Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μεγαλοπρεπέστατα άκυρα θα έριχνα στη θέση του...

δε θα εριχνες κανενα ακυρο , απλος στρατιωτης εισαι αν επρεπε και βεβαια θα το εκανες και ειναι δικαιωμα του καθε διοικητη να κανει οτι θελει στη μοναδα του και υποχρεωση σου να κανεις οτι σου πει (στα πλαισια της υπηρεσιας)

οπως ειχα γραψει και πριν και γω εχω κανει σκοπετο με γιατρο στο 424 , δε γινοταν ο μισος λοχος να μην κανει υπηρεσιες και οι αλλοι μισοι να τρωμε εμπλοκη 

αυτες οι διαταγες ειναι στην ουσια να χαμε να λεγαμε.. 

εμείς είχαμε μάχιμα στελέχη, μέχρι και αρχιλοχία σκοπό στη πύλη είχαμε μια δυο φορές, θαλαμοφύλακα μερικές παραπάνω :P

ανθυπασπιστης εχει κανει θαλαμοφυλακας εκει που ειμασταν και οι δυο μας 

εχω κανει σκοπια με αρχιλοχια ΣΜΥ στην 3 με τη πετρουλα  (για σπασιμο του το εκαναν επειδη ηταν πολυ χαλαρος αρχιφυλακας στη πυλη.. )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δε ξερω μαλλον ηταν και πριν απο σενα αυτο το σκηνικο , απλα μου το ειχαν αναφερει μερικα στελεχη  για εναν παπαρακο (που εκεινη τη στιγμη ειχε ηδη γινει ανθυπολοχαγος )

μου ειχαν πει οτι τον ειχαν βαλει θαμαλοφυλακα να μετραει τα οπλα και ειχε φρικαρει (και ετσι βλακας που ειναι δε το αποκλειω) 

ενδεχομενως και να επαιζε ομοβαθμος του αυδμ , δε νομιζω αλχιας 

"Οι νέοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας,στα μαγειρεία πάνε και τρώνε το φαγητό μας"

Αφιερωμένο σε όλα τα παλιοσειρια.

299 Fruit Ζελε........

Αυτή η ατάκα είναι η απαλεψιά του παλιού σε όλο της το μεγαλείο! :D

Οι νέοι ήρθανε με το έτσι θέλω στο στρατόπεδο να μας φάνε το φαί χαχαχαχα!

εχω φιλο που κανει την πρακτικη του.δεν θελει να μπει στρατο τωρα.στο ρουφ του παν μονο μεχρι 3μηνο(εσσο?) δεινουν για "κοινωνικους" λογους απο κει και περα φρουραρχειο...

στο φρουραρχειο δεν πας για να παρεις αναβολη για αλλους λογους?δηλ.τον στελνουν σε γιατρους για ψυχολογικα/παθολογικα??!

εψαξα λιγο στο γοογλε και απ οτι καταλαβα ειναι οτι κατσει εκει...αλλοι πανε με χαρτι γιατρου και αλλοι χυμα για να παρουν αναβολη για χ διαστημα.ισχυει?και τι τους γραφουν ψυχολογικα?!

Ήρθε σε έναν φίλο χαρτί για να παρουσιαστεί στο Πεύκο και είχε και ένδειξη ΥΕΑ. Θέλει λέει τα μόρια απο τις ΕΔ και μάλιστα ως δόκιμος, αλλά σκεφτόταν και την αναβολή. 

Καταρχάς, και στις ειδικές δυνάμεις αν έχεις ΥΕΑ σε παίρνουν ή εκεί δεν τους παίρνουν όλους (ή θέλει και βύσμα);

Αν κάνει αναβολή θα ξαναέχει την ευκαιρία ή έτυχε αυτή τη φορά και την άλλη φορά μπορεί να μη την έχει; 

Αλλά αν ούτως ή άλλως ακόμα και να σε γράφουν ΥΕΑ είναι απίθανο να σε πάρουν είναι το ίδιο πράγμα.

• Super Moderators

αν πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους δεν θα μπορεί να μπει ΕΔ αν δεν κάνω λάθος...

για να σε πάρουν ΥΕΑ περνάς εξετάσεις και μετά εκπαίδευση...

Παιδια μου ηρθε μεταθεση για την ΣΣΕ στην Βαρη ξερει κανεις τι παιζει γενικα για τους φανταρους εκει?Υπηρεσιες εξοδοι κτλπ?

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες. Ήμουν εκεί πριν 6 χρόνια για καμιά βδομάδα, μετά από επαναπατρισμό από Κύπρο.

Φαγητό έχει καλό, αφού τρώτε το ίδιο με τους Ευέλπιδες. Χαλαρή κατάσταση μου είχε φανεί, αλλά νομίζω πως είχε πολλά βύσματα και γιωτάδες. Αυτό που φοβόντουσαν οι στρατιώτες ήταν μην τους καμπανιάσουν οι Ευέλπιδες - θυμάμαι ήταν η πρώτη συμβουλή που μου δώσανε εκεί τα παιδιά.

Η άλλη βλακεία είναι πως δε βολεύουν οι συγκοινωνίες. Αν και κανονικά είχε πούλμαν που μεταφέρει τα στελέχη και τους Ευέλπιδες, όλως τυχαία έφευγε λίγο πριν ο διοικητής ανακοινώσει τις υπηρεσίες.

Αυτά μου μείνανε από το σύντομο πέρασμα που είχα εκεί. 

Α, και κάτι άλλο, πως πήζεις στις σκοπιές, όταν οι Ευέλπιδες έχουν άδεια, γιατί αυτές μεταφέρονται στο λόχο διοικήσεως.

Ποτε εχουν.αδειες οι ευελπιδες?Επισης κατι αλλο μου ειπαν οτι δεν εχει κψμ ισχυει?

Περίοδο των εορτών φαντάζομαι και καλοκαίρι.

ΚΨΜ έχει των Ευέλπιδων και όντως δε μπορούσες να αράξεις. Να ψωνίσεις μπορούσες. Και είχε και αυτόματα μηχανήματα.

Γενικά, είναι περίεργο στρατόπεδο. Πολλές πληροφορίες δε μπορώ να σου δώσω, γιατί δεν κάθισα πολύ εκεί. 

Όχι αναβολή λόγω σπουδών. Θα ξαναέχει την ένδειξη ή εξαρτάται κάθε φορά απο τις ανάγκες τους; Βύσματα παίζουν εκεί;

την ενδειξη ΥΕΑ εχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει το λύκειο και ναι στις ΕΔ εχει βύσματα γιατί παίρνουν παραπάνω μόρια απο τους άλλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...