μέχρι 30/4, μπαίνεις Αύγουστο. Αλλιώς Νοέμβριο. Οχι απαραιτητα.. Αν την κοψεις μετα την οριζμενη ημερομηνια, μπορεις να δηλωσεις να καταταχθεις μια σειρα νωριτερα.. Δηλαδη την κοβεις μετα της 30/4, οποτε απο Αυγουστο παει Νοεμβρη. Αν ομως δηλωσεις να μπεις νωριτερα, θα σε παρουν για Αυγουστο. Δοκιμασμενα πραγματα [εξαλλου καιγονται για κοσμο...] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Σωστά, παίζει κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Εμενα το παιζαν και δυσκολοι... Μπορει να σου ρθει νωριτερα, αλλα δυσκολα κτλ κτλ κτλ... Τι καλα που μου ηρθε για Φεβουαριο και οχι Μαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδιά όσοι είναι γκαβοί απο μυωπία/αστιγματισμό αρκετά παίρνουν κανα Ι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ποσο αρκετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Εγώ πχ έχω αστιγματισμό 2,75 και 3,25 που είναι αρκετά μεγάλος και αν θυμάμαι καλά χωρίς γυαλιά είμαι στα 5/10 όραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Μπα δεν μας κανει... Θελουμε μυωπια 8+ Επεξ/σία 27 Απριλίου 2010 από Kasrith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πο δεν πρεπει να υπαρχει 8+ αστιγματισμός.... γαμώ τον μπελά μου!!! θα κάθομαι σε απόσταση 5 εκατοστών μέχρι το 2017 που έχω την αναβολή..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις