Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πας στο λόχο διοικήσεως του ΚΕΝ μετά από μερικές μέρες. Έχω την εντύπωση όμως πως παίρνεις πιο γρήγορα μετάθεση για παραμεθόριο από τους νεοσύλλεκτους. Είχαμε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις στο ΚΕΝ, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς να σου πω.

Μετά πάντως φαίνεται στο φάκελο σου πως έχεις πάρει αναβολή και γενικά αν δεν έχεις βύσμα θα σε στείλουν σίγουρα σε "ωραίο" μέρος μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ακομα δεν εχω μπει ρε. απλα επειδη ειμαι και εγω για θηβα με ολα αυτα που διαβασα με εχουν πιασει κατι περιεργα και σκεφτομαι αμα ειναι καλυτερα να κανω τωρα την εκπαιδευση που ειναι καλυτερος ο καιρος παρα τελος νοεμβριου αμα χρειαστει

αμα ειναι να εχουμε προβλημα με το ζεστο νερο και τη θερμανση το σκεφτομαι να μη το κανω χειμωνα!

ακομα δεν εχω μπει ρε. απλα επειδη ειμαι και εγω για θηβα με ολα αυτα που διαβασα με εχουν πιασει κατι περιεργα και σκεφτομαι αμα ειναι καλυτερα να κανω τωρα την εκπαιδευση που ειναι καλυτερος ο καιρος παρα τελος νοεμβριου αμα χρειαστει

αμα ειναι να εχουμε προβλημα με το ζεστο νερο και τη θερμανση το σκεφτομαι να μη το κανω χειμωνα!

Μετά πως θα είσαι ο μοναδικός νέος στο στρατόπεδο το έχεις σκεφτεί; Γενικά στο στρατό καλό είναι να μην ξεχωρίζεις.  Άντε μετά πάλι  να περιμένεις στο τι θα συναντήσεις. 

ναι γιαυτο ρωτησα αμα μετα ξαναπας παλι στα ΚΕΝ και κανεις ακομα 3 εβδομαδες ενω εχεις ηδη ορκιστει. οποτε δεν εχει νοημα αμα κανω τωρα τη βασικη ή μετα αφου στα ΚΕΝ θα τι βγαλω και τις 2 φορες. αρα δεν αξιζει.

απλα το σκεφτομαι να το παιξω ρισκο μπας και το βυσμα πιασει και μου κατσει παραμεθοριο εντος αττικης. αλλα αυτο δε μπορω να το ξερω εκ των προτερων

Ρε man, δεν είσαι κάπως υπερβολικός; Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στη Ρωσία. Ο χειμώνας που τρέχει ακόμα, στην ουσία σαν άνοιξη είναι.

Εγώ τέλη Νοέμβρη που ήμουν στο κέντρο, έσκαγα απ' τη ζέστη.

• Like 1

ρε δηλώστε Μεγίστη, Τήλο, Νίσυρο, Σύμη, Σαμοθράκη  που μόλις τα δούνε στη δήλωση σας πάνε σχεδόν σίγουρα, στους 5 μήνες γυρνάτε σπίτι σας και αν όπως εσύ πχ Farcry είσαι της πληροφορικής και το πεις στον Διοικητή περνάς ζωάρα 

αν ειναι αοπλος ισως και να αξίζει, αλλιώς θα βγάζει τα μάτια του κάθε μερα να φτιαχνει τα δυναμολογια και τις αλλες μαλακιες και το βράδυ σκοπετανθρωπος

Η καλύτερη εποχή είναι μην μασάς! Ύστερα από κανα μήνα θα πιάσει και η ζέστη. Μετά... αρχίζουν τα δύσκολα γιατί παραμεθόριο δεν την γλυτώνουν οι μη-βυσματίες... Πάμε Κύπρο ρε μη μασάς!  

Οι MD αξίζει να πάνε Κύπρο; Μπαίνουν υγειονομικό 100% δηλαδή ή μπορεί να κάτσει απλός φαντάρος; Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι να πάρω μια ετήσια αναβολή μήπως και καταφέρω να πάρω το κωλοπτυχίο.

Οι MD αξίζει να πάνε Κύπρο; Μπαίνουν υγειονομικό 100% δηλαδή ή μπορεί να κάτσει απλός φαντάρος; Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι να πάρω μια ετήσια αναβολή μήπως και καταφέρω να πάρω το κωλοπτυχίο.

οι υγειονομικαριοι απλοι φανταροι ειναι σε περιπτωση που νομιζεις το αντιθετο.. 

απλα εχουν στο συνολο τους μεγαλυτερο iq απο τους υπολοιπους :P

οι πια αραχτοι ειναι οι διαβιβαστες και οι ερευνας-πληροφορικης  .-

υγειονομικο αν περασεις απο τεθωρες ή πεζικο θα κλαψεις 

για τους γιατρούς πάντως υπάρχει πάγια διαταγή που απαγορευει να απασχολούνται σε μη ιατρικά θέματα. 

ο hall δεν εχει phd; ας μας πει πως τα κανονισε με τον στρατό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...