Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατι ακουσα οτι απο Αύγουστο και μετά θα γίνει 14 μηνο.

Ισχύειι;;;

Ειμαι για Αυγουστο να πάω φαντάρος αλλα αμα ειναι 14 μηνο δεν θα την παλέψω.

Ξέρει κανεις τπτ/εχει ακούσει?

απλα ξεχασε το το 14μηνο...δε φτανει που σαν θεσμος ειναι γτπ αλλα βλεπεις βρισκομαστε και σε οικονομικη κριση οποτε δε νομιζω οτι συμφερει το κρατος να πληρωνει τις διακοπες στο χακι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα ξεχασε το το 14μηνο...δε φτανει που σαν θεσμος ειναι γτπ αλλα βλεπεις βρισκομαστε και σε οικονομικη κριση οποτε δε νομιζω οτι συμφερει το κρατος να πληρωνει τις διακοπες στο χακι...

Μακάρι παιδες.2 φανταροι φίλοι μου το πανε.Αν εκαναν πλάκα κακιά τους ωρα...:devil:

:P

οτι ακουστηκε σαν φημη ισχυει, αλλα και μενα μου φαινεται παρα παρα πολυ δυσκολο

Ετσι ακούστηκε μια ωραία πρωϊα και για το 9 μηνο και σιγα σιγα εγινε...

απλα ξεχασε το το 14μηνο...δε φτανει που σαν θεσμος ειναι γτπ

γιατί το λες αυτό ?!

ποιός άλλος θεσμός απομακρύνει άτομα που είναι στην πιο παραγωγική ηλικία από την κοινωνία και τα στέλνει να κάνουν δουλειά που σε όλα τα άλλα στρατόπεδα της Ευρώπης γίνεται με κάμερες, ξεχνάει πως το να πληρώνεσαι για την εργασία που κάνεις είναι ανθρώπινο δικαίωμα και βάζει ένα τεράστιο οικονομικό βάρος στην ελληνική οικογένεια ?

ποιός άλλος θεσμός ?!

Ετσι ακούστηκε μια ωραία πρωϊα και για το 9 μηνο και σιγα σιγα εγινε...

ε όχι και σιγά σιγά . ακουγόταν 4-5 χρόνια και από επίσημες πηγές οτι σχεδιάζουν μείωση από το 12μηνο , μέχρι να γίνει τελικά το 2009 , αν δεν κάνω λάθος . Και η μειώση είχε και κάποιο νόημα . Να το αυξήσουν πάλι τι νόημα έχει ; Πιο πιθανό ειναι να γινει 6μηνο σε κανα 4-5 χρόνια παρά 14μηνο !

Το οτι είναι βλακεία να γίνει 14μηνο δεν διαφωνεί νομίζω κανείς, εδώ και πολλά χρόνια μειώνεται συνεχώς και έτσι πρέπει να συνεχίσει

Απο την άλλη άκουσα και εγώ την αρβύλα( ; ) για 14μηνο και μάλιστα με την ανεκδιήγητη δικαιολογία της μείωσης της ανεργίας :-(

για να μειωθει το κοστος θα μειωσουν τους μισθοτους , εποπ κλπ. αρα θα χρειαστει πολυ κοσμο τσαμπε οπως απλος φανταρος. σορρρρρυυυυυυ

τωρα εσυ γιατι τον ακυρωνεις ετσι τον ψαρα?δε ντρεπεσαι λιγο?ε aris, ακυρο φιλος του kazak-hool το σχολιο.δεν αυξανεται η θητεια.

ε όχι και σιγά σιγά . ακουγόταν 4-5 χρόνια και από επίσημες πηγές οτι σχεδιάζουν μείωση από το 12μηνο , μέχρι να γίνει τελικά το 2009 , αν δεν κάνω λάθος . Και η μειώση είχε και κάποιο νόημα . Να το αυξήσουν πάλι τι νόημα έχει ; Πιο πιθανό ειναι να γινει 6μηνο σε κανα 4-5 χρόνια παρά 14μηνο !

για να πληρώνουμε επιπλέον προστιμο στην ΕΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...