Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο στρατος ειναι κατασκηνωση και μονο κατι κακομαθημενα και προβληματικα ''πηζουν''

Ναι ρε ράμπο πες τα

• Like 2
Δημοσ.

lol, δηλαδή σε εμπλοκή 25-30 σκοπέτα το μήνα, χειμωνιατικα, για κανα τετραμηνο μόνο οι κακομαθημένοι έχουν πρόβλημα οι νορμαλ δεν παιρνουν χαμπάρι.

Oυτε οι καραβάδες δεν τα λένε αυτά...

• Like 2
Δημοσ.

τελικα πηρα 1 χρονο αναβολη

οτι να ναι ρε @@ μου.

για 3 μηνες πηγαινα, 6μηνο μου λεει θα σου δωσω ο γιατρος και στο χαρτι εγραψε 1 χρονο.

γιατι ολοι οι βλακες γιατροι μαζευτηκαν στο στρατο?

τωρα θα δω αμα μπορεσω να κανω καμια κομπινα με τη στρατολογια για να παρω τριμηνο. μπλεξαμε με τους @@

τελικα πηρα 1 χρονο αναβολη

οτι να ναι ρε @@ μου.

για 3 μηνες πηγαινα, 6μηνο μου λεει θα σου δωσω ο γιατρος και στο χαρτι εγραψε 1 χρονο.

γιατι ολοι οι βλακες γιατροι μαζευτηκαν στο στρατο?

τωρα θα δω αμα μπορεσω να κανω καμια κομπινα με τη στρατολογια για να παρω τριμηνο. μπλεξαμε με τους @@

+1 ενα χρονο πίσω λοιπόν...

:-(

Δημοσ.

Βρες μοναδα που δεχονται χορηγιες, πουλα ακριβα το τι κανεις, κανε τους μια χορηγιουλα και ΛΕΛΕ... <br><br>

Problem solved<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Και οπως λεει ο human torch

FLAME ON

• Like 1
Δημοσ.

+1 ενα χρονο πίσω λοιπόν...

:-(

ισως και οχι. εχω κερδισει ενα μηνα μεχρι να παω στην επιτροπη απαλλαγων στο 401 και εκει θα κανω να με κοψουν ή παιζει και να τους γραψω  (αλλα πρεπει να δω εαν υπαρχουν κυρωσεις και τετοια. δε ξερω τι γινεται σε τετοια περιπτωση).

δε θελω παραπανω αν ολα πανε καλα. κατσε τωρα να πλακωθω να τελειωσω με τις τελικες διορθωσεις τις διατριβης να δωσουν το οκ οι καθηγητες μεχρι να παω στην επιτροπη και μετα βλεπουμε. μπορει να μπω και το μαιο. σε καθε περιπτωση πρεπει να τελειωσω τελος απριλιου για να προλαβω την ορκομωσια του ιουνη. οποτε με καλυπτει αυτος ο μηνας ετσι οπως εγινε και γλυτωνω το ΚΕΝ

τα παντα ολα εδω μεσα! :-D

Δημοσ.

20-10 τον μηνα 2-1 με πηγαινε

το να παρεις αναβολη ειναι το πιο ευκολο πας και τους λες βρηκα δουλεια και δεν δουλευουν οι γονεις μου η τους λες δεν την παλευω,την άλλη μερα εισαι σπιτη

Δημοσ.

lol, οι 10 off, ετσι;  τι υπηρεσίες έκανες, σκοπέτα ή ραντάρ/καμερες στο δωματιάκι; 

Να υποθέσω οτι αεροπορία σε πήραν τυχαια, επειδή ειχες αεροπορική φάτσα;

• Like 2
Δημοσ.

και ομως φιλε στην τυχη με πηραν η σκοπια ηταν σε φυλακιο κανονικα με γεμισμενο οπλο,μερικες φορες εκανα και αμ

Δημοσ.

lol, δηλαδή σε εμπλοκή 25-30 σκοπέτα το μήνα, χειμωνιατικα, για κανα τετραμηνο μόνο οι κακομαθημένοι έχουν πρόβλημα οι νορμαλ δεν παιρνουν χαμπάρι.

Oυτε οι καραβάδες δεν τα λένε αυτά...

Πω πω... σκοπέτο... δύσκολο πράμα..

Να κάθεσαι σε ένα μέρος για δύο ώρες όρθιος. Α! Ναι... είναι και το ξύπνημα το βράδυ. Αυτό και εάν είναι δυσκολία. 

Καλά τα λέει ο φίλος πιο πάνω. Ο στρατός είναι απλά μία κατασκήνωση για άντρες. Όσοι λένε "δεν μπορώ", "δεν την παλεύω" και άλλα γραφικά απλά είναι καλομαθημένοι και δεν μπορούν χωρίς την μαμάκα τους και τον μπαμπάκα τους. 

Και -15 έχω φάει στην μάπα για 10 μέρες και χωρίς προμήθειες (γιατί δεν μπορούσε να έρθει η καναδέζα να φέρει). Γαμώ τις φάσεις ήταν. Κατασκήνωση και με περιπέτεια. 

Και όσοι λένε για σκοπέτα... απλά είναι μία υπηρεσία για όσους δεν έχουν αντικειμενικά στοιχεία για ανάληψη ευθυνών, ήτοι ανειδίκευτοι, χωρίς πτυχίο κτλ. 

Δημοσ.

παιδια μετα τον στρατο ειναι τα δυσκολα,στον στρατο καλα περνας,η σκοπια δεν ειναι τιποτα,ολοι κατω καθομασταν μην τρελενεστε αυτα όταν εισαι νεος,ο στρατος ειναι μονο η βασικη εκπαιδευση μετα ειναι εντελως διακοπες

Ολα τα κομαντα εδω μαζευτηκαν...

τυπε εχεις παει και το λες;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...