Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Αναφέρομαι στο ότι θα μάθει πολλά και διαφορετικά πράγματα που δεν θα τα 'κανε αλλού

τα οποία θα του χρησιμεύσουν στη ζωή του ε? :P
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω, καθε πρωι, αν το κρεβατι δεν ειναι αεροδρομιο δεν μπορω να ενεργησω.

• Like 4

Εγώ πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός. Γόπινγκ, της πλάκας, μόνο μια φορά σε όλη τη θητεία και μάζευα πέτρες. Για το αεροδρόμιο, δε θυμάμαι ποτέ παρόμοιο σκηνικό στο θάλαμο. Λίγο στο ΚΕΝ, αλλά όχι κάτι τραγικό. Και προσοχές να βάρεσα κανονικές καμιά 20αριά σε όλη τη θητεία... Αρκετές τουαλέτες όμως, αλλα΄εντάξει δεν ήταν κάτι τραγικό. Με το λάστιχο έπαιζες και με σφουγγαρίστρα. Είναι τι θα σου τύχει τελικά! 

• Super Moderators

Πρωτη μερα στον κεντρο,ειμαι 1 απο τους 5 τυχερους αναμεσα σε 125 ατομα για να καθαρισω τουαλετες,τυχη βουνο,αφου μετα ηθελα να παιξω και τζοκερ

μην συγκρίνεις χέστρες κέντρου με τουαλέτες (χαλαρού) στρατοπέδου που μπορεί να έχουν και λίγους φαντάρους...

πχ στο στρατόπεδο που ήμουν ήταν η καλύτερη αγγαρεία, σε 5 λεπτά είχες τελειώσει :P

Τελικά ΕΛ.ΔΥ.Κ. λέει για κάποιον που δεν έχει φράγκα και δεν θέλει να επιβαρύνει οικογένεια; Μπαίνω την Πέμπτη Τρίπολη και έλεγα να δηλώσω για Κύπρο μετά. Τα λεφτά 200€ περίπου ισχύουν ακόμα; Αν θέλω 2 άδειες μια Ιούνιο και μια Σεπτέμβρη για να δώσω από 1-2 μαθήματα τη φορά θα μπορέσω να το ρυθμίσω ή δεν παίζει; Είναι τόσο τέντα και λιώσιμο που να μην αξίζει καν την σχετική οικονομική ανεξαρτησία;

Άνετα τα βγάζεις πέρα με τα χρήματα που παίρνεις, αρκεί να μη στα φάνε οι πουτ... Είναι γεμάτο το μέρος, δε μπορείς να φανταστείς τι γίνεται. Πόσα είναι τα χρήματα τώρα δεν ξέρω, φαντάζομαι κάπου εκεί που λες.

Είναι πολύ προβλεπέ η κατάσταση. Περί λιωσίματος στον ύπνο και αραλίκι, το ξεχνάς στο νησί. Έχει ασκήσεις αρκετές, βολές, καθημερινό τρεξιματάκι και τα σχετικά. 3 στρατόπεδα έχει το πεζικό. Δύο τάγματα και το Σύνταγμα. Είναι πλήρως επανδρωμένα, αν  και εμπλοκές πέφτουν στις άδειες. Καλές εγκαταστάσεις, μέχρι και air condition επαιζε στο θάλαμο! Δεν έχει ΕΠΟΠ!!! Σε μας δεν είχε ούτε δόκιμους. Αν καταφέρεις και γίνεις υπάξιωματικός, μετράς αρκετά, ξεχνάς σκοπιές και αγγαρίες, αν και έχουν αρκετή ευθύνη οι υπηρεσίες που σου αναθέτουν. Σε βάζουν να κάνεις πράγματα που στην Ελλάδα τα αναθέτουν σε δόκιμους πχ. Παίρνεις και παραπάνω χρήματα.

Μηχανοκίνητο πεζικό είναι, οπότε έχεις καθαρισμό ΤΟΜΠ και τα σχετικά. 

Θετικό πως βγαίνεις εξόδους Λευκωσία και σε μεταφέρουν δωρεάν με πούλμαν. Φαγητό απλά τέλειο. Γλυκά, παγωτά, αναψυκτικά, μπύρες την Κυριακή.

Μεγάλο αρνητικό η ζέστη. Δε μπορείς να φανταστείς πως καίει ο ήλιος. Καμία σχέση με εδώ. Μετά έχει πολλές επισκέψεις από επίσημους, ειδικά στο Σύνταγμα, οπότε καταλαβαίνεις πως την τρώς καλά - αγήματα, οπλοασκήσεις, λαμπίκο το στρατόπεδο κτλ. 

Αν δεν έχεις καλό βύσμα, πήγαινε. Από το να πας στον Εβρο, χίλιες φορές στο νησί!

Ό,τι άλλο θες ρώτα, απλά αυτά που σου λέω είναι εμπειρίες πριν από 7 χρόνια περίπου.

Τρίπολη είχα μπει και γω... Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη!

Δεν λεω πως θα χρησιμοποιήσει τις πολεμικες του γνωσεις πουθενα, Απλα θα κανει πολλα τρελλα που θα χει να θυματε, και θα φτασει μερικεσ φορες στα ορια του και θα δει μεχρι που  αντεχει...

Πού ξέρεις;

Μπορεί να γυρίσει καμιά εκπομπή σαν την παρακάτω και να πλουτίσει :P

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...