Sadamiraq Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Οι μεταταξεις σε αεροπορια εχουν κοπει μαχαιρι? Αποτι ξερω ναι,παιρνουν ελαχιστους γιατι οδευει να γινει φουλ επαγγελματικη η αεροπορια(οσο επαγγελματια μπορεις να πεις τους εποπ) τελοςπαντων οχι φανταρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ελα ρε...που ησουν?? 129 Α/Κ ΜΜΠΕχω φυγει με μετάθεση αφού εκλεισα εκει 4 μήνες. Τώρα μετράω 62 Κ.Σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν έρχεται ακόμα σημείωμα κατάταξης στο σπίτι ή στο Α.Τ. της περιοχής. Δε μου έχει έρθει κάτι ακόμα 1.5 βδομάδα πριν παρουσιαστώ. Διάβασα κάπου ότι το έχουν κάνει μόνο online αλλά δε νομίζω να ισχύει. Χρειάζομαι το σημείωμα για να πάω στο 401 να κάνω τζαμπέ την ακτινογραφία θώρακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Έπρεπε να σε έχουν πάρει τηλέφωνο από το ΑΤ της περιοχής σου. Πάρε τηλέφωνο στο ΑΤ της περιοχής σου αρχικά και αν δεν βρεις άκρη τότε στη στρατολογία της περιοχής σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δίπλωμα οδήγησης να πάρω μαζί μου ή να κάνω τον τρελό? δεν τους ενδιαφερει, ειχαν στειλει ατομο χωρις διπλωμα να γινει οδηγος (ευτυχως δε του εδωσαν την ειδικοτητα , αλλα θεωρητικα θα μπορουσαν.. ) ουτε προκειται να οδηγησεις ποτε στρατιωτικο οχημα χωρις να εχεις την ειδικοτητα για κανενα απολυτως λογο το διπλωμα θα το εχεις αν εχεις το αυτοκινητο σου για να κινεισαι στις εξοδους σου Παιδια μου ηρθε μεταθεση για την ΣΣΕ στην Βαρη ξερει κανεις τι παιζει γενικα για τους φανταρους εκει?Υπηρεσιες εξοδοι κτλπ? θα σε πηγαινει πολυ καλα γιατι απο οσο μου ελεγε παιδι που ηταν εκει δε μενει κοσμος για να κανει τις βραδινες υπηρεσιες, τις κανουν οι ευελπιδες σκοπια μεχρι το μεσημερι παιζει και γενικα ελαχιστοι θα καθονται μεσα το βραδυ το καλοκαιρι ομως που τους παιρνουν για να τους πανε σε μερη στυλ λιτοχωρο για να κανουν επιπλεον εκπαιδευση, θα πηξετε στις εμπλοκες αρα εχει να κανει αναλογα με τη χρονικη στιγμη που μιλαμε Αυτές τις αηδίες ρε παιδί μου, δε τις κατάλαβα ποτέ στον Ελληνικο στρατό. Φανταρος ο άλλος, κάνει τη θητεία του, να φοβάται μη τον καμπανιάσει ο φοιτητής. Ενας τυπος 18-19 χρονων, να καμπανιάζει φαντάρους. Που δεν ειναι καν στρατιώτης. Εκπαιδεύεται...Ήμαρτον!!! ειναι ανωτερος απο στρατιωτη , οπως ειναι και ο εφεδρος που ειναι επισης στρατιωτης στην ουσια δεν ειναι τυχαιος φοιτητης που βρεθηκε εκει μεσα . στο στρατο παντα υπαρχει ιεραρχια και ολοι εχουν καποια σχεση μεταξυ τους και ο στρατιωτης ειναι ο πατος αυτης της ιεραρχιας.. πρακτικα μονο το πολιτικο προσωπικο μπορει να γραφει στα @@ του (εκτος αν εχει αλλες διαταγες) καμπανα ομως σου ριχνει μονο ο διοικητης σου, οποιοσδηποτε αλλος απλα σε αναφερει και αν ο διοικητης σου σε παει σου κλανονται τα 3 με λιγα λογια δε μπορουν να σου κανουν και τιποτα , ειδικα αν δεν προκειται για κατι σοβαρο αν ομως εισαι σε υπηρεσια και δεν κανεις αυτα που θα σου πει ο ανωτερος σου (που μπορει να ειναι ο ευελπις) , τοτε ενδεχεται να εχεις σοβαρο σοβαρο προβλημα με λιγα λογια εχει να κανει και τη στιγμη στην οποια θα βρεθεις.. αν σε εχει βαλει καποιος ανωτερος απο το λοχο σου να σκουπισεις και περασει καποιος αλλος (ακομα και αν ειναι πιο υψηλοβαθμος απο τον πρωτο ανωτερο) και σου πει γιατι εισαι αγυαλιστος , απλα μπορει να σε βγαλει αναφερομενο αν σου πει να ερθεις να του κανεις μια δουλεια, απλα του λες δε μπορω και δε μπορει να σου κανει τιποτα οι διαταγες ερχονται πρωτα απο τη μοναδα σου και εκει μεσα εχουν να κανουν απο το ποσο ψηλα εχουν ερθει.. με λιγα λογια ενας αλχιας της μοναδας σου για σενα ειναι πιο πανω απο ενα συνταγματαρχη αλλης και αυτο που θα ζητησει ο λοχαγος της μοναδας σου προηγειται απο οτι σου ζητησει ενας αλχιας.. αμα σε εχουν δωσει σε καποιον ευελπη να κανετε μαζι μια δουλεια ή μια υπηρεσια (ειναι πχ αρχιφυλακας σου σε ενα φυλακιο, ή περιπολαρχης σου , ή σας εβαλαν μαζι να κουρεψετε γρασιδια ) , τοτε εισαι στο ελεος του και πρεπει να κανεις αυτο που θα σου πει (αρκει να εχει σχεση με την υπηρεσια, οχι να του πλυνεις το αυτοκινητο..) μπορει να καθεται να σε βλεπει κανοντας το τσιγαρακι να σταζεις , αλλα εισαι υποχρεωμενος να κανεις ο,τι σου πει. την τελικη τιμωρια παντως για οτι κακο κανεις θα στη δωσει ο διοικητης σου κανενας αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν έρχεται ακόμα σημείωμα κατάταξης στο σπίτι ή στο Α.Τ. της περιοχής. Δε μου έχει έρθει κάτι ακόμα 1.5 βδομάδα πριν παρουσιαστώ. Διάβασα κάπου ότι το έχουν κάνει μόνο online αλλά δε νομίζω να ισχύει. Χρειάζομαι το σημείωμα για να πάω στο 401 να κάνω τζαμπέ την ακτινογραφία θώρακος. Πανε στο Α/Τ της περιοχης σου εμενα μου ηθρε μια εβομαδα πριν μπω και αυτο κατα τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Guys να ρωτησω. Μου τελειωνει η αναβολη και καλα λογω πανελληνιων 31 δεκεμβριου 2013.Επειδη θα ειμαι γραμμενος σε Ι.Ε.Κ ..οταν ξαναπαρω αναβολη για ποσο πανω κατω θα μου δωσουν; υποτιθεται θα ειναι για 2ο ετος σπουδων. Παιζει στα χαρτια να φαινεται και για πρωτο γιατι ειχα αλλαξει σχολη.Ρωταω γιατι παιζει να πισω δουλεια και αυτοι θελουν μονιμους, με τελειωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις ή εστω να αργουν λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 απ οσο ξερω ρε συ για λογους σπουδων παιρνεις τη μεγιστη ,σε χρονικο περιθωριο, που δικαιουσαι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Β.Τελλίδης αναχώρησε με εντολή του ΥΕΘΑ για το σημείο της τραγωδίας στο Διδυμότειχο.Σύμφωνα με το ΓΕΣ: “...στο Πεδίο Βολής – Πεδίο Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Διδυμοτείχου, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων εργασιών καταστροφής πυρομαχικών, σημειώθηκε έκρηξη οπλοβομβίδας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Ανθυπολοχαγού (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ταγματάρχη (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) κι ενός ΕΜΘ Επιλοχία (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού), της δυνάμεως της 389 Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών.Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Ξάνθης και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος. http://www.onalert.gr/stories/ti-leei-to-ges-gia-tin-tragodia-poios-stratigos-anevainei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πως αισθανεσαι? Ετοιμος για στρατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πως αισθανεσαι? Ετοιμος για στρατο? θα σου πω αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 θα σου πω αυριο Αυριο μπαίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 οχι για τριτη ειμαι. αλλα ηδη εχω μισησει το στρατο επι 10 φορες για δικους μου λογους που καποια στιγμη θα αναφερω οταν τελειωσουν ολα. αν μπορουσα να ανατιναξω το ΓΕΣ να γλυτωσουν ολοι θα το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 για ποιον λόγο πας στρατό; εφόσον εχεις και phd, h θητεία θα σε πάει αρκετά πίσω στο αντικειμενο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις